مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل ماده 99 + کمیسیون + دهداری + روستا

دیوان عدالت اداری دهداری و روستا

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

درخواست مشاوره

کمیسیون ماده 99 شهرداری و دهیاری یکی از مهمترین موارد در سطح شهرداری ها و دهیاری می باشد که بسیار به آن اعتراض می شود و علت آن نیز این است که با توجه به افزایش جمعیت در سطح شهرها و کمبود زمین های مسکونی، اقشار فقیر و گاها اقشار ثروتمند بدون مجوز اقدام به تغیر کاربری اراضی نموده و همین امر موجبات صدور احکام کمیسیون ماده 99 نموده و بسیار به انها اعتراض می شود .

با استفاده از تبصره و بندهای ماده 99 قانون شهرداری، وظیفه جلوگیری از عملیات ساخت و سازهای غیر قانونی و ویلا سازی درخارج از حریم مصوب شهرها بر عهده استانداری ها و واحدهای زیرمجموعه آن ها، فرمانداری ، بخشداری و دهیاری می باشد . وظیفه ارائه گزارش در خصوص ساخت و ساز غیر مجاز و تخلفات از کاربری در خارج از محدوده مشخص شده شهری یا طرح هادی روستا برعهده دهیاری می باشد که از طریق بخشداری به کمیسیون ماده ۹۹ گزارش می نمایند.

طبق تبصره ۲ ماده 99 قانون شهرداری جهت جلوگیری ساخت‌ و سازهای غیرمجاز در خارج از حریم شهرها و نحوه رسیدگی به موارد تخلف، کمیسیونی با حضور نمایندگان وزارت کشور، قوه قضائیه و وزارت مسکن و شهرسازی در استانداری‌ها تشکیل می شود.                                                    کمیسیون با توجه به طرح جامع یا با رعایت ماده ۴ آیین‌نامه احداث بنا در خارج از محدوده قانونی و حریم شهرها ،رای قلع بنا یا جریمه معادل پنجاه تا هفتاد درصد قیمت روز اعیانی تکمیل شده ، صادر می کند و بر اساس آرای صادره از هیات عمومی، ملاک قیمت روزجریمه تعیین شده ، قیمت زمان رسیدگی ، قیمت روز اعیانی آخرین وضعیت ساخت بنای خلاف است و برخلاف جریمه کمیسیون ماده صد که ملاک را ارزش معاملاتی سال وقوع تخلف محاسبه می کند ، ملاک تعیین و محاسبه جریمه تخلفات ساختمانی سال وقوع تخلف ساختمانی است که باید بر اساس قیمت کارشناسی روز تخلف جریمه تعیین شود و افزایش قیمت یا افت آن هیچ تاثیری در قضیه ندارد .

قیمت روز اعیانی تکمیل شده در هر مورد تخلف ساختمانی باید با توجه به شرایط خاص آن ارزیابی و با جلب نظر کارشناسان ذی صلاح تعیین قیمت شود و تعیین قیمت واحد و به صورت کلی و با تهیه جدول عمومی صحیح نیست.            نکته : مراجع ذی‌ربط موظفند در صورت پرداخت جریمه تعیین شده با درخواست مالک برابر مقررات گواهی پایان کار صادر نمایند و رسیدگی به تخلف در کمیسیون ، مانع تعقیب کیفری درخصوص ساخت و ساز و تغییر کاربری های غیر مجاز اراضی زراعی و باغ ها توسط سازمان جهاد کشاورزی نمی باشد. درصورت احراز تخلف با بررسی دقیق سازه و تطبیق با طرح هادی ، جهت توضیح و رفع آن دهیاربه مالک اخطار می نماید وبه بخشداری ارجاع می شود و بخشدار برای رسیدگی دستورطرح موضوع در کمیسیون ماده 99 را صادر می کند.                          پس از تشکیل جلسه رسیدگی در فرمانداری ،دهیار تصاویری از زوایای مختلف سازه ، نقشه هوایی ، مشخصات مالک، طرح هادی، پروانه ساختمانی، صورتجلسه پلمپ سازه را تقدیم می کند وهمچنین مالک دفاعیات و توضیحات خود را دریک لایحه ای تقدیم می نماید که پس از بررسی ادله و مدارک واخذ استعلامات مورد نیاز از سازمان های ذی ربط وشنیدن وبررسی لولیح تقدیمی رای مقتضی صادر می شود وبه دهیارومالک ابلاغ می شود.

حکم تخریب سازه با حضور نمایده دادستان، دهیار، شورا و نماینده بخشدار و شخصی از نیروهای کلانتری ،اجرا می شود.

آرای صادره درکمیسیون موضوع ماده 99 قطعی و لازم الاجرا می باشد و تنها می توان ظرف۳ ماه (90 روز) و برای اشخاص مقیم خارج از کشور ظرف 6ماه قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می ‌باشد و همچنین آرایی که در دیوان عدالت اداری صادر می‌شود ظرف ۲۰ روز قابل اعتراض در شعب تجدید نظر دیوان می باشد.         توصیه می شود قبل از خرید باغ یا زمین، حتما به نوع کاربری قید شده در سند توجه شود وبرای اطمینان بیشتر،استعلامات لازم را ازشهرداری واداره ثبت اخذ نمایید وبرای جلوگیری از تحمیل هزینه وخسارت های سنگین حتما قبل ازهراقدامی با مشاوره و همراهی یک وکیل متخصص و با تجربه اقدام نمایید تا با ارائه درخواست یا لایحه دفاعیه حرفه ای به نتیجه مطلوب دست یابید.

ماهیت کمیسیون ماده 99 شهرداری چیست؟

شهرداری ها علاوه بر کنترل و نظارت بر ساخت و ساز در محدوده شهر، درباره حریم شهر نیز وظایف ‏مشابهی داشته و این شامل ساخت و سازهای غیر مجاز، غیر اصولی و غیر استاندارد در محدوده حریم شهرها ‏هم شده که گاهی شامل رای قلع و قمع کمیسیون ماده 99 می شوند.‏ برای توضیح دلیل تشکیل کمیسیون ماده 99، لازم به ذکر است که برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در خارج از حریم مصوب شهرها وهمچنین نحوه رسیدگی به موارد تخلف، کمیسیونی مرکب از نمایندگان وزارت کشور، قوه قضاییه و وزارت مسکن و شهرسازی در استانداری ها به عنوان کمیسیون ماده 99 تشکیل شده است. کمیسیون ماده 99 نسبت به صدور رأی تخریب بنا یا جریمه ای معادل پنجاه درصد تا هفتاد درصد قیمت روز اعیانی اقدام خواهد نمود. مراجع ذیربط موظفند برای ساختمان هایی که طبق مقررات و نظر کمیسیون ماده 99 برای آن ها جریمه تعیین و پرداخت گردیده در صورت درخواست صاحبان آن ها برابر مقررات، گواهی پایان کار صادر نمایند

جریمه کمیسیون ماده ۹۹ در خصوص تراکم اضافی

به جهت جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در بیرون از حریم تعیین شده شهرها و همچنین شیوه های رسیدگی به موارد تخلف پیرامون این سازه ها ، کمیسیونی متشکل از نمایندگان وزارت مسکن ، وزارت کشور ، مسکن و شهرسازی ، قوه قضائیه ، در استانداری تشکیل می‌ شود و در صورت مواجه شدن با تخلفات پیرامون ساخت و ساز های غیر قانونی ، حکم به جریمه و یا تخریب بنا می دهد .

نکته دیگری که می توان در این خصوص ذکر کرد ، بحث جریمه ‏کمیسیون ماده ۹۹ در مورد تراکم اضافی می باشد . در واقع جریمه ‏کمیسیون ماده ۹۹ ، در صورت احراز تخلف ، معادل پنجاه تا هفتاد ‏درصد قیمت اعیانی می باشد . جریمه مذکور ، به حساب دهیاری و ‏یا شهرداری ، واریز می گردد . لازم به ذکر است که : این آراء ‏قابل اعتراض کردن در کمیسیون نمی باشند و فقط تا سه ماه قابلیت ‏اعتراض کردن در دیوان را دارند . ‏

باید افزود که : بر طبق تبصره دو بند سه ماده ۹۹ شهرداری احداث نمودن بنا خارج از محدوده حریم شهر ها ، جرم می باشد و سازنده بر طبق رای کمیسیون به جریمه تا هفتاد درصد قیمت اعیانی ، محکوم‌ می‌ شود . بنابراین ، بهترین راه حل به منظور حل کردن این موضوع ، استفاده از وکلای با تجربه و متخصص و مهم تر از همه مورد اعتماد می باشد . وکیلی مجرب ، که علاوه بر دانش کافی در این خصوص از سابقه طولانی و موفقی نیز برخوردار باشد .

منظور از تخلفات ساختمانی چیست؟

در تخلفات ساختمانی، احداث ساختمان یا بدون مجوز انجام می‌گیرد و یا از آنچه در مجوز تعیین شده، تخطی صورت می‌گیرد، اما به طور دقیق‌تر می‌توان به برخی از این تخلفات اشاره کرد:

احداث بنا بدون پروانه

احداث طبقه (طبقات) بیشتر از تعداد تعیین‌شده در پروانه

تجاوز به معابر شهری

رعایت نکردن ضوابط فنی، بهداشتی و شهرسازی در ساختمان و عدم استحکام و مقاومت بنا

تخلف مهندس ناظر ساختمان

عدم احداث پارکینگ یا احداث پارکینگ فاقد کاربری

تغییر نوع کاربری بنا (مثلا تغییر کاربری مسکونی به تجاری)

احداث بنا در مناطق ممنوعه

ساختن بنا بیشتر از سطح اشغال مجاز

احداث اعیان (بنا) بیشتر از مساحت تعیین‌شده در پروانه

اعضای کمیسیون ماده 99 شهرداری

اعضای کمیسیون ماده 99 متشکل از نمایندگان وزارت کشور، قوه قضاییه و وزارت مسکن و شهرسازی در استانداری ها می باشد.

مرجع صالح شکایت از آرای کمیسیون ماده 99 شهرداری کجاست؟

اگر فردی به رای قلع و قمع صادره از کمیسیون 99، اعتراضی داشته باشد فقط می تواند ‏ظرف مهلت 3 ماهه از تاریخ ابلاغ به خوانده، اعتراض و طرح شکایت در دیوان عدالت اداری را مطرح ‏کند و در غیر اینصورت رای کمیسیون ماده 99 قطعی است و قابل اعتراض و تجدید نظر خواهی نمی باشد.‏ مهلت قانونی که برای تخریب از طرف کمیسیون ماده۹۹ در نظر گرفته می شود، بیشتر به منظور استفاده از این زمان، برای طرح شکایت از رای صادره در کمیسیون ماده ۹۹ در دیوان عدالت اداری است. در خصوص آرای صادره از کمیسیون ماده 99 ، اصولا در دیوان عدالت اداری امکان اعتراض به رای کمیسیون ماده ۹۹ شهرداری وجود دارد.

نحوه عملکرد کمیسیون با تخلفات سازه های روستایی

در خصوص نحوه عملکرد کمیسیون ماده ۹۹ با تخلفات سازه های روستایی ، باید افزود که : سازمان ها و تشکیلات روستایی ، بر طبق بند سی و سه ماده ده اساسنامه ، می توانند در محدوده قانونی روستا ، پروانه های ساختمانی صادر کنند . همچنین ، هیات مذکور در فوق به بررسی رعایت کردن قوانین موجود ، در آیین نامه های مختص استفاده نمودن از اراضی، احداث بنا و حدود ساخت و ساز قانونی در روستا می پردازد. لازم‌ به ذکر است که دهیاری ، وظیفه تشکیل پرونده و ارجاع نمودن آن را به بخشداری را نیز ، بر عهده دارد .

روند ارجاع پرونده به کمیسیون ماده ۹۹

روند ارجاع پرونده به کمیسیون مذکور ، عبارت است از :

۱ / اخطار دادن به مالک مختلف بعد از بررسی دقیق سازه ، با عنایت بر طرح هادی توسط دهیار ،

۲ / ارجاع نمودن اخطاریه به بخشداری توسط دهیار ،

۳ / صدور دستور تشکیل پرونده مطابق با ماده ۹۹ توسط بخشدار ،

۴ / ثبت نمودن تصاویر از زوایای مختلف سازه توسط دهیار ،

۵ / ارائه نمودن نقشه هوایی ، صورت جلسه پلمپ سازه ، مشخصات مالک ، تصویر کارت ملی مالکان ساختمان ، دفاعیات مالک متخلف ، پروانه ساختمانی ، و دیگر اسناد مورد نیاز به منظور تکمیل پرونده توسط دهیار ،

۶ / ارسال نمودن پرونده به بخشداری ،

۷ / ارجاع پرونده از بخشداری به کمیسیون مذکور ( واقع شده در فرمانداری ) ،

۸ / بررسی و صدور حکم ،

۹ / ابلاغ نمودن حکم به دهیاری

۱۰ / مراجعه نمودن گروهی متشکل از نماینده دادستان ، کلانتری ، نماینده بخشدار ، و شورا ، به محلی که ساختمان احداث شده ،

۱۱ / اجرا نمودن حکم ، که می تواند جریمه ، تخریب و یا حتی هر و این موارد باشد .

نحوه اعتراض به رای کمیسیون ماده ۹۹

آراء صادره از جانب کمیسیون ماده ۹۹ ، فقط سه ماه قابل اعتراض و همچنین طرح شکایت در دیوان عدالت اداری می باشد . رای صادر شده توسط دیوان عدالت اداری ، تا بیست روز مهلت اعتراض در شعب تجدید نظر دیوان را ، دارد . چنانچه رای کمیسیون در دیوان عدالت اداری نقض شد ، پرونده مجددا به کمیسیون ماده ۹۹ ارجاع داده خواهد شد ، و اعضا موظف هستند با عنایت به رای دیوان ، مجددا به پرونده رسیدگی‌ نمایند . لازم به ذکر است که برای رسیدگی نمودن به شکایات پیرامون دیوان ، افراد نیازمند وکیلی با سابقه و متخصص می باشند که از پیچیدگی ها و همچنین تبصره های حاکم در این نهاد ، به طور کامل آگاه باشد تا به بهترین نحو ممکن و به درستی ، بتواند موکل خود را در این مسیر راهنمایی کند .

 

مدارک مورد نیاز به منظور تشکیل پرونده پیرامون ماده ۹۹

این مدارک ، عبارتند از :

۱ / درخواست مالک ساختمان برای صدور پایان کار ساختمان ،

۲ / تصویر شناسنامه و همچنین تصویر کارت ملی مالک ،

۳ / تصویر سند مالکیت مالک ،

۴ / تصویر محل قرار گرفتن ملک بر روی نقشه طرح هادی و همچنین تاییدیه توسط هیات امنا و یا شورای اسلامی روستا یا حتی دهیاری یا بخشداری ،

۵ / قبض گاز ، تلفن ، آب ، که به نام مالک ساختمان هستند ،

۶ / عکس پروانه ساخت و یا حتی آخرین گواهی پایان کار ،

۷ / سه قطعه عکس رنگی از زوایای مختلف ساختمان مورد نظر ،

۸ / پاسخ استعلام از اداره جهاد کشاورزی ، اداره محیط زیست ، اداره راه و شهرسازی ، اداره برق منطقه ، اداره منابع طبیعی ، اداره گاز ، و …. .

جریمه کمیسیون ماده ۹۹ در روستا | وکلای دیوان

وکلای دیوان ، از جمله مجرب ترین و با تجربه ترین وکلایی می باشند که با صدها پرونده موفق و همچنین با سال ها فعالیت در زمینه جریمه کمیسیون ماده ۹۹ در روستا، آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به صورت تخصصی و تضمینی ، به عموم هموطنان عزیز می باشند . لازم‌ به ذکر است که : عموم افراد می توانند تنها با برقراری تماس با گروه تخصصی وکلای دیوان عدالت اداری ، از مشاوره حقوقی کاملا رایگان این مجموعه برخوردار شوند . و سپس طی نمودن ۰ تا ۱۰۰پرونده خود را ، به وکلای متخصص و کاربلد دیوان ، بسپارند تا در کوتاه ترین زمان ممکن و به بهترین نحو ممکن ، روند پرونده آن ها طی شود

مزایای اخذ وکیل در پرونده های کمیسیون ماده 99 شهرداری

برای توضیح مزیت اخذ وکیل در پرونده های کمیسیون ماده 99 شهرداری، کافیست توجه کنیم که کسب موفقیت در خصوص پرونده خود در شهرداری در گرو بهره مندی از تجربیات وکیل متخصص و باسابقه در این زمینه می باشد و باید یادآوری نمود که بهتر است در هر موردی، به متخصص آن مراجعه نمود. افراد می توانند در کلیه موارد برای میزان جریمه های تعیین شده، اعتراض نموده و تقاضای کسر ‏میزان ان را باتوجه به وضعیت معیشتی ، شغلی و یا سایر شرایط داشته باشند . باتوجه به اینکه رای کمیسیون ‏مربوطه در نهایت در دیوان عدالت اداری قابل شکایت می باشد لذا بهترین راه این است که فرد قبل از ‏اقدامی در این موارد از وکلای معتبر کسب مشاوره نموده و در صورت لزوم پرونده های خود را به انها بسپارد ‏‏. گروه تخصصی وکلای دیوان یکی از بهترین مراجع وکلا در تهران می باشند که دارای سالها تخصص و ‏سابقه در این زمینه می باشند و شما می توانید با خیال راحت پرونده های خود را به انها بسپارید. اگر شما بدون آگاهی و دانش کافی اقدام به تنظیم لایحه یا دادخواست در خصوص پرونده خود نمایید و نتوانید دلایل قانونی را به درستی شرح دهید لذا با از دست دادن فرصت طلایی اعتراض به رای صادره ، نخواهید توانست به درستی از حقوق خود دفاع نمایید.

وکیل کمیسیون ماده 99 در گروه وکلای دیوان به صورت تخصصی تمامی پرونده های کمیسیون 99 را به صورت کاملا حرفه ای پیگیری میکند و گروه وکلای دیوان این تضمین را بشما میدهد که از تمامی پتانسیل خود در راستای احقاق حق موکلین استفاده کرده و تنظیم لایحه توسط بهترین وکیل کمیسیون ماده 99 روستاها انجام پذیرد. برای ارتباط با وکیل تخصصی ماده 99 می توانید با شماره تماس 09129353470 ارتباط بگیرید و به صورت رایگان مشاوره تخصصی در خصوص ماده 99 را داشته باشید. به طور کلی دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم علیه نهادهای دولتی و اداری می باشد . یکی از مواردی که در دیوان عدالت اداری بسیار علیه آن طرح شکایت می شود کمیسیون ماده 99 می باشد . به منظور جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز در خارج از محدوده حریم شهرها و جلوگیری از آن یک کمیسیون مرکب از نمایندگان وزارت کشور و قوه قضائیه و مسکن و شهرسازی تشکیل می شود. کمیسیون باتوجه به طرحهای موجود اقدام به صدور رای نموده و اقدام به قلع ساختمان موجود، صدور جریمه نقدی معادل 50 تا 70 درصد قیمت اعیانی اقدام می نمایند.

این مراجع موظفند بعد از پرداخت جریمه اقدام به صدور پروانه ساخت نسبت به ساختمانهای موجود اقدام نمایند .

مشاور حقوقی با وکیل کمیسیون ماده 99

در دیوان عدالت اداری افراد می توانند با تقدیم دادخواست شکایت به دیوان عدالت اداری علیه احکام صادره در کمیسیون های ماده 99 و 100 شهرداری ها اعتراض نموده و تقاضای احقاق حق خود را بنمایند . برای دریافت مشاوره حقوقی با وکیل کمیسیون ماده 99 می توانید با گروه تخصصی وکلای دیوان تماس گرفته و بهترین راه حل را دریافت نمایید.

بهترین وکیل کمیسیون ماده 99

بهترین وکیل در زمینه کمیسیون ماده 99 مجموعه وکلایی هستند که امور مربوط به دیوان عدالت اداری را انجام می دهند. دلیل ان هم این است که و کالت در دیوان عدالت اداری مستلزم آشنایی دقیق با قوانین شهرداری و باقی سازمانهای دولتی می باشد. ما گروه تخصصی وکلای دیوان آماده ارائه هرگونه وکالت تخصصی در این زمینه بوده و به دلیل تسلط خود بر امور دیوان می توانیم با اطمینان و تضمین این گونه پرونده ها را به نتیجه برسانیم .

شماره تلفن بهترین وکیل کمیسیون ماده 99

به طور کلی افرادی که وکالت در کمیسیون های ماده 99 شهرداری و یا دهیاری ها را به عهده می گیرند باید علاوه بر آشنایی با قوانین شهرداری با سایر قوانین مربوط به حریم خصوصی ، شهری و … آشنایی داشته باشند . لذا انتخاب وکیل برای این موارد معمولا دارای دشواری بیشتر و ملزم به دقت بیشتری می باشد . پس بهترین راه این است که از وکیلان شناخته شده و آشنا به امور فوق الذکر استفاده شود.

یکی از مجموعه وکلای بسیار حرفه ای در این زمینه گروه تخصصی وکلای دیوان می باشد که دارای ده سال سابقه کار در این زمینه بوده و شما می توانید با اطمینان پرونده خود را به انها بسپارید. برای مشاوره و تماس با آنها با شماره های درج شده در سایت تاس حاصل فرمایید.

وکیل اعتراض به رای کمیسیون ماده 99

برای اعتراض به رای کمیسیون ماده 99 باید به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید. آرای صادره در شعب بدوی دیوان عدالت اداری ظرف 20 روز قابل اعتراض در شعبات تجدید نظر دیوان عدالت اداری می باشند. برای تجدید نظر از آرای صادره نیز باید دادخواست تجدید نظر در مهلت زمانی بیست روزه به دیوان عدالت اداری تقدیم گردد.

نحوه دفاع در کمیسیون ماده 99

به طور کلی اعتراض و دفاع در کمیسیون ماده 99 به دلیل تخصصی بودن ان بسیار دشوار می باشد لذا بهترین راه در این نوع از موارد استفاده از نظر وکلای دادگستری و دیوان می باشد. پیگیری رای کمیسیون ماده 99 نیاز به شرایط خاصی ندارد و هرکسی می تواند با مراجعه به کمیسیون اقدام به دریافت رای و پیگیری موضوع نماید .

رای وحدت رویه کمیسیون ماده 99

رأی وحدت‌ رویة شمارة ۸۰۳ ـ ۱۳۹۹/۹/۱۸ هیأت‌ عمومی دیوان ‌عالی ‌کشور

مطابق نکته ۱۰ ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها  با الحاقات بعدی ، آرای این کمیسیون تنها قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می بادش . بنا به این رای کلیه آرای صادره در این کمیسیون قابل اعتراض در دیوان بوده و این رای برای دادگاهها لازم التباع است.

هیأت‌ عمومی دیوان‌ عالی‌ کشور

رای بدوی کمیسیون ماده 99

رای دیوان

در خصوص شکایت …………. به طرفیت کمیسیون ماده 99 …………….. به خواسته اعتراض به رای شماره…..مورخ….. کمیسیون ماده 99 به دلائل و ضمائم و مستندات ارائه شده در پرونده و لایحه دفاعیه ثبت شده ، نظر به اینکه کمیسیون ماده 99شهرداری ……………… در خصوص ساختمان مسکونی بنده در منطقه ….. واقع در شهر……………. اقدام به دور رای نموده است و در ضمن رای صادره که بر خلاف نظریه کارشناس محترم اداره اوقاف می باشد و لذا چون ایرادی در این زمینه وارد نیست  لذا به استناد مواد 7 و 14 قانون دیوان عدالت حکم مذکور تایید شده و این رای قطعی می باشد.

رئیس شعبه 32 دیوان عدالت اداری_ مستشار شعبه

دادخواست ابطال رای کمیسیون ماده 99

بسم تعالی

ریاست محترم دیوان عدالت اداری

باسلام و عرض ادب :

احتراما به استحضار حضرت عالی می رساند اینجانب …… مطابق رای صادره کمیسیون ماده 99 شهرداری …………… به مقدار ………….. جریمه نقدی در حق شهرداری محکوم گردیده ام . نظر به اینکه بنده مطابق نظر کارشناس محترم سازمان نظام مهندسی در محدوده حریم شهری بوده و هیچ گونه عملی که حاکی از تخلف بنده در این خصوص را انجام نداده ام. لذا نظر به مدارک پیوستی تقاضای نقض رای صادره و صدور حکم به احقاق حق اینجانب در این خصوص مورد استدعاست.

با تشکر

وکیل کمیسیون تبصره ۲ بند ۳

باتوجه به تبصره 2 بند 3 ماده ماده 99 شهرداری :

احداث بنا خارج از محدوده حریم شهرها جرم بوده و سازنده براساس رای کمیسیون به جریمه تا 70 درصد قیمت اعیانی محکوم می گردد ، لذا بهترین راه حل برای حل این موضوع استفاده از وکلای با سابقه و مورد اعتماد می باشد. ما گروه تخصصی وکلای دیوان در این خصوص اماده ارائه هرگونه خدمات حقوقی و مشاوره بوده و در صورت لزوم اماده ا هرگونه وکالت در پرونده های شما را دارا می باشیم. پرونده های خود را با اطمینان به ما بسپارید.

وکیل کمیسیون ماده 99

وکلای کمیسیون ماده 99 نمایندگان قانونی مجاز هستند که به روستائیان منصوب از طرف فرمانداری خدمات حقوقی ارائه می کنند. این وکلا در زمینه های مختلف حقوقی مسلط هستند و می توانند به طیف وسیعی از مسائل حقوقی از جمله اختلافات بر سر اموال و زمین، ارث و مسائل خانوادگی کمک کنند.

یکی از مزایای اصلی مشاوره با وکیل کمیسیون ماده 99، تخصص آنها در قوانین و مقررات محلی است.

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

درخواست مشاوره

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.