مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به آراء بدوی يا تجدید نظر تخلفات صنفی + وکیل +بهترین +تضمینی

اعتراض به آراء

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

منظور از تخلفات صنفی چیست؟ چه سازمانی به تخلفات صنفی رسیدگی می کند؟ آیا امکان اعتراض به آراء بدوی و یا تجدید نظر تخلفات صنفی وجود دارد؟ نقش وکیل ها در رسیدگی به پرونده های مربوط به تخلفات صنفی چگونه است؟
با پاسخ دادن به سوالات مطرح شده می توان نسبت به تخلفات صنفی آشنایی پیدا کرد، علاوه بر این می توان قوانین مربوطه را فرا گرفت و به شکلی فعالیت کرد که برخلاف قانون های مطرح شده نباشد.

منظور از تخلفات صنفی چیست؟

اصناف مختلفی در سطح جامعه مشغول به فعالیت هستند که هرکدام فعالیت های مخصوص به خود را دارند. گاهی اوقات اصناف مختلف ممکن است که از موقعیت های اجتماعی خود سو استفاده کنند و خلاف قانون های تعیین شده برای اصناف عمل کنند. علاوه بر این گاهی اوقات نیز جهت سودآوری بیشتر ممکن است فعالیت هایی توسط اصناف انجام بگیرد که به نظام اقتصادی جامعه ضرر برساند. چنین فعالیت هایی که ممکن است بر خلاف قوانین تعیین شده توسط دولت باشد و یا اینکه باعث ایجاد ضرر اقتصادی در جامعه شود را به عنوان تخلفات صنفی می شناسند.

چه سازمانی به تخلفات صنفی رسیدگی می کند؟

برای جلوگیری از تخلفات صنفی، سازمان هایی تحت عنوان سازمان تعزیرات حکومتی در نظر گرفته شده است. این سازمان به فعالیت اصناف مختلف نظارت می کند و با در نظر گرفتن قوانینی که تعیین شده است می توان از ایجاد تخلف در این مراکز جلوگیری کرد. این مرکز به فعالیت صنف های مختلف از جمله تولید کنندگان، مغازه داران، و مصرف کنندگان نظارت می کنند و در صورتی که تخلفی صورت بگیرد به آن رسیدگی خواهد شد.

رسیدگی به تخلفات صنفی

تعزیرات به صورت سالانه از اصناف مختلف بازدید می کند و بررسی می کند که این مراکز به صورت قانونی و بدون تخلف فعالیت های خود را انجام بدهند. در صورتی که تخلفی در این مراکز مشاهده شود و یا اینکه شکایتی به سازمان مورد نظر ارجاع داده شود، گزارشات و یا شکایت ها از جنبه های بیشتری مورد بررسی قرار خواهد گرفت و سپس به دادسرا ارجاع خواهد شد. گاهی اوقات ممکن است که پ از شکایت و یا بازدید از این مراکز تخلفاتی دیگر نیز مشاهده شود که آسیب های اقتصادی بیشتری را به جامعه وارد کند. در این حالت پرونده ها باید کامل مورد بررسی قرار بگیرد و پس از بررسی جنبه های مختلف پرونده حکم بدوی توسط دادسرا صادر می شود.

آیا امکان اعتراض به آراء بدوی و یا تجدید نظر تخلفات صنفی وجود دارد؟

زمانی که طی بازدید و یا شکایت افراد، تخلفات صنفی گزارش می شود، طی یک فرصت ده روزه این امکان ایجاد می شود که به تخلفات گزارش شده رسیدگی شود. پس از بررسی های لازم اگر مشخص شود که تخلفی صورت نگرفته است، پرونده بسته خواهد شد. اما اگر مشخص شود که در این مرکز تخلفی صورت گرفته است پرونده جهت بررسی های بیشتر به سازمان تعزیرات سپرده خواهد شد.

در این حالت سازمان تعزیرات وظیفه دارد که ابلاغیه های مربوط به رسیدگی به پرونده را برای طرفین شکایت ارسال کند. این افراد می توانند به صورت حضوری و یا با آماده کردن لایحه ای از حق خود دفاع کنند و در شعبه های بدوی ارائه بدهند.

در صورتی که در زمان مشخص شده و هنگام تشکیل جلسه یکی از طرفین حضور نداشته باشد و یا لایحه ای برای دفاع از خود ارائه نداده باشد، بدون حضور طرف دعوا و به صورت غیابی، حکم لازم صادر می شود. زمانی که این حکم صادر می شود این امکان برای طرفین دعوا ایجاد شده است که به حکم صادر شده اعتراض کنند و پرونده را به شعبه های تجدید نظر ارسال کنند.

در این شعبه پرونده را دوباره مورد بررسی قرار می دهند و بر اساس مدارک ارسال شده حکم صادر می شود. اگر حکم شعبه بدوی تایید بشود حکم برای اجرا ابلاغ می شود و در صورتی که حکم تغییر کند به طرفین دعوا ارسال می گردد. علاوه بر این امکان اعتراض به حکم شعب تجدید نظر نیز وجود دارد که در این حالت پرونده به دیوان عدالت اداری ارسال می شود که مورد بررسی قرار بگیرد و حکم نهایی صادر شود.

نقش وکیل ها در رسیدگی به پرونده های مربوط به تخلفات صنفی چگونه است؟

همانگونه که اشاره کردیم؛ زمانی که ابلاغیه ها به طرفین دعوا ارسال می گردد باید لایحه و یا دادخواستی برای دفاع از خود آماده کنند. با توجه به این نکته، افراد می توانند به وکیل تضمینی مراجعه کنند و دادخواستی مطابق با قانون برای خود آماده کنند، تا بتوانند به بهترین شکل ممکن از خود دفاع کنند.

 بهترین وکیل تضمینی رسیدگی به تخلفات صنفی

در ایران  برخی از وکلا  معمولا به دلیل دانش و مهارت های حقوقی که دارند  تمامی انواع پرونده های حقوقی را قبول وکالت می نمایند و در انتها  با تعهد به وسیله اقدام به قبول رای برای موکلان خود می نمایند .

اما برای این امر یک سری دیگر از وکلا نیز وجود دارند که به انها وکلای تضمینی گفته می شود  این وکلا در حیطه های خاصی در حال فعالیت بوده و یا تنها به پرونده های خاصی  اعلام وکالت می نمایند.

این وکلا برای آنچه که خود قبول می نمایند دارای دانش و مهارت های بسیار زیادی بوده و هر چه میزان دانش و مهارت های این افراد بیشتر بشود  معمو لا به صورت تخصصی تر و با تاکید تضمینتی بهتر انجان کار در این رابطه اقدام می نمایند.

اما چرا باید از وکیل تضمینی استفاده کرد:

استفاده از وکلای تضمینی بدین صورت می باشد  که ما با ارائه پرونده خود به وکیل دیگر از دریافت نتیجه به نفع خود  مطمئن بوده و این وکلا با توجه به سطح دانش و مهارت خود قطعا در سریعترین زمان ممکن پرونده ها را به نتیجه می رسانند.

جمع بندی

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ گاهی اوقات ممکن است که اصناف هنگام انجام فعالیت های خود تخلف هایی انجام بدهند که سازمان تعزیرات وظیفه دارد به این مساله رسیدگی کند. در این حالت پرونده ها در مراجع ذیصلاح مورد بررسی قرار می گیرد که امکان اعتراض به آرا صادر شده برلی طرفین دعوا ایجاد شده است.

 

 

1/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط