مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




گروه ب مشاغل سخت و زیان آور

گروه ب

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

طبیعتا میزان سختی هر کدام از رده های شغلی با دیگری متفاوت است و این موضوع امری کاملا طبیعی است اما در این میان گروهی از مشاغل نیز وجود دارند که میزان سختی کار در آن ها از حد استاندارد خارج شده است و همین موضوع باعث شده است تا کارکنان این مشاغل تحت انواع فشار های جسمی و یا روحی قرار بگیرند.

دسته ای از مشاغل که شرایط کاری در آن ها زمینه ساز فشارهای وارده بر کارکنان و به دنبال آن وارد آمدن آسیب های مختلف شود، مشاغل سخت و زیان آور خوانده می شود‌.

قانون گذار به منظور حفظ عدالت میان تمامی کارکنان بخش های مختلف و همچنین حمایت از کارکنان مشاغل سخت و زیان آور یک سری تمهیدات اندیشیده است که بر اساس این قوانین، مزایای ویژه ای برای افراد این حوزه در نظر گرفته می شود.

بر اساس مصوبه های موجود، مشاغل سخت و زیان آور به دو دسته الف و ب تقسیم می شوند که در ادامه قصد داریم به ارائه مطالبی در رابطه با گروه ب مشاغل سخت و زیان آور بپردازیم، با ما باشید.

انواع مشاغل سخت و زیان آور

همانطور که پیش از این گفتیم، در مجموع مشاغل سخت و زیان آور در دو دسته قرار می گیرند که این دو دسته عبارتند از:

مشاغل گروه الف

سختی و زیان آور بودن در گروه الف از مشاغل سخت و زیان آور به ماهیت آن ها بر می گردد؛ جاییکه سختی کار وجود دارد اما در صورت به کار گیری تدابیر امنیتی می توان تا حدود زیادی سختی کار برای کارگران را از بین برد.

مشاغل گروه ب

در طرف مقابل، گروه ب مشاغل سخت و زیان آور مربوط به مشاغلی است که اساسا سختی و زیان آوری در ذات آن ها وجود دارد. برخلاف مشاغل گروه الف، در مشاغل گروه ب حتی با وجود تمهیدات امنیتی نیز سختی کار به طور کامل از بین نمی رود اما با تلاش کارفرمایان می توان تا حدودی سختی کار را کاهش داد.

لیستی از مشاغل مربوط به گروه ب مشاغل سخت و زیان آور

در ادامه بر اساس لیستی که قانون گذار در رابطه با گروه ب مشاغل سخت و زیان آور منتشر کرده است، به طور خلاصه به انواعی از مشاغل این گروه می پردازیم:

  • کار در معادن، تونل ها و راهرو های سرپوشیده که احتمال فروریزی سقف و آسیب به کارگران وجود دارد.
  • تمامی کارهای مرتبط با حفر قنات، چاه های زیر زمینی و دیگر مشاغل مشابه
  • تمامی مشاغلی که در آن کارگر مجبور به فعالیت در کنار کوره های مذاب باشد.
  • عملیات مربوط به جمع آوری و یا دفن زباله ها
  • فعالیت در زمینه نظافت سالن های پرورش پرندگان و انتقال کود در واحد های دامداری
  • کار بر روی داربست ها و یا در فضاهایی با ارتفاع بیش از ۵ متر
  • کار بر روی پست های انتقال برق
  • مشاغل مربوط به شن و قیر پاشی
  • کار غواصی که تحت فشار غیر طبیعی محیط قرار دارند
  • کار در فضاهایی که که ارتعاشات صوتی حاکم بر محیط برای سیستم شنوایی آسیب رسان است؛ به طوریکه با استفاده از وسایل امنیتی نیز قابل حذف شدن نباشد.
  • کار در حیطه سمپاشی و یا ضدعفونی کردن مکان هایی مانند طویله، مرغداری و یا باغ ها.
  • فعالیت در زمینه تولید و یا ترکیب سم های حشره کش.
  • هر نوع فعالیت با وسایلی که دارای ارتعاشات غیر معمول و مضر باشد.

نحوه تعیین گروه ب مشاغل سخت و زیان آور

در صورتیکه متقاضی درخواست دهنده برای تعیین نوع سختی کار درخواست خود را به ثبت برساند، گروهی از کارشناسان تایید شده از جانب قانون گذار موظف به انجام تحقیقات لازم در حیطه شغل مورد نظر برای تعیین میزان سختی کار هستند. بررسی های انجام شده از سوی کارشناسان این حوزه می تواند به صورت حضوری و میدانی با تکیه بر شواهد موجود باشد.

لازم به ذکر است که تحقیقات نهایی انجام شده از سوی کارشناسان در نهایت به کمیته های استانی ارجاع داده می شود و تنها در صورت تایید این کمیته ها، رای نهایی در قالب نوع سختی کار تایید خواهد داشت. گروه هایی که به عنوان متقاضی سختی کار می توانند درخواست داشته باشند، عبارتند از:

  • کارگر
  • کارفرما
  • وزارت بهداشت
  • تشکل های کارگری و کارفرمایی
  • وزارت کار و امور اجتماعی
  • صندوق تامین اجتماعی

نقش وکلای دیوان در دریافت حقوق مشمولین مشاغل سخت و زیان آور

گاهی با وجود اینکه کارگری مشمول انجام فعالیت های سخت و زیان آور است و باید از مزایای آن استفاده کند اما دیده می شود که به هر دلیلی از این حقوق منع می شوند. گاهی عدم آگاهی کافی از قوانین لازم در حیطه گروه ب مشاغل سخت و زیان آور موجب شده است تا شخص از رسیدن به حقوق قانونی خود باز بماند؛ به همین دلیل در صورت وجود هرگونه اختلاف در این رابطه می توانید از وکلای دیوان که دارای تخصص کافی در این زمینه هستند کمک بگیرید. قطعا کسب سال ها تجربه وکلای دیوان در وکالت پرونده های مشابه می تواند راهی برای تحقق حقوق قانونی شما باشد.

وکیل متخصص و تضمینی مشاغل سخت  وزیان آور :

وکیل متخصص و تضمینی مشاغل سخت و زیان  اور یک وکیل می باشد که براساس ان افراد از زمان طرح موضوع در اداره کار تا زمان رسیدگی و صدور حکم در دیوان عدالت اداری می تواند به عنوان وکیل در پرونده خود داشته باشند.

بر این اساس وکیل متخصص و تضمینی مشاغل سخت و زیان  اور با توجه به تسلطی که قوانین و مقررات دارد می تواند در سریعترین زمان ممکن ضمن دفاع  متخصصانه از حقوق شما  قادر است  حتی در جلسات کارشناسی حضور پیدا نموده و امور شما را به پیش ببرد .

این وکیل  در صورتی که نتواند رای  مورد نظر رابرای شما  در سازمان تامین اجتماعی  نتواند به هر دلیلی دریافت نماید  می تواند برای تمامی  امور در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نموده و در این زمینه  با  فرجام خواهی از  رای صادره در مرحله بدوی اقدام به  نقض رای صادره  در مرحله بدوی برای شما بنماید ..

برای پیدا کردن بهترین وکلای مشاغل سخت و زیان اور می توانید با شماره تلفن های گروه تخصصی وکلای دیوان تماس گرفته و در این راستا  امور خود را به وکیل متخصص و تضمینی بسپارید .

 

 

3/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

یک دیدگاه

  1. سلام اینجانب مستمر بگیره تامین اجتماعی می‌باشم ۲۱ سال کاردرقسمت جوشکاری خط تولید ایران خودروودرشرکت ایران خودرودیزل درخط تولیدمشغول کاربوده ام که س ۳ سال سابقه جبهه درخط مقدم داوطلبانه دارم وجانبازاعصاب وروان وازکم دست پا سرومروح وج انفجاروسوختگی شدیدازناحیه کل بدن که درحدودچندین ترکش داندادم تحتانی و فوقانی صوردت وغیرمجروح شده ام به حساب من که ۱۰ سال سخت وزیران اوردارم و۲۱ سال و۷ ما سابقه کارو۴ سال هم برای جانبازی اینجانب درنظر گرفته میشود۳۵روزحقوق بهم می‌دهند ولی ازانجای که به هیچانوان خبری در رابطه با اینکه تامین اجتماعی فقط یکی ازاین قانون را قبول میکندیاسخت وزیان آوریا جانبازی مرا باقانون جانبازی ۴ سال ارفاقی اضافه نمودندو24روزحقوق برایم ایجادشدبعداززدن حکم من فهمیدم گفتم چرا آن که بهتر است اعمال نشده گفتندخودشما ازاین قانون استفاده کرده ای گفتم که چرا مشاوره ندادی بهترین تصمیم رابگرم گفتندما به کسی مشاوره نمی‌دهیم گفتم چکار باید بکنممیخوام برگردم سرکارم با۳۷۰۰ هزارتومان چگونه میتوانم زندگی کنم مستجرم گفتندکه فقط دیوان عدالت اداری میتوان حکم شماراتغییرده س ۳ سال هم پیگیرشکایتم در دیوان عدالت شدم اخرردشکایت صادرشدهم شعبه ۴۸ هم تحدیدنظروهم ماده ۷۹ دیگر نمیدانم که ایا میشودازحقم دفاع کنم و به حق و حقوقم برسم یانه وکیل هم داشتم کاری برایم نکردن نماینده ایثارگران هم در دیوان عدالت دفترحمایت از ایثارگران کارانجام نشدکه من ویا امسال من به حق شأن برسندتمام مدارهای بیمه وسخت وزیان اوروکمیته وزارت کاروغیره همی مدل که این نام و تکمیل است تقدیم دیوان عدالت اداری داده بودم موجوداتی ممنونم که سره شمارادرداوردم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط