مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به بدهی سازمان تامین اجتماعی + وکیل

vakil divan

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در این نوشتار درباره امر اعتراض به بدهی سازمان تامین اجتماعی توضیحاتی را ارائه خواهیم داد و بیان می نماییم که به چه شیوه ای در این باره  احقاق حق نماییم .

سازمان تامین اجتماعی در برگیرنده مطالبات قشر بسیار بزرگی از افراد فعال اقتصادی در کشور می باشد. همه این افراد به نحوی با سازمان تامین اجتماعی درگیر هستند. بخشی از کارفرمایان که هر ماهه حق بیمه کارکنان خود را واریز می کنند ممکن است در برخی از موارد در خصوص میزان هزینه های پرداختی به سازمان تامین اجتماعی به اختلافی برخورد نمایند. در سازمان تامین اجتماعی  به این هزینه هایی که مورد اختلاف سازمان و کارفرما می باشد اصطلاحا بدهی می گویند.

این بدهی ها به صورت در صورتی که با سازش به پایان نرسند معمولا به هیئت تشخیص مطالبات ارسال شده و در آنجا مورد پیگیری قرار می گیرند.

 این هیئت مرجع رسیدگی به اختلافات کارفرماها در خصوص هزینه های بیمه با سازمان تامین اجتماعی بوده و می باشند و این هیئت تشخیص مرکب از  چهار نفر از  نمایندگان اقشار مختلف و سازمانهای خصوصی و دولتی بوده که این افراد نمایندگان کارگران ، کارفرماها ، سازمان رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی می باشند. در این هیئت به طور کلی موضوع بررسی شده و با حضور طرفین و کارفرما تشکیل جلسه داده  و در انتها در این مورد رای صادر می شود.

رای صادره در این مورد به طرفین ابلاغ شده و دو طرف می توانند بعد از مشاهده رای صادره  . در صورتی که به رای صادره اعتراض داشته باشند می توانند ظرف 20 روز بدان اعتراض نمایند.

رای صادره در هیئت تشخیص قابل اعتراض و تجدید نظر بوده و افراد می توانند طی یک درخواست به شعبه بدوی نسبت به رای صادره اعتراض نمایند . اعتراض به رای صادره در این مورد در شعبه تجدید نظر هیئت تشخیص مورد بررسی دوباره قرار می گیرد و این رای با حضور کارفرما و اعضای جلسه مورد بررسی دوباره قرار گرفته و در انتها در این باره رای صادر می شود . رای صادره در این مورد قابل تجدید نبوده وقطعی می باشد.

اما اگر افرادی باز هم به رای شعبه تجدید نظر اعتراض داشته باشند ممکن است بخواهند در دیوان عدالت اداری علیه رای صادره اعتراض نمایند .

اعتراض در دیوان عدالت اداری بدین صورت می باشد که افراد می توانند به آرای هیئت های سازمان تامین اجتماعی اعتراض نمایند . اعتراض به این آرا تنها قابل فرجام در دیوان عدالت اداری می باشد یعنی تنها از نظرمطابقت  رای صادره با قانون و مقررات قابل اعتراض و تجدید نظر می باشند.

برای شروع اعتراض و یا شکایت علیه رای صادره در دیوان عدالت اداری افراد باید ابتدا دادخواست خود را به دیوان عدالت اداری ارسال نمایند . ارسال رای به دیوان عدالت از طرف سامانه ساجد دیوان عدالت اداری انجام می شود بدین صورت که افراد که با ثبت نام در سامانه ساجد دادخواست به همراه رای صادره و دلائل اعتراض به دیوان فرستاده شده و در آنجا مورد رسیدگی قرار میگیرد.  پیگیری پرونده در خصوص نحوه رسیدگی و همچنین ابلاغیه های دیوان از طریق سامانه ثنا قابل انجام می باشد. 

وکیل اعتراض به بدهی سازمان تامین اجتماعی

برای اعتراض  به بدهی سازمان تامین اجتماعی و انجام  امور ان قطعا نیاز به وکیلی متخصص در این باره داریم .

وکیل متخصص اعتراض به بدهی سازمان تامین اجتماعی  وکیلی می باشد که در امر قوانین سازمان تامین اجتماعی ، ازکار افتادگی ، بازنشستگی و…. دارای   تسلط می باشد .

اگر شما پرونده خود را به این وکیل متخصص بسپارید با توجه به تخصص حرفه ای خود و همچنین آشنایی بالایی که با قوانین و مقررات در این رابطه دارد می تواند ، در اسرع وقت میتواند نسبت به موضوع شما در سازمان تامین اجتماعی اعتراض نماید و  امورات شما را به نتیجه برساند.

این وکیل متخصص و حرفه ای  با توجه به دانش و مهارتی که دارد  در صورت عدم جواب   از سازمان تامین اجتماعی علیه این سازمان  در دیوان عدالت اداری طرح شکایت می نماید .

طرح شکایت یک وکیل در دیوان با نوشتن یک دادخواست جامع و کامل شروع شده و ادامه می یابد.

این وکیل متخصص با توجه به حضور خود در تهران می تواند به صورت زورمره در دیوان عدالت اداری  پیگیر پرونده شما باشد و در انتها  اگر لازم باشد در این رابطه با قاضی صحبت نماید .

علاوه بر این اگر نیاز باشد در این زمینه  به رای صادره در شعبه بدوی دیوان اعتراض نموده و رای مورد نظر را برای شما دریافت خواهد نمود.

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط