در این نوشتار به بحث وکیل دیوان عدالت اداری در شهرستان بیرجند خواهیم پرداخت ، بدین صورت که این وکیل به چه شیوه ای قادر است در پرونده های دیوان عدالت اداری به شما کمک نموده و رای را به نفع شما دریافت نماید . قبل از هر موضوعی باید به این بحث بپردازیم که دیوان چه مرجعی بده و دارای چه وظایف و اختیاراتی می باشد؟
وظایف و اختیارات دیوان عدالت اداری
دیوان عدالت اداری مرجعی برای بررسی شکایتهای اشخاص حقوقی و حقیقی یا سازمانهای حقوقی از یک نهاد دولتی است.
این مرجع قضائی یکی از دادگاهی اختصاصی در قوه قصائیه با شرایط خاصی می باشد، بدین صورت که دارای ایین دادرسی وشیوه رسیدگی مختص به خود می باشد ، قضات ان متفاوت با سایر قضات انتخاب می شود و به موضوعی متفاوت با سایر ارگانهای این قوه رسیدگی می نامید .
دیوان عدالت اداری به صورت کلی دارای وظایف زیر می باشد :
1- رسیدگی به شکایات مردم از سازمانها و ادارات دولتی ، نهادهای انقلابی ، شهرداری ها ، سازمان تامین اجتماعی و….
2- رسیدگی به آرای صادره در کمیسیونها ، هیئت ها و مراجع شبه قضائی که اقدام به صدور رای قطعی در مورد موضوع یا موضوعاتی نموده اند .
3- صدور آرای وحدت رویه قضائی در صورت تعارض ارای صادره بین شعب دیوان
4- اجرای ارای صادره در دیوان .
نحوه طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
برای طرح شکایت در دیوان عدالت اداری افراد می توانند خود و یا به کمک وکیل متخصص دیوان عدالت اداری اقدام به طرح دادخواست و نوشتن ان بنمایند .
طرح دادخواست در دیوان عدالت اداری بدین صورت میباشد که فرد در این زمینه ابتدا براساس ماده 16 قانون ایین دادرسی و تشکیلات دیوان عدالت اداری دادخواست خود را نوشته و سپس از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک قضائی ان را به دیوان عدالت اداری ارسال می نماید .
بعد از ارسال دادخواست معمولا به دبیرخانه دیوان رفته و در انجا از طریق شعبه ارجاع دیوان عدالت اداری به یکی از شعب ارسال می شود تا مورد رسیدگی و پیگیری قرار بگیرد.
برای پیگیری یک دادخواست حقوقی در دیوان عدالت اداری نیاز داریم با وکیلی مورد اطمینان و با تجربه در امور مربوط به دیوان عدالت اداری مشورت کنیم تا به طور کامل از تمام پیچیدگیهایی که در مسیر دادرسی پیش رویمان ظاهر میشود آگاهی یافته و با خیال راحت به ثبت دادخواست در این ارگان بپردازیم.
در این مطلب سعی میکنیم تمام آن چیزی را که باید در رابطه با وکیل کاربلد دیوان عدالت اداری بدانید در اختیارتان قرار دهیم تا بتوانید با اطلاعات و دانش کافی متوجه شوید کدام وکیل تضمینی در خصوص چه نوع پروندهای باتجربه بوده و برای رسیدگی به دادخواست حقوقی شما مناسب تر میباشد. اگر در پایتخت زندگی نمیکنید و برای به جریان انداختن یک پرونده قضایی در این دیوان نیاز به مشاورهی متناسب با شرایط خود دارید باید در انتخاب وکیل دیوان عدالت اداری بیرجند و دیگر شهرهای ایران دقت زیادی به خرج دهید چرا که پیگیری روند دادخواست حقوقی توسط یک وکیل مسلط به امور دیوان عدالت اداری شما را به سمت مسیر درست هدایت میکند.
ثبت شکایت به صورت غیر حضوری در دیوان عدالت اداری
طرح یک دادخواست حقوقی در دیوان عدالت اداری به صورت آنلاین و غیر حضوری امکان پذیر میباشد که وکیل دیوان عدالت اداری بیرجند میتواند در این راه به شما کمک کند. ابتدا باید در سامانه ای به نام ساجد ثبت نام کنید و بعد از پرداخت مبلغ تعیین شده به ثبت دادخواست بپردازید.توجه کنید که قبل از ورود به این سامانه آنلاین باید در سایت ثنا احراز هویت را به طور کامل انجام دهید و با استفاده از همان رمز عبورسایت ثنا فرایند ثبت نام در ساجد را به پایان برسانید. برای کسب اطلاعات مورد نیاز در این خصوص با گروه وکلای دیوان تماس گرفته و از توضیحات مشاورین متخصص در این حیطه بهره مند شوید.
یک وکیل دیوان عدالت اداری در موسسهی وکلای دیوان تمامی نکات پیش رو در جریان پرونده را مورد بررسی قرار داده و به شما میگوید که چه نوع دادخواستی را از چه طریقی به ثبت برسانید. موسسهی ما وکلای حرفهای در همه جای کشور را گرد هم آورده تا بتوانید با مراجعه به ما و ارائه مدارک و اسناد خود شماره وکیل دیوان عدالت اداری بیرجند و دیگر شهر های ایران را در اختیار داشته باشید.
هزینهی وکیل دیوان عدالت اداری بیرجند
از دیگر مواردی که در انتخاب وکیل برای مراجعین اهمیت ویژه دارد، مقدار هزینهای میباشد که جهت به نتیجه رسیدن شکایت باید بپردازند. موضوع شکایت، مدت زمان به نتیجه رسیدن آن، میزان تجربه وکیل و … در هزینه مصرفی، تأثیر زیادی دارد. مشاوره با یک موسسهی معتبر و مورد اطمینان میتواند در کوتاه کردن مسیر و در نتیجه کم شدن هزینه کمک کند چرا که گروه تخصصی وکلای دیوان با بررسی تمامی جزئیات موجود در پرونده شماره وکیل دیوان عدالت اداری بیرجند را در اختیارتان قرار میدهد تا به بهترین شیوه ممکن دادرسی را پیگیری کند و از صرف هزینه اضافی جلوگیری شود.