مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به صدور پروانه كسب و تقاضاي ابطال آن + وکیل +بهترین +تضمینی

وکیل شهرداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

منظور از پروانه کسب چیست؟

چه مراکزی صدور پروانه کسب را بر عهده دارند؟

اعتراض به صدور پروانه کسب و تقاضای ابطال آن توسط چه افرادی ممکن است انجام بگیرد؟

نقش وکیل ها در رسیدگی به پرونده های مربوط به ابطال پروانه کسب به چه شکلی است؟

با پاسخ دادن به سوالات مربوطه می توان اطلاعات کافی در مورد پروانه کسب، نحوه صدور آن، نحوه ابطال پروانه کسب و … به دست آورید.

منظور از پروانه کسب چیست؟

زمانی که افراد مختلف می خواهند در واحد های صنفی مشغول به فعالیت شوند باید مجوز های لازم را دریافت نمایند. یکی از مهم ترین مجوز هایی که این افراد باید دریافت نمایند پروانه کسب است‌. در واقع متقاضیان می توانند با ارائه مدارک مناسب به مراجع مربوطه، برای دریافت پروانه کسب متقاضی شوند.

زمانی که افراد مختلف متقاضی دریافت پروانه کسب می شوند باید شرایط تعیین شده توسط نهاد مربوطه را دارا باشند. در چنین حالتی نهاد های مربوطه شرایط متقاضی را مورد بررسی قرار می دهند و در صورت تایید صلاحیت نسبت به صدور پروانه کسب اقدام می کنند.

چه مراکزی صدور پروانه کسب را بر عهده دارند؟

همانگونه که اشاره کردیم؛ برای اینکه افراد مختلف بتوانند در برخی از اصناف مشغول به فعالیت شوند باید از مراجع ذیصلاح پروانه کسب را دریافت نمایند. برای رسیدگی به فعالیت مربوط به هر صنف اتحادیه هایی تشکیل شده است که قوانین و مقررات مربوط به آن صنف را تعیین می کنند.

زمانی که افراد مختلف برای دریافت پروانه کسب اقدام می کنند باید درخواست خود را به این اتحادیه ها تحویل دهند. این مراکز وظیفه دارند که شرایط شخص متقاضی را مورد بررسی قرار بدهند و در صورت تایید صلاحیت، پروانه کسب صادر شود.

اعتراض به صدور پروانه کسب و تقاضای ابطال آن توسط چه افرادی ممکن است انجام بگیرد؟

گاهی اوقات ممکن است که واحد های صنفی تخلفاتی را انجام دهند که منجر به اعتراض برخی افراد شود. به شکلی که این واحد های صنفی ممکن است که فعالیت هایی مخالف با قوانین تعیین شده را انجام دهند و یا اینکه برخی از موارد بهداشتی و یا رعایت حقوق شهروندان را انجام ندهند.

در چنین حالتی ممکن است که افراد مختلف از جمله مسئولان اتحادیه ها و یا شهروندان عادی نسبت به صدور پروانه تاسیس اعتراض داشته باشند و درخواست ابطال آن را به مراجع ذیصلاح ارجاع دهند. به شکلی که اگر واحد های صنفی حقوق شهروندی را رعایت نکند و یا اینکه در مراکز خود فعالیت هایی همچون کم فروشی و یا گران فروشی را انجام دهند، ممکن است که منجر به اعتراض افراد مختلف در مورد صدور پروانه کسب شود و درخواست ابطال آن را بدهند. در چنین حالتی باید گزارش های لازم را به اتحادیه ها و نهاد های مربوطه ارسال کرد و به صدور پروانه کسب اعتراض کرد و تقاضای ابطال ان را داد.

نقش وکیل ها در رسیدگی به پرونده های مربوط به ابطال پروانه کسب به چه شکلی است؟

شاکیان پرونده صدور پروانه کسب برای اینکه اعتراض خود را اعلام کنند و درخواست ابطال پروانه کسب را به نهاد های مربوطه ارسال کنند، می توانند به وکیل های حقوقی تضمینی مراجعه کنند. در چنین حالتی درخواست آن ها به شکل قانونی تری پیش خواهد رفت و می توانند روند پرونده را به شکل سریع تر و بهتری پیش ببرند.

در مقابل صاحبان پروانه کسب نیز می توانند برای دفاع از حق خود و اعتراض به ابطال پروانه کسب، از وکیل های حقوقی کمک بگیرند. در چنین حالت هایی افراد ترجیح میدهند که به بهترین وکیل های حقوقی مراجعه کنند و برای حل پرونده از آن ها کمک بگیرند. با توجه به تسلطی که وکیل های حقوقی می توانند بر قوانین حقوقی داشته باشند می توانند به بهترین شکل ممکن از حق موکل خود دفاع کنند.

برای انتخاب بهترین وکیل های حقوقی باید به چه ویژگی هایی توجه داشت؟

همانگونه که اشاره کردیم؛ افراد مختلف زمانی که با مشکلات حقوقی مواجه می شوند، ترجیح می دهند که به وکیل های تضمینی مراجعه کنند. برای انتخاب بهترین وکیل های حقوقی باید به ویژگی هایی همچون، تحصیلات در این زمینه، میزان تجربه وکیل، میزان پیروزی در پرونده ها، تجربه وکیل، میزان اعتبار در جامعه و … اشاره کرد. با توجه داشتن به این ویژگی ها می توان بهترین وکیل های حقوقی را برای پرونده ها انتخاب کرد.

 بهترین وکیل متخصص و تضمینی  دیوان عدالت اداری  اعتراض به صدور پروانه

بهترین وکیل متخصص و تضمینی  دیوان عدالت اداری در خصوص اعتراض به صدور پروانه وکیلی می باشد که با قوانین و مقررات مربوطه به صدور مجوز های  شغلی و همچنین   پروانه های کسب کار در مراجع صنفی آشنایی کامل داشته و در این رابطه می تواند  در صورتی که یک مجوز به صورت غیر قانونی صادر شده باشد  به صورت تخصصی در مراجع مربوطه و علی الخصوص دیوان عدالت اداری دراین زمینه اقدام نموده و  با طرح شکایت علیه سازمان یا اداره دولتی در این باره  اقدام به  دریافت حق قانونی موکل خود بنماید .

در خصوص صدور و یا ابطال مجوزهای کسب و کار معمولا سازمانهای زیادی در گیر می باشند ، این سازمانها می توانند ارگانهای دولتی مانند  شهرداری ها ، اماکن ، بهداشت و … بوده و یا سازمانهای غیر دولتی مانند  اصناف  باشند.

در هر کدام از این موارد سازمان یا اداره دولتی ممکن  به صورت غیر عمدی و یا به دلائلی اقدام به ابطال مجوز فرد نماید و در این صورت وی ممکن است دیگر نتواند   امورات خود و مردم را به انجام  برساند به همین دلیل نیاز هست  که در این شرایط و در اسرع وقت امور به یک وکیل تحوبل داده شده تا هم در سازمان پیگیر امور فرد باشد و  اگر نتواند در دیوان  ماورات وی را به نتیجه برساند .

جمع بندی

با توجه به مطالبی که گفته شد، زمانی که افراد تصمیم می گیرند که فعالیتی را در صنف های مختلف شروع کنند باید از اتحادیه های مربوطه پروانه کسب را دریافت نمایند. گاهی اوقات ممکن است که این واحد های صنفی تخلفاتی را انجام دهند که برخی افراد نسبت به صدور پروانه کسب اعتراض نمایند و تقاضای ابطال آن را داشته باشند. در چنین حالت هایی این افراد می توانند به وکیل های حقوقی مراجعه کنند و درخواست خود را به شکل قانونی تری پیش ببرند.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط