مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به رای کمیسیون ماده 5 + شورای عالی شهرسازی و معماری ایران

اعتراض به رای کمیسیون ماده 5 قانون

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

اعتراض به رای کمیسیون ماده 5قانون تاسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران

امروزه با افزایش جمعیت شهری و همچنین افزایش ساخت و ساز در محیط های شهری ممکن است برنامه های زیادی برای نحوه این ساخت و ساز و کاهش مشکلات مردم در عرصه ی شهری ایجاد شود .

در این خصوص سازمانهای ادارای زیادی در حال کار در این رابطه می باشند. این سازمانها معمولا در امور متفاوتی در حال فعالیت بوده و کارهای متفاوتی را در خصوص تغییر و ایاد شرایط جدید برای ساختارهای شهری را فراهم می نمایند.

یکی از این سازمانها شورای عالی شهر سازی و معماری ایران می باشد این شورا دارای وظایف زیادی می باشد که در زیر به بیان تعدادی از آنها می پردازیم :

  • بررسی و ارائه پیشنهادهای لازم در مورد سیاست های کلی شهرسازی
  • بیان نظرات کارشناسی در مورد نقشه ها و طرح های کارشناسی در سطح کشور منجمله ساخت و سازها ، ارائه زمین و …..
  • تصویب طرح های جامع شهری و صدور دستور اجرای آنها .
  • تصویب معیارها و قوانین و آیین نامه های شهرسازی در سطح کلان کشوری و استانی

ماده 5 این کمیسیون شامل اقدامات زیادی می شود که به بیان آنها می پردازیم :

بررسی و ارائه و تصویب طرح هایی در استانها که معمولا با ریاست استاندار و در صورت نبودن وی با ریاست معاون وی و عضويت شهرداری شهر مورد نظر  و نمايندگانی از  وزارت راه و شهرسازي شهر محل طرح ، وزارت جهاد كشاورزي و سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري و صنايع دستي و همچنين رئيس شوراي اسلامي شهر ذي ربط و نماينده سازمان نظام مهندسي استان (با تخصص معماري يا شهرسازي)  که در این مورد فاقد طرح می باشند

بررسی تغیرات شهری و تاثیر آنها که باید به تصویب شورای عالی شهرسازی برسد .

با توجه به این که سطح تصمیم های این کمیسیون در سطح کلان می باشد و افراد زیادی در این رابطه معمولا درگیر مسئله می شوند لذا ممکن است در این موارد برای برخی از افراد مشکلاتی ایجاد شود و یا ضررهایی را متحمل گردند و یا ممکن است اعضای کمیسیون در این رابطه اقداماتی را در نظر داشته باشند که با تصویب انها مشکلاتی برای شهروندان ایجاد شود.

در این موارد افراد باید برای انجام احقاق حقوق خود و همچنین پیشگیری از مشکلات در آینده به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایند.

براساس قانون اساسی در هر موردی که آیین نامه ، تصویب نامه ها و یا اقدامات سازمانهای ادارای و دولتی منجربه ایراد ضرر و صدمه به افراد و یا منافع آنها شود افراد می توانند به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نموده و در این رابطه خواستار توقف عملیات ، ابطال تصویب نامه ها و یا سایر موارد باشند.

با توجه به اینکه در دیوان عدالت اداری همه امور به صورت تخصصی انجام می شود افراد در این رابطه بهترین کاری که برای پیگیری پرونده می توانند انجام دهند این است که امور خود را به وکلای مجرب دیوان بسپارند، ما در این رابطه گروه تخصصی وکلای دیوان را به شما معرفی می نماییم که دارای همه شرایط فوق بوده وعلاوه بر این صدها پرونده موفق در رزومه حرفه ای خود دارند.

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط