سازمان تعزیرات حکومتی یکی از ارگانهای نظارتی در سطح کشور می باشد که به موضوع تخلفات اقتصادی افراد در سطح کشور می پردازد.
به طور کلی سازمان تعزیارت حکومتی از ابتدا هم برای همین امر تاسیس شده و دارای وظایف مطروحه در ماده یک قانون تعزیرات می باشد .
در صورت انجام هر کدام از این تخلفات توسط افراد جامعه معمولا تعزیرات به سرعت وارد شده و در خصوص ان تصمیم گیری می نامید .
تصمیم گیرها در سازمان منجر به صدور رای شده و ارای صادره در این رابطه قابل اعتراض بوده و بعد از تجدید نظر از ارای بودی معمولا حکم قطعی صدر می شود .
احکام قطعی شده در تعزیزات قابلیت اعتراض و تجدید نظر در دیوان عدالت کشور را دارند .
به طور کلی تعزیرات بخشی از قوه مجریه و دولت بوده و کلیه اموری که در کمیسیونها مورد رسیدگی قرار گرفته و همچنین تصمیمات مراجع اداری و سازمانهای دولتی نیز در این رابطه قابلیت اعتراض را دارند .
برای انجام این امر در دیوان عدالت اداری کشور افراد باید ابتدا دادخواست شکایت خود از احکام صادر در مراجع اداری را به دیوان ارسال نموده و این امر در دیوان مورد رسیدگی قرار میگیرد. در دیوان در این باره رای صادر شده و رای صاره نیز در مرحله تجدید نظر قابلیت اعتراض را دارد .
رای صادره در مرحله تجدید نظر دیوان عدالت اداری معمولا قطعی می شود و دیگر به هیچ وجه قابلیت تجدید نظر و یا اعتراض دوباره را خواهند داشت .
« گروه تخصصی وکلای دیوان در این رابطه آماده ارائه تمامی خدمات حقوقی و مشاوره در خصوص دیوان عدالت اداری برای شما شهروندان در از سراسر ایران می باشد. شما می توانید ضمن دریافت مشاوره رایگان ، در صورت قبول وکالت این گروه تخصصی به صورت تضمینی امور شما را به انجام می رساند»