مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




نحوه اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری + وکیل متخصص اداره کار

ثبت دادخواست تجدیدنظر اداره کار

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

درصورت بروز اختلافاتی بین کارگر و کارفرما درخصوص امور مربوط به اشتغال، تنظیم قرارداد‌های استخدامی ، بیمه تامین اجتماعی ، حوادث ناشی ازکار، موضوع درمراجع حل اختلاف کار،هیأت‌های تشخیص و هیات حل اختلاف کار رسیدگی می شود. توصیه می شود برای جلوگیری ازپیش آمد مشکلات واختلافات احتمالی ،کارگران وکارفرمایان محترم با تنظیم یک قرارداد دقیق و جامع که دربرگیرنده همه موضوعات مربوط به حوزه روابط کاری ازجمله  تعیین دقیق حقوق و مزایا، ساعت‌های کاری، مرخصی، محل کار، شرح مسئولیت وتعیین دقیق حرفه و یا نوع کار و وظیفه کارگر، بیمه وتعیین دقیق تاریخ شروع به کارواتمام قرارداد یا پایان کاروبه طور کلی تمام نکات مهم که در یک قرارداد حرفه‌ای در روابط کاری به آن نیازاست، اقدام نمایند.

نکته : کارگران جهت احقاق حق وحقوق خود حتی درصورت نداشتن قرارداد کار می توانند با ارائه پرینت بانکی ورسید های مربوط به واریز حقوق ماهیانه به حساب کارگروجمع‌آوری ادله ومدارک از طریق تنظیم استشهادیه محلی وشهادت شهود اقدام نمایند واز کارفرما شکایت کرده و با مراجعه به مراجع اداره کار، حقوق قانونی خود را مطالبه نمایند.

درامور کار، اداره کار،مرجع صالح جهت رسیدگی به شکایت درصورت عدم دریافت حقوق و مزایا از سوی کارگرمی باشد و درخصوص شکایت ناشی از حوادث کاروصدمات جسمی باید به دادسرای محل وقوع حادثه و برای مشکلات درخصوص بیمه باید به سازمان بیمه تامین اجتماعی مراجعه شود.

نحوه ثبت دادخواست تجدیدنظر اداره کار

طرح شکایت در اداره کار مستلزم تقدیم دادخواست است که باید با مراجعه به سایت جامع روابط کار به نشانی  prkar.mcls.gov.ir وثبت نام درآن و پس از احراز هویت از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت نام کاربری و کلمه عبور به تلفن همراه شخص  sms  می شود و می تواند دادخواست خود را ثبت نماید و دادخواست به اداره کارارجاع می شود. در اداره کار با دعوت از کارگر وکارفرما جلسه صلح وسازش ومیانجی گری برای فیصله وکسب رضایت طرفین تشکیل می شود ودرصورت عدم حل مسئله موضوع درهیات تشخیص اداره کار مطرح می شود.

نتیجه جلسه هیات تشخیص برای کارگر وکارفرما بسیار حائز اهمیت می باشد که توصیه می شود قبل از اقدامی با مشاوره و همراهی یک وکیل متخصص و باتجربه اقدام نمایند. تغییر یا نقض رای صادره ازهیات بسیارسخت و پیچیده واصولا امکان پذیر نمی باشد وحضور یک وکیل وتسلط او به قوانین ومقررات  وآیین رسیدگی اداره کار وبخش نامه ها وآیین نامه های صادره وتجربه اودرروندونحوه رسیدگی پرونده ها در هیات تشخیص وخل اختلاف کار ومهارت اودرارائه راهکارهای اصولی وارائه یک دادخواست و لایحه دفاعیه قوی ومحکم وبا انجام اقداماتی درست وبه موقع نقش بزرگی دراحقاق حق دارد و از تضییع حق وتحمیل هزینه وخسارت های سنگین وجبران ناپذیر جلوگیری می کند. هیات تشخیص با بررسی ادله ومدارک و لوایح تقدیمی و استماع اظهارات طرفین یا شهادت شهود رای خود را صادر می نماید که درصورت اعتراض به آرای صادره ، پرونده با تقدیم دادخواست درهیات حل اختلاف مطرح می شود.

نکته : رای صادره  پس از 15 روز از تاریخ ابلاغ لازم ‌الاجرا می‌ شود.

طرح شکایت در درهیات حل اختلاف کار مستلزم تقدیم دادخواست می باشد که باید در سامانه جامع روابط کار دربخش تجدید نظر ثبت شود و تمام ادله مدارک استنادی اسکن شده و ارسال شود. هیات حل اختلاف تنها برمبنای اعتراض مطرح شده ،رای خود راصادر می کند مگر آن که تخلف ونقض قوانین ومقررات دررای صادره مشهود باشد.  برای ثبت دادخواست تجدید نظر اداره کار ، سایت روابط جامع کار با ورود به سایت با کلیک بر روی پنجره خدمات و با انتخاب گزینه نمایش ،صفحه ای باز می شود و با انتخاب پنجره دادخواست تجدیدنظرخواهی و ثبت دادخواست روی شروع کلیک کنید و بعد از باز شدن صفحه جدید آن را تایید و ثبت دادخواست را بزنید و روی ارسال کلیک کنید.

درصفحه اصلی گزینه کارپوشه ها و بر روی تمام ورودی های من کلیک وقسمت موضوع بر روی انتخاب دادنامه مورد اعتراض در فرایند دادخواست تجدیدنظرخواهی ثبت دادخواست کلیک نمایید. دادنامه مورد نظر را در کادر کد دادنامه انتخاب نمایید سپس بر روی ارسال کلیک نموده و تایید را بزنید.                                          مجددا کارپوشه ها و بر روی تمام ورودی های من کلیک کنید و در قسمت موضوع بر روی ثبت دادخواست فرآیند دادخواست تجدیدنظرخواهی، ثبت دادخواست کلیک نمایید سپس متن دادخواست را نوشته و مدارک استنادی خودرا ارسال نمایید.

هرگاه بین کارگر و کارفرما، اختلافاتی بر سر مسائل مختلفی از جمله موارد زیر پیش بیاید

  • امورمربوط به اشتغال
  • تنظیم قرارداد‌های استخدامی
  • بیمه تامین اجتماعی
  • حوادث ناشی ازکار

به موجب ماده 157قانون کارقانون گذار مراجعی رابرای حل اختلافات بین کارفرما وکارگریا کارآموز ناشی ازاجرای قانون ومقررات وبخش نامه های ادراه کار، قرارداد های کاروکارآموزی، موافقت نامه های کارگاهی یا پیمان های دسته جمعی کارپیش بینی ومقررشده است که هرگونه اختلاف ابتدا برای سازش مستقیم بین کارفرما وکارگریا کار‌آموزو یا نمایندگان آنها در شورای اسلامی کار موجود در واحدیا انجمن صنفی کارگران و یا نماینده قانونی کارگران و کارفرما مطرح ودرصورت عدم سازش به ترتیب آتی،هیأت تشخیص وهیأت حل اختلاف ارجاع ورسیدگی وحل وفصل شود وعدم حضورطرف دعوادرجلسه رسیدگی،مشروط به اینکه ابلاغ واقعی شده باشد،مانع رسیدگی وصدوررای غیابی نمی شود و تنها می تواند به دادنامه هیأت تشخیص، ظرف 15 روزدرهیأت حل اختلاف اعتراض نماید.

با توجه به اینکه درقانون کاروآیین دادرسی کاربرای رسیدگی وحل اختلافات به صراحت هیأت های حل اختلاف تعیین شده است، قید رسیدگی وحل اختلاف ازطریق داوری وتعیین داورومراجع قضایی عمومی درقراردادهای کارباطل وقانونی نمی باشد.

نکته : درشورای عالی کاروقانون کارتصریح شده است که کارگربرای مطالبه حق وحقوق قانونی خود الزامی به ارائه قراردادکار ندارد وبراساس آیین دادرسی کار،می تواند با ارائه استناد به اسنادی که می توان به وسیله آن سابقه کاری را اثبات نمود مانند ارائه پرینت حساب بانکی ،لیست بیمه ،گواهی اشتغال به کارو… اقدام کند ودرصورت نداشتن وعدم دسترسی به ادله و مدارک می تواند درجلسه رسیدگی هیأت تشخیص وحل اختلاف ازاداره کار درخواست بازرسی وتحقیقات محلی نمایدو با تشخیص مرجع رسیدگی کننده ،درخواست به بازرسی اداره کارارجاع می شودوبراساس نظر بازرسی رای مقتضی صادرخواهد شد.

مراحل رسیدگی به دعاوی کارگر و کارفرما ،درمرحله بدوی یا هیات تشخیص رسیدگی و رای مقتضی صادر و درهیات حل اختلاف رای صادره تجدیدنظرمی شود.

کلیه آرائی که از شعب دیوان عدالت اداری صادر می شوند ، قابل تجدیدنظر خواهی در دیوان خواهند بود . تجدیدنظر خواهی در دیوان امری مهم‌ و حساس می باشد و به همین سبب بهتر است افراد در هنگام مواجه شدن با چنین مسائلی ، پیش ‌از هر اقدامی با وکیلی خبره و کاربلد ، مشورت نمایند .

در واقع وکیل مجرب و متخصص دیوان عدالت اداری ، در خصوص نحوه رسیدگی به تجدیدنظر در دیوان باید اشاره کند که در ماده هفتاد و هفتاد و یک قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان ، برخی موارد پیش‌ بینی شده ، به عنوان مثال در ماده هفتاد ذکر شده که اگر در رای بدوی، شعبه تجدیدنظر به غیر از اشتباهاتی مانند سهو قلم ، ارقام ، اعداد ، مشخصات طرفین و یا حتی از قلم افتادگی در آن قسمت از خواسته که اثبات رسیده است ، اشکال دیگری وجود نداشته باشد ، ضمن اصلاح نمودن رای ، آن را تایید خواهد کرد و بر اساس ماده ۷۱ ، چنانچه شعبه تجدیدنظر ایراد تجدیدنظر خواه را وارد نداند ، در این صورت رای صادر شده از مرحله بدوی را تایید و یا ابرام می کند . اما چنانچه رای صادر شده را صحیح نداند یا به عبارت دیگر ، اعتراض تجدیدنظر خواه را وارد داند ، در این صورت وارد رسیدگی ماهوی نسبت به پرونده می گردد و در نهایت رای مقتضی را صادر می نماید ‌.

بنابراین در دیوان عدالت اداری ، نحوه رسیدگی به تجدیدنظر ، یا نقض رای و یا ابرام است . باید افزود که : جلسات دیوان به صورت غیر حضوری می باشد .

مشاوره با وکیل متخصص اداره کار دیوان عدالت اداری

سوال دیگری که ممکن است در این خصوص مطرح شود ، این امر است که : مهلت زمان تجدیدنظر خواهی در دیوان ، چقدر است ؟ در پاسخ به این پرسش باید افزود که مانند دیگر روش های اعتراض به رای در قانون ، تجدیدنظر خواهی در دیوان عدالت اداری ، دارای تشریفات مراحل تجدیدنظر خواهی است و باید این امر در مهلت تعیین شده در قانون ، مطابق با نحوه تجدیدنظر خواهی در دیوان ، انجام شود . اگر تجدیدنظر خواهی ، خارج از مهلت قانونی آن صورت پذیرد ، دیگر به آن ترتیب اثر داده نمی شود . مطابق با ماده ۶۵ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان ، مهلت تجدیدنظر خواهی در دیوان ، برای اشخاصی که مقیم ایران می باشند بیست روز ، و برای اشخاص مقیم خارج از کشور ، ۲ ماه از تاریخ ابلاغ نمودن رای است .

وکیل متخصص در اعتراض به رای دیوان عدالت اداری ، با استفاده از تجربه و دانشی که در این زمینه دارد ، پاسخگوی کلیه ابهامات و سوالات موکل خود ، خواهد بود . در واقع وکیل متخصص دیوان ، به سبب آن که در این زمینه سال های زیادی فعالیت نموده ، و پرونده های بسیاری را با موفقیت به سرانجام مطلوب خود رسانده است ، می تواند بهترین و کم دردسر ترین راه حل ها را ، به موکل خود ارائه دهد .

اعتراض به رای اداره کار

اعضای هیأت تشخیص

  • یک نفرنماینده وزارت تعاون،کارورفاه اجتماعی
  • یک نفرنماینده کارگران به انتخاب کانون هماهنگی شوراهای اسلامی‌‌کاراستان
  • یک نفرنماینده مدیران صنایع به انتخاب کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایان استان

جلسه هیات تشخیص باحضورکلیه اعضاء وریاست نماینده واحد کارواموراجتماعی رسما تشکیل می شود. کلیه اظهارات طرفین یا نمایندگان استماع وصورت جلسه شده و به امضاء و اثرانگشت آنهامی رسد وبراساس اظهارات و دفاعیات طرفین و بررسی ادله و مدارک با اتفاق نظر اکثریت آراء تصمیم مقتضی اتخاذ می شود.

درصورت اعتراض به تصمیم هیأت تشخیص می توان ظرف 15 روز از تاریخ ابلاغ تصمیم درهیأت حل اختلاف اقامه دعوا نمود که با اعضای زیر تشکیل می شود:

  1. سه نفرازنمایندگان کارگران، به انتخاب کانون هماهنگی شورای اسلامی‌‌کاراستان یا کانون انجمن‌های صنفی کاراستان یا کانون انجمن‌های صنفی کارگران ویا مجمع نمایندگان کارگران واحدهای منطقه
  2. سه نفراز نمایندگان کارفرمایان،به انتخاب مدیران واحدهای منطقه
  3. سه نفرنماینده دولت ،مدیرکل کار واموراجتماعی،فرماندارورییس دادگستری محل ویا نمایندگان آن‌ها

هیأت کتبا ازطرفین برای حضوردرجلسه دعوت می نماید و با حضور اکثریت اعضا جلسه را تشکیل می دهد اگرچه عدم حضور طرفین مانع از تشکیل جلسه نمی‌‌شود مگرحضور طرفین الزامی‌‌ باشد که جلسه یک نوبت تجدید می‌‌شود.

نکته : برای رسیدگی به شکایت درهیأت تشخیص وحل اختلاف ،ذینفع یا نماینده قانونی اوباید دادخواست خود را به سازمان کارواموراجتماعی محل تقدیم وکلیه ادله،مدارک ومستندات راضمیمه دادخواست نمایند ودردبیرخانه سازمان ثبت می شود ووقت رسیدگی تعیین می گردد وبه طرفین ابلاغ می شود. اما درحال حاضرباالکترونیکی شدن طرح شکایت وروند رسیدگی برای شکایت درهیأت تشخیص و اعتراض به رای هیات تشخیص با ثبت نام وورود به حساب کاربری درسایت جامع روابط کاربه نشانی prkar.mcls.gov.ir   و به ترتیب کلیک برروی لینک های

  1. واحد خدمات
  2. خدمات
  3. ثبت دادخواست بدوی یا دادخواست تجدید نظرخواهی -ثبت دادخواست

و تکمیل فرم اعتراض دادخواست راثبت نمود و برای ضمیمه کردن لایحه ،ادله واسناد و مدارک به ترتیب

  1. واحد خدمات
  2. نمایش در قسمت کارپوشه
  3. پرونده موردنظر
  4. بارگزاری مدارک

اصل مدارک باید درجلسه رسیدگی ارائه شود. در صورت عدم بارگزاری مدارک اعضای هیأت نمی توانند در رای صادره به ادله و مدارک، استناد کنند.

نکته : تمام ادله ومدارک استنادی بایداسکن شده وبه صورت فایل   JPGیا فایل PDF بارگزاری شوند.

آرای مراجع حل اختلاف،لازم الاجرا بوده وتوسط اجرای احکام دادگستری،اجرا می شود و طرح شکایت دردیوان عدالت اداری مانع اجرای آرای قطعی حل اختلاف نخواهد شداما می توان درصورت اعتراض به رای هیأت وبرای جلوگیری ازاجرای رای وتضییع احتمالی حقوق معترض درحین تقدیم دادخواست اصلی ویا بعد ازآن تا زمان صدورحکم در دیوان عدالت اداری درخواست صدوردستورموقت نماید وظرف مهلت 3 ماه از تاریخ ابلاغ رای هیات حل اختلاف برای افراد داخل کشوروظرف مهلت 6 ماه برای افراد مقیم خارج از کشوربا ثبت دادخواست ازطریق سایت ساجد به نشانی sajed.divan-edalat.ir دردیوان  اعتراض خود را نسبت به آرا و تصمیمات هیأت دردیوان عدالت اداری مطرح کنند.

شعب رسیدگی کننده در دیوان با بررسی دقیق ادله ومدارک ولوایح تقدیمی هرگاه آرا وتصمیمات صادره واقدامات اداره کاروهیأت های حل اختلاف موجب تضییع حق وحقوق اشخاص باشد،حکم برنقض ،لغو و ابطال رای ودستور،مصوبات ادراه کاروالزام به اعاده حقوق تضییع شده صادرمی نماید.

نکاتی درخصوص شکایت کارگر از کارفرما                                                                                           

    • گاهی ممکن است کارفرما با اینکه با کارگرش به طورکلی تسویه حساب کرده و از او اقرار محضری کرفته است اما دراداره کاربه علت عدم آگاهی کارفرما ازتغییرات قوانین اداره کاردرمورد تسویه حساب، محکوم به پرداخت شود وبرای تبرئه کارفرما ارائه مدارک زیرالزامی است.
    • تسویه حساب
    • تفکیک مبلغ ودوره مبلغی که پرداخت شده
    • اقرارکارگرنسبت به پرداخت
    • سند بانکی
    • دعاوی مربوط به حوزه اداره کار مطالبات قانونی کارگروکارفرما به هیچ عنوان مشمول مرورزمان نمی شود وهیأت های حل اختلاف اداره کارمکلف به رسیدگی می باشند وعدم رسیدگی آنها تخلاف ومغایرماده 22 قانون کارو دستورعمل ها وبخش نامه های اداره کارمی باشد وقابل شکایت وپیگیری دردیوان عدالت اداری می باشد.
    • هرگاه کارگربعدازتقدیم دادخواست به مراجع حل اختلاف جهت سازش باکارفرما ازشکایت خودانصراف دهد،درصورت عدم سازش تا قبل ازصدوررای هیآت می تواند با تقدیم دادخواست، مجددا شکایت خود را مطرح کند.
    • موارد محکومیت کارفرما :
    • عدم توجه به بحث ومفاد قردادکار
    • عدم توجه به موضوع تسویه حساب وتغییر رویه تسویه حساب اعلام شده توسط دیوان عدالت اداری
    • عدم بایگانی اسناد مدارک بعد ازترک کارکارگربه علت های مختلف
    • براساس ماده 72 قانون کار،تقدیم دادخواست بازخرید ایام مرخصی استحقاقی استفاده نشده ومطالبه مانده مرخصی درحین اشتغال به کار،قانونی نمی باشد وموجب صدوررد دادخواست می شود وباید درزمان فسخ،پایان قرارداد کار،تعطیلی کارگاه ویا بعدازبازنشستگی یاازکارافتادگی کامل کارگر مطرح شود.

هرگاه در قرارداد کار، کارگر و کارفرما توافق کنند که میزان حقوق کمتر ازحداقل های قانون کار در قرارداد کار قید شود ودر بند و تبصره ای رضایت کارگر اعلام و حق شکایت را از کارگر سلب کرده باشد، به دلیل آمره بودن قوانین قانون کار، توافقات خلاف قانون و قرارداد باطل وجهت دریافت حقوق قانونی قابل شکایت می باشد.

نمونه دادخواست اعتراض به رای هیات حل اختلاف اداره کار

اختلافات بین کارگر و کارفرما در مراجع حل اختلاف کار که شامل هیأت‌های تشخیص و هیات حل اختلاف کار می باشد ، رسیدگی می شود که عمده ترین اختلافات میان آنها

  • امور مربوط کار محوله
  • تنظیم قرارداد‌های استخدامی
  • بیمه تامین اجتماعی
  • حوادث ناشی ازکار

کارگران می توانند دادخواست خود را به صورت الکترونیکی واز طریق سایت جامع روابط کار به نشانی  prkar.mcls.gov.ir ثبت وکلیه ادله ومدارک استنادی خود را اسال نمایند و دادخواست به اداره کار ارجاع می شود.

نکته : برای مطالبه کلیه حق و حقوق وشکایت از کارفرما ، کارگران الزاما نیازی به ارائه قرارداد کارندارند بلکه می توانند با ارائه اسنادی مانند پرینت حساب بانکی، گواهی اشتغال به کار، لیست بیمه وشهادت شهود ادعای خود را اثبات نماید اما توصیه می شود برای جلوگیری ازپیش آمد مشکلات واختلافات احتمالی ،کارگران وکارفرمایان محترم با تنظیم یک قرارداد دقیق وجامع که دربرگیرنده :

  • تعیین دقیق حقوق و مزایا، ساعت‌های کاری، مرخصی
  • تعیین دقیق محل کار، شرح مسئولیت وحرفه و یا نوع کارو وظیفه کارگر
  • تعیین دقیق تاریخ شروع به کار یا پایان کار واتمام قرارداد
  • بیمه

به طور کلی همه موضوعات مربوط به حوزه روابط کاری باید در یک قرارداد حرفه‌ای قید شود.                                                                                                   درمرحله اول با تشکیل جلسه ای با دعوت از کارگروکارفرما دراداره کار سعی می شود مسئله ازطریق میانجی گری فیصله ورضایت طرفین گرفته شود که درغیراین صورت دادخواست به هیات تشخیص ارجاع می شود.                                                   هیات پس از بررسی دقیق پرونده وادله و مدارک و شنیدن اظهارات طرفین و شهود آنها رای مقتضی را صادر می نماید که رای صادر شده ظرف مدت زمان ۱۵ روز از تاریخ ابلاغ با تقدیم دادخواست قابل اعتراض درهیات حل اختلاف کارمی باشد که باید از طریق سایت روابط جامع کار ثبت و ادله و مدارک استنادی ارسال شود.

به طور کلی تنظیم یک لایحه قوی ومحکم وحرفه ای ، ارزش واعتبار ونقش مهم و پراهمیت و تاثیرگذاری در اقناع قاضی دارد حتی از اظهارات شفاهی و یا صحبت‌های وکیل نیز مهم و اثرگذارتر می باشد.

در تنظیم لایحه باید موارد زیربه طور دقیق در دادخواست قید شود:

  • نام و نام خانوادگی، نام پدر ومشخصات کامل هویتی تجدیدنظرخواه (شخص معترض به رای ) وتجدیدنظر خوانده (طرف مقابل دعوی اقامه شده ) ومحل اقامت آنها
  • تعیین دقیق موضوع مورد اعتراض دردادنامه
  • تعیین مرجع رسیدگی کننده به شکایت درهیات تشخیص ودادنامه مورد اعتراض
  • شرح نوع شغل ومیزان سابقه درکارگاه درصورتی که معترض به رای کارگر باشد
  • شرح ادله ومدارک استنادی وخواسته وموضوع مورد اعتراض به طوردقیق ودرحد امکان مختصر

در لایحه تنظیمی با تسلط کامل وهمه جانبه موضوع دعوا باید منظور خود را به وضوح و دور ازهرگونه ابهامات، بدون به کاربردن الفاظ و یا افعالی که موجب ابهام ودرک نادرست شود، بیان شود.

  • امضاء یا اثر انگشت خواهان

نکته : گاها ممکن است که کارگر یا کارفرما به بخش هایی از رای صادر شده معترض باشند.

رای صادره هیات حل اختلاف قطعی و لازم الاجرا می باشد و برای کارگر یا کارفرما مدت 3 ماه و برای افراد مقیم خارج از کشور 6 ماه مهلت اعتراض در دیوان عدالت اداری وجود دارد.

آرایی که هیات تشخیص صادر می کند، بسیارمهم می باشد و نقض یا تغییر آن بسیار سخت وبعید وامکان پذیر نمی باشد و توصیه می شود جهت دریافت کلیه حق وحقوق وجلوگیری از تضییع آن وتحمیل هزینه و خسارت های سنگین و جبران ناپذیر، قبل از هر اقدامی با مشاوره وهمراهی یک وکیل متخصص ومجرب اقدام شود تجربه و مهارت او در تنظیم دادخوست و ارائه لایحه دفاعیه محکم وقوی نقش بزرگی و مهمی در دست یابی به نتیجه مطلوب دارد.

وکیل متخصص اداره کار

وکیل متخصص اداره کار از جمله وکلایی می باشد که در دادگستری فعالیت نمی نماید و و در این رابطه می تواند با توجه به وضعیت  علمی و مهارت های خود در این رابطه اقدام به  گرفتن و قبول وکالت پرونده های  اداره کار  و همچنین انجام امور و پیگیری انها در این سازمان و همچنین دیوان عدالت اداری می نماید .

وکیل متخصص اداره کار  به قانون و همچنین آرای وحدت رویه در این خصوص به صورت تخصصی   آشنایی داشته و می داند که در هر موردی چه اقداماتی را برای کارگر، کارمند و یا کارفرما در خصوص اموراتشان را انجام دهد . گاها برخی موارد در اداره کار پیش می آید که در ان افراد  نمی دانند به چه صورتی با ان برخورد نمایند و یا احتمال صدور رای به نفع فرد بسیار پایین می باشد ، در این صورت است که امور باید به وکیل متخصص  اداره کار سپرده شود تا ماورات را به انجام برساند و رای را به نفع شما دریافت نماید .

برای پیدا کردن یک وکیل متخصص و تضمینی دیوان عدالت اداری بهترین اقدام این می باشد  که هم اکنون با گروه تخصصی وکلای دیوان تماس گرفته و با بیان موضوع خودتان وکیل مورد نظر به شما معرفی خواهد شد.

نمونه اعتراض به رای اداره کار در دیوان عدالت اداری

اعتراض به تصمیم اداره کار در دیوان عدالت اداری یک روند قانونی است که به شما امکان می دهد در صورت عدم عادلانه یا ناعادلانه بودن حکم آنها را به چالش بکشید. به عنوان مثال، اگر شما به اشتباه از کار خود اخراج شده اید و شواهدی برای اثبات بی گناهی خود دارید، اما وزارت کار علیه شما حکم می دهد، می توان اعتراض کرد.

برای شروع، اولین گام این است که ظرف 30 روز پس از دریافت تصمیم نهایی از وزارت کار، یک اخطار تجدیدنظر کتبی ارائه دهید. این اطلاعیه باید به وضوح بیان کند که چرا با حکم آنها مخالف هستید و به دنبال چه تسکین یا اقدامی هستید.

پس از ارسال این اخطار، جلسه رسیدگی اداری تعیین خواهد شد که در آن هر دو طرف مدارک و دلایل خود را در برابر قاضی حقوق اداری ارائه خواهند کرد. داشتن وکالت قانونی در این مرحله ضروری است زیرا آنها می توانند به ایجاد یک پرونده قوی از جانب شما کمک کنند.

سپس قاضی حقوق اداری بر اساس تمام شواهد و دلایل ارائه شده تصمیم کتبی صادر می کند. اگر هر یک از طرفین با این تصمیم مخالف باشد، می‌توانند به دادگاه‌های بالاتر مانند دادگاه‌های استیناف ایالتی یا دادگاه‌های مداری فدرال اعتراض کنند.

ثبت اعتراض به تصمیمات وزارت کار مستلزم توجه دقیق به جزئیات و راهنمایی های قانونی متخصص است. با انجام این کار، افراد می توانند ضمن جستجوی عدالت از طریق دادرسی، اطمینان حاصل کنند که حقوق آنها تحت قوانین کار محافظت می شود.

آخرین مهلت اعتراض به تصمیم اداره کار در دیوان عدالت اداری

هنگامی که تصمیمی از وزارت کار دریافت می کنید که با آن مخالف هستید، مهم است که سریع عمل کنید. اولین قدم این است که تصمیم را به دقت بررسی کنید و مشخص کنید که آیا دلایلی برای تجدید نظر وجود دارد یا خیر.

اگر تصمیم به تجدیدنظر دارید، رعایت مهلت تعیین شده توسط دیوان عدالت اداری بسیار مهم است. این مهلت می تواند بسته به موقعیت مکانی و مورد خاص شما متفاوت باشد، بنابراین مهم است که با یک وکیل مشورت کنید یا تحقیق کنید تا دقیقا مشخص شود مهلت شما چه زمانی است.

از دست دادن این مهلت می تواند منجر به از دست دادن حق تجدید نظر شما به طور کلی شود، بنابراین مطمئن شوید که از جدول زمانی آگاه هستید و بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

علاوه بر این، به خاطر داشته باشید که تهیه یک درخواست جذاب به زمان و تلاش نیاز دارد. شما باید شواهد جمع آوری کنید، یک استدلال قوی ایجاد کنید و آن را به وضوح در دادگاه ارائه دهید. بنابراین تا آخرین لحظه منتظر نمانید – در اسرع وقت روی درخواست تجدیدنظر خود کار کنید.

اگر می خواهید فرصتی برای لغو حکم وزارت کار داشته باشید، رعایت مهلت اعتراض به تصمیم وزارت کار بسیار مهم است. تأخیر نکنید – همین الان اقدام کنید!

وکیل متخصص در اداره کار

بسیار مهم است که حقوق خود را به عنوان یک کارمند بدانید و در صورت نقض آن اقدام کنید. اگر احساس می کنید که تصمیم وزارت کار ناعادلانه بوده است، ثبت اعتراض در دیوان عدالت اداری ممکن است بهترین اقدام برای شما باشد. با این حال، این فرآیند می تواند پیچیده و زمان بر باشد.

بنابراین، به شدت توصیه می شود از یک وکیل متخصص در قانون کار که می تواند شما را در روند رسیدگی راهنمایی کند و برای شما وکالت تخصصی در دادگاه ارائه دهد، مشاوره حقوقی بگیرید. یک وکیل خوب دانش و تجربه گسترده ای در رسیدگی به پرونده هایی مانند پرونده شما خواهد داشت و با پشتکار در جهت دستیابی به نتیجه مطلوب از طرف شما تلاش می کند.

در [نام وکیل]، ما در ارائه خدمات حقوقی حرفه ای به مشتریانی که با اختلافات شغلی مواجه هستند، تخصص داریم. ما مشاوره رایگان تلفنی یا آنلاین ارائه می دهیم که در آن به نگرانی های مشتریان خود با دقت گوش می دهیم و بهترین گزینه ها را به آنها توصیه می کنیم. شماره دفتر ما [شماره دفتر] واقع در [آدرس] است. شما همچنین می توانید برای اطلاعات بیشتر در مورد ما از وب سایت [وب سایت] ما دیدن کنید.

اگر به وکیلی نیاز دارید که نتایج را با هزینه‌های معقول تضمین می‌کند در حالی که دارای مجوز معتبر هستید، به [نام وکیل] نگاه نکنید. تیم ما با سالها تجربه در کمک به کارمندانی مانند شما برای دستیابی به عدالت از طریق راه های قانونی، متعهد است تا اطمینان حاصل کند که هر مشتری بدون توجه به موقعیت یا پیشینه خود، نمایندگی با کیفیت دریافت می کند.

 

4.4/5 - (12 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

‫18 دیدگاه ها

  1. سلام کارشناسان وکارمندان اداره کار طوری برای کارفرما خوش خدمتی میکنند وراه را برایشان نشان میدهند که گویی حقوق بگیر کارفرما هستند (البته برخی)بعد از ۶سال کار در ۳ شرکت که کارفرما یک نفر است.طوری پرونده های من رو جمع کردند.که من بدهکار هم شدم.کار از ریشه خراب هست

    1. سلام جناب کریم پور
      با وجود مستندات کافی و دفاع خوب و قانونی که با داشتن وکیل مجرب به وقوع می پیوندد، قطعا می شود از حق و حقوق خود دفاع کنید.

      1. خودتون هم خوب میدونید با داشتن پول و نداشتن دین میشه حق رو خورد . من خودم وکیل هستم . 4 تا پرونده در اداره کار دارم که مربوط به دوران دانشجوییم هستش اما در جلسه های فوق یک نفر نشسته که نه اعصاب داره و نه وقت و نه دقت .

    2. بنده نیز با ۱۰ سال سابقه، بدون قرارداد و رسمی، با فحاشی و اخراج کارفرما… مبلغ ۱۲ میلیون و ۵۰۰ تومان برام حکم قطعی بریدند.
      همین و همین و همین….دردمو به کی بگم؟!!!

  2. سلام قبلا جانبو کار میکردم حقوق هارو از ۱۴۰۱ اضافه کردن فروشگاه تعدیل نیرو کرد و منو گذاشتن بیرون الان به کجا شکایت کنم خب

    1. با سلام.
      اگر از تاریخ اخراج شما، یک ماه نگذشته باشد می توانید از طریق اداره کار اقدام نمایید، اگر رای اداره کار به نفع شما نباشد بایستی دیوان دادخواست بدهید. لطفا جهت توضیحات بیشتر با شماره های داخل سایت تماس حاصل فرمایید.

  3. با سلام و احترام
    فرزانه هستم .از فروردین سال 72 تا پایان شهریور 74 بصورت مربی پاره وقت در سازمان فنی حرفه ای مشغول بکار بودم که بابت این دوسال حق بیمه ای برای من پرداخت نشده بود بعد از شکایتی که در سال 97 کردم هیات رسیدگی اداره کار این دو سال رو معاد 4 ماه برای من منظورکرد و فنی حرفه ای رو موظف به پرداخت حق بیمه 4 ماه کرد . از آنجایی که هنوز فنی حرفه ای مبلغ حق بیمه رو به پرداخت نکرده آیا امکان داره بعد از گذشت چهار سال نسبت به رای هیات به دیوان عدالت اداری شکایت کنم. چون دو نفر از همکاران فعلی من ( توضیح اینکه از اول آبان 74 تا کنون در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان مشغول بکار هستم )که اونا هم طی سالهای 72 تا 74 بصورت نیروی پاره وقت درکانون پرورش فکری کار میکردن ولی بیمه ای برای این پرداخت نشده بود ازکانون شکایت کردن البته در هیات دیگه ای از اداره کار. هیات رای به پرداخت دو سال کامل بیمه برای این دو نفر کرد. من تو سال 97 اطلاعات کمی داشتم اما الان همه بهم میگن هیات باید برای شما رای برای بیمه دو سال کامل میداد. برای همین میخواستم اگر امکان داشته باشه به رای هیات در دیوان عدالت اداری شکایت کنم.آیا امکان داره.
    پوزش اگر طولانی شد

  4. با سلا.بنده سال۹۸ ماه۵مشعولبکار شدم.در گشتارگاه به صورتشبانه.سه ماه اول که پول دستمزد را هر شب تسویه میکردن وجایی ثبت نیست.بعداز اون حقوق ماه اول رو نگه میدارن به عنوان ضمانت.یعنی بنده ازبرج۹سال ۹۸تا ۲۳ فروردین ۴۰۰ که اخرین واریزی بود مستند دارم.یماه اسفند۹۹ را بخاطر استراحت پزشکی که تمام مدارک دست مدیرعامل ارائه شد غیبت داشتم.با ارائه گواهی های متعدد.حالا اقدام کردم برای بیمه.اداره کار که بدون اطلاع پرونده رو بدون هیچ فیش واریزی بسته بود.دوباره اقدام به شکایت کردم.ولی معاونت اداره کار ملایرمیگه دیگه نمیتونی پروندت رو به دیوان عدالت اداری ببری .ودارنبنده رو بلاتکلیف میزارن تا وقت اعتراض هم بگذره…تکلیف من چیه؟درضمن بخاطر همون غیبتهای موجه کسر حقوق به اضافه کسر عیدی و سنواتم داشتم در سال۹۹.لطفا راهنماییم کنید

  5. سلام من بعد از دوسال جای کار میکردم الان بابت بیمه نکردن و حق حقوق های این مدت ک درست هم پرداخت نمیشده شکایت کردم.اداره کار چهار پنج ماه دیگه نوبت رسیدگی داده الان من بعد از دوسال کار بیکار شدم همینجور ک گفتم همون موقع کار هم حق حقوق م رو درست پرداخت نمیکرد الان ک دیگه طلب هم داشته باشم الان روز ک لازم دارم گیرم نمیاد بعد از نظر روحی هم بعد دوسال کار بیکار ک شدم هم در عذاب هستم الان دو مشکل روحی ومالی دارم ک چهار پنج ماه رو صبر کنم ،راهکاری چیزی ک کمی زودتر رسیدگی بشه ک واقعا خیلی خیلی سخته این مدت رو با این روحیه و بی پول صبر کنم.راهکاری چیزی هست انجام بدم

  6. سلام . از مدیر مجتمع تجاری (مرکز خرید) بابت حق و حقوقم و اینکه بیمه ام نکرده بود، شکایت کردم قرارداد نداشتم اما حقوقم از دست چک خودش و همسرش بهم پرداخت میشد
    چون خود مدیر مجتمع منو سرکار اورده بود و من مدارکی ک داشتم به اداره کار ارائه دادم و رای به نفع من صادر شد ولی مدیر مجتمع اعتراض زدن مرجع بالاتر ولی باز بر اساس مدارک هام باز رای به نفع من صادر کردن باز مدیر مجتمع اعتراض زده بودن برای دیوان عدالت اداری ک دیوان عدالت اداری رای اداره کار نقض کردن برای اینکه داخل رای نوشته بوده حقیقی یعنی اقای محمدی یه جا نوشته حقوقی به طرفیت مجتمع تجاری به نمایندگی محمدی الان دیوان گفته پرونده ام موقتا توقیف کنند چون گفته اداره کار زده حقوقی گفته باید حق شما یا خود مجتمع پرداخت کند یا صاحب ملک ها (غرفه دارها )
    چون اداره کاراین اشتباه کرده یه جا زده حقیقی یه جا زده حقوقی پرونده تو دادگاه متوقف کردن و میترسم اداره کار به خاطر اشتباهی ک کرده اگر بگه حقوقی هست پرونده ام من باید چیکار کنم
    من برای مجتمع کار نکردم برای شخص ک مدیر مجتمع بوده کار کردم
    ایا من به پولم میرسم ک از مدیر مجتمع بگیرم یا ن ؟

    1. با عرض سلام. لطفا توضیحات خود و مدارک و آرای صادره را به شماره واتس آپ 09129353470 ارسال نمایید ، وکیل مربوطه پاسخ خواهند داد.

  7. سلام ده سال توی اداره دولتی کار می کردم ، قرار دادی که داشتم به صورت پیمانکاری تک نفره بوده و بیمه ، سنوات و خیلی مزایا بهم تعلق نمی گرفت.
    الان جهت مطالبات بیمه از طریق چه مرجعی می تونم اقدام کنم ؟
    به هر حال اسناد و مدارک محکمی دارم که بتونم ثابت کنم برخلاف نوع قراردادی که داشتم پیمانکار نبوده ام و سازمان مربوطه به جهت دور زدن قانون کار قرار داد اینجانب را به صورت پینکاری منعقد کرده است.

    1. سلام. اثبات این مساله کار آسانی نمی باشد و برای اقدام حتما از کمک وکیل متخصص دیوان عدالت اداری استفاده نمایید.

    1. با عرض سلام
      گروه وکلای دیوان، گروه تخصصی در زمینه دیوان عدالت اداری و دیوان عالی می باشد. لطفا با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و موضوع خود را با وکیل مربوطه در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط