در استانهای مرزی به صورت کلی نظر به اینکه معمولا کالاهای فراوانی به صورت قاچاقی در کشور وارد می شود . سازمان تعزیرات بسیار فعالتر می باشد و در این رابطه آرای بیشتری را صادر می نماید و مهمولا این امر بدین صورت می باشد که فردی که دچار یکی از تخلفات اقتصادی موجود در قانون ساطمان تعزیرات حکومتی شده واست و در صورتی که یکی از افراد جامعه در این رابطه علیه وی طرح شکایت نموده باشد و خود سازمان تعزیرات با تحقیقات انجام شده به این امر رسیدگی نموده باشد معمولا علیه این افرا درد ساطمان تعزیرات حکومتی رای صادر می گردد.
نحوه صدور رای در ساطمان تعزیرذات حکومتی براساس قانونی ایین دادرسی مدنی و همچنین آیین نامه های داخلی سازمان تعزیرات می باشد . معمولا آرای صادره در این رابطه با حضور قضات سازمان تعزیرات صادر شده و قابلیت اعتراض در مرحله تجدید نظر و بالاتر را دارا می باشند .
ارای صادره در مرحله بدوی و تجدید نظر بدین صورت می باشند که در مرحله اول در صورتی که در مهلت قانونی مورد اعتراض قرار نگیرند قطعی می شوند و اگر در مهلت قانونی مورد اعتراض قرار بگیرند در مرحله تجدید نظر دوباره بدانها رسیدگی شده و اینبار بعد از صدور رای و ابلاغ به طرفین قطعی می شوند .
تمامی ارای قطعی در مرحله بدوی و تجدید نظر سازمان تعزیرات قابلیت اعتراض در دیوان عدالت اداری را دارا می باشند و به صورت کلی در دیوان عدالت اداری آرای صاره به صورت شکلی و تنها از نظر مطابقت با قانون و مقررات مورد رسیدگی دوباره قرار میگیرند. بعد از صدور رای در مرحله بدوی دیوان رای در مرحله تجدید نظر دوباره مورد رسیدگی قرار گرفته و در این رابطه در مرحله تجدید نظر قطعی و لازم الاجرا می باشد .جهت مشاوره بیشتر با وکیل مربوطه، با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.