مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل اداره کار + مشاوره 100% رایگان + تهران

وکیل اداره کار

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در خصوص اداره کار و یا به عبارت دیگر روابط میان کارگر و کارفرما ، مسائل مختلف و بی شماری وجود دارد که در صورت بروز هر یک از آن ها ، بهتر است فرد پیش از آن که اقدامی کند با وکیلی مجرب و کارآزموده ، مسائل خود را در میان بگذارند و از تجربه و دانش او در این حوزه ، بهره ببرند. وکیلی متخصص ، که به طور تخصصی سال ها در حوزه اداره کار ، فعالیت نموده و پرونده های کثیری‌ را با موفقیت به سرانجام مطلوب رسانده است . وکیل اداره کار متخصص در قوانین و مقررات حاکم بر رابطه بین کارگر و کارفرما می باشد. خواه کارمند، کارفرما یا پیمانکار مستقل باشید، این وکلا به نکات قانون کار تسلط داشته و از حقوق شما محافظت خواهند کرد. وقتی صحبت از استخدام وکیل اداره کار می شود، موارد خاصی وجود دارد که باید به آنها مطلع گردید. در این مقاله مروری بر آنچه از یک وکیل خوب اداره کار باید انتظار داشت و چگونه آنها می توانند به دفاع از حقوق قانونی شما در محل کار کمک کنند، ارائه می دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب بروید!

محتوا پنهان

چه مسائلی را می توان با مشاوره اداره کار ، در میان گذاشت ؟

از مسائلی که افراد می توانند با مشاوره اداره کار ، در خصوص آن مشورت نمایند ، می توان به مواردی همانند :

۱ / موضوعات مربوط به هیات تشخیص و همچنین هیات حل اختلاف ،

۲ / موضوعات مربوط در خصوص مانده مرخصی ،

۳ / موضوعات مربوط به مطالبه نمودن سنوات کاری ،

۴ / موضوعات مربوط به عقد قرارداد جدید ،

۵ / موضوعات مربوط به محاسبه نمودن تعطیل کاری ،

۶ / شکایات و موضوعات مربوط به بیمه بیکاری ،

۷ / موضوعات مربوط به قرارداد های تنظیم شده با عنایت به قانون کار ،

۸ / موضوعات مربوط به اضافه کاری .

مرجع حل اختلاف در دعوای میان کارگر و کارفرما ، کدام  است ؟

در خصوص پاسخ به این سوال ، باید افزود که : تصمیم گیری نمودن در مورد دعاوی و اختلافات موجود بین کارگر و کارفرما ، بر اساس ماده یکصد و پنجاه و هفت قانون کار ، بر عهده هیات های حل اختلاف ( این هیات ها به عنوان مرجع تجدیدنظر هستند ) و هیات های تشخیص ( این هیات ها به عنوان مرجع بدوی هستند ) می باشد .

هیات های حل اختلاف دارای چه اختیاراتی می باشند؟

مسئله مهم دیگری که باید به آن توجه نمود ، در خصوص اختیارات هیات های حل اختلاف است . اختیارات این هیات ها ، به این صورت است :

۱ / بازبینی کردن اختلافاتی که از انجام دادن طرح طبقه بندی شغل ها ، حاصل می شود .

۲ / بازبینی کردن اعتراض هایی که ، در زمان مقرر در خصوص آراء هیات تشخیص ، مطرح شده اند .

۳ / بازبینی کردن تقاضای کتبی بیمه شده مبنی بر عذر موجه در مورد نداشتن اعلام بیکاری ، ظرف موعد مقرر .

بهترین وکیل اداره کار در تهران

بهترین وکیل اداره کار در تهران یک متخصص دانا و با تجربه می باشد که می تواند به کارگران در تهران و شهرستان مشاوره دهد و در صورت لزوم اعلام وکالت کند. این وکیل دارای دانش گسترده ای از قانون کار ایران است و می تواند به کارگران در حل اختلافات کاری با کارفرما کمک کند. بهترین وکیل اداره کار در تهران ، وکالت بسیاری از کارگران را با موفقیت انجام داده است و سابقه موفقیت آمیزی دارد. برای آشنایی بیشتر با وکیل ادراه کار با شماره های 09129353470 و 09199353470 تماس حاصل فرمایید.

آیا حضور وکیل پایه یک دادگستری برای پرونده های اداره کار الزامی است؟

برای پاسخ به این پرسش لازم به ذکر است که با توجه به قوانین کار ، اگر شخصی دانش وکالت را نداشته باشد ولی به قوانین کارگر و کارفرما تسلط داشته باشد می تواند به عنوان وکیل مدنی پرونده شما را در اداره کار پیگیری کند. وکیل مدنی اداره کار نیاز به تخصص یک وکیل با تجربه را ندارد. این به این دلیل است که پرونده هایی که به اداره کار ارائه می شود معمولاً تنها به دانش قوانین مربوط به اداره کار و قدرت بیان نیاز دارند. بدون کمک وکیل مدنی، بسیار بعید است که کسی بتواند پیچیدگی های این پرونده ها را پشت سر بگذارد.

تلفن و آدرس وکیل اداره کار در تهران

اگر به دنبال تلفن و آدرس وکیل اداره کار در تهران هستید، با دفتر وکلای دیوان از طریق تلفن های 09129353470 و 09199353470 و به آدرس تهران، رسالت، خیابان فرجام ، پلاک 401 (با تعیین وقت قبلی با وکیل مربوطه)  مراجعه نمایید.

انواع مختلفی از وکلا با تخصص های متفاوت وجود دارند، اما وکلای باتجربه اداره کار،  درک عمیقی از قوانین کار حاکم در ایران دارند. این به آنها اجازه می دهد تا به طور مؤثر از موکلین خود در دادگاه دفاع کنند و در مورد توافقات با طرف مقابل دعوا مذاکره کنند.

اگر قصد استخدام یک وکیل اداره کار را دارید، حتماً در مورد تجربه آنها در رسیدگی به پرونده های مشابه با شما سؤال کنید. شما همچنین باید در مورد میزان موفقیت آنها در پرونده ها، جویا شوید. یک وکیل باتجربه ادراه کار قادر خواهد بود به تمام سوالات شما در زمینه امور کارگر و کارفرما پاسخ دهد و با دانستن اینکه یک وکیل در کنار شماست، به شما آرامش می دهد.

نکته: قوانین اداره کار ، به این معنی است که اگر کارگر و کارفرما میان خود به صورت کتبی یا شفاهی قراری بگذارند که آن قرار برخلاف حقوق کارگر و قانون کار باشد ، توافق آن ها قابل اجرا کردن نخواهد بود و قانون نیز ، از کارگر حمایت خواهد کرد .

اثبات رابطه کارفرمایی و کارگری

تعریف رابطه کارفرما و کارگر ، در مواد دو و سه قانون کار ذکر شده است . به عبارتی ، کارگر برای کارفرما کار می کند و در مقابل ، کارفرما باید حقوق او را پرداخت نماید ( بر طبق ماده سه : کارگر شخصی است که در ازای دریافت مبلغی معین ، انجام دادن کار مشخصی را به عهده می گیرد . و کافرما نیز ، شخص حقوقی یا حقیقی می باشد که با خواسته او ، کارمند ( کارگر ) در برابر کاری که انجام می دهد ، مزد دریافت می کند ) . در بسیاری از دفاتر ، شرکت ها ، واحد های کسبی ، کارخانه ها ، و …. قرارداد کار میان کارفرما و کارگر تنظیم نمی شود . در چنین مواقعی ، اگر کارفرما حقوق کارگر خود را پرداخت ننماید ، در این صورت کارگر باید نزد مراجع اداره کار ، رابطه کارگر و کارفرمایی را اثبات کند . به این خاطر که ، اولین اقدام به جهت امکان دریافت مطالبات از جانب کارگر ، ثابت نمودن وجود رابطه کارگر و کارفرمایی می‌ باشد . به همین سبب ، نقش قرارداد کتبی ، بسیار مهم می باشد . البته ، لازم به ذکر است که : در صورت عدم وجود قرارداد ، راه هایی برای اثبات این رابطه وجود دارد که می توان با تماس با گروه تخصصی‌ وکلای دیوان ، و مشاوره حقوقی رایگان با مجرب ترین و متخصص ترین‌ وکلا ، از این‌ راه ها مطلع شد .

انتخاب وکیل اداره کار در تهران (نماینده قانونی در دعاوی اداره کار)

قانونگذار ، در مورد مشکلات پیش آمده میان کارگر و کارفرما ، انعطاف به خرج داده و رسیدگی نمودن به این قبیل دعاوی را ، تنها منحصر به وکیل نکرده است و به کارگر و کارفرما این اجازه را داده تا در صورت تمایل ، نماینده قانونی ( که می تواند از اشخاص عادی باشد ) را به عنوان وکیل شان ، انتخاب نمایند . لازم به ذکر است که نماینده می تواند تام الاختیار باشد . بر اساس ماده ۲۳ قانون کار ، نماینده شخص حقیقی می باشد که با یک سند رسمی و یا عادی ، مشخص و معرفی می گردد .

وکلای مجرب و با تجربه دیوان ، از جمله متخصص ترین و ماهر ترین وکلا می باشند که ، سال ها در این زمینه فعالیت کرده اند و اشراف کامل بر قوانین و مقررات مرتبط با این مسئله دارند . در واقع ، عموم مردم می توانند با برقراری تماس با  وکلای گروه تخصصی دیوان عدالت اداری ، از مشاوره حقوقی کاملا رایگان با وکیل اداره کار در تهران برخوردار شوند .

وکیل اداره کار در مجموعه وکلای دیوان به صورت کاملا تخصصی مشاوره حقوقی رایگان در اختیار موکلین عزیز قرار میدهد و با توجه به تجربه 12 ساله خود در زمینه پرونده های اداره کار این امکان را میدهد که بهترین دفاع ممکن در جلسات اداره کار را داشته باشد، وکیل اداره کار علاوه بر قوانین و مباحث وزارت کار باید آشنایی کامل به شعبات و رویه قضایی آنها نیز تسلط کافی و کامل را داشته باشد که وکلای اداره کار مجموعه ما این موضوع را برای هموطنان عزیز تضمین مینمایند. نام سازمان و یا اداره کار را باید همه افرادی که به نحوی با کارفرما و در  غیر سازمانهای اداری مشغول  کار هستند باید شنیده باشید . در این نوشتار می خواهیم درباره  در باره این این موضوع  بنویسیم که وکیل اداره کار چیست و  در صورتی که در اداری کار  طرح شکایت نمودیم چگونه وکیل متخصص در  این رابطه پیدا نماییم ؟

به صورت کلی  اداره کار مرجع حل اختلافات فی مابین کارگر و کارفرما بوده و دو طرف می توانند در صورتی که هر کدام از طرفین وظایف خود را در قبال طرف دیگر انجام نداد  به اداره کار مراجعه نموده ورد این رابطه براساس حق و حقوق قانونی خود در این رابطه اقدام نمایند.طبق قانون کارفرما نسبت به کارگر خود وظایفی دارد، کارفرما مکلف است که طبق تعرفه‌ها و قوانین حقوق، دستمزد، عیدی، پاداش، مرخصی، حق اولاد، حق مسکن و سایر موارد را به موقع بپردازد. کارگر نیز در این زمینه وظیفه دارد که براساس قانون و قرار داد وظایف خود را  در مهلت و تایم اداری انجام داده و در صورتی که در این  موضوعات  مشکلی ایجاد شود باید کارفرما را مطلع  نماید. اگر چنانچه این موارد را به موقع پرداخت نکند یا تعلل کند، کارگر حق دارد برای گرفتن حق خود شکایت کند. اگر فرد بخواهد شکایت کند باید با وکیل اداره کار و شکایت از کارفرما آشنا شود.

وکیل متخصص اداره کار کیست و چه وظیفه‌ای دارد؟

وکیل متخصص  اداره کار شخصی است که از تمام قوانین‌ها، بیمه‌ها و بخش نامه‌ها اطلاع کامل دارد و به تمامی شعب اداره کار آشنایی دارد. شما با وکیل اداره کار می‌توانید به شکایت خود نسبت به کارفرما اقدام کنید. وکیل اداره کار باید بتواند حق موکل خود را بگیرد. کار وکیل اداره فقط بر علیه کارفرما نیست بلکه ممکن است که این موضع برعکس باشد و شکایت از کارگر صورت گرفته باشد در این صورت وکیل اداره باید بتواند حق کارفرما را از کارگر بگیرد. انتخاب بهترین وکیل کار سختی است، در نتیجه فردی را انتخاب کنید که بتواند به شما کمک کند.

وکیل اداره کار و شکایت از کارفرما

در گذر زمان با گسترش کسب و کار بسیاری از کسب و کارهای انفرادی تبدیل به گروهی شدند و برای مدیریت بهتر گروه، کارفرمایان هر کدام مدیریت بخشی از کار را بر عهده گرفتند. همان‌طور که می‌دانید اگر بین کارفرما و کارگر تفاهم شکل نگیرد؛ ممکن است به مشکلات بزرگ‌تری برخورد کنند. معمولاً قبل از شروع کار، قرارداد و تفاهم نامه‌ای بین کارفرما و کارگر نوشته می‌شود تا کارگر موظف شود کار خود را به بهترین شکل انجام دهد، سپس کارفرما نیز باید حق‌الزحمه کارگر را سر وقت به کارگر بپردازد. اگر هرکدام از آن‌ها به تعهدات خویش عمل نکنند، فرد دیگر می‌تواند در مراجع صالح رسیدگی کننده، حق خود را بگیرد.

وکیل مجرب و با تجربه اداره کار ، وکیلی می باشد که دارای اطلاعات کافی و علی الخصوص تجربه لازم در خصوص بیمه ، قوانین کار و دیگر بخش نامه ها است و به طور کامل به کلیه شعب اداره کار ، آشنایی و دسترسی دارد . وکیل مجرب و زبده اداره کار ، با دارا بودن چندین پرونده حقوقی موفق در این حوزه ، آماده ارائه نمودن تخصصی ترین و تضمینی ترین خدمات حقوقی ، به عموم افراد می باشد تا مراحل پرونده آن ها ، در سریع ترین زمان ممکن طی شود .

مراحل شکایت از کارفرما

گرفتن وکیل اداره کار و شکایت از کارفرما مراحلی دارد که باید آن را سپری کنید، در مرحله اول باید دادخواست شکایت را تنظیم و ثبت کنید در این دادخواست باید موارد مهمی از جمله کلیه مطالبات کارگر از قبیل سنوات، حق بیمه، اضافه کاری، سنوات و غیره ذکر گردد. یک نکته خیلی مهم این است که کارگر نمی‌تواند هم‌زمان دو یا چند مطالبه را هم‌زمان داخل دادخواست خود به اداره کل تحویل دهد و فقط می‌تواند یک مطالبه را داخل دادخواست خود ذکر کند، برای مثال کارگری که به صورت غیرقانونی اخراج شده است نمی‌تواند به صورت هم‌زمان درخواست مطالبه حق سنوات و بازگشت به کار را داشته باشد. تمام این موارد را می‌توانید با کمک وکیل اداره کار حل کنید.

در قدیم برای ثبت شکایت و دادخواست باید به صورت حضوری به اداره کار مراجعه و سپس دادخواست خود را ثبت می‌کردید، در صورتی که امروزه شما با ورود و ثبت نام به سایت سامانه اداره کار می‌توانید دادخواست خود را ثبت کنید البته باید مدارک مورد نیاز را اسکن و بارگذاری کنید. بعد از اینکه مدارک مورد نیاز را ثبت کردید، زمان رسیدگی در مراجع صالح رسیدگی کننده در اداره کار به فرد توسط پیامک ابلاغ می‌گردد. شما به راحتی می‌توانید این کار را انجام دهید اما بهتر است قبل از هر کاری با شرایط گرفتن وکیل اداره کار و شکایت از کارفرما آشنا شوید.

شکایت از کارفرما بابت حقوق

کارگر برای رسیدگی و دریافت حقوق خود باید به اداره کار مراجعه کند در نتیجه برای رسیدگی به کلیه دعاوی مربوط به مزایا، حقوق، سنوات و غیره باید به اداره کار مراجعه کنید در صورتی که برای دعاوی ناشی از حیثیتی، آسیب جسمی و غیره مرجع رسیدگی این دعاوی دادسرا می‌باشد. بعد از مراجعه به اداره کار باید دادخواست برای شکایت تنظیم کنید و با ارائه کلی مدارک مورد نیاز، حق خود را مطالبه نمایید. مراحل شکایت از کارفرما عبارت‌اند از:

  • در ابتدا شعبه بیمه تأمین اجتماعی خود را پیدا کید سپس از همین طریق شعبه اداره کار و اجتماعی را پیدا خواهید کرد.
  • به اداره کار بروید و یک نامه برای بیمه نامه را دریافت کنید.
  • نامه را بگیرید و جایی که ثبت بیمه انجام دادید؛ بروید سپس سوابق بیمه خود را جمع آوری کنید.
  • سوابق را به اداره کار ببرید، فرم‌های درخواست را دریافت کنید و آن را تکمیل کنید.
  • اداره کار به شما نامه‌ای به نام نامه سازش می‌دهد و از شما می‌خواهد آن را به کارفرما تحویل دهید تا در این جلسات سازش همراه شما شرکت کند، اگر به هر دلیلی جلسه سازش کارساز نبود، کار به جلسه تشخیص می‌رسد.
  • جلسات تشخیص بعد از برگزاری در اداره کار، اگر یکی از دو طرف اعتراض داشته باشند، پرونده به جلسه حل اختلاف می‌رود.
  • جلسه حل اختلاف آخرین جلسه برای ارائه شکایت است و دو طرف باید مدارک خود را مطرح کنند تا رای نهایی برای آن‌ها صادر شود.

مدارک مورد نیاز برای طرح شکایت از کارفرما

اگر کارگر قصد شکایت از کارفرما را دارد باید مدارک مورد نیاز برای اثبات حرف خویش را داشته باشد در غیر این صورت دادخواست وی رد خواهد شد. قبل از هر چیزی باید فرم دادخواست را به طور دقیق تکمیل کنید و سپس مدارک زیر را برای طرح شکایت از کارفرما ارائه کنید:

  • ارائه اصل و کپی کارت ملی
  • اصل شناسنامه (تصویر صفحه اول و دوم)
  • اصل و کپی پایان خدمت (معافیت)
  • فیش حقوقی و تصویر قرارداد (در صورت وجود)
  • پرینت سابقه پرداخت حق بیمه
  • حساب بانکی در صورت واریز حقوق
  • هرگونه مدرک بر میزان سابقه کار
  • دادخواست و پیوست‌های آن
  • ارائه اصل مدارک مورد استناد و اصل مدارک احراز هویت در جلسه دادرسی

این مدارک با توجه به نوع شکایت برای شما متفاوت خواهد بود و ما مدارک اصلی را برای شما ذکر کردیم، شما با کمک یک وکیل اداره کار می‌توانید از مدارک مورد نیاز دیگر مطلع شوید تا بتوانید حق خود را از کارفرما دریافت کنید. پس در نظر داشته باشید که در صورت تکمیل نکردن مدارک شما به مشکل بر می‌خورید. خیلی از افراد به دلیل نداشتن سند و مدرک از طرح شکایت خودداری می‌کنند در صورتی که می‌توانند از جهات مختلف حق خود را از کارفرما درخواست کنند و اینجا است که بهترین وکیل اداره کار در تهران به کمک شما می‌آید.

چرا برای شکایت از کارفرما به وکیل اداره کار نیاز داریم؟

برای طرح شکایت اولین چیزی که مهم است ثابت کردن رابطه کارفرمایی و کارگری است و سپس باید مدارک مورد نیاز جهت اثبات مزایای مطالبه و حقوق وجود داشته؛ جمع آوری کنید، افراد به تنهایی نمی‌توانند این مدارک را جمع آوری کنند در نتیجه به یک وکیل خبره جهت این کار نیاز دارند. برای گرفتن حق خود از کارفرما شما باید به فکر وکیل اداره کار و شکایت از کارفرما باشید در این صورت باید با حق و حقوق خود کاملاً آشنا شوید تا بتوانید مطالبه کنید. به کرات دیده می‌شود که خیلی از کارگران از بدیهی‌ترین حق خود نیز آگاه نیستند و در این صورت سر آن‌ها کلاه می‌رود.

گاهی کارگران بدون هیچ مدرک و اسنادی، به شکایت می‌پردازند در این صورت دعاوی مزبور به شکست می‌انجامد در صورتی که دیده شده است که کارگران مدارک کافی برای برنده شدن و گرفتن حق خود را به دادگاه ارائه دادند اما به دلیل استفاده نادرست نمی‌توانند حق قانونی خود را مطالبه نمایند. از این رو به شما پیشنهاد می‌کنیم تا برای گرفتن حق و استفاده درست از مدارک، از یک وکیل اداره کار خبره استفاده کنید و با همکاری آن، به بهترین شکل و در زمان بسیار کم حق خود را مطالبه نمایید.

شما با مشاوره حقوقی نیز می‌توانید برای شکایت مشورت کنید.

مزایای مشاوره با وکیل اداره کار و شکایت از کارفرما چیست؟

خیلی از تجربیات وکیل مجرب را شما ندارید و به همین دلیل شاید بتوانید در دادگاه حق خود را مطالبه کنید اما در زمان طولانی‌تر این اتفاق خواهد افتاد و به دلیل آشنا نبودن با قوانین درصد باخت و ضایع شدن حق شما از بردن شما در دادگاه بیشتر است. از مزایای مشاوره حقوقی با وکیل اداره کار می‌توان به موارد زیر نیز اشاره کرد:

  • عدم نیاز به حضور کارگر در مراحل رسیدگی (خیلی از کارگران تمایل روبه رو شدن با کارفرما خود را ندارند)
  • وکیل مجرب می‌تواند با به کارگیری بندهای قانون و فن بیان قوی از حق شما دفاع کند.
  • وکیل اداره کار با قوانین اداره کار، آیین نامه‌ها، بیمه‌ها و بخشنامه‌های مرتبط کار کاملاً آشنایی دارد.

مشاوره رایگان با وکیل اداره کار

به طور معمول ، پرداخت دستمزد کارگر بعد از استخدام انجام نمی شود ، و پس از انجام دادن کامل پروژه و یا حتی پس از اتمام بخشی از آن ، پرداخت انجام می شود . این امر ، حتما در قرارداد میان کارگر و کارفرما ، ذکر می گردد و طرفین قرارداد نیز ، باید از آن پیروی نمایند . بر اساس قانون کار ، کارگر شخصی می باشد که به دستور و همچنین درخواست کارفرما ، در ازای دریافت نمودن حق کار ، اعم از مزد و یا هر عنوان دیگری ، کار می کند . هر مشاور حقوقی و یا هر وکیل ، باید بر اساس قوانین و مقررات قانون کار ، دانش کافی و لازم را در تمام زمینه های قانون کار ، و دیگر موارد مشابه را داشته باشد تا بتواند به بهترین نحو ممکن و به طور تخصصی ، موکل خود را راهنمایی کند . در واقع اختلافات میان کارگر و کارفرما ، در مسائل مختلفی ریشه دارد که بهتر است با گفت و گو و به طور مسالمت آمیز ، این مسائل حل شود . اکثر این اختلافات ، به علت بی اطلاعی طرفین از قوانین کار به وجود می آید ، که با مشاوره و راهنمایی گرفتن از وکیلی مجرب و کارآزموده ، بسیاری از این مسائل قابل حل می باشند .

موضوعاتی که سبب اختلاف میان کارگر و کارفرما می شود ، در اکثر مواقع در خصوص عدم پرداخت حقوق و یا حتی اخراج ناگهانی از کار ، توسط کارفرما می باشد . هنگامی که کارگر ، تصمیم به شکایت کردن از کارفرما بگیرد ، اولین چیزی که باید در هنگام مراجعه به دادگاه یا وکیل ، ارائه دهد اثبات کردن رابطه کاری می باشد . که می تواند به وسیله : نسخه چاپی بانکی ، فیش حقوقی ، و … این رابطه را اثبات نماید . بستن قرارداد ، یکی از مهم ترین و حیاتی ترین کار ها ، پیش از شروع همکاری برای کارگر و کارفرما است .

دستمزد کارگر شامل چه مواردی است ؟

دستمزد کارگر ، شامل : مزد پایه وزارت کار ،  سنوات خدمتی ، سنوات ، حق اولاد ، بیمه ، عیدی ، حق مسکن ، بن کارگر  است .

حق سنوات چیست ؟

در پاسخ به این سوال ، باید افزود که : به مبلغی که کارگر برای یک ماه کار خود ، دریافت می‌ نماید در واقع حق سنوات گفته می شود . حق سنوات ، باید تحت هر شرایطی به مقدار معین شده و همچنین به طور تمام و کمال ، به کارگر پرداخت شود . پرداخت نمودن سنوات ، تا پایان پروژه و قرارداد ادامه خواهد داشت و حتی اگر ، کار خود را ترک نماید یا رضایت بر دریافت نکردن حق سنوات داشته باشد ، مطابق با قانون جدید ، کارفرما ملزم است که حق سنوات او را بپردازد . قسمت عمده حقوقی که به کارگر پرداخت می شود ، در واقع حقوق اصلی او می باشد که در ازای ارائه نمودن خدمت ، به کارگر پرداخت شده و بخش دیگر این پرداختی ها ، شامل : افزایش حقوق، اضافه کار ، سنوات خدمت و همچنین کسر کار می شود هم ، بر اساس حقوق اصلی محاسبه می گردد .

چه اقدامی باید در صورت عدم پرداخت سنوات و حقوق ، صورت گیرد ؟

در چنین شرایطی ، در وهله اول کارگر باید با کارفرما صحبت کند . چنانچه کارفرما باز هم زیر بار پرداخت کردن حقوق کارگر نرفت ، کارگر می تواند با مراجعه نمودن به اداره کار و یا حتی تکمیل کردم فرم الکترونیکی ، دادخواست خود را تنظیم و سپس ارسال نماید . قانون بعد از تایید درخواست ، با کارفرما برخورد می کند و او را وادار به پرداخت کردم مبلغ مشخص شده ، می نماید .

پرداخت حق بیمه

با وجود آن که اینک ، پرداخت کردن حق بیمه به کارگر در بعضی از شرکت ها ، عادی شده است ولی این امر ، خلاف عرف قانونی می باشد و پذیرفته نیست . در واقع ، حق بیمه باید برای اخذ بیمه هزینه شود ، و پرداخت نقدی حق بیمه به کارگر ، کار بسیار اشتباهی است . به همین سبب ، هر گونه قراردادی مبنی بر پرداخت کردن نقدی حق بیمه ، باطل می باشد و کارگر می تواند به طور قانونی ، از کارفرما شکایت نماید . در چنین شرایطی ، علاوه بر پرداخت نمودن جریمه توسط کارفرما ، او موظف است حق بیمه کارگر را هم ، طی مدت کار پرداخت نماید .

مشاوره حقوقی کارگر و کارفرما

از مشکلاتی که به طور معمول کارگران و کارفرمایان ، می توانند با وکیل اداره کار در میان بگذارند ، عبارت است از :

۱ / چگونگی تنظیم‌ نمودن قانونی قرارداد ،

۲ / کدام موارد شامل دستمزد کارگر می شود ،

۳ / چه مواردی باید در قرارداد قید شود ،

و …. .

پاسخ تمامی این سوالات را فرد می تواند با مراجعه نمودن به وکیلی معتبر و متخصص ، کسب کند . در واقع به سبب پیچیدگی این موضوع ، پیشنهاد می شود که هر یک از کارگر یا کارفرما ، در صورت مواجه شدن با این قبیل مسائل ، خود راسا اقدام به طی نمودن روند پرونده نکنند و برای طی کردن پروسه پرونده شان ، از وکیلی متخصص و با تجربه ، که علاوه بر دانش از تجربه کافی نیز برخوردار است ، کمک بگیرند تا روند پرونده آن ها ، در کوتاه ترین زمان ممکن و به بهترین نحو ، طی شود .

مشاوره رایگان با وکیل اداره کار | وکلای دیوان

وکلای کارآزموده و مجرب دیوان ، با بیش از ده سال سابقه فعالیت در این حوزه ، و همچنین با صد ها پرونده موفق ، آماده ارائه تخصصی ترین و تضمینی ترین خدمات حقوقی ، به عموم هموطنان می باشند . افراد می توانند ، تنها با برقراری‌ تماس با گروه وکلای دیوان ، از مشاوره حقوقی با زبده ترین و متخصص ترین وکلا، برخوردار شوند .

جمع بندی

اگر قبل از هرکاری از اطلاعات و مراحل آن کار به درستی آگاه نباشید، به مشکلات بزرگی برخورد می‌کنید. وکیل اداره کار و شکایت از کارفرما این امکان را به شما می‌دهد تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به راحت‌ترین شکل حق خود را از کارفرما مطالبه نمایید.

در نتیجه در انتخاب وکیل مناسب و با تجربه به هیچ عنوان کوتاهی نکنید.

بهترین وکیل اداره کار در تهران

وقتی صحبت از مسائل حقوقی می شود، داشتن وکیل مناسب بسیار مهم است. این امر به ویژه در هنگام برخورد با مسائل مربوط به کار که ممکن است معیشت و شغل شما را تحت تأثیر قرار دهد، صادق است. در تهران یک وکیل وجود دارد که از بقیه متمایز است – بهترین وکیل اداره کار.

این وکیل متخصص با سالها تجربه در رسیدگی به پرونده های مختلف مربوط به قانون کار، سوابق اثبات شده ای در ارائه نتایج مطلوب برای مشتریان دارد. او پیچیدگی های موجود در حل اختلافات محل کار را درک می کند و می داند که چگونه از حقوق کارگران تحت قوانین ایران محافظت کند.

چیزی که او را از سایر وکلا متمایز می کند علاقه اش به کمک به مردم است. او برای گوش دادن با دقت به نگرانی های هر مشتری وقت می گذارد و بر اساس موقعیت های منحصر به فرد آنها توصیه های شخصی می کند. تخصص او فراتر از طرح دعوی قضایی است – او اقدامات پیشگیرانه مانند تهیه پیش نویس قراردادهای کاری یا مشاوره در مورد رویه های شکایت مناسب را ارائه می دهد.

اگر به دنبال یک وکیل مجرب هستید که بتواند به طور موثر منافع شما را نمایندگی کند، بهتر است از بهترین وکیل دفتر کار در تهران دیدن کنید!

مشاوره رایگان با وکیل اداره کار

اگر با مسائل مربوط به شغل، مانند اخراج نادرست یا آزار و اذیت در محل کار سر و کار دارید، مهم است که از یک وکیل اداره کار مشاوره حقوقی دریافت کنید. با این حال، بسیاری از مردم برای کمک گرفتن از یک وکیل مردد هستند زیرا معتقدند که این کمک هزینه زیادی خواهد داشت.

خوشبختانه، بسیاری از وکلا به مشتریان بالقوه مشاوره رایگان ارائه می دهند. این به این معنی است که می توانید بدون نگرانی در مورد پرداخت هزینه های اولیه، پرونده خود را با آنها در میان بگذارید.

در طی یک مشاوره رایگان با یک وکیل دفتر کار، شما این فرصت را خواهید داشت که وضعیت خود را توضیح دهید و در مورد نحوه انجام مراحل قانونی سؤال بپرسید. وکیل همچنین می تواند ارزیابی پرونده شما را ارائه دهد و بر اساس تخصص خود اقدامات بعدی را توصیه کند.

در برخی موارد، وکیل حتی ممکن است بتواند به شما ایده بدهد که در صورت موفقیت‌آمیز بودن پرونده‌تان، چه نوع غرامت یا تصمیمی را می‌توانید انتظار داشته باشید.

استفاده از مشاوره رایگان یک راه عالی برای شروع حل و فصل هر گونه اختلافات مربوط به شغل و در عین حال به حداقل رساندن ریسک مالی است. بنابراین اگر در این زمینه به راهنمایی حقوقی نیاز دارید، در تماس با ما دریغ نکنید!

وکیل متخصص در بخش کار

به طور خلاصه، پیدا کردن یک وکیل معتبر و متخصص در دفتر کار می تواند کلید حل موثر مسائل حقوقی محل کار شما باشد. با وجود تعداد زیادی وکلا در تهران، انتخاب وکیلی با تجربه و آگاهی از قوانین کار ایران بسیار مهم است.

اگر به دنبال یک وکیل با ضمانت هستید که در بخش کار متخصص باشد، از وکیل پیشنهادی ما دوری نکنید. قبل از اینکه تصمیم بگیرید که آیا آنها برای پرونده شما مناسب هستند یا خیر، می توانید از مشاوره رایگان از طریق تلفن یا چت آنلاین لذت ببرید.

به یاد داشته باشید که انتخاب یک وکیل خوب مهم است زیرا نه تنها بر نتیجه شما تأثیر می گذارد بلکه بر میزان هزینه های شما نیز تأثیر می گذارد. همیشه قبل از استخدام در مورد گواهینامه و صلاحیت آنها بپرسید.

بنابراین تردید نکنید – امروز با وکیل دفتر کار پیشنهادی ما با شماره دفتر آنها تماس بگیرید یا برای اطلاعات بیشتر در مورد اینکه چگونه می توانند به شما در عبور از چالش های قانونی مربوط به قانون کار به شما کمک کنند از وب سایت آنها بازدید کنید.

منبع: وکیل اداره کار در موسسه حقوقی تهران وکیل

4.2/5 - (8 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

‫4 دیدگاه ها

    1. با عرض سلام
      بحث در خصوص به ارث رسیدن حقوق متوفی به بازماندگان مانند همسر، فرزند دختر یا پسر، مفصل می باشد. در اینجا توضیحاتی خدمتتان ارائه می گردد ، امیدوارم به سوال شما پاسخ داده شود….
      فرزندان متوفی در صورتی که سن آنها کمتر از 18 سال باشد، یا به علت بیماری یا نقص عضو (طبق گواهی کمیسیون پزشکی) قادر به کار کردن نباشند، از حقوق مستمری متوفی بهره خواهند برد.
      همچنین چنانچه در یکی از دانشگاه ها مشغول به تحصیل باشند تا پایان 25 سالگی نیز قابل پرداخت خواهد بود.

  1. با سلام خسته نباشید…بنده ۲۱سال ازسال ۸۰ در چاپخانه مشغول بکار میباشم در۴سال اول عنوان شغلی بنده کارگر ساده بوده و بعد از آن ماشینچی..عنوان ماشینچی در کمیته سخت وزیان آورتایید شده اما کارگر ساده نه..آیا راه حلی واسه تایید کارگر ساده هست که بازنشسته شوم؟آیا باگرفتن وکیل مجرب مشکل حل میشه ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط