بر طبق تفاهم نامه ای که میان وزارت کار و تامین اجتماعی بسته شده است، کارگرانی که از کار بی کار می شوند در صورتی که دارای شرایط و ضوابط لازم باشند از مزایای بیمه بیکاری برخوردار می شوند. در واقع به موجب توافقی که در این میان صورت گرفته به منظور حمایت از کارگران، حقوقی تحت عنوان بیمه بیکاری برای مدت زمانی که حقوق مستمری دریافت نمی کنند، وضع شده است.
حال تمامی این موارد نیازمند دارا بودن یک سری شرایط و ضوابط قانونی است که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.
اگر قصد دارید درباره شکایت به دیوان عدالت اداری برای بیمه بیکاری بیشتر بدانید تا انتها با ما همراه باشید تا مطالبی را در این رابطه خدمت شما عزیزان عنوان کنیم.
وکیل تضمینی برقراری بیمه بیکاری
وکیل تضمینی پرداخت بیمه بیکاری یکی از وکلای متخصص در زمینه دیوان عدالت اداری می باشد که با امور دیوان عدالت اداری به صورت کامل آشنایی داشته و در این رابطه می تواند باتوجه به دانش و مهارت خود به صور تضمینی پرونده های بیمه بیکاری که مربوط به سازمان تامین اجتماعی می باشد را به عهده گرفته و در این زمینه نقشی مهم را ایفا نماید .
اگر پرونده شما نیز به دلیل تصمیمات سازمان تامین اجتماعی و برای عدم پرداخت بیمه بیکاری به دیوان عدالت اداری رفته است و نمی دانید در این زمینه به چه شیوه ای امورات رابه انجام برسانید می توانید پرونده و یا طرح شکایت خود را به وکیل تضمینی سپرده تا ماورات شما به صورت تضمینی به نتیجه مورد نظر شما برسد.
برای پیدا کردن وکیل تضمینی می توانید با شماره های 09129353470 و 09199353470 ( گروه تخصصی وکلای دیوان تماس گرفته و ضمن سپردن پرونده خود به ما می توانیم بهترین وکلای تضمینی در خصوص دیوان عدالت اداری را به شما بسپاریم .
شرایط بیمه بیکاری برای کارگران با ماهیت کار دائمی
وفاداری نسبت به کارگران در ایام بیکاری هدفی است که اداره رفاه کار و امور اجتماعی به همراه تامین اجتماعی دنبال می کند تا در نهایت حامی کارگران در مدت زمانی پس از بیکاری باشد اما نکته حائز اهمیت در اینجا این است که بیمه بیکاری تنها مشمول افراد واجد شرایط می شود.
یکی از اصلی ترین شرایط مشمولیت این بیمه، فعالیت در کاری با ماهیت کار دائمی است؛ به این معنا که شغل مورد نظر دارای قرارداد برای مدت زمان معینی باشد.
لازم به ذکر است که کار هایی که جنبه مستمری دارند و در این میان فرد متقاضی حداقل یک مرتبه اقدام به تمدید قرارداد کرده باشد، واحد شرایط اخذ بیمه بیکاری پس از برکناری از شغل مورد نظر هستند. تنها متقاضیانی می توانند ادعای دریافت بیمه بیکاری کنند که در آخرین شغل مورد نظر دارای بیش از یک سال سابقه فعالیت داشته باشد.
در صورتیکه تمامی شروط بالا را دارید و همچنان اداره کار و رفاه امور اجتماعی و یا تامین اجتماعی از وضع بیمه بیکاری برای شما سر باز می زنند، می توانید ضمن شکایت به دیوان عدالت اداری برای بیمه بیکاری، از حقوق مسلم خود دفاع کنید.
تفاهم نامه میان اداره کار و تامین اجتماعی
کارکنانی که برای مدت زمان مشخصی برای ارگان دولتی و یا شرکتی فعالیت دارند، در صورتیکه به هر دلیلی از ادامه فعالیت کنار گذاشته شوند تا مدت زمان مشخصی از حق بیمه خود استفاده نمی کنند. علت اصلی در نظر گرفتن چنین مزایایی، توجه به کارگرانی که برای مدت زمانی زحمت کشیده اند.
بر اساس تفاهمی که میان اداره کار و تامین اجتماعی صورت گرفته به منظور حمایت از کارگران در مدت زمانی بیکاری تا یک مدت زمان مشخصی، بیمه بیکاری در نظر گرفته می شود تا در نهایت کمترین فشار اقتصادی متوجه متقاضیان گردد.
فراموش نکنید که تنها در صورتی متقاضیان مشمول دریافت بیمه بیکاری می شوند که شرایطی را که اداره کار تعریف کرده است، دارا باشند.
پس از بررسی اداره کار درباره مشمولیت متقاضیان، نتیجه نهایی به تامین اجتماعی گزارش می شود تا در نهایت پس از تفاهم این دو ارگان نسبت به آزاد سازی بیمه بیکاری اقدام شود.
بررسی شرایط استحقاق دریافت بیمه بیکاری
همانطور که پیش از این نیز بیان کردیم، کارگرانی که به دلایل مختلف از کار کنار گذاشته شده اند، در صورتی که یک سری شرایط قانونی را داشته باشند، واجد شرایط دریافت بیمه بیکاری خواهند بود اما این شرایط چگونه است؟
اولین شرایطی که برای این منظور بررسی می شود، پرداخت ۶ ماهه حق بیمه کارگر پیش از بیکاری است؛ به این معنا که فرد متقاضی قبل از بیکار شدن دارای پرداختی ۶ ماهه حق بیمه باشد. بر اساس تفاهمی که میان اداره کار و تامین اجتماعی صورت گرفته است، در صورتیکه که کارگران در آخرین محلی که فعالیت کرده اند، سابقه یک سال فعالیت مستمر داشته باشند می توانند با شکایت به دیوان عدالت اداری برای بیمه بیکاری اقدام کنند.
تشخیص تمامی موارد گفته شده بر عهده هیئت های اداره کار خواهد بود که در نهایت در صورت درخواست متقاضی برای دریافت بیمه بیکاری، نتیجه آرا به اداره تامین اجتماعی ابلاغ می شود.
و در پایان
به پاس قدردانی از تلاش ها و زحمات کارگران حاضر در مشاغل مختلف و همچنین کمک به تامین معیشت آن ها در زمان بیکاری، اقدام به صدور قانونی به نام بیمه بیکاری برای این کارگران شده است؛ بر این اساس در صورتیکه کارگران دارای سابقه بیش از یک سال در آخرین محل کار خود باشند و همچنین سابقه پرداخت ۶ ماهه حق بیمه را داشته باشند، مشمول دریافت بیمه بیکاری خواهند بود.
بیمه بیکاری بر حسب شرایط کاری و همچنین وضعیت تاهل متقاضیان تعیین و به آن ها پرداخت می شود.
در صورتیکه به هر نحوی در پرداخت بیمه بیکاری حقی از شما ضایع شده است می توانید به کمک وکلای دیوان مراتب را از طریق شکایت به دیوان عدالت اداری برای بیمه بیکاری پیگیری کنید.
وکلای دیوان با سابقه چندین ساله ای که در امر وکالت دارند صفر تا صد پرونده های حقوقی شما را با حق وکالت منصفانه بر عهده می گیرند.