مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل از کارافتادگی + بیمه + مستمری + متخصص

وکیل از کارافتادگی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

ازکارافتادگی حالتی است که در آن فرد دیگر قادر به انجام کار مانند سابق نمی باشد و این موضوع بر اثر حادثه یا بیماری به وجود آمده است و این فرد بیمه شده می باشد که باید مورد حمایت قانون قرار گیرد.

از کار افتادگی یک تعهد قانونی است که براساس آن افراد می‌توانند بر حسب علت (حادثه یا بیماری) و درصد از کار افتادگی (کلی، جزئی، غرامت نقص عضو) یک نوع مستمری دریافت کنند.

ازکارافتادگی با بازنشستگی متفاوت است و برخی این دو را به یک معنی می دانند در حالی که مسائل حقوقی این دو نهاد کاملا تفاوت دارد. در مواردی که برای فردی از کارافتادگی رخ می دهد به حضور وکیل ازکار افتادگی که متخصص این امر باشد و با رویه های قانونی و اداری آن آشنایی داشته باشد نیاز است.

مهم ترین مساله ای که برای یک فرد از کار افتاده مورد مطالبه است دریافت مستمری است که چگونه و به چه صورتی باید آن را دریافت کند.

فرد از کارافتاده کیست؟

براساس بند 7 ماده 2 قانون تامین اجتماعی بیماری عبارت است از وضعیت غیرعادی بر جسم و روح شخص که نیازمند دریافت خدمات پزشکی باشد یا شرایطی که به دلیل آن شخص توانایی لازم برای  کارکردن را نداشته باشد.

بند 8 این ماده حادثه را اتفاق غیر مترقبه‌ای دانسته که متاثر از عوامل خارجی در نتیجه عمل یا اتفاق ناگهانی رخ دهد و باعث ایجاد آسیب‌هایی بر جسم و روح بیمه شده شود. اگر شخص از کارافتاده در طول مدت فعالیت شغلی خود به سازمان تامین اجتماعی هر ماهه و برای مدت معینی بیمه پرداخت کرده باشد، در زمان از کارافتادگی از سوی این سازمان مستمری دریافت می‌کند.

اصل 29 قانون اساسی نیز دولت را موظف کرده تا حق از کار افتادگی را برای افراد مستحق فراهم کند. برای مطالبه مستمری ازکارافتادگی در مراحل آغازین با وکیل متخصص ازکارافتادگی مشورت کنید. موسسه حقوقی تهران وکیل دارای بهترین و متخصص ترین وکلای اداره کار در زمینه دریافت مستمری از کار افتادگی است که می توانید در تمامی ساعات شبانه روز از خدمات مشاوره این وکلا استفاده نمایید.

بهترین وکیل دریافت مستمری از کار افتادگی

برای اثبات از کارافتادگی مدارک و شواهدی نیاز است که ثابت کند شخص به دلیل حادثه در محل و زمان کار دچار نقص و ازکارافتادگی شده است. درخواست ازکارافتادگی را با دریافت مشاوره حقوقی از وکیل مطالبه مستمری ازکارافتادگی به کمیسیون بدوی پزشکی ارائه کنید.

مطابق ماده 91 قانون تامین اجتماعی برای تشخیص از کارافتادگی و تعیین میزان آن اشخاص بیمه شده یا افراد خانواده آن‌ها، کمیسیون های بدوی یا تجدیدنظر پزشکی تشکیل می‌شوند. تشخیص از کار افتادگی در این کمیسیون ها نیز قابل اعتراض است. شخص معترض یا وکیل از کارافتادگی وی میتواند نسبت به تنظیم درخواست اعتراض اقدام نماید. کمیسیون پزشکی بدوی و تجدیدنظر متشکل‌اند از؛

  • الف) یک پزشک متخصص جراحی عمومی به عنوان رییس کمیسیون
  • ب)یک پزشک متخصص داخلی به عنوان عضو ثابت
  • ج)یک پزشک متخصص در مورد بیماری مطرح شده
  • د)مشاور با پیشنهاد اداره تامین اجتماعی
  • ح) منشی که وظیفه تنظیم و تایپ جلسات را دارد.

پس از بررسی کمیسیون بدوی پزشکی و صدور رای، اعتراض به رای صادره از سوی شخص یا نماینده قانونی وی، وکیل ازکارافتادگی، در کمیسیون تجدیدنظر پزشکی مطرح می‌شود. میزان مستمری ازکارافتادگی با توجه به جزئی یا کلی بودن ازکارافتادگی متفاوت خواهد بود.

بهترین وکیل دریافت مستمری از کار افتادگی فردی است که کمیسیون نامبرده و رویه های آن را به درستی بشناسد و توانایی اثبات حقوقی وقوع حادثه برای فرد از کار افتاده را داشته باشد و بدون اطاله دادرسی بتواند در سریع ترین زمان رای بر دریافت مستمری موکل خود را دریافت کند.

گروه تخصصی وکلای دیوان در زمینه مطالبه مستمری و تامین اجتماعی بهترین وکلای ایران را در تیم خود دارد که شما می توانید برای دریافت مشاوره و دریافت خدمات حقوقی در این زمینه با موسسه ارتباط برقرار نمایید.

 انواع از کار افتادگی :

به صورت کلی دو نوع متفاوت از کار افتادگی وجود دارد که افراد براساس ان  از مزایای سازمان تامین اجتماعی بهره مند می شوند :

1- از کار افتادگی جزئی : از کار افتادگی جزئی به صورت کلی نوعی از از کار افتادگی می باشد که طی ان افراد  مقداری از میزان کار کردن خود را از دست داده و سازمان تامین اجتماعی به میزان درصد اعلام شده خود در این رابطه اقدام به  پرداخت  مزایا به وی می نماید .

آیا می شود با از کار افتادگی جزئی  فرد بازنشسته شود ؟

بله اگر فرد قبل از حادثه دچار مشکلی شده باشد و تنها با آن میزان از سلامتی می توانسته است امور خود را انجام دهد و حال به دلیل اتفاقاتی که در محل کار  برای وی رخ داده است  و هر چند جزئی می باشند اما ممکن است تمامی شرایط کار کردن  را از وی بگیرد به همین دلیل این فرد می تواند  به میزان حق بیمه خود از مزایای از کار افتادگی استفاده نماید .

2- نوع دوم از کار افتادگی  که به ان از کار افتادگی کامل گفته می شود بدین صورت می باشد  که فرد  از نظر سلامت جسمی و روحی قادر به انجام کار نمی  باشد. به طور قانونی هر فردی که بالای 66 درصد از میزان توانایی کار کردن خود را از دست بدهد  دچار از  کار  افتادگی کلی شده و در این باره  بازنشسته محسوب می شود .

لیست بیماری های از کار افتادگی تامین اجتماعی

به طور دقیق لیستی از بیماری هایی که مشخص نماید به واسطه آن ها فرد از کار افتاده محسوب می شود وجود ندارد و همه چیز بسته به نظر گزارش پزشک معالج شما و تایید کمیسیون پزشکی دارد.

کمیسیون ماده 91 با توجه به پرونده شما، تشخیص خواهد داد که بیماری مشمول از کار افتادگی جزئی یا کلی هست یا نه. با این حال، می‌توان لیست بیماری‌های از کار افتادگی تامین اجتماعی را به دو دسته اصلی تقسیم‌بندی کرد که برخی از آنها ممکن است به علت حوادث ناشی از کار و برخی دیگر به علت بیماری‌های شخصی ایجاد شده باشد.

بیماری‌های عادی: براساس قانون این دسته از بیماری‌ها شامل لیستی است که معمولا به علت حوادث ناشی از کار اتفاق افتاده است. این حوادث ممکن است باعث از بین رفتن توانایی کامل یا تقریبی فرد برای انجام کارها شود. معمولا حوادث ناشی از کار منجر به قطع عضو، جراحت، شکستگی یا امثال آنها خواهد شد. با این حال، بخش قابل توجهی از لیست بیماری‌های از کار افتادگی تامین اجتماعی در این بخش جای می‌گیرد.

بیماری‌های حرفه‌ای: براساس قانون این نوع بیماری‌ها معمولا مرتبط با حوادث ناشی از کار نبوده و بیشتر به شرایط شخصی افراد برمی‌گردد. بیماری‌های حرفه‌ای معمولا منجر به از دست دادن توانایی فرد خواهد شد. از جمله آنها می‌توان به سرطان، ام اس، بیماری‌های اعصاب و روان، برخی از بیماری‌های قلبی و عروقی و موارد دیگر اشاره کرد.

همچنین درصدهای از کارافتادگی تامین اجتماعی طبق نظر کمیسیون پزشکی در سه حالت خواهد بود:

  1. از کار افتادگی کلی (کاهش قدرت کار ۶۶ درصد و بیشتر از آن باشد.)
  2. از کار افتادگی جزئی(کاهش قدرت کار از ۳۳ تا ۶۶ درصد و به علت حادثه ناشی از کار باشد.)
  3. غرامت نقص مقطوع (کاهش قدرت کار از ۱۰ تا ۳۳ درصد و به علت حادثه ناشی از کار باشد .)

وکیل حاذق و متخصص از کار افتادگی و تامین اجتماعی می تواند با توجه به مستندات شما و اتفاقاتی که رخ داده است اثبات نماید که بیماری شما مشمول از کار افتادگی است یا خیر و ضرورت حضور وکیل در این مبحث به روشنی مشخص می باشد.

وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری

وکیل تامین اجتماعی به شکایات و اعتراضات کارگران علیه کارفرما رسیدگی می کند. براساس قانون بیمه تامین اجتماعی، کارفرما وظایفی را در قبال کارگر دارد که موظف است آن ها را انجام دهد وکارگران می توانند در صورت عدم اجرای این وظایف و تخلف در هریک از آن ها به وکیل تامین اجتماعی مراجعه کنند و برای دریافت حقوق خود اقدام نمایند.

وکیل تامین اجتماعی در دعاوی بین کارگر و کارفرما اولین اقدامی که باید انجام دهد تذکر تبصره ها و قوانین لازم و موجود بین طرفین است تا شاید بتواند مشکل پیش آمده را به آرامی حل و فصل کند.

همچنین مراجع حل اختلاف بر اساس قوانین موجود در سیستم قانون کار به دو دسته که شامل هیئت تشخیص و همچنین هیئت حل اختلاف تقسیم می گردند. در کشور ما چندین هیئت حل اختلاف و یا هیئت تشخیص وجود دارد و در صورتی که بین کارفرما و کارگر اختلافاتی بر سر موارد مختلف ایجاد شود و از طریق گفت و گو و یا میانجی گری وکیل تامین اجتماعی مشکلات پیش آمده بین طرفین حل نشود، اگر طرف دعوی فرد کارفرما باشد باید برای شکایت خود به اداره کار استان مربوطه مراجعه نماید و همچنین طرف دعوا و کسی که خواهان شکایت از فرد کارگر است باید به نماینده قانونی کارگران و یا انجمن صنفی کارگران مراجعه نماید.

در تمامی این موارد رسیدگی وکیل تامین اجتماعی به پرونده می تواند فرایند را تسریع کند.

طرح خواسته الزام سازمان تامین اجتماعی به برقراری مستمری بازنشستگی در دیوان عدالت اداری مستلزم مراجعه قبلی شاکی به سازمان و ارائه درخواست برقراری مستمری بازنشستگی است که این امر با حضور وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری میسر است و بدون حضور وکیل متخصص ممکن است طرح دعوی در دیوان عدالت اداری به نتیجه نرسد و وجود وکیل آگاه به قوانین و رویه های دیوان عدالت اداری امری ضروری است که امروزه با افزایش ارتباطات و گستره فضای مجازی دسترسی به وکلا و مشاورین متخصص این حوزه مانند گذشته نیست و وکلای دیوان با تیمی متشکل از بهترین و برترین وکلا در این حوزه که به صورت تخصصی فعالیت و قبول پرونده می نمایند آماده ارائه خدمات خود می باشد و  به راحتی در دسترس شما می باشد و به سهولت می توانید با وکلا و مشاورین نامبرده از طریق شماره های سایت تماس حاصل نمایید و یا از طریق واتس اپ و به صورت چت سوال خود را در زمینه گمرک مطرح فرمایید و از راهنمایی وکیل تامین اجتماعی دیوان عدالت اداری بهره مند شوید.

چنانچه در زمینه غرامت از کار افتادگی و رای کمیسیون پزشکی و از کار افتادگی اعصاب و روان و دریافت مستمری و …. نیاز به مشاوره دارید کافیست با ما تماس بگیرید که در سریع ترین زمان بتوانید به پاسخ سوالات خود برسید و در صورت لزوم که منجر به قبول وکالت از سمت وکلای ما گردد با ارائه مدارک و مستندات خود در اسرع وقت بتوانید رسیدگی به امر حقوقی خود را آغاز نمایید.

شماره تماس جهت مشاوره در زمینه دیوان عدالت اداری 09129353470

3.2/5 - (6 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط