مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




تغییر پست سازمانی و کم شدن حقوق و مزایا+وکیل+بهترین+تضمینی‏

تغییر پست سازمانی و کم شدن حقوق و مزایا

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در همه دنیا افراد برای به دست آوردن حقوق و مزایای بالاتر تلاش میکنند و در این راه گاها بسیاری از سلامتی خود هم گذشته تا به هدف خود برسند.

یکی از موارد بسیار مهمی که در مشاغل اداری وجود دارد این می باشد که افراد باتوجه به میزان کار و پست سازمانی خود حقوق و مزایا دریافت می نمایند و هر چه پست سازمانی فردی در این باره بالاتر باشد معمولا مزایا و حقوق بیشتری نیز به آنها متعلق خواهد گرفت.

پست سازمانی از نظر قانون ایران چیست و فرد چگونه می تواند پست سازمانی خود را تغییر دهد؟

براساس ماده 8 قانون خدمات کشور به طور کلی پست سازمانی بدین صورت تعریف شده است که عبارت است از محل یا مکانی که در سازمان ها ، وزارتخانه ها و موسسات دولتی و عمومی به طور مستمر و یا دائم و یا موقت برای یک شغل خاص و ارجاع آن به یک مستخدم و یا کارمند در نظر گرفته شده که هم عبارت از این است که دارای پست سازمانی باشد یا نباشد .

سازمانها حق ندارند در مورد پست های موقت که معمولا همیشگی نمی باشند فردی را به صورت رسمی برای آن محل استخدام نمایند. همچنین در کلیه سازمانهای ادارای و دولتی ، متصدیان امور نمی توانند بدون کسب اجازه از کارمند مربوطه پست سازمانی وی را تغییر دهند و یا از حقوق مزایای وی کم نمایند.

در این موارد تنها نمایندگان مجلس و هیئت وزرا می توانند بدون کسب اجازه از هیئت های رسیدگی به تخلفات اداری پست سازمانی فردی را تغییر داده و همچنین از حقوق و مزایای وی به دلیل تخلفات ادارای کم نمانید.

اما در کل کارمندانی که به صورت رسمی و پیمانی به استخدام دولت درآمده اند تنها در صورت کسب اجازه از کارمند مربوطه و یا اگر متخلف محسوب گردد و در غیر این صورت نمی توان پست سازمانی وی را تغییر داد و یا از حقوق و مزایای وی کم نمود.

همچنین اگر فردی به مدت معینی از مجازات اداری در خصوص کسری حقوق محکوم گردیده باشد و بعد از اتمام دوره می تواند طی درخواستی تقاضای دریافت حقوق قانونی خود را بنماید و در غیر این صورت برای احقاق حق خود می تواند به مراجع بالاتر سازمان یا اداره دولتی مراجعه نماید.

در کلیه این موارد فرد می تواند برای احقاق حقوق خود در خصوص مسائل فوق به دیوان عدالت اداری مراجعه نموده و در این باره طرح شکایت نماید.

طرح شکایت در این باره نیازمند یک سری از شرایط می باشدکه افراد باید در دیوان عدالت اداری بدان توجه نمایند.

توجه به این نکات ضامن قبول شکایت فرد در دیوان عدالت اداری وهمچنین ادامه مسیر شکایت در دیوان عدالت اداری می باشد. اگر فرد به هر دلیلی هیچ گونه تخصصی و یا اطلاعات حقوقی در این باره نداشته باشد می تواند امور حقوقی خود را از طرح شکایت تا پیگیری پرونده ، رسیدگی و صدور حکم را به گروه تخصصی وکلای دیوان سپرده و با خیال راحت دنبال احقاق حقوق خود باشد .

 

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط