مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل کمیسیون حل اختلاف گمرک + بهترین + تضمینی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

وکیل کمیسیون حل اختلاف گمرکی فردی می باشد که با کلیه قوانین صادرات و واردات آشنایی کامل داشته و در امور گمرکی دارای دانش و مهارت  بالایی می باشد .

این شخص معمولا به همراه موکلان خود در کمیسیونهای حل اختلاف حضور یافته و معمولا اعضای  کمیسیون  را در خصوص حقوق  موکل خود قانع نموده و در این رابطه  رای را به نفع موکل دریافت می نماید .

اگر شما نمی دانید که برای حل اختلافات گمرکی خود وکیل متخصص در این رابطه از کجا پیدا نمایید می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس گرفته و در این رابطه  ضمن دریافت مشاوره رایگان   پرونده خود را نیز به این گروه  متخصص بسپارید .

 کمیسیون حل اختلافات گمرکی چه کمیسیونی می باشد ؟

معمولا در سازمانهای دولتی برای حل اختلافات فی مابین خود و ارباب رجوع براساس قوانین اقدام به تشکیل یک سری  از کمیسیونها می نمایند  که در انها افراد می توانند از حقوق خود  برای مسائل مختلف  در برابر سازمان دولتی  از حقوق خود دفاع نمایند .

در این کمیسیونها براساس  قانون و مقررات هر کدام از سازمانها  می توانند  نسبت به امور خود  اقدام به رسیدگی و صدور حکم نمایند .

در گمرکها  معمولا در خصوص اختلافاتی که با تجار یا صادر کنندگان و واردکنندگان معمولا یک کمیسیون به نام کمیسیون حل اختلاف گمرکی  تشکیل می گردد  که مرکب از اشخاص زیر می باشد:

الف- چهار نفر  از اعضای اصلی  و  کارمندان گمرک ایران

ب- دو  نفر  از اعضای  اصلی وکارمندان وزارت امور اقتصادی و دارایی در سطح کشور  به  انتخاب  وزیر

پ- دو  شخص که  عضو اصلی و از کار کارمندان وزارت صنعت و معدن و تجارت کشور  به انتخاب وزیر  باشد

ت- یک فرد که عضو  عضو اصلی  این سازمان باشد به عنوان نماینده اتاق بازرگانی و صنایع و معادن کشور به  انتخاب  وزیر

ث- یک  شخص که  عضو اصلی باشد و به  عنوان نماینده اتاق تعاون به انتخاب وزیر

کمیسیون معمولا  با  دو سوم اعضا رسمیت یافته و هر کدام از این اشخاص به مدت دو سال انتخاب می شوند .

در صورت حصول اختلاف معمولا ، حل اختلاف به این کمیسیون سپرده شده  و با تشکیل پرونده معمولا به فرد ابلاغ می شود که  در مهلت معین در کمیسیون حضور پیدا نماید .

برای شرکت در کمیسیون های حل اختلاف گمرکی بهترین راه این می باشد که افراد از وکلای متخصص در امور گمرکی استفاده نمایند .

در کمیسیون حل اختلاف بعد از تشکیل پرونده و همچنین ابلاغ زمان رسیدگی معمولا  فرد در محل حاضر شده و یا می تواند طی لایحه ای  دفاعیات خود ار به کمیسیون ارائه دهد.

کمیسیون معمولا بعد از بررسی پرونده  و انجام رسیدگی اقدام به رسیدگی نموده و در انتها حکم صادر می شود.

احکام صادره در شعبه بدوی کمیسیون حل اختلاف   معمولا ظرف ده روز قابل اعتراض در شعب تجدید نظر این کمیسیون می باشند.

در صورت عدم اعتراض معمولا  رای صادره قطعی  می شود و اگر بدان اعتراض نماید رای صادره در این باره    به مرحله تجدید نظر رفته و  به شرح بالا و به صورت آرای مرحله بدوی مورد رسیدگی قرار میگیرد و. در این خصوص رای قطعی صادر می شود .

آرای صادره در  کمیسیون های حل اختلاف گمرکی معمولا قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشند. وکیل کمیسیون حل اختلاف در مرحله تجدید نظر کمیسیون  می تواند نقش بسیار مهمی را در دفاع از حقوق شما انجام دهد.

به صورت کلی و در هر زمینه ای که افراد در این رابطه شخصا قادر به دفاع از خود نمی باشند و با  قوانین گمرکی اشنایی خاصی ندارند می توانند در این رابطه    ا مور خود را وکیل متخصص امور گمرکی سپرده و تا ضمن صدور رای به نفع خود از   مزیت  تضمینی بودن آرای صادره نیز در این رابطه  بهره مند شوند .

اعتراض به رای کمیسیون  در دیوان عدالت اداری

براساس اصل 174 قانون اساسی به صورت کلی  دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی به اعتراضات وتظلمات مردم در  در برابر سازمانهای ادارای و دولتی بوده و در هر صورتی که شخصی در این رابطه از سازمانهای اداری و همچینین کمیسیونهای مطروحه در  سیستم اداری اداری اعتراض داشته باشد .

برای طرح شکایت در دیوان عدالت اداری علیه کمیسیون حل اختلاف مالیاتی فرد می تواند با طرح دادخواست  شکایت در دیوان عدالت اداری  و ارسال ان از طریق سامانه ساجد در این زمینه اقدام  به شکایت از رای کمیسیون بنماید .

باتوجه به تخصصی بودن امور دیوان  و  همچنین ایین دادرسی مخصوص این  سازمان قضائی که ممکن است فرد را با چالش های بسیار درگیر نماید  در این زمینه بهترین اقدام این می باشد که اشخاصی که در دیوان عدالت اداری طرح شکایت می نمایند از وکلای متخصص دیوان استفاده نمایند.

گروه تخصصی وکلای دیوان در این رابطه آماده ارائه تمامی خدمات حقوقی و تخصصی در خصوص دیوان عدالت اداری بوده و هر شما که در این رابطه نیاز به  مشاوره داشته باشید می توانید به صورت رایگان  از مشاوره حرفه ای این گروه وکلا استفاده نمایید .

گروه تخصصی وکلای دیوان در این زمینه به صورت آنلاین ، حضوری و تلفنی قادر به ارائه امور تخصصی دیوان برای شما می باشد . در دیوان عدالت اداری معمولا بعد از طرح شکایت در این زمینه  پرونده به شعبه رفته و در انجا مورد بررسی قرار میگیرد .

کلیه پرونده های مطروحه در دیوان عدالت اداری به صورت غیر حضوری بوده  و افراد نمی توانند در این رابطه در جلسات دادرسی حضور پیدا نمایند و تنها در مواردی می تواند در این خصوص اقدام نماید که قاضی شعبه حضور طرفین را در این رابطه  لازم بداند.

بعد از بررسی پرونده قاضی در شعبه اقدام به رسیدگی می نماید و فرد می تواند توسط وکلا ( که تنها افراد قادر به حضور در جلسات رسیدگی می باشند) و یا به صورت  لایحجه می تواند از خود دفاع نماید . در این مورد در انتها رای صادر می شود و رای صادره ظرف سه ماه قابل اعتراض برای طرف می باشد. ارای صادره در مرحله بدوی قابل اعتراض در مرحله تجدید نظر بوده و در  انتها رای قطعی صادر می شود . جهت مشاوره بیشتر با وکیل مربوطه با شماره های داخل سایت تماس حاصل فرمایید.

 

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط