در این نوشتار به صورت کلی به بحث اعتراض در سازمان تعزیرات می پردازیم و بیان می داریم که رای صادره در این مورد به چه شیوه ای قابلیت اعتراض در دیوان عدالت اداری را دارا می باشد .
در هر موردی که یکی از فعالین اقتصادی در جامع دچار تخلفی گردد افراد و همچنین خود سازمان تعزیرات حکومتی در این رابطه می توانند به این سازمان طرح شکایت نمایند.
بعد از طرح شکایت معمولا خود سازمان تعزیرات اقدام به انجان تحقیقات می نماید .
تحقیقات انجام شده در سازمان تعزیرات در صورتی که تخلف محرز شود معمولا منجر به تشکیل پرونده برای فرد و همچنین رسیدگی در این باره می شود . رسیدگی بدین صورت انجام می شود که در صورتی که شاکی خصوصی وجود داشته باشد معمولا در جلسه رسیدگی دو طرف یعنی شاکی و همچنین متخلف در جلسه حضور می یابند و با بیان اظهارات خود در این رابطه اقدام می نمایند..
بعد از این امر معمولا پرونده از نظر قانونی بررسی شده و در انتها رای صادر می گردد رای صادره در این خصوص قابلیت اعتراض در مرحله تجدید نظر را دارد .
در مرحله تجدید نظر نیز در صورتی که به رای مرحله بدوی اعتراض شود معمولا رسیدگی دوباره انجان شده و در انتها در این مورد رای قطعی صادر می گردد . ارای قطعی صادره در این مرحله بعد از قطعی شدن تا مدت سه ماه قابلیت اعتراض در دیوان عدالت اداری را دار می باشد .
در صورتی که پرونده شما هم اکنون در مرحله تجدید نظر قطعی شده و شما نمی دانید چگونه یدان اعتراض نامیید می توانید پرونده خود را به گروه تخصصی وکلای دیوان بسپارید ، این گروه دارای ده سال سابقه کاری در این زمینه بوده و قادر می باشند در سریعترین زمان ممکن شما را به نتیجه مورد نظرتان برسانند.جهت تماس با گروه وکلای دیوان با شماره های داخل سایت تماس حاصل فرمایید.