مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرکرد + ماده ۹۹+ شهرداری+ تلفن

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

شهرکرد یکی از شهر‌های بزرگ ایران است که ساخت و ساز‌های زیادی در آن و خارج از محدوده شهر، انجام می‌­شود. شهرداری این شهر، کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرکرد را، به منظور جلوگیری از این اقدامات تشکیل داده است. این کمیسیون هنگام مشاهده هرگونه تخلف، موظف می­باشد تا متخلف را جریمه و در صورت نیاز، بنا غیرقانونی را تخریب نماید.

لازم به ذکر است که صاحبان ملک، می­توانند نسبت به دستور کمیسیون ماده ۱۰۰ اعتراض کنند. برای اعتراض به این دستور، بهتر است از وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرکرد کمک بگیرید. برای آشنایی بیشتر با این موضوع توصیه می‌کنیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید.

کمیسیون ماده ۹۹ شهرداری چیست؟

شهرداری شهرکرد، از کمیسیون‌های مختلفی تشکیل شده است تا تخلفات صورت گرفته در شهر را بررسی و در مواقع نیاز، با آن‌ها برخورد نمایند. یکی از مهمترین آن‌ها، کمیسیون ماده ۹۹ شهرکرد می‌باشد که برای جلوگیری از انواع ساخت و ساز‌های غیرمجاز در شهر و حومه شهر تشکیل شده است.

به طور کلی همه پرونده‌های موجود در رابطه با ساخت و ساز‌های غیرقانونی، توسط این کمیسیون مورد بررسی قرار می‌گیرند.

اعضا کمیسیون ماده ۹۹ شهرداری

کمیسیون ماده ۹۹ شهرداری شهرکرد از مجموعه‌ای تشکیل شده است که می‌توانند در رای نهایی کمیسیون نقش داده باشند. اعضا تشکیل دهنده کمیسیون ماده ۹۹ عبارتند از

  • نماینده قوه قضائیه
  • نماینده وزارت کشور
  • نماینده وزارت مسکن و شهرسازی

این افراد برای برگزاری کمیسیون، موظف هستند تا در شهرداری استان شهرکرد حضور یابند.

آیا می‌توان به حکم کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری اعتراض نمود؟

همانطور که پیشتر اشاره شد، کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری، پس از تشخیص و بررسی تخلفات صورت گرفته، می‌تواند حکم جریمه یا تخریب ساختمان را صدور کند. دیوان عدالت یکی از مراجع مهم کشور است که این حق را دارد تا نسبت به آرا این کمیسیون، اعتراض کرده و حکم را تغییر دهد.

بنابراین، ذینفع، در صورت معترض بودن به حکم کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرکرد، باید ۳ ماه پس از صدور حکم، اقدام به تنظیم شکایت در دیوان عدالت کند.

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرکرد

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری، به دلیل تسلط بالایی که بر قوانین و مقررات دارد، می‌تواند به شما در تنظیم شکایت نسبت به آرا کمیسیون کمک نمایند. اعتراض به حکم کمیسیون ماده ۱۰۰، زمانی نتیجه‌پذیر است که توسط وکلای دیوان تنظیم شود. دقت داشته باشید که برای درخواست تجدید نظر و بررسی مجدد آن در شعبه تجدیدنظر دیوان عدالت، تنها ۲۰ روز فرصت دارید.

برای تنظیم شکایات خود می‌توانید با شماره های ۰۹۱۲۹۳۵۳۴۷۰ و ۰۹۱۹۹۳۵۳۴۷۰ تماس بگیرید یا به سایت وکلای دیوان مراجعه نمایید. وکلای دیوان با تجربه زیادی که در زمینه کمیسیون ماده ۱۰۰ دارند، بهترین نتیجه را برای شما رقم خواهند زد.

 

 

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط