مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




مشاوره حقوقی گمرکی + رایگان + آنلاین ‏

مشاوره حقوقی گمرکی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

قبل از هر چیزی باید به تعریفی از گمرک بپردازیم ، به طور کلی گمرک  محلی می باشد که در زمینه تجارت کالاها و خدمات فعال بوده و اگر شخصی خواهان واردات و یا صادرات یک کالا باشد باید از این مجموعه مجوزات امور خود را دریافت نماید .به صورت کلی با توجه به پیچیدگی بسیار زیاد امور گمرکی معمولا شما برای انجام امورات خود در این سازمان  تخصصی نیاز به مشاوره  حقوقی در زمینه امور گمرکی می باشید.

به صورت کلی  مشاور گمرکی شخصی می باشد که با قوانین این سازمان آشنایی زیادی داشته باشد و اگر شخصی آن مکان  دچار مشکلاتی شده باشد می تواند با استفاده از مشاوره دریافتی امور خود را به انجام برساند. یکی از مهمترین گروههای مشاوره امور گمرکی در ایران گروه تخصصی وکلای دیوان  می باشد که در این رابطه دارای تجربه عالی بوده و همچنین با دانش بالای خود می تواند مشاوره مورد نیاز شما را ارائه داده و برای دریافت مشاوره نیز می توانید با شماره های انتهای  مقاله تماس گرفته و  امور خود را مطرح نمایید . در صورتی که نیاز به یک شخص برای  امور خود در گمرک دارید می توانید از وکلای تخصصی و گمرکی  استفاده نمایید ، به طور  کلی  وکیل گمرکی شخصی می باشد  که با پرونده های تخلفات اقتصادی اشنایی کافی داشته باشد که باتوجه به اینکه پرونده های گمرکی نیز بخشی از این موضوع می باشد  می توانند به شما خدمات لازم را ارائه نمایند.

 امور گمرکی شامل چه مسائل می باشد ؟

امروزه مشاغل مربوط به صادرات و واردات به صورت کلی یکی از مهمترین و پر درامد ترین مشاغل در سطح جهان می باشند و تمامی تجارت معمولا دارای وضعیت مالی عالی می باشند. معمولا برای انجام این موضوع ( صادرات و واردات ) افراد باید به صورت کلی  با قوانین گمرکی و  و همچنین امورات مربوطه آشنایی کامل را داشته باشند . اگر در این زمینه دارای اطلاعات کافی نمی باشید و همچنین می خواهید کالا هایی را صادر یا وارد کنید و می خواهید که این کالاها با کمترین مالیات و همچنین هزینه گمرکی  از مرز رد شوند می توانید از مشاوره های تخصصی گروه تخصصی وکلای دیوان استفاده نمایید.

تعرفه گمرکی شامل چه مواردی می باشد ؟

تعرفه  به طور کلی به معنای  مالیات و عوارضی می باشد که حکومت ها به دلایل  متفاوتی همچون  حمایت از کالاها و  خدمات  داخلی ، مالی یا  به طور ترکیبی از  آن ها و بابت کالاهای وارداتی و یا صادراتی اخذ می شود.
  در اصطلاح قانونی  به این دریافتی، حقوق گمرکی نیز  گفته می شود . تعرفه گمرکی  معمولا براساس  ارزش کالا ها دریافت شود که در این  شیوه  آن را تعرفه ارزشی  می گویند و از  روشهای متفاوتی  محاسبه و  قابل دریافت می باشد.

معنای تعرفه گمرکی در  کشور ایران و در بین تجار به صورت خاصی متفاوت می باشد. به صورت کلی گمرک و امور گمرکی از قدیم لاایام در ایران وجود داشته است و  از افراد در صورت صادرات و واردات دریافت می شده است. این  امور  تنها مختص به دریافت انواع مالیات و  همچنین عوارض نمی باشد بلکه شامل امورات دیگری مانند  ترخیص انواع کالا، واردات، صادرت و …  می شود . تاجران به طور کلی  جهت  مرخص کردن  کالا به افرادی در امور گمرکی  فعال می باشند و  خود را به نام ترخیص کار معرفی می کنند  نیاز مبرم دارند.

همانطور که در بالا هم اعلام نمودیم در جهت ترخیص کالاها  از مرز  باید تمامی مقررات مربوطه در  امور گمرکی  به طور  کامل رعایت گردد که یکی از  مهمترین این قوانین صادرات و واردات کالاها و  دارا بودن کارت بازرگانی برای این امر  می باشد  که اشخاص  حقوقی و حقوقی می توانند  در این رابطه و در شرایط خاصی ان را دریافت نمایند . این کارتها اگر برای افراد حقیقی باشد معمولا به نام وی می باشد ولی کار برای یک شرکت تجاری باشد معمولا به نام مدیر یا مالک شرکت صادر می شود .

 در چه مواردی در گمرک نیاز به وکیل داریم؟

اعتراض و تجدید نظر نسبت به ضمانت نامه ها  یا  وثایق  گمرکی – اعتراض  به انواع  جریمه های گمرکی  – اعتراض به امور انجام شده توسط  ماموران گمرک  – اعتراض  به   اختلاف  هزینه ها  در گمرک  – اختلاف  در میزان  ارزش کالا  – مطالبه  و در یافت  عوارض بندری در  انبار و گمرکات مرزی  – اختلافاتات پیش امده   پس از ترخیص کالا ها  –  دریافت خسارت وارده به کالاها  – متروکه شدن و غیر قابل استفاده شدن کالا در گمرکات مرزی

تقریبا تمامی افرادی که دارای کارت بازرگانی می باشند و در امور صادرات و واردات فعال می باشند برای انجام امور خود در برخی از موارد و اختلافات فی مابین در  امورات  گمرکی نیاز به  وکیل  متخصص در این رابطه دارند .

گروه تخصصی وکلای دیوان در این رابطه قادر است تمامی  موضوعات مطروحه برای شما را در تمامی گمرک های سراسر کشور انجام داده و شما در این زمینه با خیال راحت  به مسائل کاری خود مشغول باشید. موارد متفاوت دیگری نیز وجود دارد که ممکن است در امور گمرکی بدانها برخورد نمایید و این امورات باعت  مشکلات  فراوانی برای شما بشوند برای همین امر دریافت مشاوره و همچنین پیگیری امورات گمرکی می توان دنقشی تعیین کننده در این رابطه داشته باشد . برای دریافت مشاوره در خصوص تمامی امور گمرکی و در صورت لزوم  گرفتن وکیل می توانید به ما مراجعه نموده و از خدمات حقوقی مورد نیاز خود در این رابطه بهره مند شود .

وظایف گمرک

گمرک ، تحت عنوان یک ارگان دولتی دارای وظایف مختلفی می باشد ، که از جمله این وظایف عبارت است از :
۱ / گمرک موظف می باشد که کالا های وارداتی را بر طبق قوانین مصوب ، به صاحب و یا حتی به نماینده قانونی تحویل بدهد به عبارت دیگر ،  به امر ترخیص کالا بپردازد .
۲ / گمرک ملزم است که ، در زمینه صادرات و واردات کالا تمامی سیاست های مصوب دولت را اعمال کند .
۳ / گمرک باید به تمامی کالا هایی که از‌مرز عبور می کنند ، به طور دقیق نظارت داشته باشد .
۴ / گمرک باید از صاحبان کالا های وارد شده و همچنین کالا های صادر شده ، تمامی وجوه قانونی را به صورت تمام و کمال دریافت کند .
۵ / گمرک باید از تمامی خروجی ها و یا ورودی های تجاری ، یک گزارش کامل تهیه کند و گزارش مربوطه را به دولت ، تحویل دهد .
۶ / گمرک موظف است در امر تجارت های بین الملل ، تمامی موانع را بشناسد و در جهت رفع کردن آن ها گام بردارد .
۷ / اجرا نمودن قوانین مصوب در حوزه کالا های قاچاق ، کالا های ضبط شده ، و کالا های متروکه .
۸ /اعمال نمودن قوانین ضروری ، برای رفع کردن ممنوعیت موقت برخی از کالا ها.

تخلف گمرکی

در واقع تخلفات گمرکی ، یعنی زیر پا گذاشتن هر قانونی که از جانب گمرک مصوب شده است و هر نوع اقدامی که ، مغایر قانون باشد ؛ همچون : ورود کالا های ممنوعه قاچاق ، و یا حتی مخالف با اصول تجاری در رده تخلفات گمرکی محسوب می شوند .
به طور کلی ، تخلفات گمرکی به سه دسته تقسیم‌ می گردد ، که هر کدام دارای زیر مجموعه های متفاوتی هستند این سه دسته عبارت است از :
۱ / تخلفات انتظامی یا به عبارت دیگر ، تخلف گمرکی ناشی از نقض قوانین مصوب در آیین نامه ،
۲ / عدم اظهار یا ، تخلف گمرکی مغایر با امور قانونی گمرک،
۳ / اقدام عملی یا ، تخلف گمرکی مغایر با قوانین گمرکی .

منظور از کارگزار گمرک چیست ؟

در امور گمرکی حق العمل کار گمرک یا کارگزار ، شخصی می باشد که تشریفات گمرکی کالا های متعلق به اشخاص دیگر را ، به وکالت از جانب آن ها انجام می دهد . به عبارت دیگر ، تمامی اختیارات وکیل به تفکیک در وکالتنامه رسمی از جانب موکل ، در فرم های مخصوص دریافتی از گمرک تنظیم ، و کارگزار یا حق العمل کار حتما باید از گمرک ایران پروانه مخصوص را دریافت کند ، که این پروانه به جهت ترخیص کردن کالا از گمرک اعتبار زیادی دارد ، و امکان ترخیص نمودن کالا از تمامی گمرک های کشور را فراهم می سازد .

وکیل تخصصی گمرک

گمرک  یک نهاد بسیار  ضروری برای  حکومت های  کارآمد و همچنین تامین درآمدهای مالی  و اسان نمودن  تجارت ( صادرات و واردات کالاها )  و  همچنین حفاظت از جامعه و جلوگیری از ورود کالاهای بی کیفیت و نامرغوب به داخل  کشور  می‌باشد. این سازمان  همچنین امورات مربوطه در  نقل و  انتقال  کالاها و مسافران را در سطح بین‌الملل مدیریت می‌کند. دولت‌ها در خصوص به اجرا درآوردن  و انجام  مناسب برنامه‌های اجتماعی و انواع  سیاست‌های مالی و همچنین اقتصادی و نیازمند یک گمرک فعال و کارامد  می‌باشند.

گروه تخصصی وکلای دیوان دارای  یک  بخش تخصصی برای دعاوی گمرکی و اقتصادی ( صادرات و واردات ) دارد که  شما میتوانید با خیال  راحت  پرونده وکالت تان را به  این گروه  بسپارید . وکیل متخصص در این رابطه  امور گمرکی در این مرکز دارای تجربه کافی می باشند که می توانند امور گمرکی شما را حل و فصل نموده و شما دچار سایر مشکلات بعدی در این موضوع نگردید .وکلای مجرب و متخصص دیوان ، با سال ها سابقه فعالیت در این زمینه و تجربه و دانش کافی ، آمادگی ارائه انواع خدمات حقوقی از قبیل : مشاوره حقوقی رایگان ، قبول وکالت و … به مراجعه کنندگان محترم را دارند .

مراحل ترخیص کالا

یکی از مسائل بسیار مهمی که مشاوره حقوقی گمرکی ، می تواند به آن اشاره کند ، بحث مراحل ترخیص کالا و طی کردن مراحل آن می باشد . در واقع مراحل ترخیص کالا ، به این شکل می باشد که در وهله اول باید در سامانه جامع تجارت ، ثبت سفارش کالا گردد . و پس از انجام دادن ثبت سفارش ، فرد باید اقدام به دریافت نمودن گواهی ترخیص از شرکت حمل کننده کالا ، نماید ( در صورتی که کالا به صورت دریایی ارسال می گردد ، و یا در صورت دریافت قبض انبار به منظور ترخیص کالا هایی که به صورت دریایی یا زمینی ، ارسال شده اند ) .

مرحله بعدی از مراحل ترخیص کالا ، اظهار کالا می باشد . در این مرحله ، کالا به منظور ارزیابی در سازمان گمرکی کشور ، آماده سازی می گردد . و پس از آن ، فرایند های مربوط به ارزیابی و همچنین کارشناسی کالا ، صورت می گیرد . در واقع مشاوره حقوقی گمرکی ، ترتیب این مراحل را به متقاضی یادآوری می کند . لازم به ذکر است که : هزینه های مربوط به امور گمرکی ، باید از جانب متقاضی پرداخت گردد . بعد از انجام دادن تمامی این مراحل ، باید محموله به منظور ترخیص ، به پایانه حمل و نقل ارسال گردد . و در نهایت در مرحله بعدی ، بارگیری و خروج کالا از گمرک ، منجر به ترخیص کالا می شود .

مشکلات مورد رسیدگی در مشاوره حقوقی گمرکی

مشاوره حقوقی گمرکی ، علاوه بر راهنمایی در خصوص طی نمودن مراحل ترخیص کالا ، اقدام به ارائه راهکار هایی به جهت حل مشکلات نیز می نماید .  عدم مدارک لازم و همچنین وجود داشتن کالا هایی خاص که به طور معمول برای ترخیص ، نیاز به طی کردن مراحل بیش تری دارند . باعث می شود بازرگانان در خصوص امور مرتبط با ترخیص کالا هایشان ، دچار مشکلات بسیاری شوند . مشکلاتی همچون : عدم آشنایی صحیح و کامل با امور و قوانین گمرکی ، کرایه معطلی ، ارائه مدارک نادرست و یا حتی عدم ارائه مدارک  لازم ، ارائه نشدن اسناد مالکیت از جانب فروشنده به خریدار  و … .

نکته دیگری که ممکن است برای متقاضیان بحث برانگیز باشد ، بحث اسناد مربوط به ترخیص کالا و اسناد گمرکی می باشد . که این اسناد عبارتند از :

۱ / پیش فاکتور که میان فروشنده و خریدار بسته خواهد شد ، و در مورد اطلاعاتی مربوط به خریدار و فروشنده است .

۲ / بارنامه که سند مالکیت و سند قرارداد حمل رسید کالا است .

۳ / فاکتور که شامل اطلاعاتی در مورد کالا ، و همچنین شرایط پرداخت نمودن وجه ، و … است ‌.

۴ / گواهی مبدا ، که از جمله اسنادی می باشد که نشان دهنده صدور کالا و همچنین این امر که ساخت کالا از کدام کشور است ، می باشد .

مشاوره حقوقی آنلاین گمرکی | وکلای دیوان

وکلای متخصص دیوان ، با سال ها تجربه و فعالیت در  زمینه امور گمرکی و با کسب صدها پرونده موفق ، آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به اشخاص می باشند . از جمله خدمات گروه تخصصی وکلای دیوان ، ارائه مشاوره حقوقی آنلاین گمرکی به شهروندان می باشد.

مشاوره در امور گمرکی و ترخیص کالا

پیمایش در امور گمرکی و ترخیص کالا می تواند برای هر صاحب کسب و کاری سخت باشد. با وجود مقررات و قوانین بسیار زیادی که باید از آنها پیروی کرد، گم شدن در این فرآیند آسان است. اینجاست که تیم حقوقی متخصص ما وارد عمل می شود – ما توصیه های درجه یک را در مورد چگونگی اطمینان از مطابقت کسب و کار شما با تمام مقررات مربوطه ارائه می دهیم.

وکلای ما تجربه گسترده ای در کار با مشاغل در هر اندازه، از استارتاپ های کوچک گرفته تا شرکت های جهانی دارند. ما درک می کنیم که هر کسب و کاری در امور گمرکی و ترخیص کالا نیازهای منحصر به فردی دارد، به همین دلیل است که ما رویکردی متناسب با خدمات مشاوره خود داریم.

ما از نزدیک با شما همکاری خواهیم کرد تا هرگونه مشکل بالقوه یا زمینه های نگرانی را شناسایی کنیم و راه حل های عملی ارائه دهیم که هم مؤثر و هم کارآمد باشند. چه در مورد رویه‌های واردات/صادرات، طبقه‌بندی تعرفه‌ها، قوانین ارزش‌گذاری یا هر چیز دیگری که مربوط به امور گمرکی و ترخیص کالا باشد به راهنمایی نیاز داشته باشید – ما شما را تحت پوشش قرار می‌دهیم.

با کمک ما، می‌توانید روی رشد کسب‌وکار خود تمرکز کنید، در حالی که ما پیچیدگی‌های قانونی پیرامون امور گمرکی و ترخیص کالا را مدیریت می‌کنیم. دریغ نکنید – امروز برای مشاوره تخصصی با ما تماس بگیرید!

نمونه قرارداد مشاوره گمرکی

نمونه قرارداد مشاوره گمرکی یک سند الزام آور قانونی است که شرایط و ضوابط یک توافق بین مشتری و مشاور گمرکی را مشخص می کند. این نوع قرارداد برای اطمینان از آگاهی هر دو طرف از نقش ها، مسئولیت ها و تعهدات مربوطه ضروری است.

جزئیات مندرج در نمونه قرارداد مشاوره گمرکی ممکن است بسته به نیازهای خاص هر مشتری متفاوت باشد. با این حال، برخی از عناصر مشترکی که باید مورد توجه قرار گیرند عبارتند از: محدوده کار، هزینه ها، جدول زمانی، مقررات محرمانگی، بندهای خاتمه، و مکانیسم های حل اختلاف.

بسیار مهم است که اطمینان حاصل کنید که تمام جنبه های روابط تجاری شما با مشاور گمرکی شما قبل از شروع هر کاری به طور واضح به صورت مکتوب تعریف شده است. این می تواند به جلوگیری از سوء تفاهم یا اختلافات در مسیر کمک کند.

با داشتن یک نمونه قرارداد مشاوره گمرکی خوش ساخت از ابتدا می‌توانید با اجتناب از جنگ‌های حقوقی پرهزینه بر سر ابهام در انتظارات یا محصولات، در زمان و هزینه‌تان صرفه‌جویی کنید. بنابراین برای مشاغلی که به دنبال خدمات ترخیص کالا از گمرک هستند توصیه می شود که چنین قراردادهایی را توسط وکلای مجرب متخصص در قانون تجارت تنظیم کنند.

مشاوره بازرگانی و گمرکی

جستجوی مشاوره در امور گمرکی و ترخیص کالا برای هر کسب و کاری که در تجارت بین المللی فعالیت می کند بسیار مهم است. تعامل با یک وکیل متخصص در قوانین گمرکی و تجارت بین‌الملل می‌تواند راهنمایی‌های قانونی لازم را برای پیمایش در این زمینه‌های پیچیده حقوقی به شما ارائه دهد.

نمونه قرارداد مشاوره گمرکی که قبلا ارائه شده است باید به عنوان یک راهنما در هنگام استفاده از خدمات یک وکیل باشد. به یاد داشته باشید که قبل از اقدام، درباره هزینه ها مذاکره کنید و اطمینان حاصل کنید که وکیل شما تمام مجوزهای مربوطه را دارد.

شرکت‌های مشاوره تجاری و گمرکی راه‌حل‌های جامعی را برای نیازهای انطباق با گمرک به مشاغل ارائه می‌دهند. این شرکت ها دارای کارشناسانی هستند که در همه چیز از مقررات واردات/صادرات گرفته تا طبقه بندی تعرفه ها مسلط هستند و آنها را به منبعی ارزشمند برای شرکت هایی تبدیل می کند که به دنبال توسعه بین المللی هستند.

در صورت داشتن هرگونه سوال در مورد قوانین گمرکی یا نیاز به کمک در مورد ترخیص کالا، از مشاوره حقوقی تلفنی یا آنلاین دریغ نکنید. با داشتن تخصص مناسب در کنار شما، پیمایش در این حوزه قانون نباید دلهره آور یا استرس زا باشد.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط