مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ لاهیجان + ماده ۹۹ + شهرداری + تلفن

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

برای رعایت ایمنی و نظم جامعه، قوانینی وضع شده ­اند تا مردم با رعایت آن­ها به ایجاد و برقرای نظم و ایمنی، کمک کنند. در شهر لاهیجان نیز قوانینی وجود دارد که در سرتاسر ایران یکسان است. هر شهروند لاهیجانی موظف است در هنگام ساخت و ساز، به قوانین ساخت توجه کند تا مشمول کمیسیون ماده ۱۰۰ یا ۹۹ نشود.

در ادامه قصد داریم توضیحاتی در مورد این دو ماده ارائه دهیم پس تا انتها با ما همراه باشید.

موارد تخلفی که مشمول ماده ۱۰۰ لاهیجان می­ شود، چیست؟

به صورت کلی مالکانی که سازه ­شان تخلفاتی از جمله عدم داشتن پروانه ساخت از سوی شهرداری، عدم استحکام سازه، تخلف مهندس ناظر، تجاوز بنا به معابر، تغییر کاربری غیرمجاز و… را داشته باشند، مشمول ماده ۱۰۰ هستند و بررسی این دسته تخلفات به عهده کمیسیون ماده ۱۰۰ لاهیجان است.

مشمولان ماده ۹۹ قانون، مالکانی هستند که یا بنای آن­ها در محدوده غیر مجاز شهر لاهیجان ساخته شده باشد یا ساخت بنا به صورت غیر قانونی آغاز شده باشد. در این صورت کمیسیون رایی مبنی بر تخریب بنا صادر می­کند که به موجب آن، اخطاریه­ای با زمان اعتراض ۳ ماهه به دست مالکان خواهد رسید. برای لغو این حکم، باید حداکثر تا ۳ ماه آینده مدارک خود را به دیوان عدالت تسلیم کنید.

میزان جریمه برای مشمولان ماده ۱۰۰در لاهیجان

جریمه­ای که کمیسیون برای پرداخت به متخلفان اعلام می­کند، معمولاً یکسان نیستند و در برخی موارد کم و زیاد می­شوند. برای مثال جریمه یک پروژه ساخت و ساز مسکونی بزرگ و عظیم، طبیعتا بیشتر از جریمه یک خانه یک طبقه کوچک خواهد بود.

سخن پایانی

برای پیش بردن امور مربوط به اعتراضیه خود به دیوان عدالت لاهیجان، نیازمند فردی با تجربه و متخصص در امور حقوقی هستید. فردی که بتواند مدارک شما را تکمیل کند و سبب لغو اجرای حکم شود.

در صورتی که مشمول این دو ماده هستید، می­توانید وکالت خود را به تیم حقوقی وکلای دیوان بسپارید. در صورتی که نیاز به مشاوره دارید، می­توانید از شماره­های ۰۹۱۲۹۳۵۳۴۷۰ و ۰۹۱۹۹۳۵۳۴۷۰ استفاده کنید و یا به سایت وکلای دیوان رجوع کنید.

 

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط