مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ همدان + ماده ۹۹ + شهرداری + تلفن

divan

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

وکیل کمیسیون ماده 100 همدان یکی از وکلایی می باشد که در این رابطه در حال فعالیت و کار وکالت می باشد ، این وکیل  در کار خود دارای تخصص بسیار بالایی می باشد  و با توجه به   آشنایی و سابقه وی در این امر می تواند به بهترین شیوه در این زمینه اقدام بنماید .

اگر شما نیز دارای پرونده ای در کمیسیون ماده 100 دیوان عدالت اداری همدان می باشید و در این رابطه نمی دانید که به چه شیوه ای اقدام کنید  می توانید وکالت در پرونده را به این وکیل متخصص سپرده  و در بهترین حالت با رای به نفع خود تحویل گرفته و به نتیجه برسانید .

 

نمونه رای کمیسیون ماده 100 شهرداری همدان

اطلاعیه ارسالی و ضمائم آن جهت اطلاع از نوع تخلف در فرم پیوست مطالعه شود.  فرم دفاع تکمیلی باید ظرف مدت 10 روز پس از دریافت اخطاریه به دبیرخانه اداره کل ماده 100 ارائه شود. در هنگام ارائه دفاعیه حضور مالک و نماینده قانونی به همراه شناسنامه و سند الزامی است.

در صورت حضور ذینفعان ملک (مستاجر و …) ارائه (عکس یا وکالت نامه یا اجاره نامه رسمی) الزامی است.

در صورتی که ملک به نام شرکت باشد ارائه (امضای مدیرعامل یا قائم مقام، مهر شرکت و روزنامه رسمی) الزامی است.

در صورتی که پرونده مربوط به وزارتخانه ها یا بانک ها باشد، امضای مدیر یا مدیر مربوطه، مهر و معرفی نامه الزامی است.

در صورتی که ملک متعلق به ورثه باشد گواهی انحصار وراثت توسط ورثه یا نماینده قانونی الزامی است.

پس از صدور اخطاریه و انقضای مهلت، عدم ارائه فرم دفاع تکمیلی مانع از رای گیری کمیسیون ها نخواهد بود.

بر اساس تبصره یک ماده 100 قانون شهرداری، ابلاغ و اجرای آرای ماده 100 به عهده بخش داری مربوط است. عدم رای به شهرداری منطقه ارجاع شود.

در صورت اعتراض به رای حداکثر ظرف مدت 10 روز از ابلاغ رای اولیه به شهرسازی منطقه مربوطه مراجعه و لایحه اعتراض خود را تسلیم نموده تا به همراه بخشدار مربوطه به این اداره کل ارسال شود. پرونده به کمیسیون بررسی ارسال شود.

برای اطلاع از وضعیت پرونده با شماره تلفن (88833061) و یا پاسخگویی این اداره کل (88830030) تماس بگیرید.

وکیل کمیسیون ماده 100 و تعریف آن

 

برای ارائه تعریفی از کمیسیون ماده 100 ابتدا باید ماده 100 قانون شهرداری را بیان کنیم.

در ماده 100 قانون شهرداری آمده است: «مالکین اراضی و املاک واقع در محدوده شهر یا حریم آن باید قبل از هر اقدام ساختمانی با تفکیک اراضی و شروع بنا از شهرداری پروانه دریافت کنند. شهرداری می تواند از عملیات ساخت و ساز ساختمان های بدون پروانه یا خلاف مفاد پروانه توسط مأمورین خود اعم از اینکه ساختمان در زمین محصور یا غیر محصور واقع شده باشد جلوگیری کند.

در موارد مذکور از نظر شهرسازی اصول فنی یا بهداشتی تأسیسات و ساختمانهای مغایر با مشخصات مندرج در پروانه ضروری بوده و یا ساختمان بدون پروانه شهرداری احداث یا شروع به ساخت نموده باشد، بنا به درخواست شهرداری در کمیسیون هایی مرکب از نمایندگان وزارت کشور توسط وزیر کشور و عضو شورای شهر توسط انجمن انتخاب می‌شود. کمیسیون پس از وصول پرونده به ذینفع اعلام می کند که ظرف ده روز توضیحات خود را کتبا ارسال خواهد کرد. کمیسیون موظف است پس از انقضای مهلت مذکور با حضور نماینده شهرداری حسب مورد نسبت به موضوع تصمیم گیری نماید. در مواردی که شهرداری از ادامه ساختمان بدون پروانه یا بر خلاف مفاد پروانه ممانعت به عمل آورد، موظف است ظرف یک هفته از تاریخ انسداد موضوع را با کمیسیون مذکور در میان بگذارد.

در صورتی که تصمیم کمیسیون در مورد قلع تمام یا قسمتی از ساختمان باشد، مهلت مناسبی را که بیش از دو ماه نباشد تعیین می‌کند. شهرداری موظف است مراتب را به مالک اعلام نماید. چنانچه مالک در مدت مقرر اقدام به ساخت قلع ننماید شهردار سریعاً اقدام نموده و هزینه آن را طبق مقررات آیین نامه اخذ عوارض از مالک دریافت خواهد کرد.

 

 

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ همدان

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ همدان اصفهان

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ همدان ادرس

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ همدان استان تهران

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ همدان استان فارس

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ همدان ازادگان

 

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط