اعتراض به رای شورای معادن یکی از مسائل مهمی می باشد که بسیاری از افرادی که خواهان سرمایه گذاری در عرصه معدن می باشند ممکن است با این سوال درگیر شوند. در این نوشتار به صورت تفصیلی به این امر می پردازیم با ما همراه باشید .
صدور مجوز بهره برداری معادن
کشور ایران از جمله محدود جاهایی می باشد که در سطح کلان دارای انواع منابع زیر زمینی و رو زمینی می باشد . معمولا براساس قوانین افراد می توانند در صورتی که دارای شرایطی باشند اقدام به دریافت مجوز کشف معدن و بهره برداری از آن بنمایند
برای این امر معمولا لازم است که افراد قبل از هر اقدامی، اقدام به دریافت مجوزهای لازم در این خصوص بنمایند.
بعد از این امر و در صورتی که قرار در این رابطه منعقد گردید معمولا مجوز اکتشاف به انجام می رسد.
شورای معادن از جمله مراجعی می باشند که در مورد صدور انواع مجوزهای بهره برداری در سطح کشور اقدام می نمایند .
این شورا به طور کلی دارای وظایف بسیاری می باشد که ما در این نوشتار به جهت محدودیت قادر به بیان همه این موارد نمی باشیم.
معمولا شورای معادن در تمامی استانها وجود دارند و در امور متفاوتی اقدام به صدور مجوزهای بهره برداری و حفاری در سطح کشور می نمایند .
بعد از اینکه فرد کلیه اسناد و مدارک خود را در این زمینه به شورای مربوطه ارائه داد معمولا شورا اقدام به بررسی آنها نموده و در انتها اقدام به تصمیم گیری در این رابطه می نماید. تصمیم مورد نظر قابلیت اعتراض در شورای در شورای معادن کشور را دارد و معمولا در این مورد رای صادر می شود.
رای صادره در این باره قابلیت اعتراض در دیوان عدالت اداری را دارا می باشد .
برای طرح شکایت در دیوان عدالت ادارای فرد باید مسیری متفاوت را از دادگستری طی نماید و معمولا کلیه امور دیوان براساس قانون آیین دادرسی و تشکیلات دیوان بوده و در صورتی که فردی براین اساس اقدامی انجام ندهد معمولا دادخواست وی در دیوان رد خواهد شد.
نوشتن دادخواست نیز معمولا در دیوان عدالت اداری از این قاعده مستثنی نبوده و باید براساس ماده 16 قانون ایین دادرسی و تشکیلات دیوان عدالت اداری انجام می شود.
برای این امر فرد باید دادخواست را بر روی فرمهای مخصوص این سازمان تخصصی قضائی نوشته و بعد به صورت الکترونکی به دیوان ارسال نماید . در دیوان معمولا رای به شعبه مورد نظر رفته و در آنجا مورد بررسی قرار می گیرد. رای صادره در این مورد قابلیت اعتراض در دوان را نداشته و در انتها قطعی می شود.
بعد از صدور فرد می تواند تقاضای اجرای حکم صادره را داشته باشد و سازمان های اداری و دولتی در این باره ملزم به اجرای حکم صادره دیوان می باشند .
بهترین وکیل متخصص و تضمینی اعتراض به رای شورای معادن
دربالا به امر شرایط دریافت مجوزو همچنین روشهای اعتراض به نظر شورای معادن پرداخته شد.
اگر بخواهید به نظر شورای معادن اعتراض نمایید باید قبل از هر چیز امور خود را به بهترین وکیل متخصص و تضمینی اعتراض به نظر شورای معادن بسپارید .
بهترین وکیل متخصص و تضمینی اعتراض به نظر شورای معادن دارای 10 سال سابقه کاری در این رابطه می باشد و به کلیه زیر و بم های ان آشنایی دارد .
به علاوه این وکیل علاوه بر تخصص در امور دیوان عدالت اداری به قوانین نحوه ثبت معادن ، حقوق و تکالیف درخواست کننده و وظایف سازمان معدن نیز اشنایی کامل دارد .