مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور + وکیل +شماره تلفن

law

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

درخواست مشاوره

اگر به دنبال بهترین وکیل دیوان عالی بوده و بر این باور هستید که تنها یک وکیل دیوان عالی کشور می تواند به شما کمک کند سخت در اشتباه هستید! قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور دارای تجاربی است که می ‌تواند به شما برای پیشبرد پرونده کمک کند. در این نوشتار به بررسی  نحوه دریافت مشاوره در پرونده های دیوان عالی کشور از قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور می پردازیم . با توجه به موضوعات پرونده های مورد بررسی در سطح دیوان عالی ، مشهور می باشد که معمولا بهترین قضات کشور در دیوان عالی مشغول به کار میباشند. این قضات علاوه بر این که بهترین می باشند اگر بازنشسته شوند بدون شک علاوه بر تجربه و دانش و مهارت خود ، دارای تجربه بسیار عالی در پرونده های دیوان عالی کشور نیز هستند. دیوان عالی کشور دارای حساسیت های فراوانی بوده و همواره امکان نفوذ و ایجاد اختلال در پیشبرد پرونده های آن وجود داشته و به همین علت قوه قضاییه نظارت جدی بر این مرجع قضایی دارد. دیوان عالی در پایتخت متمرکز بوده و دارای نمایندگی هایی در سایر استان ها است که دفاتری را راه اندازی نموده اند. اما به طور کلی به رسیدگی قضایی به پرونده ها تنها در مرکز اصلی انجام می شود.

تصور کنید شما دارای یک پرونده  در یک مرجع قضائی می باشید، در این رابطه  به نظر شما آیا کمک گرفتن از شخصی که دارای تجربه کار در آنجا را دارد، بهتر می تواند در این موضوع به شما کمک نماید یا فردی که تنها در مورد آن اطلاعات و دانش دارد ، و البته جواب منطقی و عقلانی این می باشد که گزینه اول را انتخاب نمایید. این امر در مورد دیوان عالی کشور نیز صادق می باشد و اگر شما در این ارگان دارای یک پرونده باشید می توانید  به صورت حرفه ای و تخصصی  از کمک قضات بازنشسته دیوان عالی کشور استفاده نماید و این موضوع به شما کمک شایانی خواهد نمود .

قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور

دیوان عالی کشور بالاترین مرجع قضائی کشور می باشد که بر اساس قانون اساسی دارای وظایف متعددی می باشد و با توجه به وظایف خود دارای بهترین و مجرب ترین قاضی ها در سطح کشور می باشد . قاضی دیوان عالی به عنوان یک مقام پایه بلند و همچنین مهم ترین شخص مسئول رسیدگی به پرونده های مرتبط با شکایات مردم در حال فعالیت بوده و هر روز با چندین پرونده از این قبیل سر و کار دارد.

بنابراین هنگامی که شخص قاضی بازنشسته می شود تجارب زیادی را در این زمینه کسب کرده و می تواند این تجربه های کاربردی را در اختیار افرادی که بدان نیازمند هستند قرار دهد. علت اصلی آن که افراد تمایل دارند با قاضی بازنشسته دیوان عالی مشورت نمایند را می توان همین علت دانست.

به طور کلی براساس قانون اساسی وظایف دیوان عالی  کشور به شرح ذیل می باشد :

قبل از بیان وظایف دیوان در این رابطه به بررسی کلیات دیوان میپردازیم . دیوان عالی کشور  براساس قانون در تهران دایر بوده  و در هر موردی که ریاست قوه قضائیه لازم بداند معمولا شعبی  از ان نیز می تواند  در تعداد در شهرستانها دایر نماید.هم اکنون در سطح کشور  تعداد شعبات دیوان 52 شعبه بوده  که علاوه بر تهران برخی از شعبات نیز در سطح کشور در شهر قم فعالیت می نمایند.

وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور

به طور کلی تهران دارای 25 شعبه در سطح کشور بوده  که هر شعبه دیوان دارای سه نفر از کارمند بوده که دارای یک قاضی ، یک مستشار و یک معاون می باشد .تعداد معاونین شعبه براساس نظر رئیس دیوان معین می شوند .به طور کلی در دیوان عالی کشور حق انشای رای با رئیس شعبه و یا مستشار وی بوده و حکم صادره توسط شعبه به افراد ابلاغ می گردد.

ریاست دیوان عالی کشور با رئیس شعبه اول دیوان بوده  که براساس اصل ۱۶۲ قانون اساسی ایران باید فردی  مجتهد، عادل و آگاه به به کلیه امور قضائی  بوده  و رئیس قوه قضائیه وی را به مدت پنج سال انتخاب می کند .

 
 وظایف دیوان عالی کشور به شرح ذیل می باشد :

1- رسیدگی به اتهامات رئیس جمهور : در هر موردی که رئیس جمهور در طی دوران خدمت خود  برخلاف قانون اقدامی نماید که براساس قوانین موضوعه کشور جرم می باشد دیوان عالی کشور می تواند در این رابطه اقدام به رسیدگی به اتهامات وی کند. در خصوص معاونین وی و همچنین وزرا با اجازه مجلس شورای اسلامی می توان در دادگاه عمومی تهران به جرائم این افراد رسیدگی کرد.

2- صدور آرای وحدت رویه : در دیوان عالی کشور  در هر موردی که در دادگاهها در خصوص موضوعی مشابه آرای متفاوتی صادر شودو یا در مواردی که قانون دارای صراحت کافی نمی باشد قضات مجبور به برداشت های متفاوتی در این باره می شوند ، لذا در این موارد هر فردی می تواند تقاضای این امر را بنماید و یا هر شخصی در این رابطه  در دیوان از این امر مطلع گردد و یا به هر دلیلی موضوع را نظر به رئیس دیوان برساند در این باره  ریاست دیوان اقدام به بررسی امر نموده و موضوع را در هیئت عمومی مطرح نموده و در  انتها در این باره رای صادر می گردد.

3- اعاده دارسی : در برخی از موارد ممکن است در دداگاهها آرایی به هر دلیلی قطعی گردد و فرد در دراز مدت در این باره به اسناد و مدارکی دست یابد که می توانند منجر به تغییر حکم صادره در مراجع قضائی گردد.

برای این امر فرد باید ابتدا در خواست خود را در دیوان عالی کشور مطرح نماید. رئیس دیوان با ارجاع درخواست به همراه دلائل و مدارک اقدام به بررسی پرونده و رای صادره می نماید . رای صادره نیز بررسی شده و در انتها در صورتی که دیوان عالی کشور اعاده دادرسی را لازم بداند در این رابطه پرونده به شعبه هم عرض همان دادگاه  ارجاع می دهد  که دوباره مورد رسیدگی قرار بگیرد.

باتوجه به موارد بالا که مهمترین وظایف دیوان عالی کشورمعمولا قضات دیوان عالی کشور نیز باید باسواد ترین قضات در زمینه حقوقی بوده و افرادی که معمولا به دیوان می روند تجربه های فراوانی دیگری نیز در این باره به دست می اورند و علاوه براین موارد در دیوان عالی شکور نیز معمولا قضات با یک دیگر نیز اشنایی داشته و اگر پرونده فردی در دیوان به هر دلیلی دچار مشکلی گردد فرد می تواند در این رابطه از قضات باز نشسته کشور در این زمینه استفاده نموده و آنها باتوجه به دانش و تجربه خود در سریعترین زمان می توانند راه حل های قاطعی را به شما نشان بدهند.

برای پیگیری پرونده دیوان عالی از وکیل مشورت بگیریم یا از قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور؟

شاید گمان کنید که می توان از راهنمایی های یک وکیل خبره بهره مند شد و نیازی به کسب اطلاعات و برقراری ارتباط با قاضی بازنشسته احساس نمی شود. بدون شک هر کدام از این افراد دارای تجارب خاص خود بوده و به طریق خود در پرونده شما مشارکت می کنند. اما با این حال قاضی بازنشسته سالیان زیادی را در دیوان عالی گذرانده و آن چه را که قاضی در نتیجه فعالیت خود می گوید یا نمی توان از زبان یک وکیل شنید. به طور کلی شما برای پیشبرد پرونده خود به یک شخص آگاه و حقوقی نیاز دارید که می تواند وکیل و یا قاضی بازنشسته باشد.

شماره تلفن وکیل قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور

در بندهای نخستین ذکر نمودیم که سازمان دیوان الی کشور مستقر در پایتخت بوده و تمامی پرونده های که مربوط به این مرجع قانونی می شوند در پایتخت مورد بررسی قرار می گیرند. بنابراین قاضی بازنشسته دیوان عالی در تهران است. بدیهی است که تمامی افراد در سراسر ایران قادر به مراجعه حضوری به پایتخت نبوده و تمایل دارند که از طریق تلفنی با قاضی بازنشسته دیوان عالی تماس برقرار کنند. بدین منظور شما میتوانید از شماره تماس های درج شده در سایت وکلای دیوان با قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری تماس برقرار کنید

در ادامه نوشتار به امر نحوه پیدا کردن شماره تلفن  وکیل دیوان عالی کشور می پردازیم. قبلا از هر چیز لازم است به این امر بپردازیم که وکیل دیوان عالی کشور  باید حتما دارای دانش و مهارت بسیار بالایی باشد و به تمامی رویه قضائی و آیین دادرسی در مراجع قضائی دارای احاطه کامل باشد . علاوه بر این موضوع این وکیل باید با انواع قوانین جزائی ، مدنی ، آیین دادرسی کیفری ، آیین دادرسی مدنی و … نیز آشنایی کامل را داشته باشد  تا بتواند پگپرونده های دیوان را به نتیجه برساند و یا در موارد بسیار حساس مثل قتل ، صدور حکم به اعدام باید بتواند در اسرع وقت رای را نقض نماید و در غیر این صورت ممکن است  اقدامات غیر قابل جبرانی در این زمینه روی بدهد .

با توجه به ویژگی های که در بالا ذکر کردیم معمولا تعداد این وکلا بسیار  نادر می باشد و  برای پیدا کردن آن معمولا فرد باید  جستجوی فراوانی را انجام دهد که معمولا نیز این امر به سختی انجام می شود . اما برای این امر باید بدانیم که بهترین وکلای دیوان عالی کشور در یکی از قدیمی ترین گروههای تخصصی وکلا  در حال فعالیت و انجام امور میباشند  و   هم اکنون این گروه  به نام گروه تخصصی وکلای دیوان در سطح اینترنت در حال فعالیت می باشد .

اگر شما در این رابطه نیاز به این وکیل دارید می توانید با شماره تلفن های 09129353470 و 0919935347 گروه تخصصی وکلای دیوان تماس گرفته تا وکیل مورد نظر به شما معرفی شود. گروه تخصصی وکلای دیوان در این رابطه دارای آشنایی کامل با قضات بازنشسته دیوان عالی کشور بوده  می توانند با کمک انها مشکلات شما را در دیوان عالی کشور حل نمایند. برای مشورت گرفتن در خصوص موضوع پرونده خود می توانید از کمک قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور در موسسه حقوقی وکلای دیوان بهره مند شوید. آنان با توجه به تجربه ای که دارند می توانند مشاوره کاملی را خدمتتان ارائه دهند.

میزان تسلط قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور نسبت به قانون

قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور که سالها عمر خود را در زمینه مسائل حقوقی و خدمت به هموطنان گذاشته و با پرونده های مختلف در حوزه دیوان عالی سروکار داشته، تسلط کامل به قوانین و نحوه اعمال آن در پرونده های دیوان عالی دارد، او با توجه به مدت طولانی خدمت در دادگاه ، گزینه خوبی جهت مشاوره می باشد.

مشاوره با قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور

اگر به دنبال یک قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور برای استفاده از راهنمایی ایشان در مورد یک سوال حقوقی خاص هستید، گروه وکلای دیوان این امکان را برای شما فراهم آورده ، قضات بازنشسته دیوان عالی کشور، دیدگاه منحصر به فردی از قانون و همچنین توانایی تفسیر آن از منظر قضایی ارائه می دهند. آنها همچنین می توانند در مورد مسائل حقوقی خاصی که ممکن است برای شما جالب باشد راهنمایی ارائه دهند. لطفا هم اکنون با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.

برخی از مزایای مشاوره با قاضی بازنشسته دیوان عالی کشور

از جمله مزایای مشاوره با قاضی بازنشسته دیوان عالی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داشتن نظر تخصصی در مورد مسائل حقوقی که ممکن است مورد توجه شما باشد
  • دسترسی به سوابق دادگاه و تصمیمات گذشته که ممکن است به روشن شدن یا حمایت از موضع شما کمک کند
  • بتوانید مستقیماً با قاضی در مورد پرونده یا سؤال خود صحبت کنید

 مشاوره با قاضی بازنشسته در خصوص پرونده های قضایی

هنگام مشاوره با یک قاضی بازنشسته، می توانید مطمئن باشید که با تجربه ترین و آگاه ترین نظر حقوقی موجود را دریافت می کنید. قضاتی که بازنشسته می شوند معمولاً تجربه و دانش فراوانی برای به اشتراک گذاشتن با مشتریان خود دارند که می تواند تأثیر قابل توجهی در نتیجه پرونده شما داشته باشد. بسیاری از قضات بازنشسته نیز با جامعه حقوقی ارتباط برقرار می‌کنند که به آنها اجازه می‌دهد اطلاعات به‌روز درباره تصمیمات و تحولات اخیر دادگاه را در اختیار شما قرار دهند. این نوع دانش می تواند در هنگام تلاش برای حل و فصل یک اختلاف حقوقی بسیار ارزشمند باشد، زیرا می تواند به شما برتری نسبت به حریف خود بدهد

علاوه بر ارائه مشاوره تخصصی، قضات بازنشسته اغلب قادر به ارائه حمایت عاطفی در دوران سخت هستند. داشتن کسی که شرایط شما را درک می کند و در ناامیدی یا شادی شما شریک است، می تواند در کمک به شما در این روند بسیار ارزشمند باشد. اگر در نظر دارید با یک قاضی بازنشسته در مورد یک پرونده قضایی مشورت کنید، لطفاً برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. ما خوشحال خواهیم شد که با ارائه بهترین مشاوره ممکن به شما کمک کنیم تا از تجربه حقوقی خود نهایت استفاده را ببرید.

 

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

درخواست مشاوره

نظرات

‫8 دیدگاه ها

  1. سلام خدمت وکلای عزیز من به یک وکیل بسیار عالی نیاز دارم برای تبدیل حبس همسرم به جریمه نقدی یا پابند الوترونیک وچون دارای سابقه هستند البته سابقه مواد نداشتند جرم دیگه بود که تبرئه شد ولی الان به خازطر مواد به حبس محکوم شده واگر همسر من زندان بره من و برادر معلولش که سرپرست او هم هست آواره و بدبخت میشویم توراخدا یه وکیل خوب به من معرفی کنید

    1. با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز، لطفا با شماره 09199353470 تماس بگیرید و مورد پرونده خود را برای ایشون توضیح دهید. باشد که با توکل به خدا بهترین رای صادر شود…

  2. با سلام خدمت وکلای عزیز بنده یه پرونده دارم تهران درمورد آدم ربایی خودم شاکی پرونده ام توروخدا کمک کنید زندگیم داره نابود میشه رایی که دادگاه داده اصلا توجهی به اسناد دلایلی و گزارش اداره آگاهی و نظر کارشناسی رو دادگاه توجه نکرده و قرار منع تعقیب برای اون افرادصادر شده اخه کجاست عدالت

    1. با سلام خدمت شما دوست عزیز، نگران نباشید لطفا مدارک و رای صادره را به همره توضیحات در واتساپ 09199353470 ارسال نمایید. وکیل مربوطه پس از بررسی مدارک، راهنمایی لازم را خدمتتان ارائه می دهند.

    1. با عرض سلام و احترام. اگر در خصوص پرونده خود نیاز به مشاوره دارید می توانید با شماره های داخل سایت تماس بگیرید. متاسفانه ارسال شماره قاضی امکان پذیر نمی باشد.

  3. با سلام . متاسفانه همسرم درسال۹۷ اقدام به خودکشی کرد و فوت کرد .دردادگاه کیفری قاضی محترم بیگناهی ام رو تشخیص داد و با وثیقه کم آزادم کرد ولی درجلسه آخر قاضی عوض شد و قاضی جدید بدون مدرک و ادله مرا به قصاص نفس محکوم کرد، الان با وثیقه آزادم و پرونده ام برای فرجام خواهی به دیوان رفته شما روبه خدا راهنماییم کنید

    1. سلام. با توجه به نظر قاضی جدید بهتر است از کمک وکیل بهره مند شوید. لطفا با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.