مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل تامین اجتماعی کردستان + بیمه + تلفن

وکیل تامین اجتماعی کردستان

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در واقع بر اساس قانون بیمه تامین اجتماعی کارفرما در قبال کارگر وظایفی دارد که موظف به انجام آن‌ها خواهد بود. بنابراین در صورت ممانعت از اجرای این وظایف توسط کارفرما کارگر می‌تواند برای دریافت حق و حقوق خود به وکیل تامین اجتماعی کردستان مراجعه کند.

بیمه تامین اجتماعی

بیمه تامین اجتماعی به این صورت است که هر شخصی که توانایی داشته باشد تا خود را بیمه کند می‌تواند از خدمات این بیمه نیز بهره‌مند شود. سازمان بیمه تامین اجتماعی نیز موظف است خدمات مربوطه را به افراد تحت پوشش این بیمه ارائه دهد.

یعنی در واقع بیمه تامین اجتماعی حقوق بیمه‌گزار را تضمین می‌کند و طبق قانون با در اختیار گذاشتن مستمری پس از بازنشستگی همچنین؛ ارائه خدمات درمانی از حق و حقوق شخص بیمه شده حمایت می‌کند. در حال حاضر در استان کردستان بیش از ۳۸ درصد از مردم تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته‌اند‌.

بیمه‌گزاران و بازنشستگان تامین اجتماعی می‌توانند از خدمات مالی و رفاهی  وزارت کار و رفاه اجتماعی بهره‌مند شوند. بیمه سازمان تامین اجتماعی شامل انواع مختلفی می‌شود از جمله:

  • بیمه بیکاری
  • بیمه اختیاری
  • بیمه کارفرمایان
  • بیمه خویش فرما

در چه صورت به وکیل تامین اجتماعی نیاز داریم؟

زمانی که به هر دلیلی سازمان تامین اجتماعی از پرداخت حق و حقوق بیمه‌گزار به طور کامل خودداری کند یا در واقع بخشی از حقوق شخص را بپردازد. بیمه‌گزار می‌تواند به وکیل متخصص تامین اجتماعی مراجعه، و به کمک او اعتراض خود را برای دریافت حقوق و مزایای خود به دیوان عدالت اداری ارسال می‌کند.

بنابراین دیوان عدالت بعد از بررسی مدارک و سوابق ارائه شده رای نهایی را اعلام خواهد کرد. البته میزان تاثیر درخواست که توسط خود فرد و بدون اطلاعات حقوقی با نحوه و تاثیر درخواست توسط وکیل تامین اجتماعی، با توجه به رعایت شرایط و ضوابط قانونی متفاوت است.

بیمه‌گزاران برای دریافت اطلاعات و اطمینان از دریافت حقوق خود می‌توانند به سایت وکلای دیوان مراجعه کنند؛ یا با شماره‌های 09199353470 و 09129353470 تماس حاصل فرمایند.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط