مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به گمرک در دیوان عدالت اداری+ وکیل+ بهترین+ تضمینی ‏

اعتراض به گمرک در دیوان عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

امروزه با افزایش روابط اقتصادی کشورها معمولا  اهمیت گمرک دو چندان شده  است و حکومت ها برای حفظ منافع ملی و همچنین جلوگیری از تهدید سلامت اقتصادی  و جسمی مردم  قوانین متفاوتی در این باره وضع می شود که در اثر افزایش بسیار زیاد این قوانین معمولا  مشکلات زیادی برای افراد ایجاد می شود .

برای حل این مشکلات معمولا افراد می توانند  به وکلای متخصص  در امور گمرک  مراجعه نمایند. گروه تخصصی وکلای دیوان آماده ارائه خدمات حقوقی مورد نیز در خصوص  همه امور گمرک می تواند امور شما را به عهده گرفته و  به نتیجه مورد نظر برساند.

در سازمان گمرک ممکن است بین  افراد با این سازمان در خصوص موارد متفاوتی اختلافات فراوانی به پیش بیاید  .

کمیسیون های حل اختلاف گمرکی

به صورت کلی در هر موردی که در نتیجه اقدامات و یا به هر دلیلی اختلافاتی بین سازمان  امور  گمرکی و تجار به پیش بیاید معمولا در این رابطه  امور به کمیسیونهای حل اختلاف  گمرکی فرستاده می شود .

کمیسیونهای حل اختلاف گمرکی به صورت کلی کمیسیون هایی می باشند که به اختلافات ایجاد شده بین تجار و همچینین صادر کنندگان و وارد کنندگان  با اداره گمرک می پردازد و این مشکلات ممکن است ناشی از موارد متفاوتی باشد .

بر  اساس  ماده 111 قانون امور گمرکی، اختلافات قابل طرح و در کمیسیون های  رسیدگی به اختلافات گمرکی شامل موارد زیر می باشد :

اختلاف در تشخیص نوع  تعرفه

اختلاف ایجاد شده در زمینه تشخیص ارزش و قیمت کالا

اختلاف در تعیین انواع جریمه ها در غیرموارد قاچاق گمرکی

اختلاف در  تعیین و تشخیص  قوه قهریه

اختلاف در تشخیص  انواع مقررات گمرکی

به صورت کلی این موارد ، موجبات اختلاف بین سازمان گمرک و همچینن سایر مواردی می باشد  که در کمیسیونهای حل اختلاف مورد بررسی قرار  میگیرند.

 به موجب  ماده 144 قانون امور گمرکی کشور  به منظور رسیدگی و حل  اختلافات ناشی از ارزش مادی  کالا ، تشخیص میزان  تعرفه ، جرائم به غیز از  موارد قاچاق کالاها و ارز مقررات گمرکی کمیسیون های بدوی و تجدیدنظر حل اختلافات گمرکی تشکیل می گردد .

برای نمونه  یکی از موارد بسیار شایع که در این مورد مورد بررسی قرار میگیرد این می باشد که برخی از تولیدکنندگان در این باره اقدام به دریافت ارز دولتی می نمایند و  به  جای  واردات کالاهای که برای ان ارز دولتی دریافت نموده باشند، اقدام به وارد کردن کالاهایی دیگر می نمایند و برای وارد کردن انها باید قیمت آنها را به صورت کارشناسی به گمرک اعلام کنند که در این رابطه قیمت آنها را بسیار کمتر تعیین می کنند و در این موارد موضوع به کمیسیون حل اختلافات گمرکی کشیده شده و در آنجا مورد بررسی و رسیدگی قرار میگیرد .

در این رابطه معمولا پرونده تشکیل شده و زمان  رسیدگی به پرونده معین می گردد ،  زینفع می تواند در این خصوص خود و یا همراه وکیل خود  لایحه ای دفاعی را به کمیسیون تقدیم نماید و یا اینکه شخصا ویا به همراه وکیل خود در امور گمرکی به در جلسه حضور پیدا کند و اظهارات و دفاعیات خود را معین نماید. در این مورد معمولا رسیدگی انجام می شود در این خصوص رای صادر می گردد.

بعد از صدور رای در کمیسیون حل اختلافات گمرکی  در مواردی آرا قطعی و غیر قابل تجدید نظر می باشند و در باقی موارد که مطابق قانون قابل تجدید نظر می باشند ، در مرحله بعد مورد رسیدگی و تجدید نظر قرار میگیرند.

در مواردی که فرد به آرای صادره در مرحله تجدید نظر اعتراض نماید معمولا  در این رابطه  رای به مرحله تجدید نظر رفته و در آنجا دوباره مورد رسیدگی قرار میگیرد.

برای اینکه  یک تاجر در این مرحله از کمیسیون بتواند نتیجه بهتری بگیرد بهترین راه این می باشد که فرد  از وکلای متخصص در امور گمرکی استفاده نماید . گروه تخصصی وکلای دیوان در این مورد قادر به قبول تمامی پرونده های در مراحل بودی و تجدید نظر بوده و شما می تواند با ارائه پروند ها به این وکیل با خیال راحت  در این باره  در این رابطه  منتظر دریافت رای با نتیجه مورد نظر خود باشید .

براساس ماده  ماده 10 و 11 قانون تشکیلات وآیین دادرسی دیوان عدالت داری  برای اشخاص داخل  ایران ظرف 3 ماه و برا اشخاص مقیم خارج از ایران  افراد می تواند در ظرف 6 ماه به آرای صادره در کمیسیون های حل اختلافات گمرکی  در دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایند و در این خصوص علیه این سازمان طرح دعوی کنند.

در دیوان عدالت اداری به صورت کلی ارای صادره در این موارد به صورت شکلی مورد بررسی قرار میگیرند ، بررسی شکلی ارا بدین صورت می باشد که  آرای صادره از نظر مطابقت با قانون و شرع مورد  رسیدگی قرار میگیرند و در صورتی که را برخلاف قانون صادر شده باشد در این مورد رای صادره را به شعبه هم عرض کمیسیون حل اختلافات گمرکی ارسال می نماید .

اما اگر رای در این باره  تایید شود معمولا رای قطعی و لازم الاجرا می شود و هر کدام از این دو رای صادره در این باره قابلیت اعتراض در شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری را دارا می باشند.

لازه به ذکر است کعه براساس قانون دیوان عدالت اداری کلیه مراحل رسیدگی در این سازمان به صورت غیر حضوری بوده و هیچ فردی حق حضور در دیوان عدالت اداری را ندارد . تنها در مواردی که دیوان عدالت اداری حضور طرفین توسط قاضی در این زمینه لازم  بداند در این زمینه اقدام به احضار طرفین می شود.

در  دیوان به صورت کلی تنها  وکلای دیوان در این رابطه حق حضور در جلسات رسیدگی دیوان عدالت اداری را دارند و می توانند لوایح خود را مستقیم به نزد رئیس شعبه برده و در این مورد  موارد لازم را قضات دیوان عالی کشور توضیح بدهند.

در این زمینه گروه تخصصی وکلای دیوان آماده  ارائه هر گونه خدمات حقوقی و مشاوره به شما بوده و در کلیه اموری که در دیوان عدالت اداری برای شما به وجود می تواند به صورت تضمینی تعهد و مسئولیت را در این زمینه به عهده گرفته و به انجام برساند.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط