مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ ابهر + ماده ۹۹ + شهرداری + تلفن

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در شهر ابهر نظارت فوق العاده­ای بر ساخت و ساز بنا و سازه­ ها صورت می­گیرد. این نظارت­های سختگیرانه سبب جلوگیری از بروز حوادث ناشی از عدم رعایت ضوابط ساختمان­ها شده است.

یکی از مهم­ترین قوانینی که جرایم ساخت و ساز را تحت­ الشعاع قرار می­دهد، ماده ۱۰۰ و ۹۹ شهرداری هستند.

افرادی که در شهر ابهر قصد ساخت و ساز بنا دارند، باید به این دو ماده توجه کافی نشان دهند تا مشکلی در طول روند ساخت بنا پیش نیاید.

کمیسیون ماده ۱۰۰ و ۹۹ چیست؟

کمیسیون ماده ۱۰۰ و ۹۹ تشکیل شده از افرادی است که به بررسی و تعیین جریمه تخلف­های مشمولان ماده ۱۰۰ و۹۹ می­پردازند. ماده ۱۰۰ مشمول سازه­هایی با استحکام ناکافی، تخلف مهندس ناظر، تغییر کاربری غیر قانونی و… می­شود که به موجب آن، جریمه­ای با صلاحدید کمیسیون برای این گونه سازه­ها مشخص می­شود که باید پرداخت شود.

ماده ۹۹ اما مربوط به بناهایی است که در خارج از محدود مجاز ساخت و ساز شهر ابهر ساخته شده­اند یا به صورت غیرقانونی ساخت آنان آغاز شده است. بنابر اهمیت این تخلف، شهرداری شهر ابهر مجاز است که دستور تخریب سازه را صادر کند. در این صورت برای مالک یک اخطاریه با فرصت ۳ ماهه برای اعتراض فرستاده می­شود.

اعضای تشکیل دهنده کمیسیون­ ها

اعضای این کمیسیون، به دلیل اهمیت بالای آن، از اعضای زیر تشکیل می­شود:

  • نمایندگان وزارت کشور
  • نماینده دادگستری ابهر
  • نماینده شهرداری ابهر
  • نماینده شورای اسلامی ابهر

البته هر یک از افرادی که نام برده شد، محدودیت­هایی دارند و اعضا از حق رای مساوی برخوردار نیستند.

سخن پایانی

به دلایل مختلفی ممکن است شهروندان ابهری ناخواسته درگیر مشکلات این چنینی شوند. در این صورت باید کار را به افرادی که در این حرفه سابقه و تخصص زیادی دارند سپرد تا نتیجه­ای مطلوب حاصل شود. پیشنهاد ما به شما برای حل این مشکل، تیم حقوقی وکلای دیوان است.

در صورتی که قصد مشاوره یا ارتباط مستقیم با این تیم را دارید، می­توانید از طریق شماره­ های ۰۹۱۲۹۳۵۳۴۷۰و ۰۹۱۹۹۳۵۳۴۷۰ یا از طریق سایت وکلای دیوان، با وکلای شهر ابهر ارتباط برقرار کنید.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط