در برخی از مراجع قضائی همه امور ان شکل که می خواهیم پیش نمی رود و ممکن است در برخی از مواقع نیاز باشد با فردی آشنایی در زمینه امور حقوقی تماس گرفته شود. گروه های تخصصی حقوقی نیز برای انجام این امور کمک های شایانی به مردم می نمایند ، برای مثال از طریق انلاین و همچنین تلفنی به مردم مشاوره می دهند .
گروه تخصصی وکلای دیوان در این راستا بهترین وکلا و مشاوران را به برای ارائه مشاوره تخصصی و به صورت رایگان عین نموده است و هر کدام از شما نیز می توانید در این باره از بهترین مشاوران در این راستا کمک بگیرید .
برای تماس با بهترین مشاوران دیوان عدالت اداری و همچنین وکلای دیوان در سطح کشور می توانید با شماره تلفن هاتی 09129353470 و 09199353470 تماس گرفته و در این راستا ضمن دریافت مشاوره رایگان تخصصی می توانید در صورت نیاز پرونده خود را نیز به وکلا بسپارید .
دیوان عدالت اداری در فعالیت بیش از ۳۶ ساله خود توانسته است تا به عنوان نهادی برای پشتیبانی از مردم در برابر کارکنان دولت و یا اداره های دولتی بهترین، عملکرد را از خود به جای بگذارد. محدوده اختیارات دیوان عدالت اداری بسیار گسترده است به طوریکه درصد زیادی از شکایات علیه مامورین دولتی و یا نهاد های وابسته را پوشش می دهد تا به این طریق ظلمی علیه افراد حقیقی و یا حقوقی صورت نپذیرد.
کارشناسان دیوان عدالت اداری کسانی هستند که با توجه به تخصصی که در این حیطه دارند، می توانند به خوبی افراد را در حمایت از خود در دیوان عدالت اداری پشتیبانی کنند. تماس با کارشناسان دیوان عدالت اداری می تواند به عنوان حامی و طلایی ترین گزینه برای رسیدن به خواسته هایتان در دیوان عدالت اداری باشد.
نحوه رسیدگی به پرونده ها در شعب دیوان
اعتراض به آرای صادر شده از سوی کمیسیون های اداری مانند کمیسیون های اداره کار و یا اعتراض به استخدامی های صورت گرفته از سوی دستگاه های اجرایی و همچنین شکایت به آیین نامه های اجرا شده از سوی اداره های مختلف در دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار می گیرد. به این صورت که شاکی و یا شاکیان با تنظیم یک دادخواست اصولی و منظم اقدام به طرح شکایت به دیوان عدالت اداری می کنند.
دستور موقت
نکته ای که در اینجا حائز اهمیت خواهد بود این است که رسیدگی به شکایت در دیوان عدالت اداری دارای پروسه نسبتا طولانی مدت است و در این میان لازم است صبر و انرژی لازم مد نظر قرار گرفته شود. حال دراین مدت زمان تا صدور رای از جانب قاضی پرونده، امکان افزایش خسارت وارده بر شاکی وجود دارد؛ به این معنا که در صورت پیشبرد کار مورد بررسی، ممکن است میزان خسارت ها افزایش پیدا کند به طوریکه امکان جبران آن سخت و گاهی هزینه بر است.
در این مواقع شخص می تواند از قاضی پرونده درخواست دستور موقت داشته باشد؛ به این معنا که عملیات مورد نظر در دعوا تا زمان صدور رای نهایی از جانب قاضی متوقف شود. در واقع درخواست دستور موقت عملی است که به موجب آن از قاضی پرونده درخواست می شود که از افزایش خسارات حاصله از اجرای عملیات پیشگیری به عمل آید. لازم به ذکر است که تنظیم دادخواست دستور موقت نیازمند دانش حقوقی و آشنایی با ضوابط تنظیم دادخواست است که به منظور بهره مندی از این خدمات می توانید تماس با کارشناسان دیوان عدالت اداری را در وکلای دیوان مد نظر داشته باشید.
اجرای احکام
همانطور که پیش از این توضیح دادیم، دیوان عدالت اداری به منظور حفظ حقوق شهروندان وارد عمل می شود به همین دلیل است که آرای صادره از این دیوان لازم الاجرا خواهد بود و به صورت قطعی شده اجرایی می گردد. لازم به ذکر است که به دلیل اهمیت بالای اجرای آرای صادره از سوی دیوان عدالت اداری، اجرای احکام در کنار شعب بدوی و شعب تجدید نظر در دیوان فعالیت می کند.
2 دیدگاه ها
سلام وقتتون بخیر.
ببخشین الان چیزی حدود ۶۰۰هزار داوطلب کنکوری نظام قدیم داریم
و کنکور هم الان کلا بر حسب معدل هست
تکلیف نظام قدیم چی میشه؟چرا کمیسیون رای مبنی بر ترمیم معدل نظام قدیم رو صادر نمیکنه؟
تکلیف این بچه ها چی میشه؟ لطفا مشخص کنین وقت داره میره…
سلام. در نظام قدیم هم نمرات دروس امتحانات نهایی، در کنکور لحاظ می شود.