مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض نسبت به کسر نصاب مالکانه در اراضی + وکیل + دیوان عدالت اداری ‏

اعتراض نسبت به کسر نصاب مالکانه در اراضی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

براساس قانون زمین شهری در صورتی که زمینهای بایر اطراف شهرها در طرحهای شهرداری ها و یا سایر برنامه های زمین شهری قرار بگیرند این سازمانها می توانند با پرداخت ارزش روز آن زمین ها به فرد، زمین های مذکور را تملک نموده و همچنن براساس این قانون این افراد می توانند 1000 متر از این زمین ها را با شرایطی برای خود تملک نمایند.

شرایط اعتراض نسبت به کسر نصاب مالکانه در اراضی

تعیین محل 1000 متر زمین مذکور به عهده مالک می باشد این فرد می تواند در هر قسمتی از زمین  به صورتی که مانع اجرای طرح نگردد برای خود قسمتی را انتخاب نماید .در این موارد اگر فردی قادر به تعیین میزان 1000 متری از زمین خود نگردد ممکن است ارگان مجری طرح در همان مکان و یا در مکانی دیگر مقدار 1000 متر زمین را برای وی معین نموده و به وی بدهند.

موارد دیگری نیز می باشد که فرد علی رغم اینکه براساس این قانون باید هزار متر زمین را برای خود داشته باشد متاسفانه همه زمین وی در طرح سازمان مجری خواهد بود و وی قادر به تعیین این مقدار زمین در اراضی مذکور برای خود نمی باشد لذا سازمان مجری طرح باید در این رابطه اقدام به دادن این مقدار از زمین به وی باشد.

در مواردی نیز برای برای فرد به مقدار لازم زمین باقی نمانده و وی نمی تواند همه 1000 متر زمین مذکور را خود جدا نماید.  در این شرایط برای برای احقاق حق خود باید به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نماید.

قبل از چیز باید ذکر نماییم که طرح شکایت در دیوان عدالت اداری نیازمند دانش و آشنایی با قوانین زمین شهری و همچنین ایین دادرسی دیوان می باشد .

دیوان عدالت اداری دارای آیین دادرسی مختص به خود بوده و شیوه طرح شکایت و همچنین رسیدگی و سایر موارد مورد نیاز برای رسیدگی متفاوت از دادگستری می باشد .

در دیوان عدالت اداری همه امور فرد به صورت غیر حضوری بوده و اگر فردی بخواهد اقدام به طرح شکایت بنماید باید در این رابطه از کلیه امور خود و حتی  شکایت را به صورت الکترونیکی طرح نماید.

طرح شکایت در دیوان عدالت اداری بدین صورت است که فرد باید دادخواست را روی فرمهای مربوطه دیوان عدالت اداری نوشته و از طریق سامانه ساجد که مختص دیوان عدالت می باشد اقدام به ارسال ان به دیوان بنماید.

بعد از ارسال پرونده به دیوان عدالت اداری معمولا یک شماره پرونده برای فرد ارسال می گردد . فرد از طریق این شماره پرونده در سامانه ابلاغ الکترونیک قضائی اقدام به پیگیری امور خود می نماید.

البته این موارد برای اشخاصی که آشنایی کافی با امور دیوان ندارند ممکن است بسیار چالش برانگیز باشند. برای جلوگیری از هر اشتباهی در این رابطه بهترین اقدام این است که فرد از وکلای مجرب دیوان برای احقاق حقوق خود استفاده نماید .

وکلای دیوان با قوانین نهادهای مجری امور شهری آشنایی کامل را داشته و می توانند در این موارد به راحت ترین شیوه سهم 1000 متری زمین و همچینین کلیه ارزش مالی زمین را دریافت نمایند .

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط