برای صدور پروانه تاسیس به چه مراکزی می توان مراجعه کرد؟
آیا امکان اعتراض به صدور پروانه تاسیس و تقاضای ابطال آن وجود دارد؟
آیا برای اعتراض به صدور پروانه تاسیس و تقاضای ابطال آن می توان به وکیل های حقوقی مراجعه کرد؟
زمانی که افراد تصمیم می گیرند فعالیتی را آغاز کنند باید مجوز های لازم را از مراجع ذیصلاح دریافت نمایند. از جمله مجوز هایی که برای شروع فعالیت ها لازم است دریافت شود، می توان به پروانه کسب و یا پروانه تاسیس اشاره کرد. با پاسخ دادن به سوالات مطرح شده می توانید در مورد پروانه تاسیس، نحوه صدور پروانه تاسیس و چگونگی اعتراض به صدور پروانه تاسیس اطلاعاتی را به دست آورید.
منظور از پروانه تاسیس چیست؟
همانگونه که اشاره کردیم؛ زمانی که اشخاص حقیقی و حقوقی تصمیم دارند که یک فعالیت شغلی را شروع کنند باید مجوز های لازم را دریافت نمایند. به شکلی که وقتی افراد تصمیم بگیرند که یک بخش را تاسیس نمایند و فعالیت هایی همانند فعالیت های تولیدی را انجام دهند باید پروانه تاسیس را دریافت نمایند. این پروانه به اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای صلاحیت لازم هستند داده می شود. صدور پروانه تاسیس از طرف مراجع ذیصلاح نشان دهنده این مساله است، که افراد به شکل قانونی فعالیت های خود را انجام می دهند.
برای صدور پروانه تاسیس به چه مراکزی می توان مراجعه کرد؟
زمانی که افراد برای صدور پروانه تاسیس اقدام می کنند باید به مراجع و نهاد های مربوطه مراجعه کنند. با توجه به فعالیتی که شخص متقاضی می خواهد شروع کند باید به نمایندگی های مربوط به وزارت صنعت و معدن، وزارت بهداشت و یا وزارت جهاد درخواست های خود را ارسال کنند. در این مراکز شرایط شخص متقاضی مورد بررسی قرار می گیرد. بعد از بررسی های مربوطه و تایید صلاحیت شخص متقاضی پروانه تاسیس صادر خواهد شد.
آیا امکان اعتراض به صدور پروانه تاسیس و تقاضای ابطال آن وجود دارد؟
همانگونه که اشاره کردیم؛ صدور پروانه تاسیس نشان دهنده این است که اشخاص حقیقی و حقوقی فعالی هایی را بر اساس قوانین تعیین شده انجام بدهند. اما گاهی اوقات ممکن است که در این مراکز تاسیس شده تخلفاتی صورت بگیر که منجر به گزارش تخلفات و یا اعتراض برخی اشخاص شود. در چنین حالتی ممکن است که برخی افراد بر اساس مدارک تهیه شده نسبت به صدور پروانه تاسیس اعتراض کنند و در خواست ابطال آن را داشته باشند. به گونه ای که این اعتراض به صدور پروانه تاسیس ممکن است از طرف مراجع و نهاد های مربوطه باشد و یا گاهی اوقات شهروندان نسبت به صدور پروانه تاسیس اعتراض داشته باشند، در چنین حالتی باید دلایل خود را همراه با دادخواست مناسب به مراجع مربوطه ارسال نمایند.
آیا برای اعتراض به صدور پروانه تاسیس و تقاضای ابطال آن می توان به وکیل های حقوقی مراجعه کرد؟
زمانی که افراد مختلف نسبت به صدور پروانه تاسیس اعتراض دارند و تقاضای ابطال آن را دارند باید مدارک لازم را ارائه دهند و دادخواستی متناسب با آن را آماده کنند. با توجه به اینکه افراد عادی ممکن است که نسبت به قوانین مربوطه و روند پیگیری پرونده ها اطلاعات کافی را نداشته باشند می توانند به بهترین وکیل های حقوقی مراجعه نمایند. این وکیل ها می توانند اطلاعات کافی در مورد پرونده را در اختیار موکلان خود قرار دهند و پرونده مربوط به اعتراض به صدور پروانه تاسیس و تقاضای ابطال آن را برعهده بگیرند.
علاوه بر این صاحبان پروانه تاسیس نیز می توانند برای دفاع از حق خود و جلوگیری از ابطال پروانه تاسیس از وکیل تضمینی کمک بگیرند. به شکلی که با سپردن پرونده ها به وکیل های حقوقی می توان روند پرونده را به شکلی قانونی و در کوتاه ترین زمان پیش برد.
آیا با مراجعه به وکیل های حقوقی پیروزی در پرونده ها تضمینی است؟
گاهی اوقات ممکن است این تصور غلط در میان مردم ایجاد شود که با مراجعه به وکیل های حقوقی پیروزی در پرونده تضمینی خواهد شد. در حالی که اینگونه نیست و این اشخاص با توجه به تسلطی که نسبت به قوانین دارند سعی می کنند که از حق موکل خود دفاع کنند و در صورتی که به پیروزی نرسند مقصر شناخته نمی شوند.
بهترین وکیل متخصص و تضمینی پروانه تاسیس و تقاضای ابطال آن
براساس قانون پروانه تاسیس و ابطال ان دارای شرایطی می باشند که در بالا به صورت کامل توضیح داده شدند. انجام این مراحل به صورت کامل نیاز به آشنایی با قوانین و مقررات دارد و در این رابطه اگر فردی به هر دلیلی نتواند خود اقدامات لازم را انجام دهد و آشنایی زیادی با قانون نداشته باشد باید از یک وکیل متخصص و تضمینی در این رابطه کمک بگیرد .
یک وکیل متخصص و تضمینی در این خصوص می تواند با آشنایی و تسلط کامل خود بر این قوانین هم در سازمانهای اداری و دولتی و هم در دیوان عدالت اداری قادر است به صورت تخصصی در پرونده شما اقدامات لازم را انجام بدهد .
اگر شما به هر صورتی و در هر زمینه ای نیاز به فردی داشتید که پیگیر امورات شما باشد در این صورت می توانید امور را به وکلای دیوان بسپارید . وکلای دیوان در این زمینه قادر هستند در اسرع وقت و به صورت حرفه ای همه امورات را به نفع شما به اتمام برسانند.
جمع بندی
با توجه به مطالبی که اشاره کردیم، زمانی که افراد تصمیم می گیرند که فعالیت را شروع کنند باید مجوز های ها لازم از جمله پروانه تاسیس را دریافت نمایند. برای دریافت پروانه تاسیس باید به مراجع ذیصلاح مراجعه کرد. در این نهاد ها صلاحیت های شخص متقاضی را مورد بررسی قرار می دهند و در صورت تایید پروانه تاسیس صادر خواهد شد. گاهی اوقات ممکن است که به علت انجام برخی تخلفات، بعضی افراد نسبت به صدور پروانه تاسیس اعتراض داشته باشند. در چنین حالتی می توانند به وکیل های تضمینی مراجعه کنند و دادخواست مناسب با ابطال پروانه تاسیس را آماده کنند.