مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




تغییر صندوق بازنشستگی + الزام + تامین اجتماعی + وکیل ‏

تغییر صندوق بازنشستگی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

بازنشستگی یکی از مهمترین مراحل زندگی افراد می باشد و معمولا همه افراد نهایت تلاش خود را برای دریافت مستمری در زمان ناتوانی به کار می گیرند. برای همین اساس در کشور تعدادی از صندوق های بازنشستگی در این رابطه مشغول به فعالیت می باشند که همگی انها زیر نظر دولت و صندوق بازنشستگی کشور فعالیت می نمایند. بسیار از افراد ممکن است در صندوق های بازنشستگی حق بیمه را واریز نمایند و در ادامه کار یا فعالیت خود خواهان تغییر صندوق بازنشستگی خود باشند. در قانون نیز معمولا به این امر اشاره شده است و افراد می توانند در این باره تقاضای تغییر صندوق بازنشستکی خود را بنمایند.

برای تغییر صندوق بازنشستگی معمولا افراد باید یک سری از مسائل را انجام داده و یا به صندوق بازنشستگی مورد خود مراجعه نموده و موارد لازم را پیگیری نمایند و مورد پرسش قرار دهند.

یکی از بزرگترین صندوق های بازنشستگی کشور سازمان تامین اجتماعی می باشد که معمولا باتوجه سطح خدماتی که دارند اکثریت افراد معمولا این سازمان را به عنوان صندوق بازنشستگی خود انتخاب انتخاب می نمایند. به طور همه افرادی که به هر نحوه در صندوق بازنشستگی کشور در حال واریز حق بیمه می باشند می توانند نسبت به تغییر صندوق بازنشستگی خود اقدام نمایند.

این موضوع  البته برای سازمانهای دولتی فرق می کند و این افراد فقط در سازمان بازنشستگی کشور می توانند درخواست بازنشستگی نمایند.

نحوه تغییر صندوق بازنشستگی کشور

برای این امور معمولا افراد می توانند ابتدا به صندوق بیمه مبدا مراجعه نموده و طی یک درخواست تقاضای انتقال حق بیمه و محل بازنشستگی خود را به محلی دیگر  که فرد خواهان انتقال صندوق بازنشستگی خود می باشد را بنماید . مراحل انجام تغییر صندوق بازنشستگی کشور به صورت زیر می باشد:

1 .ارسال فرم مربوط به اطلاعات و دیتای  تایم پرداخت حق بیمه یا کسور بازنشستگی و لیست کلیه حقوق بیمه واریز شده

2 .گرفتن و ارسال اطلاعات بانکی مربوطه و ارسال و یا تحویل انها به صندوق جدید

3 .کنرل کردن واریز حق بیمه به صندوق بازنشستگی کشور

4 .اعلام امر به صندوق مبدا

5 .دریافت زمان اعلام و انتقال حق بیمه ئ همچنین پرداخت کسورات و معین نمودن آنها

6- معین نمودن میزان کسورات حقوق بیمه و پرداخت آنها در دولت

 معمولا سازمان مقصد برای انجام این امور اقدام به بررسی مدارک و همچین واریزها نموده و در صورتی که مدارک مورد تایید باشند معمولا طی یک هفته تغییر صندوق بازنشستگی انجام خواهد شد. در صورتی که صندوق بازنشستگی به هر دلیلی از این امر خودداری نمود فرد می تواند در این باره به دیوان عدالت اداری مراجعه نماید.

برای این امر فرد می تواند ابتدا برگه دادخواست را از سایت دیوان دانلود نموده و در انتها با پرینت آن به طور دقیق و براساس مواد قانونی پر نماید. بعد از نوشتن دادخواست معمولا از دفاتر خدمات الکترونیک قضائی به دیوان ارسال شده  واز انجا به دیوان عدالت اداری ارسال می شود و  بعد از ارجاع به یکی از شعب مورد رسیدگی قرار گرفته و در انتها در خصوص آن حکم صادر می گردد.

بر طبق اساسنامه صندوق بازنشستگی‌ کشور ، این سازمان موسسه ای بیمه ای می باشد که دارای شخصیت حقوقی مستقل و همچنین وابسته به وزارت رفاه و تامین اجتماعی ، می باشد و مسئولیت اداره نمودن امور صندوق بازنشستگی مستخدمان مشمول مقررات بازنشستگی کشوری را با رعایت کردن مقررات استخدامی مربوط ، به عهده دارد . بعد از تصویب صندوق بازنشستگی کشور ، در سی و یکم خرداد ماده سال ۱۳۴۵ ، بر طبق ماده ۷۰‌ قانون مزبور ، اداره کل بازنشستگی با تمام دارائی و موجودی صندوق ، و همچنین اسناد ، اوراق ، تعهدات و بودجه از وزارت دارائی ، منتزع و تابع سازمان امور اداری و استخدامی گردید .

بر طبق اصلاحیه ماده مذکور ، از ابتدای سال ۱۳۵۴ صندوق بازنشستگی کشور ، به صورت یک موسسه مستقل وابسته به سازمان امور اداری و استخدامی ، تشکیل گردید. پس از آن ، با ادغام شدن سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه ، در یازدهم اسفند ماه ۱۳۷۸ و تشکیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، صندوق بازنشستگی کشوری هم به عنوان یکی از موسسات تابعه ای سازمان شد . در نهایت ، با تصویب شدن قانون نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی ، در بیست و یکم اردیبهشت ماه ۱۳۸۳ ، و بر طبق تبصره دو ماده هفده قانون مذکور ، صندوق بازنشستگی‌ کشوری از سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، منتزع و سپس‌ تابع وزارت راه و تامین اجتماعی شد و توسط صندوق بازنشستگی کشور اداره می شود .

مشمولین مقررات بازنشستگی کشوری

عمده مشمولین مقررات بازنشستگی کشوری ، عبارت است از :

۱ / مستخدمین رسمی (  مشمول  مدیریت خدمات کشوری  ) ،

۲ / مستخدمین رسمی (  مشمول آیین نامه استخدامی اعضای هیات علمی و همچنین موسسات آموزش عالی  ) ،

۳ / قضات قوه قضائیه و  دادگستری (  مقررات استخدامی قضات ) ،

۴ / خویش فرمایان یا به عبارت دیگر ، مستخدمین بازخرید وزارت راه و ترابری و همچنین ماده ۱۴۷ قانون برنامه چهارم توسعه ،

۵ / مستخدمین رسمی یا کادر سیاسی وزارت امور خارجه ( مشمول مقررات استخدامی وزارت خارجه ) ،

۶ / مستخدمین پیمانی در دستگاه های اجرایی ،

۷ / مستخدمین ثابت شهرداری های سراسر کشور ، به جز شهرداری‌ تهران .

وکیل تغییر صندوق بازنشستگی | وکلای دیوان

به منظور سریع تر و بهتر طی شدن روند پرونده ی تغییر صندوق بازنشستگی ، لازم است که افراد از وکیلی حاذق ، با تجربه و کاردان در این زمینه بهره ببرند. فردی که آشنایی کامل به قوانین و مقررات و رویه دادگاه ها دارد و می تواند به بهترین شکل و در کوتاه ترین زمان ، روند پرونده آنان را طی کند . وکلای متخصص و کاردان دیوان ، با کسب صد ها پرونده موفق و با سال ها فعالیت در این زمینه ، آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به عموم مراجعه کنندگان عزیز و محترم می باشند . افراد می توانند با برقراری تماس با گروه تخصصی وکلای دیوان عدالت اداری ، از مشاوره حقوقی رایگان با برترین وکلا ، بهره مند شوند .

تبدیل صندوق بازنشستگی از تامین اجتماعی به خدمات کشوری

تغییر صندوق بازنشستگی از تامین اجتماعی به خدمات کشوری می تواند یک حرکت هوشمندانه برای کسانی باشد که برای بازنشستگی برنامه ریزی می کنند. با تغییر اخیر دیوان عدالت اداری، اکنون انجام این انتقال آسان تر از همیشه شده است.

برای شروع فرآیند، باید شرایط خاصی را رعایت کنید. اولا، شما باید حداقل 10 سال در بخش دولتی کار کرده باشید و در تامین اجتماعی مشارکت داشته باشید. ثانیاً شما هنوز به 60 سالگی نرسیده اید. باید یک موقعیت در سیستم خدمات ملکی وجود داشته باشد که با تجربه کاری و صلاحیت شما مطابقت داشته باشد.

پس از برآورده شدن این شرایط، وقت آن است که با یک وکیل متخصص در قانون بازنشستگی مشورت کنید. آنها می توانند شما را در طول فرآیند راهنمایی کنند و اطمینان حاصل کنند که تمام مدارک لازم به درستی تکمیل شده است.

اگرچه تغییر صندوق بازنشستگی ممکن است در نگاه اول دلهره آور به نظر برسد، اما در نهایت می تواند به ثبات مالی بهتر در دوران بازنشستگی منجر شود. اگر این گزینه با اهداف و شرایط شما همخوانی دارد، در بررسی این گزینه تردید نکنید!

دیوان عدالت اداری صندوق بازنشستگی را تغییر داد

دیوان عدالت اداری اخیرا تصمیم مهمی مبنی بر تغییر صندوق بازنشستگی از تامین اجتماعی به خدمات کشوری گرفته است. این بدان معناست که کارمندان دولت اکنون سیستم بازنشستگی جداگانه خود را خواهند داشت که ممکن است از نظر شرایط واجد شرایط بودن و مزایا متفاوت باشد.

این تصمیم به سادگی گرفته نشد و پس از بررسی دقیق وضعیت فعلی سیستم تامین اجتماعی اتخاذ شد. دادگاه تشخیص داد که ناکارآمدی‌هایی در سیستم وجود دارد که منجر به عوارضی هم برای افراد و هم برای سازمان‌های متکی بر آن شد.

با تغییر صندوق بازنشستگی، کارمندان دولت به طور بالقوه می توانند از یک فرآیند ساده تر با دستورالعمل های واضح تر بهره مند شوند. با این حال، این بدان معناست که کسانی که قبلاً به مستمری های تأمین اجتماعی متکی بودند، ممکن است نیاز به ارزیابی مجدد برنامه های بازنشستگی خود داشته باشند و جایگزین هایی را در نظر بگیرند.

این تصمیم اهمیت بازنگری منظم سیستم ها و ایجاد تغییرات لازم برای بهبود کارایی را برجسته می کند. مانند همیشه، مهم است که با یک وکیل یا متخصص حقوقی برای راهنمایی در مورد هرگونه پیامدها یا اقدامات بالقوه مورد نیاز در نتیجه این تغییر مشورت کنید.

شرایط تغییر صندوق بازنشستگی

به طور خلاصه، تغییر صندوق بازنشستگی از تامین اجتماعی به خدمات کشوری یک تصمیم مهم است که نیاز به بررسی دقیق دارد. قبل از هر اقدامی مشورت با وکیلی که در این زمینه حقوقی تخصص دارد ضروری است.

شرایط تغییر صندوق بازنشستگی بسته به موقعیت و موقعیت خاص شما ممکن است متفاوت باشد. با این حال، برخی از الزامات عمومی شامل کار در خدمات ملکی و رعایت برخی از معیارهای واجد شرایط بودن است.

در نهایت، اگر به فکر تغییر صندوق بازنشستگی خود هستید، بسیار مهم است که از یک وکیل با تجربه راهنمایی قانونی کنید. آنها می توانند به شما در درک حقوق خود کمک کنند و شما را در روند انتقال از یک صندوق بازنشستگی به صندوق دیگر راهنمایی کنند.

به یاد داشته باشید که وقتی نوبت به تصمیم گیری های مهم در مورد مزایای بازنشستگی می رسد، مشاوره با یک وکیل خوب می تواند تفاوت را ایجاد کند. بنابراین دریغ نکنید – همین امروز تلفن را بردارید یا آنلاین شوید تا یک وکیل متخصص پیدا کنید که بتواند مشاوره حقوقی و پشتیبانی قابل اعتمادی را به شما ارائه دهد!

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط