مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک + ماده ۹۹ + شهرداری + تلفن

divan

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در این نوشتار به بحث وکیل کمیسیون ماده 100 شهرداری می پردازیم .  به صورت کلی و بر طبق قوانین و مقررات شهرداری کلیه ساخت و سازها در مناطق شهری و روستایی باید با پروانه ساخت انجام شود. ساخت و سازهایی که غیرقانونی باشد به دلیل رعایت نکردن ضوابط و مقررات از سوی شهرداری جریمه می شود و پرونده آنها برای رسیدگی بیشتر به کمیسیون ماده 99 شهرداری منتقل می شود تا این جرم در دادگاه رسیدگی شود. . اگر می خواهید درباره کمیسیون اصل 99 بیشتر بدانید، در پایان با ما همراه باشید.

کمیسیون ماده ۹۹ شهرداری چیست؟

کمیسیون های مختلفی در شهرداری وجود دارد که به موارد تخلف از قوانین و مقررات رسیدگی می‌کنند. یکی از این کمیسیون ها کمیسیون اصل 99 شهرداری است. در واقع هدف از تشکیل این کمیسیون جلوگیری از عملیات ساختمانی غیر مجاز در خارج از محدوده مصوب شهرها است. به همین دلیل پرونده های مربوط به ساخت و سازهای غیرمجاز در این کمیسیون بررسی می‌شود.

اعضای کمیسیون ماده 99 شهرداری

این کمیسیون دارای چندین عضو است که در مورد رای نهایی کمیسیون تصمیم می گیرند. این اعضا به شرح زیر می‌باشند.

نماینده قوه قضائیه

نماینده وزارت کشور

نماینده وزارت مسکن و شهرسازی

لازم به ذکر است محل برگزاری کمیسیون ماده 99 شهرداری، ستاد کل استان ها می باشد.

وکیل کمیسیون اصل 99 شهرداری کیست؟

با افرادی که بر خلاف قوانین و مقررات در خارج از محدوده های مجاز تعیین شده توسط شهرداری اقدام به ساخت و ساز کرده باشند، برخورد خواهد شد. این افراد معمولاً اطلاعات و آگاهی کافی از قوانین و توضیحات ندارند، بنابراین نمی توانند در دادگاه به خوبی از خود دفاع کنند و موارد لازم را بیان کنند. به همین دلیل بهتر است از وکیل کمیسیون ماده 99 شهرداری کمک بگیرید. هر وکیل دارای تخصص و تجربه در زمینه خاصی از قانون و مقررات است. وکیل ماده 99 شهرداری، وکیلی است که علاوه بر آشنایی با قوانین شهرداری و شهرسازی، نظارت کامل بر برنامه ریزی و پیگیری دعاوی در این زمینه و در دیوان عدالت اداری دارد. و قوانین مرتبط و می تواند بهترین راه حل ها و پیشنهادات را ارائه دهد. به مشتری خود فرآیند ردیابی و حل و فصل سریعتر پرونده را ارائه دهید.

رویه در کمیسیون ماده 99 شهرداری چگونه است؟

بر اساس ماده 99 قانون شهرداری ها، کلیه شهرداری ها موظفند با در نظر گرفتن تحولات احتمالی، محدوده شهر را تعیین و طرح جامع شهرسازی ارائه کنند. بر اساس این ماده شهرداری ها باید برای انجام کارهای عمرانی مختلف از جمله سنگ فرش خیابان ها، تفکیک و تفکیک اراضی، ایجاد کارگاه و کارخانه، ایجاد باغ و ابنیه به شهر و طرح توسعه توجه کنند تا هیچ یک از این موارد خارج از محدوده مشخص شده انجام نشود. در صورت مشاهده هر یک از موارد فوق و تخلف از ماده 99 قانون شهرداری، موضوع جهت پیگیری به کمیسیون ماده 99 شهرداری ارجاع خواهد شد.

کمیسیون اصل 99 چه اختیاراتی دارد؟

 

پرونده هایی که به کمیسیون ماده 99 ارسال می شود باید توسط وکیل کمیسیون ماده 99 پیگیری شود. این کمیسیون اختیارات مختلفی دارد و در صورت اثبات تخلف، این کمیسیون می تواند جریمه پرداخت کند یا حکم تخریب صادر کند. لازم به ذکر است میزان این جریمه معادل پنجاه تا هفتاد درصد قیمت روز ساختمان می‌باشد.

آیا می توان به آرای کمیسیون ماده 99 شهرداری اعتراض کرد؟

کمیسیون ماده 99 استانداری پس از رسیدگی به پرونده رای صادر می کند. تنها مرجعی که می تواند به آرای این کمیسیون اعتراض کند دیوان عدالت اداری است. بر این اساس، ذی‌نفع می‌تواند حداکثر تا سه ماه پس از صدور رأی نسبت به این رأی به دیوان عدالت اداری شکایت کند. این کار به بهترین وجه توسط یک وکیل واجد شرایط انجام می شود که به تمامی قوانین و مقررات مسلط است. زیرا اگر یک وکیل مجرب با بررسی همه جوانب، لایحه محکمی تهیه کند، قطعا نتیجه بهتری در دیوان عدالت اداری خواهد داشت. توجه داشته باشید که امکان تجدید نظرخواهی از آرای صادره در شعبه بدوی دیوان عدالت اداری نیز وجود دارد. تنها 20 روز فرصت دارد تا تجدید نظرخواهی در دادگاه تجدیدنظر بررسی شود.

 کمیسیون ماده 100 شهرداری

منظور از کمیسیون ماده 100 شهرداری همان مواردی می باشد که در  مورد تخلفات ساختمانی در ماده 100 قانون  شهرداری ها بدان اشاره شده است.

به صورت کلی  در سطح شهرهای کشور هر فردی که اقدام به ساخت و ساز ، تعمیر ، تغییر کابری و … در سطح شهری بنماید  باید قبل از هر چیز به شهرداری مراجعه نموده و در این رابطه  از این سازمان  اقدام به دریافت  مجوز بنماید .

در صورتی فرد قبل از دریافت مجوز اقدام به انجام فعل مربوطه بنماید،  در این صورت شخص  به کمیسیون ماده 100 شهرداری معرفی خواهد شد و به تخلفات وی رسیدگی خواهد شد .

با ارجاع پرونده فرد به کمیسیون ماده 100 شهرداری  که مرکب از نمایندگان وزارت کشور ، قوه قضائیه  . یک نفر به نمایندگی از شورای شهر می باشد   کمیسیون تشکیل شده و در این رابطه اقدام به  برسی پرونده فرد نموده ودر این رابطه رای صادر می شود .

قبل از صدور رای از فرد خواسته می شود که در این باره  اقدام به   ارائه دفعیات خود بنماید و در انتها رای صادر می شود.

در صورتی که فرد به رای صادره اعتراض نماید  رای به شعبه تجدید نظر رفته و  دوباره مورد رسیدگی قرار میگیرد و اگر فردی به هر دلیلی  به ان نیز اعتراض داشته باشد در این رابطه می تواند اقدام به طرح شکایت  در دیوان عدالت اداری بنماید .

هزینه اخذ وکیل کمیسیون ۱۰۰ ماده 99 شهرداری

 

برای ارجاع پرونده به وکیل در کمیسیون اصل 99 شخص باید هزینه ای بپردازد. میزان این حق الزحمه در محدوده تعیین شده توسط آیین نامه حقوق وکلا می باشد. به عبارت دیگر می توان گفت هزینه اخذ وکیل متخصص کمیسیون ماده 99 معادل 8-10 درصد مبلغ درخواستی شخص خواهد بود. بنابراین بهتر است فرد به جای پیگیری پرونده خود و سردرگمی و بلاتکلیفی به دلیل نداشتن دانش کافی در این زمینه، از وکیل کمک بگیرد.

چگونه می توان بهترین وکیل کمیسیون ۱۰۰ ماده ۹۹ را انتخاب کرد؟

 

بهترین وکلا در این زمینه افرادی هستند که تجربه و تخصص کافی در مسائل شهرداری و کمیسیون اصل 99 و ضوابط و مقررات ساخت و ساز ساختمان داشته باشند. این وکلا به راحتی می توانند از پرونده هایی که به کمیسیون ماده 99 شهرداری ارسال می شود دفاع کنند.

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک اصفهان
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک ادرس
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک استان تهران
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک ارتش
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک به عهد
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک بانک ملت
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک بدون کنکور
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک برای چیست
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک بانک صادرات
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک پیگیری
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک پردیس
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک پیام نور
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک پورتا
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک تهران
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک تبریز
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک تلفن
وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ اراک ثبت
امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط