مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




سامانه مشاغل سخت و زیان آور+ثبت اینترنتی

سامانه مشاغل سخت و زیان آور

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

به طور طبیعی در هر شغل و حرفه ای یک سری سختی های کار وجود دارد که این میزان سختی ها در مشاغل مختلف برحسب شرایط موجود با یکدیگر متفاوت است اما گاهی این شرایط کاری به نحوی است که سلامتی جسمی و روحی فرد را تحت تاثیر قرار می دهد.

در واقع مشاغل سخت به مشاغلی گفته می شود که در آن عوامل مختلف در شرایط کاری دست به دست هم می دهند و در طول زمان موجب آسیب رسانی به سلامت کارگر می شود.
دولت به منظور همراهی و حمایت از این نیروی کاری، شرایط ویژه ای را برای آن ها در نظر گرفته است اما گاهی در برخی موارد عدم همراهی کارفرما و یا بخش های مختلف دولتی با این قوانین به هر دلیلی موجب بروز اختلافاتی می شود. به منظور رسیدگی به این اختلافات و دریافت حق قانونی خود می توانید از یک وکیل کارکشته در زیر مجموعه وکلای دیوان کمک بگیرید. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سامانه مشاغل سخت و زیان آور+ثبت اینترنتی، در ادامه با ما همراه باشید.

مشاغل سخت و زیان آور

مزایای در نظر گرفته شده برای مشاغل سخت و زیان آور

عدم رعایت استاندارد بودن شرایط کاری در مشاغل سخت و زیان آور موجب شده است تا خطرات احتمالی همواره کارکنان این مشاغل را تهدید کند و حتی گاهی آسیب های روحی و جسمی جبران ناپذیری را به جای بگذارد. به همین دلیل دولت در نظر گرفته است تا برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور که در معرض سختی بالای کاری هستند یک سری مزایا را در نظر بگیرد.

به طور مثال مدت زمان لازم برای رسیدن به دوران بازنشستگی برای کارکنان مشاغل سخت و زیان آور چندین سال کمتر از کارکنان دیگر مشاغل غیر زیان آور خواهد بود.

از طرف دیگر اتخاذ برخی از مزایا مانند در نظر گرفتن تعداد ساعت های کاری کمتر، افزایش تعداد مرخصی های قانونی، افزایش میزان اضافه کاری ها و … از جمله دیگر مزایای ویژه برای کارکنان مشاغل سخت و زیان آور است.

شرایط بازنشستگی برای کارکنان مشاغل سخت و زیان آور

همانطور که گفتیم کاهش مدت زمان لازم برای سنوات بازنشستگی کارکنان مشاغل سخت و زیان آور یکی از خدمات در نظر گرفته شده برای این کارکنان است؛ به این صورت که شخص کارگر بدون هیچ محدودیت سنی و تنها با سابقه ۲۰ سال کار متوالی در مشاغل سخت و زیان آور می تواند در سامانه مشاغل سخت و زیان آور درخواست بازنشستگی و بهره مندی از مزایای بازنشستگی نماید.

کاهش ساعت کاری به صورت ۶ ساعت در طول روز برای کارکنان مشاغل سخت و زیان آور به همراه ۶ روز کار در هفته، در نظر گرفته شده است که در مجموع می توان گفت با پرداخت حق بیمه ۴ درصدی توسط کارفرما از دیگر مزایای کاری اتخاذ شده برای مشاغل سخت و زیان آور خواهد بود.

توجه داشته که این مدت زمان برای مشاغل متناوب به ۲۵ سال افزایش پیدا می کند. گاهی در این موارد اختلافاتی میان کارکنان با تامین اجتماعی برای احتساب حق بیمه در سنوات به وجود می آید که موجب پایمال شدن حق قانونی افراد می شود؛ اگر شما هم به چنین مشکلی برخورد کرده اید می توانید به کمک یک وکیل خبره و با سابقه نسبت به شکایت برای دریافت حق قانونی خود اقدام نمایید.

فرآیند تقاضای سختی کار و مرجع رسیدگی کننده به این تقاضا

کارگر، کارفرما، تامین اجتماعی، وزارت کار، وزارت بهداشت و نیز تشکل های کارگری و کارفرمایی از جمله مواردی هستند که به منظور دریافت مزایای مشاغل سخت و زیان آورمی توانند در سامانه مشاغل سخت و زیان آور، ثبت درخواست نمایند.

البته برای هر کدام از این موارد یک سری ضوابط خاص تعریف شده است به همین دلیل پیشنهاد ما به شما این است که از کمک وکیل با سابقه در این دعاوی غافل نشوید. لازم به ذکر است که اداره کار و امور اجتماعی به عنوان مرجع رسیدگی کننده به این درخواست ها شناخته شده است.

نحوه رسیدگی به درخواست سختی کار

همانطور که پیش از این نیز عنوان کردیم، به منظور بهره مندی از مزایای در نظر گرفته شده برای کارکنان مشاغل سخت و دشوار، بایستی اقدام به ثبت درخواست در سامانه مشاغل سخت و زیان آور نمود. به این ترتیب با ثبت درخواست به صورت اینترنتی، مراحل تعیین مشاغل سخت و زیان آور آغاز می شود.

به این صورت که در ابتدا سوابق و شرایط کارگاهی که کارگر در آن مشغول به کار بوده است، مورد بررسی ویژه قرار می گیرد و سپس با بازدید از محل کار به صورت حضوری، نوع سختی کار تشخیص داده می شود. تمامی این مراحل تحت نظر کارشناسان مربوطه در وزارت کار انجام می گیرد و در نهایت رای تصویب شده از سوی کمیته بدوی ابلاغ می گردد.

در صورتیکه به هر دلیلی به رای صادره از این کمیته اعتراض دارید، می توانید به کمک یک وکیل خبره نسبت به اعتراض به رای اقدام کنید. اعتراض به آرای صادره از کمیته بدوی به کمیته تحدید نظر ارجاع داده می شود تا در نهایت رای قطعی صادر گردد.

نقش وکلای دیوان در پیگیری حقوق کارکنان مشاغل سخت و زیان آور

از آنجاییکه قوانینی زیادی بر مسئله مشمولین مشاغل سخت و زیان آور حاکم است، گاهی ممکن است که اطلاع کاملی از آن ها نداشته باشید که این موضوع خود موجب پایمال شدن حق قانونی شما خواهد شد. گاهی هم مشاهده شده که در آرای صادر شده در این باره، بخشی از حقوق قانونی کارگر نادیده گرفته شده است اما عدم آگاهی از این قوانین موجب شده تا اقدامی برای اعتراض به رای صادر شده صورت نگیرد.

در این میان وکلای دیوان در چندین سال سابقه ای که در وکالت پرونده های مشابه دارند به صورت کامل و جامع به تمامی قوانین موجود تسلط دارند و از این رو به بهترین نحو ممکن می توانند شما را برای رسیدن به اهدافتان راهنمایی کنند.

 وکیل مشاغل سخت و زیان آور

وکیل مشاغل سخت و زیان  آور وکیلی می باشد که در این رابطه تاکنون توانسته است وکالت پرونده های  زیادی را در این رابطه به عهده گرفته باشد و دارای تجربه و دانش و مهارت لازم رد این مورد باشد .

یک وکیل مشاغل سخت و زیان اور به صورت کلی با روند و اسامی هر ساله مشاغل سخت و زیان  اشنایی داشته و در این رابطه  می تواند در صورتی که پرونده شما را به عهده بگیرد  ضمن دفاع همه جانبه از  در سریعترین زمان ممکن درخواست شما را در مراجع  مورد نظر به پیش ببرد و از امور شما دفاع نماید .

بهترین وکیل مشاغل سخت و زیان آور قادر است در تمامی مراجع رسیدگی کننده  با الزامات قانونی و همچنین تماما مستند به قوانین از حقوق شما دفاع نماید و در کمیسیونهای سازمان تامین اجتماعی و اداره کار نیز در برابر  متخصصین می تواند با بررسی قانونی  به احتمال زیاد رای مورد نظر شما را دریافت خواهند نمود .

مورد دیگر احتمال دارد که در مراحل بدوی و تجدید کمیسیون رای به نفع شما صادر نشود و مجبور به شکایت در دیوان باشید  در این شرایط نیز یک وکیل متخصص در امور دیوان و به خصوص مشاغل سخت و زیان اور می تواند نقش زیادی در موفقیت پرونده داشته باشد .

3.5/5 - (2 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط