شهرداری یکی از ارگان های فعال در کشور است که بر جنبه های مختلف زندگی شهروندان تاثیر مستقیم دارد. همه فعالیت های مربوط به ساخت و ساز، اراضی شهری، تراکم آپارتمان ها و … تحت نظارت شهرداری فعالیت می کنند به طوریکه صاحبان املاک پیش از شروع به فعالیت، اقدام به اخذ مجوز در زمینه مربوطه از شهرداری می کنند.
در صورتیکه به هر دلیلی یکی از فعالیت های گفته شده بدون مجوز شهرداری انجام شود، غیر قانونی خوانده شده و برخورد قانونی انجام می گیرد به همین دلیل لازم است با قوانین این ارگان آشنایی نسبی داشته باشید.
گاهی دیده می شود که اقداماتی خلاف قوانین شهرداری صورت گرفته و یا اینکه اجرای برخی از آیین نامه ها توسط شهرداری، نارضایتی شهروندان را در پی داشته است؛ در این موارد دعاوی میان شهرداری با اشخاص دیگر صورت می گیرد که مراجع قضایی موظف به رسیدگی به پرونده خواهند بود.
حال قصد داریم در این قسمت به وظایف وکیل اعتراض به شهرداری بپردازیم؛ جاییکه وکلای دیوان با سابقه چندین ساله خود آماده خدمت رسانی به شما هستند.
اعتراض به آرا صادره از کمیسیون های شهرداری
لازم به ذکر است که شهرداری ها از چندین کمیسیون مختلف تشکیل می شوند که هر کدام از این کمیسیون ها وظایف تعریف شده ای دارند که حتی نحوه اجرای این وظایف نیز در هر یک از کمیسیون ها با دیگری متفاوت است.
حال آرایی که از کمیسیون های شهرداری صادر می شود، گاهی دور از انتظار طرفین شکایت خواهد بود و به همین دلیل یکی از طرفین یا هر دوی آن ها اقدام به اعتراض به آرا صادر شده می کنند. همانطور که نحوه صدور آرا در کمیسیون ها با یکدیگر متفاوت است، نحوه اعتراض به آرای صادر شده نیز با یکدیگر متفاوت خواهد بود.
آشنایی با نحوه اعتراض به کمیسیون های مختلف تا حدودی زمان بر خواهد بود به همان دلیل انتظار نمی رود که اشخاص حقیقی به طور صد درصدی با این قوانین آشنایی داشته باشند اما راه حل چیست؟
در صورتیکه به آرای صادر شده از سوی کمیسیون های شهرداری اعتراض دارید اما با نحوه ارائه اعتراض آشنا نیستید، می توانید به منظور کمک از وکیل اعتراض به رای شهرداری با وکلای دیوان ارتباط بگیرید و صفر تا صد مراحل رسیدگی به پرونده خود را به آن ها بسپارید.
وظایف وکیل اعتراض به رای شهرداری
وکیل اعتراض به رای شهرداری خود به تمامی مراحل رسیدگی به پرونده آشنایی دارد به همین دلیل در ابتدا با آگاهی از کمیسیون صادر کننده رای مورد نظر، جوانب اعتراض به رای صادره از شهرداری را بررسی می کند. گاهی دیده می شود که آرای صادر شده از برخی از کمیسیون ها، قابل اعتراض نیست؛ وکیل اعتراض به رای شهرداری این مورد را می داند و تنها در صورتی پیگیر اعتراض شاکی می شود که امکان این کار وجود داشته باشد.
اقدام به موقع وکلای دیوان به عنوان وکیل اعتراض به آرای شهرداری موجب پیشگیری از ضرر و پرداخت خسارت می شود و به عبارتی دیگر از حقوق قانونی موکل دفاع می کند تا در نهایت حق قانونی حصول گردد.
اعتراض به کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری
لازم به ذکر است که آرایی که از سوی کمیسیون ماده صد صادر می شوند در حالت رای بدوی و یا رای تجدید نظر را دیوان عدالت اداری بررسی می کند به همین دلیل آشنایی با مراحل ارائه اعتراض به این دیوان مهم خواهد بود.
از زمانی که آرا از کمیسیون ماده صد به صورت قطعی صادر می شود به مدت ۹۰ روز فرصت اعتراض وجود دارد که البته این مدت زمان برای افراد مقیم در خارج از کشور به دو برابر افزایش پیدا می کند. تجربه و دانش حقوقی وکلای دیوان موجب شده است تا تمامی مراحل اعتراض به رای شهرداری به صورت کاملا تخصصی و البته تضمینی پیگیری شود.
اعتراض به رای کمیسیون ماده 99 :
در تمامی شهرهای ایران معمولا محدوده هایی برای حریم شهرها معین شده است و اگر افراد در خارج از این محدوده ها اقدام به ساخت و ساز در این رابطه بنمایند ، به کمیسیون های ماده 99 ارجاع می شوند. کمیسیون ماده 99 در مراکز استانها و در ساختمان استانداری تشکیل می شود و معمولا در ارای صادره ان حکم به تخریب و یا سه چهارم قیمت اعیانی می باشد . تمامی امور کمیسیون ماده 99 ابتدا در مراحل بدوی و بعد از انم رای بدوی قابل اعتراض در شعبه تجدید نظر می باشد . آرای صادره در کمیسیون تجدید نظر قطعی و غیر قابل اعتراض بوده و افراد در این مورد قادر به اعتراض به ان در دیوان عدالت اداری می باشند.
رسیدگی در دیوان به آرای صادره در کمیسیونهای شهرداری به صورت شکلی بوده و تنها از نظر مطابقت رای صادره با قانون و مقررات مورد بررسی قرار میگیرد و در این مورد رای ممکن است قطعی شده و لازم الاجرا باشد .
در تمامی این مراحل وکلای ما می توانند از حقوق شما در شعب بدوی وتجدید نظر و همچنین دیوان عدالت اداری دفاع نمایند و رای را در هر کدام از مراحل به نفع شما خاتمه دهند.
و در پایان
اعتراض به رای صادره از شهرداری بر حسب کمیسیون صادر کننده رای دارای مراحل متفاوتی خواهد بود به طوری که برای مثال اعتراض به رای کمیسیون ماده صد با اعتراض به رای کمیسیون ماده ۷۷ متفاوت خواهد بود.
در صورتیکه در این مسیر از وکیل اعتراض به رای شهرداری بهره بگیرید، قطعا روند انجام پروسه راحت تر شده و امکان موفقیت افزایش پیدا می کند. اگر که می خواهید زودتر به نتیجه برسید، وکلای دیوان بهترین گزینه برای وکیل اعتراض به رای شهرداری خواهد بود چرا که گروه وکلای دیوان با دانش تخصصی که در زمینه اعتراض به آرای صادر شده از کمیسیون های شهرداری دارند، به صورت تضمینی و کاملا تخصصی پرونده های خصوصی شما را پیگیری می کنند.
در صورتیکه نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید با شماره تلفن های گروه وکلای دیوان تماس حاصل فرمایید.