مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل دیوان عدالت اداری + [هزینه + شماره تماس + بهترین]

وکیل دیوان عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

درخواست مشاوره

وکیل دیوان عدالت اداری در گروه وکلای دیوان آماده ارائه تمامی خدمات تخصصی مرتبط با دیوان عدالت اداری در سراسر کشور میباشد، گروه وکلای دیوان عدالت تمامی پرونده های دیوان را به صورت تخصصی ارائه میکنند و برای تمامی حوزه های دیوان عدالت علاوه بر وکلای تخصصی از کمک قضات بازنشسته برای پرونده های پیچیده و سنگین استفاده میشود، وکیل دیوان در گروه وکلای دیوان عدالت از صفر تا صد پرونده را پیگیری میکنند و در هیچ مرحله ای نیاز به حضور موکل نمیباشد از مزیت های انجام تخصصی پرونده دیوان عدالت اداری اینست که وکیلی که به عنوان مثال تا کنون بالای 100 پرونده مثلا کمیسیون ماده 100 یا تامین اجتماعی را انجام داده به تمامی چم و خم کار آگاه است و زیر درشت جزییات حوزه تخصصی خود را میداند از طرفی با سیستم و روال کاری شعب نیز آشنایی کامل دارد که این آشنایی در جهت احقاق حق موکل و گرفتن رای از شعبه دیوان عدالت کمک شایانی مینماید.

وکیل دیوان عدالت اداری راهگشای شما در دیوان

ما در گروه وکلای دیوان این تضمین بشما میدهیم که بهترین لایحه و دادخواست ممکن را برای شما نگارش کنیم به گونه ای که هیچ نوع ایرادی به دادخواست و لایحه ای که وکیل دیوان عدالت مجموعه وکلای دیوان نگارش میکند، وجود نداشته باشد. وکیل دیوان عدالت با توانایی علمی بالای خود میتواند تمامی پرونده های قابل طرح در دیوان را مدیریت کرده و با جلساتی که با قضات و مستشارهای شعب میگذارد موضوع پرونده را بدوا برای قاضی جا انداخته و سپس بواسطه لایحه کاملی که پذاشته میشود تا حد ممکنه خیال موکل را از گرفتن رای راحت کند. در این نوشتار می خواهیم به بررسی وکیل دیوان عدالت اداری و همچنین تاثیر گرفتن وکیل در دفاع از پرونده های موکلان در این نهاد قضایی بپردازیم

دیوان عدالت اداری یکی از مراجع قضایی تخصصی می باشد که بر طبق اصل 173 برای رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم علیه نهادها و سازمانهای دولتی و اداری زیر نظر قوه قضاییه تاسیس شده است. انتخاب رئیس دیوان عدالت اداری توسط ریاست قوه قضائیه انجام می شود و این نهاد قضایی دارای آیین دادرسی مختص به خود بوده شیوه رسیدگی در آن با دادگاههای عمومی و انقلاب به طور کلی بسیار متفاوت می باشد. آیین دادرسی دیوان عدالت اداری که به قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری نامبرده می شود دارای 124 ماده و تعدادی نکته می باشد. شکایت در دیوان عدالت اداری برخلاف دادگاههای عمومی و انقلاب دارای بار دشواری بسیار بیشتری می باشد. باتوجه به مرتب فوق بهتر است قبل از هرگونه اقدام در دیوان عدالت اداری با یک وکیل باتجربه و مجرب در این زمینه مشاوره نموده و یا در صورت لزوم وکالت را به ایشان بسپارید. ما گروه تخصصی وکلای دیوان با سالها تجربه کاری و حرفه ای در این زمینه اماده ارائه هرگونه خدمات در این زمینه به شما می باشیم.  کار خود را با اطمینان به ما بسپارید. در ادامه شما را راهنمایی میکنیم که چگونه می توانید در دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح کنید و مشکل خود را به کمک وکیل حل نمایید، البته کمک از وکیل دیوان بسیار موثر می باشد در گرفتن رای و پیروزی در دیوان عدالت اداری. در ادامه همراه ما باشید.

وکیل دیوان عدالت اداری و نحوه مطرح کردن شکایت

محتوا پنهان

وکیل دیوان عدالت اداری با رای تضمینی در دیوان + تلفن

بهترین وکیل تضمینی دیوان

دیوان عدالت اداری مرجعی است که به تظلم خواهی عموم مردم در مقابل دستگاه های دولتی می پردازد، و برای پیگیری چنین پرونده هایی که در یک طرف آن بخش های دولتی و دستگاه های عمومی قرار دارد باید به بهترین وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری مراجعه کرد. وکیل با داشتن تخصص کافی در زمینه حقوق عمومی پرونده موکل را به دقت مطالبه خواهد کرد و راه حل مناسب را در اختیار وی قرار خواهد داد.

مشاوره حقوقی با بهترین وکیل دیوان عدالت

اولین قدم در پیگیری پرونده های حقوقی مراجعه به بهترین وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری که با ارائه مشاوره تخصصی قواعد و اصول پیگیری یک پرونده را در اختیار افراد می گذارد. مشاوره حقوقی در شفاف سازی مفاهیم و عبارات حقوقی بسیار کمک کننده خواهد بود و باعث می شود موکل اطلاعات لازم را به دست می آورد. اگر افراد با کارشناس حقوقی ارتباط برقرار کنند  در وقت مناسب اقدامات حقوقی که در روند رسیدگی به پرونده لازم است را انجام می دهند و مسیر موفقیت در پرونده را هموارتر خواهند کرد.

وکیل دیوان وکالت چه پرونده هایی را می پذیرد؟

در ماده 13 قانون دیوان عدالت اداری صلاحیت های دیوان در رسیدگی به پرونده های مطروحه مشخص شده است. و بر این اساس اشخاص حقیقی و حقوقی می توانند نسبت به تصمیمات و اقدام سازمان ها و نهادهای دولتی اعتراض نمایند. همچنین در صورتی که مقررات شهرداری ها خلاف قانون تشخیص داده شود، یا اشخاص نسبت به اقدامات ماموران دولتی اعتراض داشته باشند، می توانند در دیوان عدالت اداری پرونده خود را پیگیری نمایند. به این ترتیب بهترین وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری در حوزه های مختلفی وکالت افراد را می پذیرد، پرونده هایی که مربوط به کمیسیون مالیاتی، شورای کارگاه، هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما، کمیسیون ماده 100 قانون شهرداری ها، کمیسیون ماده 99 و. می باشد، توسط بهترین وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری پیگیری خواهد شد. دادخواستی که به دیوان ارائه می شود باید دارای ضوابط خاصی باشد و مقررات قانونی در آن رعایت شود، مراجعه به کارشناس حقوقی کمک می کند که افراد دادخواست محکم و مستندی را تنظیم نمایند و به این ترتیب میزان موفقیت خود را در مسیر رسیدگی به پرونده افزایش دهند.

نحوه ارتباط با وکیل دیوان عدالت

در حال حاضر افراد به شیوه های مختلفی می توانند با بهترین وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری ارتباط برقرار کنند. روش های الکترونیک ساده‌ترین راه دسترسی به وکیل دیوان عدالت اداری است. همچنین وجود سایت های معتبر کمک می کند که در کوتاه ترین زمان افراد تلفن بهترین وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری دریافت نمایند. مکالمه تلفنی با کارشناس حقوقی مزایای زیادی دارد، به طور مثال از اتلاف وقت افراد جلوگیری نماید و افراد بدون آنکه ترافیک شهری را تحمل کنند، به سرعت با وکیل دیوان عدالت اداری ارتباط برقرار نمایند.

برای برخی افراد مشاوره حضوری با بهترین وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری مفیدتر خواهد بود، و ترجیح می دهند که در یک گفتگو حضوری مشکلات خود را در میان بگذارند و اسناد و مدارکی را که جمع‌آوری نموده به وکیل بسپارند، تا ضمن مطالعه آن راهکار مناسب را در اختیار افراد قرار دهد. برای دریافت آدرس و تلفن بهترین وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری باید به سایت های حقوقی معتبر مراجعه و سابقه حقوقی را مورد ارزیابی قرار داد، و سپس با در نظر گرفتن توانایی های وکیل پرونده خود را به ایشان سپرد. سایت هایی که به طور تخصصی در یک حوزه حقوقی مانند حقوق عمومی فعالیت دارند، خدماتی که ارائه می دهند کیفیت بالاتری دارد، و افراد می توانند با اطمینان خاطر به آنها مراجعه نمایند.

وظایف بهترین وکیل دیوان عدالت اداری

برابر ماده ۱۵۳ قانون اساسی وظیفه اصلی قوه قضاییه رسیدگی به شکایات و تظلمات مردم است در جهت نیل به این هدف و به منظور رسیدگی تخصصی به شکایاتی که یکی از اصحاب دعوا نهادهای دولتی باشد دیوان عدالت اداری تشکیل شد برابر قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ وظایف دیوان عدالت اداری به شرح زیر می باشد:

  1. رسیدگی به شکایات ،تظلمات و اعتراضات شروندان نسبت ببهمامورین واحدهای دولتی یا آیین نامه های دولتی و باز پس گیری حقوق آنها
  2. ابطال مصوبات دولتی خلاف قانون یا شرع که خارج از حدود اختیارات مقام تصویب کننده باشد.
  3. رسیدگی به اعتراضات و شکایت از آرا و تصمیمات قطعی دادگاه‌های اداری و کمیسیون هایی مانند کمیسیون‌های مالیات ،هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما ، کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها منحصراً از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت آرا صادره با قوانین و مقررات.
  4. رسیدگی به شکایات قضات و مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری و سایر مستخدمان واحدها و موسسات مذکور در بالا و مستخدمان موسساتی که شمول این قانون نسبت به آن‌ها محتاج ذکر نام است و لشکری و کشوری از حیث تضییع حقوق استخدامی آنان.

رسیدگی در دیوان ح عدالت اداری تفاوت های اساسی با سایر مراجع قضایی دارد از جمله اینکه جلسات رسیدگی به صورت شناخته شده در عرف، برگزار نمیگردد و می بایست دفاع توسط خواهان ،خوانده یا وکیل آنها به صورت لایحه ای کامل و مختصر باشد این نوع دفاعیات مستلزم آگاهی کامل از روند رسیدگی در شعبات مختلف دیوان عدالت اداری می باشد بهره بردن از وکیل متخصص در این زمینه می‌تواند کمک شایانی به احقاق حق شما نمایند با توجه به گستردگی زیاد شاخه ها و زیر شاخه های علم حقوقی و همچنین تعدد مراجع قضایی در ایران که هر کدام کار تخصصی انجام می دهند بسیاری از وکلا نیز به تبعیت از این رویه، زمان زیادی را صرف تقویت بنیه علمی خود در یکی از این رشته ها می نمایند تا تسلط کامل را در آن داشته باشند.

گروه وکلای دیوان با بهره‌گیری از خدمات چند تن از این وکلای مجرب به درستی این ادعا را دارد که اکنون مجموعه‌ای از بهترین وکلا در دیوان عدالت اداری را در اختیار دارد. این گفتمان صرفاً ادعایی واهی نیست بلکه تعداد پرونده های دیوان عدالت اداری که از خدمات گروه وکلای دیوان بهره برده اند و درصد بسیار بالایی از آرای صادره به نفع موکلین ما بوده معین این نکته است که گروه وکلای دیوان دارای بهترین وکیل دیوان عدالت اداری است. یکی از تفاوت های عمده دیگر در روند رسیدگی دیوان عدالت اداری با سایر مراجع قضایی این است که در بسیاری از موارد و البته نه همه آنها رسیدگی دیوان به صورت شکلی است به منظور تبیین بهتر این موضوع ابتدا تفاوت رسیدگی شکلی و ماهوی را بیان می کنیم.

رسیدگی ماهوی؛ در این نوع رسیدگی دادگاه به ماهیت دعوا ورود می کند و در حقیقت ذینفع یا محق بودن یا نبودن را تشخیص میدهند
رسیدگی شکلی؛ در این نوع رسیدگی دادگاه روند صحیح طرح دعوا تا زمان صدور رای را احراز می نمایند به نحوی که اگر مراجعی که مرجع تجدید نظر آن دیوان عدالت اداری است را صادر نماید یا ارگان دولتی آیین نامه یا بخشنامه صادر می نماید دیوان عدالت اداری روند صحیح شکلی بودن آن را مورد بررسی قرار می‌دهد
حال با توجه به این نکته به بررسی مطلب پیش‌گفته می پردازیم که رسیدگی در دیوان عدالت اداری در بسیاری از موارد به صورت شکلی است. روند قانونی رسیدگی در دادگاه های ایران پر از پیچیدگی و نکات ظریف می باشد از طرف دیگر غالباً متون قانونی نکات را به صورت کلی بیان می نماید و در مرحله اجرا عدم تسلط و نداشتن علم به رویه‌های دیوان عدالت اداری گاه نمی تواند باعث تضییع حقوق شما شود لذا می توانید با بهره‌گیری از خدمات این مجموعه که بهترین وکلای دیوان را در اختیار دارد ازاین طریق پرونده خود در مسیر صحیح و با توجه به بهترین وکلای دیوان عدالت اداری به جزئیات دعوای خود مطمئن شوید.

دعاوی علیه ارگانها و نهادهای دولتی به کمک وکیل دیوان

چنانچه شما بخواهید به هر دلیلی در دیوان عدالت اداری علیه یکی از ارگانها یا نهادهای دولتی طرح دعوا نمایید نباید از این نکته مهم غافل شوید که تقریباً اکثر قریب به اتفاق ارگانها یا نهادهای دولتی نسبت به اعزام وکیل یا نماینده حقوقی خود در جلسات اقدام می نمایند اگر شما که غالباً در این‌گونه دعاوی خواهان هستید نتوانید از خواسته خود به نحو احسنت دفاع کنید محکوم به بیهقی خواهید شد پس لازم است از خدمات بهترین وکیل وکلای دیوان عدالت اداری که در گروه وکلای دیوان مشغول به کار می‌باشند استفاده نمایید.

کسب تجربه در پرونده های دیوان عدالت اداری برای وکلا مستلزم مراجعات مکرر به دیوان و آشنایی کامل با روند پرونده در پیچ و خم این دیوان است با یک یا دو یا حتی ده بار اعلام وکالت در این‌گونه دعاوی نمی‌توان ادعای بهترین بودن را داشت وکلای تخصصی دیوان عدالت اداری که در گروه وکلای دیوان ول به کار هستند و با عنوان بهترین وکیل دیوان شناخته می‌شوند علاوه بر سوابق تدریس دروس مربوط دانشگاهی مدت مدیدی از سابقه وکالت خود را صرف دفاع از پرونده های مطروحه در دیوان عدالت اداری نموده‌اند حال به بررسی مهمترین دلایلی می پردازیم که شما با توجه به آن موارد باید دعاوی خود در دیوان عدالت اداری را به وکلای ما بسپارید. تعهد کاری مجموعه، گروه وکلای دیوان با بیش از ۱۰ سال سابقه کاری همواره خود را نسبت به موکل این مسئول دانسته و سعی نموده است تعهد کاری خود را به بهترین نحو انجام دهد.

سرعت عمل در کار، این موسسه با بهره‌گیری از خدمات تعداد کثیری از وکلا از این امتیاز بهره‌مند است که در صورتی که وکیل اصلی پرونده به هر دلیلی توانایی حضور در جلسه رسیدگی را نداشته باشد میتواند با حق توکیل به غیر یا تنظیم قرارداد به صورت مجتمعا ،منفردا وکیل دیگری را به جلسات اعزام نماید و بدین صورت پرونده‌ها در اسرع وقت و بدون تجدید جلسات ناشی از عدم حضور وکیل پیگیری می شود . دانش و تخصص؛ اکثر قریب به اتفاق وکلا و مشاوران این مجموعه از سطح تحصیلات بالا (کارشناسی ارشد) برخوردار هستند این امتیاز می تواند شانس موکلین گروه وکلای دیوان برای پیروزی در پرونده‌ها را بیشتر کند در نهایت مجدداً باید به استحضار شما موکلین و همراهان گرامی گروه وکلای دیوان برسانیم که چنانچه در نظر دارید از خدمات بهترین وکیل دیوان عدالت اداری استفاده نمایید می توانید به صورت حضوری یا تلفنی با این مجموعه در ارتباط باشید

وکیل دیوان عدالت اداری در تهران

وکلای دیوان عدالت اداری معمولا همان وکلای دادگستری می باشند که بعد ها به صورت تخصصی در زمینه پرونده های دیوان عدالت اداری مشغول به کار شده و هم اکنون در این زمینه دارای تخصص می باشند. برای گرفتن یک وکیل معمولا باید به صورت حضوری به دفتر ایشان مراجعه نموده و بعد از بیان موضوع و مشکل ایجاد شده و بررسی وضعیت ما در خصوص قبول نمودن پرونده و قرار داد مالی به توافق خواهید رسید. معمولا وکیل مذکور بعد از قبول وکالت شما  اقدام به انجام امور  مربوط به شکایت شما در دیوان می نماید. یک نکته بسیار مهم در زمینه وکالت در دیوان عدالت اداری این امر می باشد که حتما به وکلایی مراجعه نمایید که دارای سابقه و تجربه کافی در پرونده های مربوط دیوان باشند و در الا در غیر اینصورت ممکن است به دلیل اشتباهات و یا عدم تجربه پرونده شما به نتیجه دلخواه شما نرسیده و شما نتوانید حق خود را به طور کامل بگیرید.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ایران

دیوان عدالت اداری ایران در تهران مستقر بوده و دارای 33 شعبه می باشد که در هر شعبه یک نفر قاضی به عنوان رئیس و دو نفر مستشار در زیر مجموعه وی در حال انجام امور می باشند. شاکی در دیوان عدالت ادارای می تواند هر کسی باشد که مدعی است حق وی تضییع شده است.همچنین مطابق قوانین دیوان ادارات دولتی نمی توانند در این نهاد شکایت نمایند و باید شکایت خود را در دادگستری مطرح نمایند.

در مقابل در یوان طرف شکایت باید حتما از ادارات و نهادهای دولتی و انقلابی باشد. در ضمن شکایت از نهادهای غیر دولتی و بخش خصوصی  در دیوان ترتیب اثر داده نمی شود. البته به طور استثنا دیوان عدالت اداری می تواند علیه برخی از سازمانهای غیر دولتی  که در حال انجام امور مربوط به عموم می باشند رسیدگی نماید. به طور کلی یک وکیل خوب به وکیلی گفته می شود که با قوانین شهرداری ها ، قوانین و رویه های وحدت رویه دیوان و همچنین احکام صادره از آن دیوان  آشنایی کامل داشته باشد.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری کسی است که دارای بیشترین تجربه از پرونده های دیوان بوده و به طور تخصصی انجام کلیه امور مربوط به دیوان را به عهده می گیرد.

وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری ایران

قبل از هر چیز لازم به ذکر است که در مراجع قضایی به دلیل اینکه دو طرف برای انجام امور خود  دارای دلائل و مدارک بوده و اینکه دلائل کدام یک از آنهاادر نزد قاضی دارای اعتباری بیشتری می باشد محق شناخته می شود. با دادن وکالت به وکلاء دیوان عدالت  اداری  با تخصص در زمینه های مربوطه و همچنین به‌صورت تضمین شده در موارد ذیل می توانید از خدمات ما استفاده کنید.

  • هرگونه اعتراض به تصمیمات و اقدامات نهادهای دولتی ، انقلابی و یا سازمانهای وابسته به آنها
  • شکایت و باطل کردن آیین نامه و یا سایر تصمیمات مربوط به این موارد در صورت تعضیع حقوق شما
  • اعتراض به آرای کمیسیونهای مالیاتی در سراسر کشور و پیگیری ان تا حصول نتیجه
  • اعتراض به احکام کمیسیونهای ماده 100 شهرداریها و همچنین باقی موارد مربوط به این ارگان
  • شکایت در خصوص استخدام در نهادها ، اخراج غیر قانونی و همچنین پیگیری استخدام در دیوان عدالت اداری.

۱-  اعتراض به مصوبات و آیین نامه های دولتی

علاوه بر آیین نامه های دولتی که در سطح کشور صادر می شوند ، استانداری ها هم ممکن است یک سری موضوعات را تصویب نمایند که ممکن است موجب تضیح حقوق افراد شوند. مثلا شورای اسلامی شهر تبریزممکن است یک مصوبه را تصویب نماید که ممکن است منجر به تضیح حق قشر خاصی از شهروندان در سطح شهر شود. در این مورد استفاده از وکیل می تواند کمک شایانی به لغو مصوبات و یا تضییع حقوق افراد نماید.

۲-اعتراض و شکایت به تخلفات واحد های اداری

ممکن است یکی از نهادهای دولتی مانند منابع طبیعی ، اداره برق و … اقدام به عملی غیر قانونی نماید که ناقض حقوق شهروندان به طور کلی یا افرادی خاص به طور استثنایی شود که در این موارد می توان به دیوان عدالت شکایت کرد و توقف تخلفات مربوطه را خواستار شد.

۳-شکایت از مصوبه کمیسیونهای استانی و کشوری

برای نمونه در یک مصوبه در سطح استانداری عبور یک راه از زمینهای خاصی تصویب شود که موجب تضضیع حقوق کشارزان در آن منطقه گردد که در این خصوص می توان با استفاده از وکیل از این امر به طور کامل پیشگیری نمود. لازم به ذکر است که مهلت اعتراض به آراء کمیسیون ها در برای افراد در داخل کش.ر سه ماه و برای افراد مقیم خارج از کشور شش ماه می باشد.

چه مواردی در صلاحیت دیوان عدالت اداری نیست؟

  1.  اعتراض به لغو مالکیت اراضی که در حوزه صلاحیت دادگستری می باشد.
  2.  شکایت در خصوص اعتراض به پزشک قانونی  و انتظامات مربوط به آن
  3.  لازم به ذکر است که اراء اداره تعزیرات قابلیت شکایت در دیوان را دارا می باشند.
  4. دعاوی مربوط به نقل و انتقال اراضی کشاورزی ، تغییر کاربری و …….
  5.  طرح دعوی علیه زمینهای شهری که در صلاحیت دادگستری می باشد.
  6. اعتراض به احکام صادره دادگاههای انتظامی قضات ، دادگاه ویژه روحانیون و … که در صلاحیت دیوان می باشد.

مراحل رسیدگی به پرونده در دیوان عدالت اداری

ثبت دادخواست از طریق سامانه ثبت دادخواست دیوان یا سامانه ساجد؛ هر وقت پرونده به دیوان ارسال شد به نوبت بررسی و در شعب بدی تحت رسیدگی قرار می گیرند. بعد از رسیدگی حکم موقت صادر می شود و در صورت عدم اعتراض ، حکم قطعی شده و اجرائیه صادر می شود. در صورت اعتراض افراد به آراء شعب بدوی می توانند به آنها اعتراض نموده و به تجدید نظر مذور در شعب تجدید نظر رسیدگی می شود.بعد از این مرحله آرا قطعی می شوند. البته علی رغم قطعیت احکام در مرحله تجدید نظر طبق قوانین این مرجع در صورتی افراد آراء را برخلاف قانون یا شرع تشخیص دهند می توانند نزد رئیس دیوان به آنها اعتراض نمایند.

هزینه وکیل دیوان عدالت اداری

در این متن و عنوان شما را با نحوه تعیین هزینه وکالت در پرونده های دیوان آشنا خواهیم کرد.

  • به طور کلی هزینه وکالت قراردادی است که بین وکیل و موکل در خصوص انجام پرونده موکل بسته می شود.
  •  به طور کلی هزینه وکیل دیوان عدالت اداری یا حق الوکاله به صورت زیر محاسبه می شود.
  • تامیزان 10 میلیون ، ٦ درصد از  مورد درخواست
  •  به میزان ده میلیون تا 100 میلیون 4 درصد مبلغ خواسته
  • از صد میلیون تومان تا پانصد میلیون تومان ۳ درصد از ارزش خواسته
  • بیش از 500 میلیون دو درصد از قیمت و ارزش خواسته.

تحصیلات وکیل نیز در این زمینه مؤثر می باشد . در صورتی که وکیل دارای کارشناسی ارشد باشد  5 درصد اضافه و در صورتی که وکیل دارای مدرک دکتری باشد 10 درصد اضافه می شود . البته موارد دیگری نیز مانند تجربه وسابقه وکیل در این مورد مؤثر می باشد. در مورد دعاوی غیر مالی می توان به صورت توافقی مبلغ را معین نمود و در صورت عدم توافق در این زمینه دادگاه توسط کارشناس ان را تعیین می کند .

شرایط اخذ وکیل در پرونده های دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری بالاترین دادگاه کشور در زمینه حقوق اداری است. این دادگاه به پرونده هایی رسیدگی می کند که یک طرف آن دولت و سازمان های آن باشد؛ همچنین اختلافات بین شهروندان و دولت را شامل می شود. اگر شما به دنبال یک وکیل متخصص در حقوق دیوان عدالت اداری هستید، به گروه تخصصی وکلای دیوان مراجعه نمایید.

گرفتن وکیل برای دیوان عدالت اداری نسبت به باقی پرونده های دادگستری دارای دشواری بیشتر و سخت‌تر می باشد . زیرا تعداد وکلائی که مشغول کار بر روی پرونده های دیوان می باشند اندک هستند و باقی وکلا نیز شاید در این موارد هیچ گونه مطالعاتی نداشته و قادر به احقاق حق موکل خود نمی باشند در چنین شزایطی ضرر بسیار زیادی را بر ما متحمل خواهند شد. فلذا پرونده های خود در زمینه دیوان عدالت اداری را با اطمینان به گروه تخصصی ما بسپارید (« گروه تخصصی وکلای دیوان »)

در خصوص شرایط اخذ وکیل برای پرونده های دیوان عدالت اداری، قابل ذکر است  اگر قصد دارید علیه دولت یا یک نهاد عمومی شکایت کنید، باید قبل از هرگونه اقدام با یک وکیل متخصص در امور دیوان عدالت اداری مشورت کنید. دیوان عدالت اداری یک حوزه پیچیده از قانون است و داشتن یک وکیل مجرب در کنار شما مهم و تاثیرگذار خواهد بود که بتواند سیستم را هدایت کند و به شما کمک کند تا بهترین نتیجه ممکن را به دست آورید.

هنگام استخدام وکیل در دیوان عدالت اداری باید به چند نکته توجه داشت. ابتدا باید وکیلی پیدا کنید که دارای مجوز فعالیت و پروانه وکالت باشد. دوم، باید مطمئن شوید که وکیلی که استخدام می‌کنید تجربه رسیدگی به پرونده‌های مشابه شما را داشته باشد. در نهایت، باید از سایر موکلانی که از خدمات وکیل استفاده کرده اند، نظر سنجی کنید. اگر این دستورالعمل ها را دنبال کنید،قطعا می توانید یک وکیل واجد شرایط و با تجربه پیدا کنید که بتواند به شما در رسیدگی به پرونده کمک کند.

مشاوره آنلاین با وکیل متخصص در پرونده های دیوان عدالت اداری

اگر پرونده ای در دیوان عدالت اداری دارید، ممکن است بتوانید به صورت آنلاین با یک وکیل مشورت کنید. این می تواند یک راه عالی برای شروع پرونده خود و دریافت مشاوره از یک متخصص باشد. سایت های زیادی وجود دارند که مشاوره آنلاین به هموطنان ارائه می دهند. برخی از این سایت ها رایگان هستند، در حالی که برخی دیگر هزینه مشاوره دریافت می کنند. قبل از تصمیم گیری باید چندین سایت مختلف را بررسی کنید. هنگامی که با یک وکیل به صورت آنلاین مشورت می کنید، معمولاً می توانید در مورد پرونده خاص خود مشاوره دریافت کنید. وکیل می تواند به شما بگوید که برای برنده شدن در پرونده خود چه مراحلی را باید انجام دهید. او همچنین می‌تواند تخمینی از هزینه‌های استخدام وکیل به شما بدهد.

اگر تصمیم به مشاوره آنلاین با یک وکیل دارید، مطمئن شوید که وکیلی متخصص در پرونده های دیوان عدالت اداری را پیدا کرده اید. این تضمین می کند که بهترین مشاوره ممکن را برای پرونده خود دریافت خواهید کرد.

هزینه اخذ وکیل در پرونده های دیوان عدالت اداری

هزینه اخذ وکیل در پرونده های دیوان عدالت اداری می تواند بسیار متفاوت باشد. این به این دلیل است که موضوع پرونده ها و پیگیری آنها متفاوت  است. وکلا برای وکالت در پرونده موکل خود و پیگیری پرونده باید به دیوان عدالت اداری مراجعه کنند. ضمناً دادگاه دیوان عدالت اداری نسبت به دادگاه های دیگر اهمیت بالاتری دارد، بنابراین وکلا باید تجربه بیشتری داشته باشند تا بتوانند در این دادگاه پیروز شوند. در نتیجه، هزینه و حق الوکاله این وکلا اغلب بیشتر از سایر وکلا است.

شماره تلفن وکیل دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری یکی از سازمانهای تخصصی وابسته به قوه قضائیه می باشد که بر اساس اصل 73 قانون اساسی تشکیل گردید. هدف از تشکیل دیوان عدالت اداری رسیدگی به اعتراضات  و شکایت  تظلمات نهادهای اداری ، دولتی ، حکومتی ، تامین اجتماعی و نهادهای وابسته به آن می باشد. این سیستم قضایی تخصصی که رئیس ان توسط رئیس قوه قضائیه تعیین می گردد برخلاف سایر واحد های قضائی و اداری تنها یک شعب آن و آن هم در تهران وجود دارد . همه افراد می توانند شکایات و اعتراض خود را به تخلفات و تصمیمات نهادهای دولتی و همچنین ابطال آیین نامه های دولتی را در صورتی که موجب ایراد ضرر برای آنها شود را به دیوان عدالت اداری ببرند.

تصمیمات دیوان عدالت اداری در صورتی که به نفع دادخواست دهنده باشد برای تمامی نهادهای دولتی و اداری  لازمالاجرا بوده و هرکس حاضر به اجرای این آراء نباشد مرتکب تخلف شده و براساس قوانین  دیوان عدالت اداری مجازات می گردد. در ادامه به صورت جزئی تر به بررسی این نهاد ، نقش  ، وظایف و سایر قانونهای ان خواهیم پرداخت . در صورتی که شما خواهان طرح دعوی و یا شکایت در دیوان عدالت اداری بوده و باتوجه به تخصصی بوده و یا عدم آشنایی با قوانین دچار سردرمی شده اید  می توانید پرونده های خود را با اطمینان به ما بسپارید . ما گروه تخصصی وکلای دیوان عدالت اداری حاضر به قبول تمامی پرونده ها بوده و انجام آنها به صورت تضمینی می باشیم.

شماره تماس با وکیل :

0912-935-3470

تلفن وکیل استخدامی دیوان عدالت اداری

به طور کلی دیوان عدالت اداری یکی از مراجع زیر مجموعه قوه قضائیه بوده و افراد نمی توانند همه انواع دعاوی و شکایات مطروحه در مراجع قضائی را در ان مطرح نمایند و این دیوان تنها قادر به قبول دعاوی علیه مراجعی می باشد که بر طبق قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری برای وی معین گردیده است.

برای طرح دعوی در دیوان عدالت اداری تنها باید براساس مواد آن از طرح شکایت نمود و در صورت عدم رعایت این موارد ابتدا قرار رفع نقص صادر گردیده و در صورت عدم رفع نقص قرار رد دادخواست صادر می شود. براساس این مواد قانونی دادخواست دیوان باید روی فرمهای مخصوص دیوان نوشته شده و از طریق سامانه دیوان عدالت اداری به نام سامانه ساجد اقدام به ثبت ان نموده و بعد از بررسی دادخواست در دیوان عدالت اداری در صورتی که دلائل و ضمائم دلیل بر حقانیت فرد شاکی باشد اقدام به رسیدگی در ابتدا و صدور حکم می شود. حکم  صادره در دیوان در ابتدا قابل تجدید نظر بوده و بعد از تجدید نظر قطعی می شود و تنها به صورت استثنائی می توان علیه ان اعاده دادرسی  می شود .

تلفن وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری

همانطور که در بالا ذکر شد باید برای طرح شکایت در دیوان عدالت اداری باید براساس قانون تشکیلات و ایین دادرسی دیوان عدالت اداری اقدام نمود که در  ماده 16 مقرر می دارد. تمامی شکایات مطروحه در دیوان عدالت اداری باید روی فرمهای مخصوص و با رعایت تمامی نکات اقدام  به طرح دادخواست نمود.

  • نکته ۱ـ  تمامی پرونده ‌ هایی  دارای قرار عدم صلاحیت،  که از مراجع قضائی و قانونی  دیگر به دیوان  عدالت اداری ارسال می‎شود، نیازی به تقدیم دوباره دادخواست و همچنین پرداخت مجدد هزینه دادرسی ندارند .
  • نکته ۲ـ از زمان طرح شکایت در دیوان عدالت اداری تا زمان صدور حکم برای اشخاص داخل ایران سه ماه  و برای اشخاص خارج از ایران  6 ماه مهلت زمانی وجود دارد.

همچنین در دادخواست تقدیمی شاکی یا شکات متضرر یا معترض که خواهان احقاق حق خود می باشند باید به همراه دلائل و ضمائم و مستندات کامل موضوع اعتراض باشد.

 

تلفن وکیل برای دیوان عدالت اداری

در دیوان عدالت اداری متأسفانه به دلیل عدم اشنایی با قوانین افراد مرتکب اشتباهات  زیادی شده و گاهی این اشتباهات موجب رد دادخواست ، صدور حکم به ضرر آنها  می شود ، لذا در این موارد به‌خصوص برای طرح دعوا از زمان شروع تا انتهای صدور حکم قطعی بهترین راه استفاده از وکلای مجرب و باسابقه می باشد. بسیاری از وکلای دادگستری موجود در سطح کشور فاقد عدم هرگونه سابقه و یا تجربه در این گونه موارد بوده وهمین امر موجب عدم احقاق حق برای فرد شاکی  به‌خصوص در برابر سازمان طویل و عریض و قدرتمند اداری کشور می شود.

بهترین راه در این موارد استفاده از وکلای حرفه ای می باشد که دارای سابقه و تجربه ، علم کافی در این موارد می باشند. از نمونه این وکلا گروه تخصصی وکلای دیوان می باشد که با ده سال سابقه آماده قبل و طرح عوی تا صدور حکم به صورت تضمینی برای شما می باشند لذا شما می توانید با خیال راحت هرگونه اعتراض یا شکایت خود را در برابر مراجع اداری و حکومتی ، انقلابی مطرح نمایید.

تلفن شعبات دیوان عدالت اداری

براساس قانون دیوان عدالت اداری  نخستین رکن و الفبای ساختاری دیوان شعبات دیوان می باشند که از دو دسته شعبات بدوی و تجدید نظر تشکیل گردید است . شعبات بدوی وظیفه رسیدگی اولیه در دیوان را به عهده دارند  که از یک قاضی و دادرس علی‌البدل تشکیل می گردند و همچنین شعبات تجدید نظر که وظیفه رسیدگی به اعتراضات علیه احکام صادره دیوان را برعهده دارند و از یک قاضی و دو دادرس علی‌البدل تشکیل می شوند. این شعبات  همچنین می توانند  با دو قاضی یا دادرس علی‌البدل نیز رسمیت یابند .

تماس با کارشناسان دیوان عدالت اداری

در دیوان عدالت اداری بعد از انجام کلیه امور مربوط به دادخواست و در صورت داشتن نقص و رفع آن  پونده به شعبه ارجاع داده می شود . از ارجاع پرونده به شعبه در دیوان عدالت اداری براساس اسناد و مدارک ارائه شده طرفین شروع به رسیدگی می نماید . البته در اثنای رسیدگی درصورتی که تحقیقاتی لازم باشد ، قاضی پرونده شروع به انجام تحقیقات مورد نظر می نماید. برای انجام تحقیقات قاضی می تواند از ظایطان قضائی استفاده نماید و یا به یک شعبه از دادگستری نیابت دهد. در این مورد ماده 41 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری بیان می دارد (شعبه رسیدگی کننده  می تواند هرگونه فعالیتی را که  در راستای صدور حکم و احقاق حق شاکی و یا طرف شکایت لازم باشد را انجام دهد و برای این امر می تواند به شعبات دادگستری ها نیابت داده و یا با صدور دستور به ادارات جریان تحقیقات را از آنها بخواهد و یا از ظایطان دادگستری استفاده نماید).

همچنین در صورتی که در هنگام رسیدگی استماع اظهارات طرفین شکایت لازم باشد با ابلاغ موضوع به آنها اقدام  به تعیین جلسه  برای بیان اظهارات می نماید. در انتها لازم به ذکر است بهترین راه برای طرح موفیقت آمیز یک پرونده در دیوان عدالت اداری  استفاده از وکلای مجرب و حرفه ای دیوان می باشد که در کلیه امور دارای علم به موضوع بوده و تا صدور حکم می توانند کلیه امور لازم در این خصوص را انجام دهند. برای تماس با کارشناسان دیوان عدالت اداری می توانید با ما تماس گرفته و پرونده های خود را به ما بسپارید .

تلفن قضات دیوان عدالت اداری

در دیوان عدالت اداری بعد از صدور حکم و ابلاغ ان به طرفین مهلت اعتراض به احکام صادره برای اشخاص مقیم داخل 20 روز و برای افراد خارج کشور 2 ماه از تاریخ ابلاغ رای می باشد. البته در دیوان عدالت اداری چیزی به نام حکم غیابی وجود ندارد لذا این نوع از احکام تنها در مورد داگاهها صادر می شوند و در دیوان نمی توان حکم به ورت غیابی صادر شود .

تلفن بهترین وکیل دیوان عدالت اداری

وکالت در دیوان عدالت اداری امری تخصصی و بسیار دشوار می باشد و در این زمینه تنها و کلای متخصص قادر دریافت احکام تضمینی در مورد پرونده های مربوط به دیوان می باشند. یکی از بهترین گروه وکلا در این زمینه گروه تخصصی وکلای دیوان می باشد که از ده سال پیش اقدام به فعالیت نموده و از آن زمان دارای سابقه بسیار درخشانی می باشد .جهت تماس با بهترین وکیل تضمینی دیوان عدالت اداری می توانید با شماره های موجود در سایت تماس گرفته و ضمن دریافت مشاوره در صورت لزوم پرونده های خود را با ضمانت به آنها بسپارید.

 شماره دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری مطابق اصل 173 قانون اساسی برای رسیدگی به اعتراضات و تخلفات اداری زیر نظر قوه قضائیه تاسیس شده است. دیوان عدالت ادارای از مراجع تخصصی قضائی می باشد و براساس قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری تنها قادر به رسیدگی به موارد معین شده می باشد که در ذیل به آنها می پردازیم.

  • رسیدگی به اختلافات مراجع اداری با افراد
  • شکایات علیه تخلفات اداری
  • رسیدگی به اعتراضات مردم نسبت به نهادهای دولتی ، اداری و حکومتی
  •  رسیدگی به اعتراضات علیه مراجع حل اختلاف مالیاتی
  •  ابطال تصمیمات و آیین نامه های دولتی
  • ابطال تصمیمات کمیسیون های ماده 100 و 99 شهرداری و دهیاری ها
  • رسیدگی به اختلافات افراد با تامین اجتماعی

شماره تلفن دیوان عدالت اداری

ساختمان دیوان عدالت اداری در تهران واقع شده و چون تنها جایی است که قادر به رسیدگی و صدور حکم در مورد موارد مطروحه فوق می باشد. لذا افراد تنها در صورت ضرورت و لزوم قادر به ورود به دیوان می باشند.

ادرس دیوان عدالت اداری : تهران – بزرگراه ستاری – بلوار شهید مخبری – نبش خیابان ایران زمین می باشد.

همچنین شماره تلفن دیوان ۹-۵۱۲۰۱ و افراد می توانند در صورت لزوم مانند پیگیری پرونده در موارد خاص و سایر ملزومات در خصوص دیوان با آن تماس بگیرند.

شماره تماس وکیل دیوان عدالت اداری

در دیوان عدالت اداری در صورتی که هر یک از طرفین شکایت به رای صادره مرجع بدوی اعتراض داشته باشند می توانند علیه ان درخواست تجدید نظر نمایند. دادخواست تجدید نظر دیوان باید مطابق قانون روی فرمهای مخصوص تکمیل گردیده و در سامانه ساخد ثبت گردد.  اعتراض به رای دیوان عدالت اداری بسیار هم می باشد زیرا اکثریت رایهای دیوان دوباره در مرجع تجدید نظر تایید می شوند. لذا در مواردی که به آرای دیوان عدالت اداری اعتراض دارید حتما از وکلای اشنا در این زمینه درخواست مشاوره ویا وکالت نمایید.

شماره تلفن جدید دیوان عدالت اداری

تلفن جدید دیوان عدالت اداری به شماره 09129353470 بوده و به صورت 24 ساعته اماده پاسخگوئی به تماسهای دریافتی شهروندان می باشد.

شماره تلفن گویای دیوان عدالت اداری

همه افراد می توانند  با تماس با شماره تلفن فوق که تلفن گویای دیوان عدالت اداری می باشد درخواست های خود را مطرح نمایند.  البته در صورتی که خواهان ثبت ادخواست و یا هرگونه امر دیگری در این خصوص باشند می توانند مطابق نوشته های فوق عمل نمایند.

شماره تلفن دیوان عدالت اداری کشور

در دیوان عدالت اداری می توان از دو طریق امور خود را انجام داد که از طریق سامانه های ساجد و ثنا که مردم می توانند در سامانه ساجد اقدامات مربوط به ثبت پروند های خود را انجام دهند و از طریق سامانه ثنا یا وارد شدن به ان سیر رسیدگی به پرونده را پیگیری نمایند.

روش دوم از طریق تماس با تلفن دیوان که در بالا ذکر شد می باشد که در موارد لزوم می توان با ان تماس گرفت و اقدام به طرح موضوع مورد نظر خود نمایند.

دیوان عدالت اداری تلفن

دیوان عدالت اداری علاوه برساختما مرکزی در تهران به نشانی ذکر شده در بالا دارای مراکز استانی نیز می باشد که در تمامی مراکز دایر بوده و خدمات متنوعی در خصوص امور مربوط به دیوان و راهنمایی افراد برای طرح شکایت را انجام می دهند. باتوجه به اینکه رسیدگی در دیوان عدالت اداری تماماً به صورت غیر حضوری می باشد لذا افراد تنها به صورت الکترونی  و یا تماس قادر به دریافت ابلاغیه ها و یا پیگیری پرونده خود می باشند. البته دیوان در صورت لزوم می توانند برای انجام بعضی موارد افراد را به صرت حضوری به جلسه احضار نماید. ماده 43 دیوان عدالت اداری در این مورد می باشد.

شماره تلفن امور ایثارگران دیوان عدالت اداری

شماره تلفن دیوان عدالت اداری در ماور ایثارگران هم همان شماره فوق در بالا می باشد. البته برای طرح شکایت علیه دیوان عدالت اداری باید با ارائه دلائل و مدارک  به دیوان شکایت نموده و علیه این مرجع اداری طرح دعوی نمود.

تماس واحد ایثارگران دیوان عدالت اداری

مطابق ماده 16 قانون بنیاد شهید و امور ایثارگران ، خانواده های جانباز و شهدا در صورتی که علیه این نهاد شکایت و یا اعتراضی داشته باشند در دیوان شکایت نمایند. البته برای خانواده های محترم شهدا و جانبازان بهترین استفاده از وکیل در این زمینه می باشد که گاهی به دلیل برخی از مشکلات قادر به پیگیری کامل پرونده نمی باشند.

وکیل دیوان عدالت اداری چه وظایفی بر عهده دارد ؟

وکیل دیوان عدالت اداری  یکی  از جمله افرادی می باشد که به صورت تخصصی در پروند ه های دیوان عدالت اداری  مشغول به وکالت می باشد . وکلا به طور کلی بعد از دریافت  پروانه وکالت از دادگستری و یا  کانون وکلا  و اتمام دوران کاراموزی قادر به  قبول هر نوع  پرونده حقوقی می باشند .  برخی از وکلا شروع به قبول پرونده های خانواده نموده وبرخی دیگر نیز مشغول به قبول پرونده های سایر سازمانها و ادارات و دولتی می نمایند. پرونده های مربوطه  به خانواده و مراجع دادگستری که معمولا عمومی بوده و بسیاری از  به طور کلی تا زمان بازنشستگی خود به انها مشغول می باشند. یکی از تخصصی ترین و مهمترین انواع پرونده ها برای وکلا ، پرونده های دیوان عدالت اداری می باشند که قبول وکالت در انها نیازمند  تخصص بسیار بالایی می باشد .

به طور کلی دیوان عدالت اداری مرجع قانونی رسیدگی به شکایات  در خصوص تمامی تظلمات  سازمانهای اداری و  دولتی بوده و  علاوه بر این موارد مردم ممکن است از ارای صادره در کمیسیونهای بودی و تجدید نظر  نیز طرح شکایت بنمایند . طرح شکایت در دیوان عدالت اداری امری تخصصی بوده و نیازمند دانش بسیار بالای حقوقی می باشد . علاوه ب این موارد در دیوان عدالت اداری کشور معمولا علیه هر سازمان یا اداره دولتی که طرح شکایت شود باید براساس قوانین همان سازمان یا اداره دولتی در این باره رای صادر گردد و سازمان یا اداره دولتی نیز در هیمن رابطه اقدام به دفاع از خود می نماید .

یک وکیل دیوان عدالت اداری چگونه عمل می کند ؟

وکیل دیوان عدالت اداری معمولا براساس تجربه خود در این رابطه اقدام به پیگیری پرونده می نماید و با استفاده از دانش فراوان خود در دیوان عدالت اداری حقوق موکل را دریافت می نماید. سوال مهم، آیا وکیل دیوان عدالت اداری باید تجربه داشته باشد ؟ وکیل دیوان عدالت اداری یک سمت کاملا تخصصی است که می تواند به حل و فصل اختلافات بین دستگاه های دولتی و تک تک شهروندان کمک کند. وکیل دادگاه پرونده های پرونده را بررسی می کند و از طرف نمایندگی یا شخص، دلایل قانونی را تهیه می کند. وکیل دادگاه نیز وظیفه راهنمایی سایر اعضای قوه قضائیه را بر عهده دارد.

وکیل دیوان عدالت اداری وکالت دولت در مقابل دیوان را بر عهده دارد. وکیل درخواست های ایالتی برای احکام، دادخواست های ایران و تجدیدنظر را آماده و از آنها دفاع می کند. وکیل همچنین نماینده دولت در دادرسی در دادگاه است. وکلای دادگستری توسط دیوان عدالت اداری برای ارائه کمک حقوقی به قضات و سایر تصمیم گیرندگان در اجرای عدالت استخدام می شوند. وکلای دادگاه بر روی طیف گسترده ای از پرونده ها، از جلسات رسیدگی گرفته تا تجدید نظر، کار می کنند و نقش مهمی در حفظ یکپارچگی سیستم قضایی دارند. وکیل دیوان عدالت وظیفه ارائه مشاوره حقوقی به دادگاه و مشاور قضات را بر عهده دارد. وکیل همچنین در رسیدگی های حقوقی و بررسی تصمیمات اتخاذ شده توسط دادگاه کمک می کند.

دیوان عدالت اداری دسترسی به وکیل را برای تمامی مراحل اداری تضمین می کند. این یک حق اساسی در اسپانیا است که در قانون اساسی ذکر شده و توسط دادگاه و تجاربش تقویت شده است. این ضمانت برای اطمینان از اینکه هرکسی که با دادرسی اداری مواجه می شود، کاملاً از حقوق خود محافظت می شود و می تواند به طور مؤثر هر تصمیمی را که علیه آنها گرفته می شود به چالش بکشد، ضروری است.
دیوان عدالت اداری نیز مسئول حل و فصل اختلافات بین ادارات و افرادی است که از تصمیمات آنها متضرر شده اند. این شامل مواردی می شود که در آن شخصی از شغل خودداری شده است، مزایای او پس گرفته شده است، یا وضعیت اقامت او تغییر کرده است. وکیل دیوان عدالت اداری با ارائه مشاوره حقوقی و وکالت در این نوع از اختلافات، اطمینان حاصل می کند که فردی که بیشتر به آن نیاز دارد می تواند بهترین نتیجه ممکن را از پرونده خود بگیرد.

مشاوره رایگان و آنلاین با وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری وکیلی است که با تسلط کافی در حوزه های دیوان عدالت اداری مانند اداره کار ، گمرک ، تامین اجتماعی و….می تواند در ارائه مناسب دفاعیات در پرونده ی حداکثر خدمت را به موکل خویش داشته باشد. طرح یک دعوای عالمانه و مبتنی بر قواعد شکلی و ماهیتی صحیح در دیوان عدالت اداری می تواند احتمال پیروزی را در دعاوی دیوان عدالت اداری تا حدود زیادی افزایش دهد و باعث شود تا احقاق حقوق مردم در مقابل تصمیمات و اقدامات نهادهای دولتی به صورت کاملا مناسب انجام گیرد. اگر امکان مراجعه حضوری در دفتر وکیل را ندارید، می توانید با اخذ مشاوره رایگان و آنلاین با وکیل دیوان عدالت اداری راهنمایی های لازم را از وکلای دیوان اخذ نمایید.

به طور کلی قابل ذکر است که با توجه به تخصصی بودن موضوعات در دیوان عدالت اداری و با توجه به اینکه تسلط و تجربه یک ‌وکیل بر مسائل مرتبط با دیوان عدالت اداری می تواند به موکلین در احقاق حقوق خود کمک کند،  قبل از هر گونه اقدام در دیوان عدالت اداری مشاوره رایگان و آنلاین با یک وکیل کارآزموده در این زمینه ضروری است. همچنین با توجه به اینکه  مراجعه حضوری در دیوان عدالت اداری برای کسانی که در دیوا ن پرونده دارند، غیر ممکن می باشد و تنها به وکلا اجازه ورود به دیوان داده می شود، فلذا وجود یک وکیل متخصص دیوان عدالت اداری جهت پیگیری پرونده و صحبت با قاضی پرونده، بسیار موثر خواهد بود. هم اکنون جهت مشاوره رایگان با وکلای دیوان عدالت اداری با شماره  09129353470 و 09199353470 تماس بگیرید.

در همه کشورهای دنیا به طور کلی برای جلوگیری از ظلم و ستم سازمانهای اداری و دولتی به مردم، معمولا سازمانهای بسیار قدرت مندی تشکیل گردیده اند که معمولا در مراجع بسیار بالا اقدام به رسیدگی می نمایند و تقریبا در سراسر جهان نیز این مراجع  در صورت صدور حکم قادر به اجرای آن در برابر کلیه سازمانهای ادارای و دولتی می باشند.

در ایران نیز دیوان عدالت اداری از جمله این مراجع بوده و براساس قانون بالاترین مرجع ادارای کشور بوده و دارای قدرت رسیدگی به کلیه امور در خصوص سازمانها و نهادهای دولتی و وابسته به دولت بوده در صورت صدور هر رای در این زمینه در دیوان عدالت اداری کلیه نهادها و سازمانهای ادارای و دولتی ، تامین اجتماعی ، شهرداری ها موظف به اجرای حکم بوده و در غیر این صورت و استنکاف سازمان مربوطه مسئولی که در سازمان از اجرای حکم مطابق قوانین محکوم می شوند. علاوه بر این موارد طرح شکایت ، رسیدگی ، انجام تحقیقات ، احضار طرفین در دیوان عدالت اداری براساس قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری بوده و در زیر به بررسی موارد مطروحه می پردازیم. به طور کلی در دیوان عدالت اداری کلیه امور براساس قانون آیین دادرسی دیوان عدالت اداری بوده بسیار تخصصی می باشد به همین دلیل در صورتی که فردی حقی از وی ضایع شده باشد و بخواهد بدون دانش خاصی در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نماید ممکن است رای علیه وی صادر شده و باتوجه به این صدور حکم در  این موضوع  در دیوان عدالت اداری  دیگر غیر قابل شکایت و اعتراض می باشد.

علاوه براین موارد در دیوان عدالت اداری کلیه رسیدگی ها به صورت غیر حضوری بوده و افراد مانند شعبات دادگستری حق حضور در جلسه رسیدگی را نداشته و کلیه افرادی که در جلسه بخواهند از حقوق خود دفاع نمایند باید طی یک لایحه بتوانند حقوق خود را مطرح نموده و از حقوق خود دفاع بنماید. مورد دیگر ی که در این خصوص برای شخصی که در دیوان عدالت اداری طرح شکایت می نمایداین است که افراد با سازمانهای اداری و دولتی درگیر بوده و این سازمانهای اداری و دولتی همگی دارای مشاورین حقوقی حرفه ای در مورد سازمان خود بوده و به همین دلیل فردی که علیه یک اداره سازمان طرح شکایت می نماید باید با قوانین سازمان یا اداره دولتی نیز در این باره آشنایی کامل داشته باشد.

نظر به همه موارد فوق و اینکه واقعا طرح شکایت در دیوان عدالت اداری بسیار تخصصی و حساس بوده و اگر فردی خواهد در این مسائل به صورت شخصی اقدام به طرح شکایت بنماید ممکن است رای علیه وی صادر شود لذا در این رابطه بهترین اقدام این است که کلیه امور پرونده خود از طرح شکایت تا رسیدگی ، صدور حکم  و در صورت لزوم تقاضای انجام تحقیقات، اعتراض به رای در صورتی که فرد بدان معترض باشد باید به وکیل دیوان بسپارد. ما در این رابطه گروه تخصصی وکلای دیوان را به شما معرفی می نماییم که در این زمینه بسیار تخصصی بوده و شما را  به حق و حقوق خود می رساند.

وکیل آنلاین دیوان عدالت اداری

وکیل آنلاین دیوان عدالت اداری به صورت کلی وکیلی می باشد که به صورت آنلاین و تلفنی و یا در صورت لزوم و یا نیاز افراد می تواند به صورت حضوری با موکلان خود در مورد امورات انها در دیوان عدالت اداری مشاوره داده و در صورت نیاز قادر است پرونده های انها را قبول وکالت نموده و انها را مورد پیگیری قرار دهد و در تمامی  مراحل رسیدگی در دیوان عدالت اداری می تواند به صورت حضوری دفاعیات لازم را در این خصوص انجام دهد. یک وکیل دیوان عدالت اداری می تواند با نوشتن لایحه قوی نتیجه پرونده را به نفع موکل خود تغییر دهد.

در  این مرجع  قانونی که یکی از زیر مجموعه های قوه قضائیه می باشد شرایط رسیدگی با سایر مراجع تحت نظر  این قوه در کشور متفاوت بوده و به صورت تخصصی و براساس اصل 173 قانون اساسی و در راستای وظایف قانونی خود فعالیت می نماید . دیوان عدالت اداری به صورت تخصصی دارای آیین دادرسی مختص به خود بوده و در این زمینه  براساس این قانون آیین دادرسی رسیدگی نموده و کلیه امور ان نیز بر همین اساس انجام می شود .

حضور یک وکیل بر روی پرونده شما در دیوان عدالت یکی از ضروریات این مرجع بسیار حساس و تخصصی قضائی می باشد  بدین صورت که انجام هر اقدام و بیان هر امری می تواند روند پرونده را به  صورت کامل تغییر داده و چه بسا علی رغم اینکه حق با شما می باشد و قانونا در این زمینه محق می باشید اما با اقدام نسنجیده خود ممکن است رای علیه شما صادر گردد. هر چند در دیوان عدالت اداری می تواند علیه آرای صادره در این رابطه درخواست تجدید نظر نمود اما باتوجه به روند پرونده در این  زمینه معمولا تمامی اقدامات شما که به صورت نوشتاری در پرونده موجود می باشند  در مرحله تجدید نظر نیز موجود بوده و بالطبع دوباره همان رای صادر می گردد.

رای صادره در این زمینه  معمولا قطعی و لازم الاجرا می باشد و دیگر در هیچ ارگان یا سازمانی قابل رسیدگی دوباره نمی باشد. پس بر همین اساس برای پیشگیری از از این امور که ممکن است به صورت کامل علیه شما باشند می توانید  با انتخاب یک وکیل متخصص در این رابطه به صورت کاملا قانونی ضمن دفاع از خود با کمک این وکیل رای نیز بدون هیچ اشکالی به نفع شما صادر می گردد و اگر سازمان و یا اداره مروبطه نیز در این مزنیه به رای صادره  اعتراض نماید باتوجه به دفاعیات سابق وکیل شما  احتمال قطعیت رای در این زمینه وجود دارد . حال یک نکته بسیار مهم می تواند مطرح گردد و آن این است  که یک وکیل  متخصص را یم شود از کجا پیدا نمود ؟ ما در این رابطه گروه تخصصی وکلای دیوان را معرفی می نماییم  که  هم اکنون در سراسر کشور  حاضر به قبول وکالت در پرونده های شما به صورت حرفه ای می باشد.

گروه تخصصی وکلای دیوان از حدود ده سال پیش در شهر تهران شروع به کار نموده و هم اکنون با گسترش فعالیت های این گروه در  فضای مجازی  آنلاین  در  سراسر کشور به عنوان  یک گروه  مجرب و با سابقه  شناخته شده است. این گروه تخصصی دارای چندین نفر وکیل متخصص در امور دیوان عدالت اداری می باشد که به صورت انلاین و تلفنی در تمامی ساعات شبانه روز مشغول به کار بوده و در حال ارائه مشاوره تخصصی و همچنین قبول وکالت پرونده های شما می باشند.

وکیل آنلاین و رایگان دیوان عدالت اداری

وکیل آنلاین و رایگان دیوان عدالت اداری یکی از وکلایی می باشد که در زمینه  امورات و مشکلات مردم  به صورت انلاین و از طریق شبکه های اجتماعی مشغول به فعالیت می باشد . این وکیل باتوجه به سطح  سوالات مردم و همچنین نیاز به پاسخ گویی در این رابطه تجربه ی فروانی به دست اورده است .  نحوه کار نیز بدین صورت می باشد که شما با مراجعه به سایت وکلای دیوان می توانید با ارسال پیام از طریق واتساپ سوال خود ار در این زمینه مطرح نموده و در صورتی نیاز باشد وکیل آنلاین مورد نظر از شما تقاضای تماس تلفنی برای گرفتن جزئیات بیشتر مشکل شما نموده  و در این رابطه  با تماس گرفته شده از شما به سوالات شما به صورت رایگان پاسخ می دهد.

در هر موردی که شما نیاز به  مشاوره انلاین داشته و نمی دانید کدام  یک از سایتهای ارائه دهنده مشاوره رایگان برای شما بهتر است با توجه به موضوع خود می توانید  از مشاورین تخصی در این رابطه استفاده کنید . مراکز مشاره تخصصی برای دیوان عدالت اداری باتوجه به سطح بسیار زیاد کار انها در دیوان دارای تجربیات و سابقه کاری بیشتری بوده و در این زمینه می توانند  به صورت تخصصی تری  به سوالات شما پاسخ بدهند.  یک وکیل آنلاین دیوان عدالت اداری دارای سابقه کار در دیوان عدالت اداری بوده و هر روزه در فضای انلاین می تواند پرونده های بیشتری را قبول وکالت نماید. معمولا  وکلای انلاین  با توجه به شیوه کاری خود می توانند به صورت بسیار ساده تری مسائل را برای شما شرح داده و در صورت لزوم شیوه انجام کار و همچنین  نوشتن لوایح برای شما را در تمامی  امور دیوان عدالت اداری به عهده بگیرند.

این وکلای باتوجه به اینکه  افراد از سراسر کشور  با انها ارتباط برقرار می کنند می توانند به انلاین و در سایت سامانه ابلاع الکترونیک قضائی پرونده شما را به عهده گرفته و بدون حضور شما و تنها به صورت انلاین و تلفنی در این رابطه امورات شما  پر.نده شما را در دیوان به شما اطلاع داده و  ان را به سر انجام برسانند.

شرایط شکایت در دیوان برای بیمه بیکاری

طبق تفاهم نامه ای که میان وزارت کار و تامین اجتماعی بسته شده است، کارگرانی که از کار بی کار می شوند در صورتی که دارای شرایط و ضوابط لازم باشند از مزایای بیمه بیکاری برخوردار می شوند. حمایت کارگران در ایام بیکاری هدفی است که اداره رفاه کار و امور اجتماعی به همراه تامین اجتماعی دنبال می کنند ، اما نکته حائز اهمیت در اینجا این است که بیمه بیکاری تنها مشمول افراد واجد شرایط می شود. یکی از اصلی ترین شرایط مشمولیت این بیمه، فعالیت در کاری با ماهیت کار دائمی است؛ به این معنا که شغل مورد نظر دارای قرارداد برای مدت زمان معینی باشد.

شرایط قانون کار برای استفاده از بیمه بیکاری

قانون کار شرایط استفاده از بیمه بیکاری را به شرح زیر عنوان می‌کند:

  1. فرد متقاضی، مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشد.
  2. فرد بیمه‌شده، بدون میل و اراده خود و از سوی کارفرما، بیکار شده‌ باشد.
  3. در حال حاضر آماده به کار باشد.
  4. کارگران دائمی، حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند.
  5. کارگران قراردادی در آخرین محل کارشان، حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشند.

در صورتیکه تمامی شروط بالا را دارید و همچنان اداره کار و رفاه امور اجتماعی و یا تامین اجتماعی از وضع بیمه بیکاری برای شما سر باز می زنند، می توانید ضمن شکایت به دیوان عدالت اداری برای بیمه بیکاری، از حقوق مسلم خود دفاع کنید. بیمه بیکاری بر حسب شرایط کاری و همچنین وضعیت تاهل متقاضیان تعیین  و به آن ها پرداخت می شود. در صورتیکه به هر نحوی در پرداخت بیمه بیکاری حقی از شما ضایع شده است می توانید به کمک وکلای دیوان مراتب را از طریق شکایت به دیوان عدالت اداری برای بیمه بیکاری پیگیری کنید. وکلای دیوان با سابقه چندین ساله ای که در امر وکالت دارند صفر تا صد پرونده های حقوقی شما را با حق الوکاله منصفانه بر عهده می گیرند. هم اکنون جهت اخذ مشاوره در خصوص پرونده خود با شماره های 09129353470 و 09199353470 تماس حاصل فرمایید.

هزینه وکیل دیوان عدالت اداری

یکی از مهم ترین عواملی که باید در هنگام استخدام وکیل برای پرونده دادگاه اداری خود در نظر بگیرید، حق الزحمه آنها است. هزینه می تواند بسته به پیچیدگی و مدت زمان پرونده شما و همچنین تجربه و شهرت وکیل متفاوت باشد.

برخی از وکلا ممکن است هزینه ثابتی را برای خدمات خود دریافت کنند در حالی که برخی دیگر ممکن است نرخ ساعتی دریافت کنند. مهم است که در مورد هزینه ها از قبل با وکیل خود صحبت کنید تا بعداً هیچ غافلگیری نداشته باشید.

همچنین باید در مورد هر گونه هزینه اضافی که ممکن است در طول مراحل قانونی ایجاد شود مانند هزینه های تشکیل پرونده یا هزینه های دادگاه استعلام کنید. یک وکیل خوب در مورد تمام هزینه های مربوط به پرونده شما شفاف خواهد بود.

در حالی که طبیعی است که بخواهید در صورت امکان هزینه ها را کاهش دهید، به یاد داشته باشید که وکالت حقوقی با کیفیت اغلب در دراز مدت ارزش پرداخت را دارد. اجازه ندهید هزینه تنها عامل در تصمیم گیری برای استخدام وکیل باشد – تجربه و میزان موفقیت آنها را نیز در نظر بگیرید.

شماره تماس وکیل دیوان عدالت اداری

در صورت نیاز به کمک حقوقی در زمینه حقوق اداری در ایران، وکیل دیوان عدالت اداری در خدمت شماست. این وکیل متخصص می تواند در مورد طیف وسیعی از مسائل حقوق اداری از جمله اختلافات بین افراد و سازمان ها یا مقامات دولتی مشاوره و وکالت ارائه دهد.

برای ارتباط با وکیل دیوان عدالت اداری می توانید از طریق اینترنت و یا از طریق کانال رسمی دادگاه شماره تماس آنها را بیابید. همیشه توصیه می شود که مستقیماً با یک وکیل با تجربه صحبت کنید که از پرونده خاص شما آگاهی دارد.

چه در مورد حقوق خود به عنوان یک شهروند سؤالی داشته باشید و چه نیاز به راهنمایی در جهت پیمایش رویه های حقوقی پیچیده داشته باشید، تماس برای مشاوره حقوقی با یک متخصص واجد شرایط می تواند ارزشمند باشد. یک وکیل خوب برای درک وضعیت شما وقت می گذارد و برای محافظت از منافع شما تلاش خستگی ناپذیری می کند.

تیم ما در دیوان عدالت اداری با سال‌ها تجربه در دادگاه‌های ایران، وقف ارائه خدمات وکالت با کیفیت بالا است که نیازهای منحصر به فرد موکلان ما را برآورده می‌کند. اگر به کمک یکی از وکلای برتر ایران نیاز دارید همین امروز با ما تماس بگیرید!

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ایران

پیدا کردن وکیل مناسب برای پرونده شما بسیار مهم است. وقتی صحبت از حقوق اداری به میان می آید، انتخاب وکیل متخصص در این زمینه و تجربه رسیدگی به پرونده های دیوان عدالت اداری مهم است.

با تماس با شماره تلفن و یا مراجعه به آدرس دفتر ارائه شده توسط دادگاه می توانید وکیل ضمانت شده و خبره را برای وکالت بیابید. حتماً از قبل در مورد مجوز قانونی و هزینه های آنها استعلام بگیرید.

در بین تمامی وکلای دیوان عدالت اداری ایران، انتخاب بهترین آنها می تواند چالش برانگیز باشد. با این حال، تحقیق و بررسی می تواند به محدود کردن گزینه های شما کمک کند. هنگام تصمیم گیری عواملی مانند تجربه آنها در رسیدگی به موارد مشابه، میزان موفقیت، حرفه ای بودن، مهارت های ارتباطی و شهرت کلی را در نظر بگیرید.

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

درخواست مشاوره

نظرات

‫51 دیدگاه ها

  1. سلام ممنون بابت مقاله جامع و طولانی میخواستم بدونم چطوری یک وکیل دیوان عدالت اداری رو پیدا کنیم آیا شما خودتون وکالت قبول میکنید برای شکایت از ارگان های دولتی؟
    و سوال بعد اینکه هزینه وکیل دیوان چقدره وه قبول پرونده بکنه؟
    ممنونم ازتون

    1. سلام دوست عزیز
      هدف سایت وکلای دیوان، ارائه مشاوره تخصصی به دوستانی می باشد که در خصوص پرونده های دیوان نیاز به مشاوره و یا گرفتن وکیل دارند
      لذا با تماس با شماره های داخل سایت می توانید با وکلای متخصص دیوان مشاوره داشته باشید و موضوع پرونده را توضیح داده ، در صورت نیاز پرونده خود را به ایشان بسپارید

  2. چطوری باید بهترین وکیل دیوان عدالت اداری رو تشخیص بدیم و اینکه هزینه یک وکیل دیوان خوب چقدر هست میانگین.
    ممنون میشم پاسخ بدید

    1. رزومه وکیل و آرایی که گرفتن و تسلط ایشان به موضوع مورد نظر شما
      هزینها بستگی به پرونده دارد
      شما میتوانید به صورت تلفنی تخمین حدودی هزینه را از وکلای مجموعه بگیرید

  3. خیلی خوب و عالی بود مقاله اتون سوالی که هست اینه آیا فقط برای شکایت از ارگان های دولتی باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم؟
    یا نه ؟
    و اینکه شنیده بودم موکل حق حضور در دیوان رو نداره و وکیل باید بره دفاع کنه همچنین چیزی صحت دارد؟

    تشکر ازتون

    1. با سلام و احترام
      بله، برای شکایت از ارگان های دولتی و اداره کار باید به دیوان عدالت اداری مراجعه کنیم
      موکل حق حضور در دیوان را ندارد بایستی وکیل مربوطه به دیوان عدالت اداری مراجعه کند

  4. ممنون مقاله خوبی بود کاش بیشتر مارو با وظایف یک وکیل دیوان عدالت اداری آشنا می‌کردید با این حال بازم خوب بود مرسی

    1. با عرض سلام
      ممنون از حسن توجه شما، برای کسب اطلاعات بیشتر با وظایف وکیل دیوان، مقالات سایت را در بخش دیوان عدالت اداری دنبال فرمایید

  5. برای مشاوره با وکیل دیوان عدالت اداری از طرق چت به صورت آنلاین حالا چه واتس آپ چه تلگرام امکانش هست؟
    چون امکان برقراری تماس رو ندارم

    1. با عرض سلام.
      بله حتما ، لطفا با شماره های موجود در سایت از طریق واتس آپ با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری مشاوره داشته باشید

  6. ممنونن میشم دقیقا بگید وظایف یک وکیل دیوان عدالت اداری چیه و ما باید چه انتظاراتی ازش داشته باشیم چون ما هر توقعی ازشون داریم میگه این به عهده وکیل اداره کار هست اون به عهده وکیل کیفریه گیر کردیم بخدا.

  7. بسیار عالی بود ممنون میشم راه های ارتباطی مثل آدرس دفتر رو در اختیارم بزارید.
    فقط به من گفتن برای اینکه وکیل بگیری بهتره قبلش از قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری سوال بپرسی که راه رو درست بهت نشون بده شما چنین گزینه ای رو دارید در اختیار ما قرار بدید با تشکر.

  8. بهترین وکیل دیوان عدالت اداری رو ما چجوری و از کجا میتونیم پیدا کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید!!

    1. با عرض سلام خدمت دوست عزیز خانم بختیاری؛
      همانطور که می دانید نحوه ی دفاع از پرونده های دیوان با موضوعات دیگر فرق دارد لذا برای یافتن وکیل مجرب در حوزه دیوان، بایستی ابتدا در موسسات حقوقی با وکلای دیوان، مشاوره ی اولیه داشته باشید و موضوع خود را مطرح کنید، مطمئن شوید قبلا در حوزه پرونده شما کار کرده باشند و توضیحات ایشان با ارائه ماده قانونی در خصوص نحوه پیگیری پرونده شما ، برایتان قانع کننده باشد، می توانید به ایشان اعتماد کرده و کار خود را به او بسپارید.

  9. با عرض سلام و خسته نباشید
    به نظر من بهترین وکیل وکیلی است که علاوه بر دانش حقوقی ، خوش برخورد و پاسخگو باشد
    از موسسه شما تشکر می کنم بابت مشاوره و راهنمایی های خوبتون
    خدا قوت …

  10. سلام خیلی ممنون واقعا مقاله خوبی بود.
    مشکلی که هست من قبلا با سایت شما آشنا نبود یا ندیده بودم سایتتون رو و با یه مجموعه دیگه برای بحث شکایت از شهرداری قرارداد بستم ۴ ماه پیش اما الان اصلا پیگیری نمیکنن زنگ میزنم میگه خوب می‌خواستید با ما قرار داد نبندین چیکار کنم این موضوع رو واقعا داره فشار عصبی میاره شما چقد میگیرید ادامه کار رو پیش ببرید؟؟

  11. خیلی شفاف لطفا توضیح بدید که وکیل دیوان عدالت اداری دقیقا وظیفش چیه ما چطوری میتونیم الان یک وکیل متخصص و مجرب رو شناسایی کنیم؟

  12. برای ارتباط با یک وکیل دیوان عدالت اداری من از چه طریق میتونم اقدام کنم چون ایران نیستم تمایل دارم بیشتر صوتی تماس بگیرم یا ویدیو کال باشه این هزینه داره درسته؟

  13. برام خیلی سواله که چجوری میشه به یک وکیل دیوان عدالت اداری تبدیل شد و اینکه آخرین سطح از وکالت آیا وکیل دیوان عدالت اداری هست یا نه مراتب دیگری هم هست؟
    خودم خیلی دوست دارم تبدیل به یک وکیل دیوان عدالت اداری در تهران بشم البته میدونم از شهر های دیگه هم باشه باید بیان تهران چون دادگاه دیوان عدالت اداری توی تهران هست با این حال اگر راهش رو هم بگید چطور یک وکیل دیوان بشیم خیلی عالی میشه

    1. سلام دوست عزیز
      برای اینکه شغل وکالت را انتخاب کنید، باید حداقل مدرک لیسانس حقوق داشته باشید سپس در آزمون وکالت شرکت کنید
      وکیل دیوان عدالت اداری سطح بالاتری برای یک وکیل محسوب نمی شود … نحوه رسیدگی پرونده ها در دیوان عدالت اداری کمی متفاوت تر از پرونده های حقوقی و کیفری می باشد
      برای اینکه وکیل خوبی شوید ابتدا اخلاق و احقاق حق دیگران را سرلوحه کار خود قرار دهید
      موفق باشید

  14. سلام اگر راهنمایی کنید چطور بهترین وکیل دیوان عدالت اداری رو پیدا کنم من ممنون میشم به یک مجموعه سپردیم پول پرداخت کردیم برای شکایت از شهرداری کلا دیگه این مجموعه جواب مارو نمیده

    1. با سلام. مبلغ حق الوکاله هر پرونده در دیوان عدالت اداری، بستگی دارد به موضوع و میزان سختی پرونده و کاری که قرار است وکیل انجام دهد …لذا ممنون میشم با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و موضوع خود را مطرح نمایید و مبلغ دقیق حق الوکاله را از وکیل مربوطه بپرسید.

    1. با عرض سلام . بله ، گروه وکلای دیوان جمعی از وکلای متخصص دیوان می باشند که آماده ارائه مشاوره و در صورت نیاز، اعلام وکالت در پرونده های شما می باشند.

  15. سلام وقتتون بخیر ایا درسته که شش ماه دوره احتیاط رو که قبلا سه چهارم حساب میکردن الان شش ماه رو داوطلبانه حساب میکنن ممنون میشم راهنماییم کنید

  16. با سلام وخسته نباشید حدود سه سال است پرونده ای در دیوان دارم که رای اولیه در یک سالگی صادر شد ولی اکنون قریب دوسال است در مرحله تجدید نظر ،خبری از ان نیست .

      1. سلام وخدا قوت ببخشید دیر وقت پیام میدم من دستور موقت ازدیوان گرفتم اما اشتباه کردم با وکیل ورود نکردم شما گفتید تضمینی من میخوام بهتون اعتماد کنم با چه شماره ای تماس بگیرم

        1. با عرض سلام. لطفا با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و با توضیح پرونده خود از میزان موفقیت در پرونده مطلع گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.