مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل قاچاق ارز + تضمینی و متخصص + مشاوره تلفنی

وکیل قاچاق ارز

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

درخواست مشاوره

اگر شما به جرم قاچاق ارز محکوم شده اید، کمک حقوقی برای حفظ حقوق خود بسیار مهم است. قاچاق ارز جرمی است که می تواند مجازات سنگینی در پی داشته باشد. اگر شما متهم به قاچاق ارز هستید، مهم است که در اسرع وقت با یک وکیل مجرب صحبت کنید. یک وکیل می تواند به شما در درک اتهامات وارده به شما کمک کند و بهترین راه دفاع از خود را به شما توصیه کند.

عمل غیرقانونی حمل نمودن ارز و یا ابزار های پولی از مرز های بین المللی با هدف فرار از مالیات و همچنین زیر پا گذاشتن قوانین و مقررات ، تعریفی مناسب برای قاچاق ارز می باشد . به عبارت دیگر ، منظور از ارز پول رایج کشور های خارجی می باشد که ممکن است به صورت : حواله ارزی ، اسکناس ، اسناد مکتوب و الکترونیکی ، مسکوکات ، و … باشد .  در واقع چیزی که باعث شد قانونگذار اقدام به وضع نمودن قانون در این زمینه کند ، جرایم مرتبط کثیری با این موضوع بود . در بند خ ماده دو قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفته شده که : ورود ، خروج ، حواله و فروش ارز ، بدون رعایت نمودن تشریفات قانونی و همچنین بدون مجوز لازم از بانک مرکزی قاچاق می باشد .

در بند ت ماده ۱۸ این قانون نیز ذکر شده که جریمه نقدی ارز ورودی عبارت است از : یک الی دو برابر  بهای ریالی ارز و جریمه ارز خروجی برابر است با دو الی چهار برابر بهای ریالی آن ( جریمه نقدی خرید ) ، و فروش و حواله ارز ، دو برابر بهای ریالی آن می باشد. همچنین لازم به ذکر است که در صورتی که ارزش ارز مکشوفه معادل ده میلیون ریال و یا حتی کمتر ( برابر تشخیص اولیه دستگاه کاشف ) باشد، پس از قید در صورت جلسه کشف ، به امضا فرد متهم خواهد رسید. که در صورت استنکاف متهم ، این مراتب در صورت جلسه کشف قید خواهد شد و کالای ضبط شده به همراه صورت جلسه تهیه شده به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی داده خواهد شد و در نهایت ارز مکشوفه به حساب مشخص بانک مرکزی واریز و یک رونوشت از اوراق به متهم ابلاغ می شود .

جرم قاچاق ارز چیست؟

قاچاق ارز جرمی است که زمانی رخ می دهد که فردی آگاهانه ارز یا سایر دارایی های مالی را به طور غیرقانونی از مرز عبور دهد.
قاچاق ارز همچنین می تواند منجر به اسناد نادرست و اتهامات فرار مالیاتی در صورت استفاده از این پول برای تأمین مالی فعالیت های مجرمانه شود. اگر شخصی مرتکب قاچاق ارز شود، علاوه‌ بر ضبط ارز، به پرداخت جریمه نقدی ارز ورودی، یک تا دو برابر بهای ریالی آن و جریمه نقدی ارز خروجی، دو تا چهار برابر بهای ریالی آن محکوم خواهد شد.

حکم قاچاق ارز

دلالان ارز نیز مانند دلالان دلار هستند و در صورت خرید و فروش ارز بدون مجوز ،  مجازات خواهند شد و در صورتی که هدف آن ها اختلال در نظام اقتصادی کشور و ضربه زدن به نظام باشد ، مفسد فی الارض شناخته شده و حکم ایشان اعدام خواهد بود.

مرجع صالح رسیدگی به پرونده های قاچاق ارز

با توجه به ماده 42 قانون پولی و بانکی، تعقیب کیفری متخلف منوط به شکایت بانک مرکزی می باشد و با توجه به قانون مذکور ، رسیدگی به آن در صلاحیت دادسرا و دادگاه انقلاب می باشد.

آیا برای پرونده قاچاق ارز می توان از وکیل تسخیری کمک گرفت؟

در پاسخ به این سوال که آیا برای پرونده قاچاق ارز می توان از وکیل تسخیری کمک گرفت باید بگوییم ، بله. داشتن وکیل در مجازات‌های سنگین، حق هر فردی است ، از متهم به قتل گرفته تا متهم به قاچاق ارز و موارد دیگر ، اما در بسیاری موارد فرد به دلیل عدم توانایی مالی، امکان بهره‌مندی از کمک و راهنمایی وکیل را ندارد که در چنین شرایطی دادگاه برای او وکیل تسخیری در نظر می‌گیرد، وکالت تسخیری وکالتی است که از طرف دادگاه در امور کیفری برای دفاع از متهم به وکلا ارجاع می شود. در واقع اگر متهم توان تعیین وکیل را نداشته باشد، دادگاه برای او وکیل تسخیری تعیین می‌کند.

مجازات معاون جرم در تخلفات ارزی

اگر شخص مجرم در زمان ارتکاب جرم هیچ گونه دخالتی نداشته باشد، اما با علم و آگاهی به فرایند جرم و یا از طریق هرگونه تحریک، تهدید و یا فریب مرتکب این رفتار مجرمانه شود ، در واقع اقدام به دخالت و همکاری نموده است و معاون جرم محسوب می شود. در نتیجه برای معاونت وی در ارتکاب جرم نسبت به فاعل اصلی جرم،  مطابق با مواد ۱۲۷ تا ۱۲۹ مجازات در نظر گرفته میشود.

ماده ۱۲۷- در صورتی که در شرع یا قانون، مجازات دیگری برای معاون تعیین نشده باشد، مجازات وی به شرح زیر است:

الف- در جرائمی که مجازات قانونی آنها سلب حیات یا حبس دائم است، حبس تعزیری درجه دو یا سه

ب- در سرقت حدی و قطع عمدی عضو، حبس تعزیری درجه پنج یا شش

پ- در جرائمی که مجازات قانونی آنها شلاق حدی است سی و یک تا هفتاد و چهار ضربه شلاق تعزیری درجه شش

ت- در جرائم موجب تعزیر یک تا دو درجه پایین تر از مجازات جرم ارتکابی

تبصره ۱- در مورد بند(ت) این ماده مجازات معاون از نوع مجازات قانونی جرم ارتکابی است مگر در مورد مصادره اموال، انفصال دائم و انتشار حکم محکومیت که مجازات معاون به ترتیب جزای نقدی درجه چهار، شش و هفت است.

تبصره ۲- در صورتی که به هر علت قصاص نفس یا عضو اجراء نشود، مجازات معاون بر اساس میزان تعزیر فاعل اصلی جرم، مطابق بند(ت) این ماده اعمال می شود.

ماده ۱۲۸- هرکس از فرد نابالغ به عنوان وسیله ارتکاب جرم خود استفاده نماید به حداکثر مجازات قانونی همان جرم محکوم می گردد. همچنین هرکس در رفتار مجرمانه فرد نابالغی معاونت کند به حداکثر مجازات معاونت در آن جرم محکوم می شود.

ماده ۱۲۹- هرگاه در ارتکاب رفتار مجرمانه، مرتکب به دلایلی مانند صغر و جنون، قابل تعقیب نباشد یا تعقیب یا اجرای مجازات او به جهتی از این جهات، موقوف گردد، تاثیری در تعقیب و مجازات معاون جرم ندارد.

وکیل قاچاق کالا و ارز

در بحث قاچاق کالا و ارز، داشتن وکیل در کنار شما بسیار مهم است. این نوع موارد می توانند فوق العاده پیچیده باشند و برای دستیابی به بهترین نتیجه ممکن به دانش تخصصی نیاز دارند.

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

درخواست مشاوره

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.