مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به رأي هيأت حل اختلاف گمركی + وکیل +بهترین +تضمینی

وکیل گمرک

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

اختلافات گمرکی به چه معنی است؟ چه مراکزی به اختلافات گمرکی رسیدگی می کنند؟ آیا برای حل اختلافات گمرکی می توان از وکیل راهنمایی گرفت؟ چگونگی انتخاب بهترین وکیل برای حل اختلافات گمرکی؟
زمانی که افراد در زمینه های مربوط به واردات و صادرات کالا های مختلف مشغول به فعالیت هستند و با گمرک ها سرو کار دارند، ممکن است که با اختلافات گمرکی نیز مواجه شوند. به همین دلیل بهتر است که نسبت به قوانین گمرکی آشنایی پیدا کنند. با پاسخ به سوالات مطرح شده، می توان اطلاعات مناسبی را در مورد اختلافات گمرکی و نحوه رسیدگی به این پرونده ها را در اختیار مخاطبان قرار داد.

اختلافات گمرکی به چه معنی است؟

زمانی که بین سازمان اجرایی گمرک و صاحبان کالا اختلاف ایجاد می شود به عنوان اختلافات گمرکی شناخته می شود. سازمان اجرایی گمرک وظیفه دارد که واردات و صادرات محصولات را مورد بازرسی قرار بدهد، و واردات و صادرات محصولات را از لحاظ رعایت ضوابط و قوانین مورد بررسی قرار بدهد. اما گاهی اوقات ممکن است که بین این سازمان و صاحبان کالا در مورد برخی مسائل از جمله ارزش گذاری کالا ها، دسته بندی کالا ها، اجرای قانون و مقررات، مصوبه ها و … مشکلاتی ایجاد شود.

چه مراکزی به اختلافات گمرکی رسیدگی می کنند؟

اختلافات گمرکی معمولا به شکلی هستند که نیازی به ارجاع آن به مراجع قضایی نیست. این مسائل معمولا در کمیسیون های مربوط به اختلافات گمرکی حل و فصل می شود، و رای لازم در این هیات ها صادر می شود. این کمیسیون به اختلافات گمرکی و پرونده های مربوط به تجدید نظر رسیدگی می کنند. کمیسیون اختلافات گمرکی از لحاظ نحوه عملکردی که دارند و همچنین بر اساس جلساتی که برای رسیدگی به مشکلات تشکیل می دهند از آیین دادرسی مدنی پیروی می کنند و رای خود را صادر می کنند، که این مساله سبب می شود از اهمیت بالایی برخوردار باشند.

اعتراض به رأي هيأت حل اختلاف گمركی

همانگونه که اشاره کردیم گاهی اوقات ممکن است که بین سازمان اجرایی گمرک و صاحبان کالا که به صادرات و واردات کالا مشغول هستند، مشکلاتی ایجاد  بشود. اختلافات گمرکی معمولا بر اساس مواردی که اشاره کردیم ممکن است ایجاد بشود، با توجه به این مساله می توان در ابتدا دادخواست و یا اعتراض را به واحد های ستادی گمرک ایران ارسال کرد تا مورد بررسی قرار بگیرد. پس از صادر شدن رای شخص مودی ممکن است که همواره بر اعتراض خود پایبند باشد، در این حالت پرونده به کمیسیون رسیدگی به اختلافات گمرکی ارجاع داده می شود. برای اینکه پرونده به این کمیسیون ارجاع داده بشود باید رئیس کل گمرک ایران پرونده را ارجاع بدهد. پس از آن حکم لازم توسط این کمیسیون صادر می شود و به مودی ابلاغ می گردد. این حکم زمانی که صادر می شود لازم الاجرا است، اما اگر این رای توسط شخص مودی قابل پذیرش نباشد می تواند دادخواست خود را اماده کند تا پرونده به کمیسیون تجدید نظر ارجاع داده شود. با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ امکان اعتراض به رای هیات حل اختلاف گمرکی برای اشخاص ایجاد شده است.

آیا برای حل اختلافات گمرکی می توان از وکیل راهنمایی گرفت؟

گاهی اوقات ممکن است که روند پرونده های مربوط به اختلافات گمرکی پیچیده شود و به مدت زمان بیشتری برای رسیدگی نیاز داشته باشد. به همین دلیل با مراجعه به وکیل می توان روند پرونده را به شکل بهتری پیش برد و همچنین روند پیش رفتن آن را سرعت بخشید. این افراد با توجه به آگاهی که نسبت به قوانین گمرکی دارند، می توانند اطلاعات کافی را در اختیار موکلان خود قرار بدهند و همچنین دادخواست مناسبی را برای پرونده آماده کنند. علاوه بر این مواردی که اشاره کردیم وکیل ها می توانند روند پرونده را در کمیسیون ها خود به عهده بگیرند و در تمامی مراحل موکل خود را همراهی کنند و یا اینکه به تنهایی پرونده را پیش ببرند.

چگونگی انتخاب بهترین وکیل برای حل اختلافات گمرکی؟

زمانی که افراد برای خل اختلافات گمرکی خود می خواهند که به وکیل مراجعه کنند باید به برخی ویژگی ها توجه داشته باشند که بتوانتد بهترین وکیل را انتخاب نمایند، از جمله این ویژگی ها می توان به قدرت بیان بالا، سطح دانش، سابقه، میزان اعتبار در میان مردم اشاره کرد. با توجه داشتن به این ویژگی ها می توان وکیل بهتری را انتخاب کرد و هنگام پیش رفتن پرونده اطمینان بیشتری را داشت. اما انتخاب بهترین وکیل برای پرونده به معنی پیروزی تضمینی در کمیسیون نیست، بلکه در وهله اول قانون حکم فرما است.

 بهترین وکیل تضمینی اعتراض به رای هیئت حل اختلاف گمرکی

بهترین وکیل تضمینی اعتراض به رای  هیئت حل اختلاف گمرکی وکیلی می باشد که با تسط خود بر قوانین و مقررا ت گمرکی می تواند در اسرع وقت به آرای صادره در تمامی  مراحل بدوی و تجدید نظر در این زمینه اعتراض نماید .

اصدلا پرونده یک فرد زمان به هیئت حل اختلاف می رود که فرد  در آن به هر دلیلی  با سازمان گمرک به اختلاف خورده باشد و نتوانسته باشد دلائل و مدارکی در خصوص میزان عوارض خروج و … را ارائه  بدهد  وبه همین دلیل  پرونده وی به هیئت حل اختلاف گمرکی رفته است.

در هیئت حل اختلاف  رای ممکن است به هر دلیلی علیه موکل صادر شود در این صورت  اگر فرد از وکیل تضمینی استفاده نکند قطعا رای  علیه وی قطعی خواهد شد و در این صورت باید  میزان عوارض معین را بپذیزد و

در اینجا یک وکیل تضمینی  قطعا با شکستن رای صادره در این باره  کلیات پرونده را به نفع موکل خاتمه می دهد.

و در صورتی که باز هم  در این باره رای به نفع فرد صادر نشود  به صورت قطع وکیل تضمینی  نسبت به رای در دیوان عدالت اادری طرح شکایت خواهد کرد.

جمع بندی

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم، گاهی اوقات ممکن است که بین سازمان اجرایی گمرک و صاحبان کالا اختلافاتی ایجاد بشود. برای رسیدگی به این اختلافات کمیسیون هایی تشکیل شده است که شامل کمیسیون اختلافات گمرکی و یا کمیسیون تجدید نظر است. در این کمیسیون ها پرونده های مربوط به اختلافات گمرکی مورد بررسی قرار می گیرد و حکم لازم صادر می شود.

اعتراض به رأي هيأت حل اختلاف گمركی
اعتراض به رأي هيأت حل اختلاف گمركی 23
اعتراض به رأي هيأت حل اختلاف گمركی 2y
امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط