مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




‏ثبت شکایت در دیوان عالی کشور‏ + [توسط وکیل تضمینی]

مراحل ثبت شکایت در دیوان عالی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

قوه قضاییه در سال های اخیر ، سایت و سامانه ای را راه اندازی نموده است که با استفاده از آن سامانه ، افراد می توانند در کمال راحتی و بدون هیچ دردسری ، ابلاغیه دادگاه را در سامانه ثنا مشاهده نمایند و روند پرونده خود را بدون مراجعه حضوری ، به صورت غیر حضوری پیگیری کنند. از این موضوع ، دیوان عالی کشور نیز مستثنی نمی باشد و به همین خاطر ، پرونده های جاری در دیوان از طریق سامانه ثنا قابل پیگیری است. بنابراین افراد می توانند تمامی جزییات ابلاغیه ها و همچنین آراء صادر شده توسط دیوان عالی کشور را ، در سامانه مذکور ملاحظه کنند .

لازم به ذکر است که : برای پیگیری نمودن پرونده های دیوان و مشاهده نمودن خلاصه پرونده و مهم تر از همه تصمیم دیوان ، که منجر به نقض یا تایید حکم مورد فرجام خواهی شده ، متقاضی باید اطلاعاتی مانند : رمز شخصی پرونده ، ردیف فرعی ، و همچنین شماره پرونده را ، در اختیار داشته باشد .

در صورت وجود چه شرایطی می توان حکم صادر شده در دیوان عالی کشور را نقض کرد؟

نکته دیگری که می توان در این خصوص ذکر کرد ، این امر است که در برخی شرایط می توان قرار و یا حتی حکم صادر شده را بر طبق ماده ۳۷۱ آیین دادرسی مدنی نقض نمود ، که این شرایط عبارت است از :

۱ / دادگاهی که رای را صادر نموده ، در واقع دارای صلاحیت ذاتی برای رسیدگی به آن امر را نداشته باشد ،

۲ / رای صادر شده ، خلاف موازین شرعی و همچنین مقررات قانونی شناخته شود ،

۳ / عدم‌ رعایت نمودن اصول دادرسی و قواعد آمره و همچنین حقوق اصحاب دعوا ، اگر به درجه ای از اهمیت باشد که از اعتبار قانونی رای را بیندازد ،

۴ / آرایی که با یک دیگر مغایر هستند ، بدون سبب قانونی در یک موضوع و همچنین بین همان اصحاب دعوا صادر شده باشند ،

۵ / تحقیقاتی که انجام شده است، ناقص باشد و یا حتی به مدافعات یا دلایل طرفین توجهی نشده باشد .

البته باید افزود که : بر طبق ماده ۳۷۹ آیین دادرسی مدنی ، فرد باید دادخواست خود را به دادگاهی که رای را صادر نموده ، تقدیم نماید تا اقدامات لازمه به جهت ثبت درخواست او توسط مدیر دفتر شعبه دادگاه انجام شود . البته در حال حاضر ، درخواست مذکور همانند دیگر مراتب اعتراض ، لازم است در سامانه خدمات قضایی ثبت گردد .

امروزه با افزایش جمعیت جامعه و همچنین ازدیاد مسائل متفاوت اجتماعی معمولا بین این اشخاص در سطح جامعه  اختلافاتی ایجاد می شود که در برخی از موارد ممکن است نتوانند بین خود اختلافات را حل و فصل نمایند و در این مورد یکی از طرفین برای احقاق حقوق خود ناچار می باشد که به مراجع قضائی مراجعه نمایند. معمولا هر فردی بر اساس موضوع شکایت خود ممکن است اقدام به نوشتن شکایت و یا دادخواست نماید و یا با توجه به سطح پرونده خود به وکلای حرفه ای مراجعه نماید و در این رابطه وکیل کلیه امور انها را به انجام برساند.

یکی از مهمترین موارد در مراجع قضائی  مسئله ی طرح و ثبت دادخواست می باشد.  ثبت دادخواست در مراجع عمومی و تخصصی و همچنین مراجع شبه قضائی و ممکن است متفاوت باشد. برای مراجع دادگستری معمولا فرد برای ثبت دادخواست باید دارای حساب کاربری در سامانه ثنا و یا ابلاغ الکترونیک قضائی باشد و بعد از مراجعه به سامانه و دفاتر مربوط به آن می تواند دادخواست خود را ثبت نموده و از همین طریق با دادگستری ارسال می گردد.با توجه به اهمیت و حساسیت این موضوع پیشنهاد می گردد با وکیل متخصص دیوان عالی کشور مشورت نمایید.

در مرحله تجدید نظر وضعیت فرق دارد و بدین صورت می باشد که فرد دیگر شروع به طرح شکایت نمی کند و اگر در این رابطه دادخواست خود را ثبت نماید  مربوط به ادامه داخواست بدوی بوده و فرد حق هیچ گونه تغییری در خصوص موضوع دعوی را ندارد . بعد از طرح دادخواست تجدید نظر معمولا رسیدگی دوباره انجام شده و ممکن است رای در این مورد قطعی  گردد. رای صادره در برخی از موارد ممکن است قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور باشد.

در دیوان عالی معمولا کلیه امور به صورت غیر حضوری بوده و درخصوص ثبت دادخواست هم موضوع به همین روال می باشد. یعنی افراد در هر صورتی که بخواهند در خصوص موضوعی در دیوان عالی کشور اعتراض نمایند و یا دادخواست اعاده دادرسی را مطرح نمایند می توانند از طریق سامانه ثنا آن را به دیوان عالی کشور ارسال نمایند .

معمولا بعد از ثبت دادخواست در دیوان عالی کشور پرونده  به یکی از شعب ارسال شده وفرد می تواند در این رابطه اقدام  رسیدگی می نماید .

وکیل تضمینی ثبت شکایت در دیوان عالی کشور | ‏وکلای دیوان

وکلای متخصص و حاذق دیوان ، با سال ها فعالیت در این زمینه و با دارا بودن پرونده های موفق بسیار ، آماده ارائه خدمات حقوقی به عموم شهروندان می باشد . افراد می توانند پیش از هر اقدامی ، با برقرار نمودن تماس با این مجموعه از مشاوره حقوقی رایگان ، با برترین و زبده ترین وکلا برخوردار شوند . تا روند پرونده آن ها به بهترین نحو و در سریع ترین زمان ممکن ، طی شود . در واقع به علت آن که این موضوع از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است ، شایسته است که افراد ۰ تا صد کار خود را به وکیلی ماهر و با تجربه ، همچون وکلای دیوان بسپارند . گروه تخصصی وکلای دیوان یکی از مشهورترین گروه های تخصصی در سطح  دیوان عالی کشور بوده و  دارای 10 سال سابقه کار تخصصی  با صدها پرونده موفق می باشد. این گروه تخصصی حقوقی هر روزه به صدها نفر از طریق تلفنی مشاوره رایگان ارائه داده و موکلان این گروه تخصصی از سراسر کشور به شعب این موسسه مراجعه می نمایند .

در مورد پرونده های مطروحه در دیوان عالی کشور هم با توجه به اینکه کلیه موارد به صورت غیر حضوری می باشند معمولا افراد قادر به حضور در دیوان نبوده و بهترین اقدام در این خصوص استفاده از راهنمایی وکیل دیوان عالی کشور می باشد. گروه تخصصی  وکلای دیوان در تمامی موارد به حضوری پرونده های شما را در دیوان عالی مورد پیگیری قرار داده و امور شما را در سریعترین زمان ممکن به نتیجه مورد شما می رساند.

نحوه طرح شکایت در دیوان عالی کشور

طرح شکایت در دیوان عالی کشور می تواند دلهره آور باشد، اما غیرممکن نیست. اولین قدم این است که با یک وکیل متخصص مشورت کنید که می تواند به شما در مورد پرونده شما مشاوره دهد و شما را در مراحل قانونی راهنمایی کند. ممکن است بخواهید به دنبال یک وکیل تضمین شده یا وکیل با چندین سال تجربه بگردید.

هنگامی که یک وکیل خوب پیدا کردید، آنها به شما در تهیه دادخواست و ارائه آن به دادگاه کمک می کنند. دادخواست باید تمام حقایق مربوط به پرونده شما را شرح دهد و توضیح دهد که چرا دادگاه صلاحیت رسیدگی به آن را دارد.

اطمینان از کامل و دقیق بودن تمام اسناد ضروری است زیرا هر گونه اشتباهی می تواند منجر به تاخیر یا حتی رد شکایت شما شود. وکیل شما همچنین در هنگام پاسخ به سؤالات دادگاه کمک خواهد کرد.

پس از تشکیل پرونده، قبل از ادامه، منتظر تأیید دریافت دادخواست توسط منشی دادگاه باشید. در صورت پذیرش، قبل از برنامه ریزی برای بحث های شفاهی در صورت لزوم، مدتی صبر کنید.

به یاد داشته باشید که ثبت شکایت در دیوان عالی به صبر، پشتکار و توجه به جزئیات نیاز دارد – اما در صورت موفقیت – می تواند منجر به اجرای عدالت شود!

به دیوان عالی کشور شکایت کنید

آیا مشکل حقوقی دارید که باید توسط دیوان عالی رسیدگی شود؟ ثبت شکایت می تواند یک فرآیند دلهره آور باشد، اما با راهنمایی صحیح، می تواند قابل کنترل تر شود. در اینجا چند مرحله وجود دارد که به شما در ثبت شکایت کمک می کند:

ابتدا با یک وکیل مجرب که در پرونده های دیوان عالی کشور تخصص دارد مشورت کنید. آن‌ها می‌توانند شما را در این فرآیند راهنمایی کنند و در مورد نحوه ادامه دادن مشاوره ارائه دهند.

هنگامی که تصمیم گرفتید با ثبت شکایت پیش بروید، دادخواست یا درخواست خود را با دقت آماده کنید. مطمئن شوید که تمام اطلاعات شما دقیق و کامل است. این شامل هر گونه سند یا مدرکی است که ممکن است پرونده شما را تقویت کند.

در مرحله بعد، دادخواست یا درخواست خود را به همراه هزینه های مورد نیاز و مدارک اضافی طبق دستور وب سایت یا کارکنان دادگاه ارسال کنید.

قبل از دریافت بازخورد از دادگاه در مورد تصمیم آنها در مورد قبول یا رد شکایت شما، برای دوره های انتظار طولانی آماده باشید.

به یاد داشته باشید: در صورتی که گزینه دیگری در دسترس نباشد، تشکیل پرونده مستقیماً در دفتر دیوان عالی کشور نیز امکان پذیر است.

با آماده سازی دقیق و کمک یک وکیل با تجربه، طرح شکایت در دیوان عالی به طور بالقوه می تواند منجر به نتایج مثبت برای کسانی شود که به دنبال عدالت بر اساس قانون هستند!

طرح شکایت در دیوان عدالت اداری

به طور خلاصه، طرح شکایت در دیوان عالی کشور می تواند یک فرآیند چالش برانگیز باشد، اما با کمک یک وکیل مجرب و راهنمایی حقوقی مناسب، این امر بسیار آسان تر می شود. همیشه اطمینان حاصل کنید که با یک وکیل خوب مشورت کنید که تخصص لازم را دارد تا شما را در این فرآیند پیچیده راهنمایی کند.

به غیر از دیوان عالی کشور، امکان طرح شکایت شما در دیوان عدالت اداری نیز وجود دارد. این دادگاه به طور خاص به شکایات علیه نهادهای دولتی و مقامات دولتی رسیدگی می کند. توجه به این نکته ضروری است که رویه های ثبت شکایت در دادگاه های مختلف متفاوت است.

در نهایت، جستجوی مشاوره حقوقی قبل از هر اقدامی، بینش ارزشمندی را در مورد بهترین راه برای ادامه در چنین موضوعات حساسی به شما ارائه می دهد. می توانید مشاوره رایگان تلفنی یا آنلاین وکلای خود را انتخاب کنید یا مستقیماً به شماره دفتر یا آدرس آنها مراجعه کنید.

با همه گفته‌ها و انجام‌ها، همیشه به یاد داشته باشید که وکالت نقش مهمی در اجرای عدالت دارد. بنابراین، هنگامی که با چالش هایی در سیستم قضایی ما مواجه می شوید، هرگز در جستجوی وکالت قانونی متخصص دریغ نکنید!

4.3/5 - (6 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

یک دیدگاه

  1. صابر باقری

    1401/04/13 – 10:58

    00

    پاسخ

    سلام بزرگوا جانباز ۳۰درصدم بنیادی هستم انگشتان دست راست ندارم کمک معیشتی بگیرم سه فرزند دختر دارم بیارتی هم بهم زده و چند جراحی دیگه کردم با مدرک رفتم کمسیون حالت اشتغال ردم کردن گفتن باید انگشتانت در نیاد ۴۰ساله در نیومده و بیمه بنیاد هستم جای نمیتونم کار کنم حق پرستاری هم نمیگیرم واقعا ۲تومان نون بچه هام نمیشه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط