مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




شرایط تبدیل کسری پارکینگ به جریمه + کاهش عوارض

تبدیل کسری پارکینگ به جریمه

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در خصوص شرایط تبدیل کسری پارکینگ به جریمه قابل ذکر است، یکی از مولفه های اصلی و اساسی ، که باید در هنگام ساخت یک مجتمع به آن توجه داشت ، تامین یک پارکینگ برای آن آپارتمان یا مجتمع می باشد . همچنین از جمله مسائلی که در هنگام ساختمان سازی امکان دارد با آن مواجه شد ، بحث حذف و چگونگی محاسبه عوارض کسری پارکینگ می باشد . در واقع ، منظور از کسر پارکینگ شرایطی می باشد که مالک مجتمع تجاری یا مسکونی، امکان تامین و همچنین ساخت پارکینگ (با فضای کافی) را نداشته باشد ، و یا حتی نتواند اجازه ساخت پارکینگی متناسب با مجتمع را دریافت نماید .

شرایط ۶ گانه عوارض حذف یا کسر پارکینگ

۱ / ساختمان مورد نظر ، در بر خیابان های سریع السیر به عرض چهل و پنج متر و یا حتی بیش تر ، قرار داشته باشد و همچنین دسترسی به محل ماشین رو ، نداشته باشد

۲ / ساختمان مورد نظر ، در فاصله صد متری تقاطع خیابان هایی با عرض چهل و پنج متر و بیش تر قرار گرفته باشد ، و همچنین دسترسی به محل ماشین رو نداشته باشد ؛

۳ / ساختمان مورد نظر در محلی باشد که ، وارد شدن به پارکینگ مستلزم قطع کردن درخت های کهن باشد ، و شهرداری اجازه قطع را نداده باشد ؛

۴ / ساختمان مورد نظر ، در بر کوچه هایی قرار گرفته باشد که به خاطر عرض کم کوچه ، امکان عبور خودرو نباشد ؛

۵ / ساختمان مورد نظر ، در بر معبری باشد به سبب شیب زیاد ، احداث کردن پارکینگ در آن جا از لحاظ فنی ، مقدور نباشد ؛

۶ / در صورتی که فرم و وضع زمین زیر ساخت ، به گونه ای باشد که از لحاظ فنی نتوان در سطح طبقات پارکینگی احداث نمود .

مغایرت عوارض حذف یا کسر پارکینگ با تبصره پنج ماده 100 شهرداری

در تبصره پنج ماده صد شهرداری ، در مورد عدم رعایت کردن تامین یا کسری پارکینگ ، قانونگذار تصمیم گیری نموده است و دیگر تعیین نمودن عوارض مازاد بر آن ، وجهی قانونی ندارد . بر طبق این قانون ، عدم رعایت نمودن تبصره پنج ماده صد ، در صلاحیت ذاتی کمیسیون ماده صد قرار دارد . به این معنا که از صلاحیت کمیسیون های دیگر ، همچون کمیسیون ماده هفتاد و هفت و همچنین ، از صلاحیت و اختیارات شورای اسلامی شهر ها نیز ، خارج است .

نکته ای که باید افزود این امر است که ، تبصره پنج ماده صد قانون شهرداری ، شهرداری را مکلف کرده تا با دریافت نمودن جریمه ، برگه پایان کار را صادر کند . حال اگر شهرداری کتبا اظهاری بر عدم امکان صادر نمودن گواهی پایان کار داده باشد ، و بدون هیچ عذر موجهی از صادر نمودن آن خودداری کند ، این تصمیم شهرداری قابل شکایت نمودن در دیوان عدالت اداری می باشد .

وکیل کاهش عوارض | وکلای دیوان

وکلای مجرب و متخصص دیوان ، با سال ها فعالیت و تجربه و همچنین با دارا بودن چندین پرونده موفق در خصوص کاهش عوارض ، آماده ارائه خدمات حقوقی به هموطنان عزیز می باشند . مراجعه کنندگان محترم می توانند پیش از هر اقدامی ، با برقراری‌ تماس با این مجموعه ، از مشاوره حقوقی رایگان برخوردار گردند . برای تبدیل کسری پارکینگ به جریمه و کاهش عوارض معمولا شهرداری ها یک سری از قوانین را  وضع نموده اند که براساس انها  هر ساختمانی که در سطح شهر احداث شود  بسته به مساحت خود باید دارای یک یا چند طبقه پارکینگ باشد. اگر شما به هر دلیلی در ساختمانی احداثی خود جائی برای پارکینگ در نظر نگرفته اید  بدون شک با ارجاع پرونده شما به کمیسیون ماده 100  در این رابطه ممکن است یا رای به تخریب داده شود و  یا رای  به میزان بسیار بالای جریمه نقدی که در زیر به شرح بیشتر آن می پردازیم .

تبصره – پارکینگ های مورد نیاز تأمین و در صورت عدم امکان تأمین با اخذ بهای | خدمات به روز کسری پارکینگ برابر مصوبه شورای اسلامی شهر اقدام و درآمد حاصله می بایستی جهت احداث پارکینگ عمومی در ردیف مربوطه هزینه گردد مطرح و پیش شهردار کرج مبنی بر اینکه شرایط

۱. در بافتهای فرسوده حتی الامکان ۵۰٪ پارکینگ تأمین گردد.

٢. در سایر مناطق حتی الامکان ۸۰٪ پارکینگ تأمین شده باشد.

۳- اگر مالک تمایل داشته باشد.

با لایحه شهرداری و مصوبه شورا هزینه تامین را به قیمت روز پرداخت نماید با اکثریت آراء به تصویب رسید.

 مالی

۱. جرائم بر اساس زمان وقوع تخلف با حداکثر ضریب محاسبه گردد، مطرح و به اتفاق آراء به تصویب رسید.

٢. به میزان ۱۵٪ نیز به عنوان بهای خدمات محاسبه و علاوه بر بند ۱ دریافت خواهد شد. مطرح و با اکثریت آراء به تصویب رسید.

٣. محاسبه عوارض بعد از کمیسیون بر مبنای زمان اجرای رأی کمیته همچنان به قوت خود باقی است. مطرح و به اتفاق آراء به تصویب رسید.

۴. مصوبه شورا از زمان تصویب تا پایان سال ۱۳۹۳ قابلیت اجرا دارد. مطرح و با قید اینکه به هیچ عنوان قابل تمدید نمی باشد، با اکثریت آراء به تصویب رسید.

۵. مالک موظف است همزمان با صدور رأی نسبت به واریز ۵۰٪ مبلغ جریمه عوارض و بهای خدمات به صورت نقد و حداکثر ظرف مدت شش ماه نسبت به پرداخت الباقی بدهی خود اقدام نماید. مطرح و با قید اینکه این بند قابل تهاتر نمی باشد و رعایت سایر ضوابط الزامی است با اکثریت آراء به تصویب رسید.

۶. هزینه های اجرایی در راستای این مصوبه از جمله پرداخت هزینه کارشناسی و با هزینه انجام بازدید مأمورین بعد از وقت اداری و سایر هزینه ها از محل درآمد بند ۲ پرداخت خواهد شد. مطرح و با قید اینکه جهت هرگونه پرداخت آیین نامه تنظیم و جهت تصویب به شورا ارسال گردد با اکثریت آراء به تصویب رسید.

۷. آیین نامه اجرایی و مالی مصوب شورای اسلامی شهر ملاک عمل شهرداری خواهد بود. مطرح و با اکثریت آراء مقرر گردید این بند به شرح ذیل اصلاح گردد: « آیین نامه اجرایی و مالی که مورد تصویب شورای اسلامی قرار خواهد گرفت ملاک عمل شهرداری خواهد بود».

۸. درآمد حاصل از این آیین نامه (جریمه – عوارض بعد از کمیسیون – بهای خدمات در ردیف های پیش بینی شده در بودجه سال ۱۳۹۳ واریز خواهد شد مطرح و باقی اینکه شهرداری در درآمد و هزینه لحاظ نماید و در تعادل بودجه که در تفريغ اشکالی وجود نیاید و هر مبلغی از این محل درآمد به مبلغ بودجه اضافه خواهد شد با اکثریت آراء به تصویب رسید.

۹. درآمد حاصل از بند ۸ صرفا جهت امور عمرانی (از جمله قطار شهری و پارکینگ طبقاتی، هزینه های بند ۶ و …) صرف خواهد شد مطرح و با اکثریت آراء مقرر گردید بند مذکور به شرح ذیل اصلاح گردد: «درآمد حاصل از بند ۸ صرفا جهت امور عمرانی (از جمله کمربند شمال و جنوب، قطار شهری و پارکینگ طبقاتی پس از تصویب شورا با اکثریت آراء به تصویب رسید.»

عواقب کمبود پارکینگ چیست؟

کمبود پارکینگ می تواند عواقب زیادی فراتر از یک ناراحتی داشته باشد. زمانی که فضای پارک کافی برای پاسخگویی به تقاضا وجود نداشته باشد، می تواند منجر به اقدامات ناایمن و غیرقانونی پارک شود. این شامل پارک کردن در پیاده روها، جلوی شیر آتش نشانی یا مسدود کردن تقاطع ها می شود که می تواند منجر به صدور بلیط یا حتی بکسل شود.

علاوه بر این، کمبود فضاهای پارکینگ در دسترس نیز به این معنی است که مردم ممکن است بدون اجازه به پارکینگ در محوطه‌های خصوصی متوسل شوند که منجر به هزینه‌های غیرقانونی و شکایت‌های قانونی احتمالی می‌شود. علاوه بر این، زمانی که کسب‌وکارها پارکینگ کافی برای مشتریان یا کارمندان خود فراهم نمی‌کنند، می‌تواند منجر به بررسی‌های منفی و از دست دادن درآمد شود.

در مناطق مسکونی با دسترسی محدود به پارکینگ در خیابان، ساکنان ممکن است مجبور شوند دور از خانه خود پارک کنند یا برای مجوزهای ماهانه گران قیمت بپردازند. در موارد شدید که انجمن های صاحب خانه قوانین سختگیرانه ای را در مورد تخلفات پارکینگ خیابانی اجرا می کنند، ممکن است منجر به جریمه یا سایر اقدامات قانونی شود.

در نهایت، کمبود پارکینگ عمومی یا خصوصی در دسترس نه تنها ناامید کننده است، بلکه پیامدهای قانونی قابل توجهی نیز دارد. درک عواقب بالقوه کمبود پارکینگ و انجام اقدامات لازم مانند مشاوره با یک وکیل متخصص در صورت نیاز ضروری است.

هزینه کسری پارکینگ

کسری هزینه پارکینگ یکی از مشکلات رایج بسیاری از مردم در مناطق شهری است. زمانی اتفاق می‌افتد که تقاضا برای مکان‌های پارکینگ از عرضه بیشتر شود و در نتیجه هزینه‌های بالاتر یا حتی جریمه برای کسانی که نمی‌توانند مکانی را پیدا کنند، می‌شود. این می تواند منبع اصلی ناامیدی و بار مالی برای افرادی باشد که برای رفت و آمد به ماشین متکی هستند.

یک راه حل برای این موضوع می تواند پیاده سازی سیستمی باشد که قیمت ها را بر اساس در دسترس بودن تنظیم می کند. به عنوان مثال، در ساعات اوج مصرف، قیمت ها می تواند افزایش یابد تا از رانندگی غیرضروری جلوگیری کند و استفاده از وسایل نقلیه عمومی را تشویق کند. از سوی دیگر، در ساعات غیر اوج مصرف، قیمت ها می تواند کاهش یابد تا افراد بیشتری را تشویق کند تا خودروهای خود را پارک کنند.

گزینه دیگر سرمایه گذاری در روش های جایگزین حمل و نقل مانند خطوط دوچرخه یا سیستم های حمل و نقل عمومی است که وابستگی به خودروها را کاهش می دهد و به طور کلی کسری پارکینگ را کاهش می دهد.

صرف نظر از راه حل انتخاب شده، مهم است که دولت ها و مقامات شهری به این موضوع رسیدگی کنند، زیرا کسری هزینه های پارکینگ می تواند فشار بیشتری را بر بودجه های محدود برای خانواده ها و افراد کم درآمد ایجاد کند.

کمبود بافت فرسوده پارکینگ

تبدیل کسری پارکینگ به جریمه فرآیند آسانی نیست. این شامل مراحل قانونی است که به تخصص یک وکیل خوب نیاز دارد. عواقب کسری پارکینگ می تواند برای رانندگان و صاحبان املاک شدید و پرهزینه باشد.

اگر در چنین موقعیتی قرار گرفتید، توصیه می شود با یک وکیل مجرب که پیچیدگی های قوانین پارکینگ را درک می کند، مشاوره حقوقی بگیرید. می توانید به صورت آنلاین یا تلفنی با استفاده از شماره دفتر یا آدرس وکالت با آنها تماس بگیرید.

به یاد داشته باشید که قبل از استخدام وکیل، مجوز وکالت را نیز بررسی کنید تا مطمئن شوید که واجد شرایط رسیدگی به پرونده شما هستند. با انجام این کار، از خدمات تضمینی بهترین وکلا با هزینه های مقرون به صرفه برخوردار خواهید شد.

همیشه مسئولانه پارک کنید و از هر گونه اقدامی که ممکن است منجر به کمبود پارک شود اجتناب کنید زیرا پیشگیری بهتر از درمان است. همیشه به قوانین و مقررات پارکینگ که برای ایمنی، راحتی و منفعت همه وضع شده است، احترام بگذارید!

2.7/5 - (3 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط