نیروهای انتظامی و پلیس تقریبا در سراسر جهان جزء محبوب ترین نیروها در سطح جامعه بوده و علت اصلی این امر هم این است که افراد زیادی معمولا به طور روزانه با این نیرو سرو کار داشته و در صورت بروز هر گونه حادثه ای به سرعت در محل مذکور حاضر شده و به طور کلی اگر بخواهیم آن را تعریف نماییم یک نیروی آماده باش 24 ساعته برای خدمت به مردم می باشد.
باتوجه به همین موضوع فوق معمولا نیروهای انتظامی و پلیس دارای وضعیت بسیار حساسی بوده و معمولا تنها نیروی می باشند که در اکثریت اوقات در حال در تمامی حوادث و محله های خلاف جامتعه حضور داشته و در این راستا انواع خطرات آنها را تهدید می نماید.
هر ساله در ایران متاسفانه چندین نفر از نیروهای های سازمان نظامی توسط افراد خلاف کار به قتل رسیده و یا به شهادت می رسند.
در قانون سازمان نیروی انتظامی معمولا بعد از فوت یکی از نیروهای این سازمان و یا شهادت وی براساس ماده 192 این قانون کلیه حقوق و مستمری فرد به صورت مساوی بین وراث باید تقسیم گردد و در صورتی تعدادی از این وراث اسامی انها در میان وراث معین شده نباشد می توانند در این باره به هیئت ماده 192 قانون این سازمان طرح شکایت نمایند.
این هیئت مرکب افراد زیر می باشد:
الف – فرمانده نیروی انتظامی کل کشور یا جانشین وی در این سازمان .
ب – معاون نیروی انسانی نیروی انتظامی در کل کشور یا نماینده وی در این سازمان .
ج – مسؤول اصلی امور بیمه و بازنشستگی نیروی انتظامی یا نماینده وی در این سازمان .
بعد از این امر معمولا همه افرادی که به هر نحوی به این موضوع اعتراض دارند می توانند به کمیسیون ماده 192 در این خصوص درخواستی ارائه داده و این امر در این کمیسین براساس موارد قانونی و وضعیت خواهان در این موضوع مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در صورتی که دلائل و مدارک فرد در این باره کامل بوده و این مدارک حاکی از صحت درخواست وی باشد این کمیسیون ضمن بررسی ان با بررسی مدارک ان نیز اقدام به صدور رای در این باره می نمایند.
رای صادره در این خصوص به فرد ابلاغ می شودو وی می تواند در مدت سه ماه بدان اعتراض نماید.
اعتراض به آرای صادره در خصوص این کمیسیون در دیوان عدالت اداری انجام می شود.
در دیوان عدالت اداری براساس اصل 173 قانون اساسی فرد در هر موردی که تقاضای احقاق حق قانونی خود را از سازمان یا اداره ای دولتی و متعلق به حکومت نموده و آن سازمان یا اداره به هر دلیلی در این خصوص از این مورد جلوگیری نماید می تواند به این سازمان تخصصی قضائی طرح شکایت نماید.
طرح شکایت در این باره بسیار تخصصی است و نیازمند دانش و مهارتهای حقوقی بسیار زیادی می باشد . بر همین اساس در صورتی که شما به هر دلیلی در این موضوع نتوانسته اید در کمیسیون ماده 192 قانون استخدامی نیروی انتظامی به حقوق خود برسید می تواند پرونده خود را برای طرح شکایت به گروه تخصصی وکلای دیوان سپرده و در اسرع وقت منتظر دریافت حقوق خود باشید.
وکیل متخصص ماده 192 قانون نیروی انتظامی
همانطورکه بیان شد در هیئت ماده 192 قانون نیروی انتظامی به بررسی مستمری بازماندگان بعد از فوت والدین افراد در شرایط خاصی رسیدگی می شود . در این هیئت که با درخواست فرد در این رابطه شروع می شود به بررسی میزان مستمری هر کدام از بازماندگان و یا به طور جامع تر حقوق و مستمری فرد در دوران خدمت به انها تعلق می گیرد.
اگر شخصی به هر دلیلی در این زمینه نتواند مستمری والدین خود را دریافت نماید میتواند طی یک درخواست موضوع را به کمیسیون اطلاع داده و در این رابطه در کمیسیون اقدام به رسیدگی به درخواست فرد می شود.
برای این امر بهترین راه این می باشد که فرد از وکلای مجرب و حرفه ای در حوزه امور نیروی انتظامی استفاده نماید .
این وکیل به صورت کلی قواننی بیمه ، بازنشستگی ، هیئت های نیروهای نظامی تسلط دارد و در این رابطه تا انتهای دریافت رای به نفع شما می تواند در کنار شما حضور داشته باشد .
در صورتی که مراحل بدوی و تجدید نظر این کمیسیون فرد نتواند به رای مورد نظر خود برسد ، وکیل در دیوان برای وی طرح شکایت نموده وبا بررسی مستندات اقدام به طرح شکایت در این زمینه می نماید .
در دیوان در نهایت رای به نفع فرد نقض شده و مستمری وی معین می گردد.
این گروه وکلا دارای وکلایی حرفه ای و با تجربه بوده و در این راستا دارای صدها پرونده موفق می باشند.