مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به رای هیات تجدیدنظر مطالبات سازمان تامین اجتماعی + وکیل ‏

اعتراض به رای هیات تجدیدنظر مطالبات سازمان تامین اجتماعی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در خصوص اعتراض به رای هیات تجدیدنظر مطالبات سازمان تامین اجتماعی ، قابل ذکر است که سازمان تامین اجتماعی، موظف می باشدکه زمان تشکیل شدن جلسات را به اعضا هیات، اطلاع رسانی نماید. هیات مزبور پس از بررسی نمودن محتویات پرونده و پس از استماع توضیحات معترض یا حتی معترضین ( اگر حضور داشته باشند) ، مبادرت به صادر نمودن رای می کند . لازم به ذکر است که : رای صادر شده قطعی می باشد . این رای ، توسط هیات تجدید نظر به سازمان ابلاغ خواهد شد . پس از ابلاغ ، سازمان مکلف است تا ظرف حداکثر دو ماه از تاریخ ابلاغ ، قرار صادره را اجرا نماید و بعد از اجرا به هیات های مربوطه ، بازگرداند . با آن که رای هیات تجدید نظر قطعی می باشد ، ولی با این حال بر طبق بند دو از قسمت الف ماده ده قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری ، دیوان مرجع صالح به رسیدگی می باشد . این مرجع صالح به رسیدگی شکلی ، به آراء شبه قضایی همانند هیات تشخیص مطالبات است . البته لازم به ذکر است که : دیوان در آراء صادر شده از مراجع شبه قضایی ، مجاز به رسیدگی ماهوی است .

براساس قانون تامین اجتماعی در خصوص شکایات یا اعتراضات کارفرما ، موارد زیر توسط بیمه شده یا بیمه تامین اجتماعی ، ظرف 30 روز از ابلاغ قابل طرح در هیات تشخیص می باشند.

  • بیمه بیکاری
  • اصل حق بیمه
  • مدت کار
  • معافیت های قانونی
  • نقض موارد درقرارداد

هیات تشخیص مطالبات تامین اجتماعی با حضور نمایندگان ذیل و به ریاست نماینده وزارت رفاه اجتماعی تشکیل می شود.

  • اداره کار
  • کارگران
  • شوارای عالی اجتماعی
  • وزارت رفاه و تامین اجتماعی

پس از بررسی دقیق محتویات پرونده و ادله ومدارک ولوایح ارسالی واستماع اظهارات طرفین هیات رای مقتضی را صادر می نماید وباید به امضای کلیه اعضا برسد.

نکته : حضور کلیه اعضای هیات درجلسات رسیدگی بدوی و تجدید نظر تشخیص مطالبات الزامی می باشد ورسمیت می یابد ودرصورت داشتن عذر برای عدم حضور باید به شعب یا نمایندگیها جهت حضورفرد جایگزین اطلاع داده شود اما کارفرما می تواند شخصا یا وکیل او درجلسه حاضر شود که عدم حضورآنها مانع رسیدگی وتشکیل جلسه نمی شود.

‌آرای بدوی هیأت تشخیص هرگاه مبلغ مورد مطالبه سازمان مانند اصل حق بیمه وخسارات تا یک میلیون وپانصد هزار ریال یا کمتر باشد و درصورت عدم اعتراض به رای صادره در موعد مقرر،قطعی و لازم‌الاجرا می باشد و هرگاه مبلغ بیشترباشد کارفرما و سازمان می توانند به رای صادره ظرف 20‌ روز از تاریخ ابلاغ واقعی یا قانونی درهیات تجدیدنظر تشخیص مطالبات اعتراض نمایند.

اعضای هیات تجدیدنظر تامین اجتماعی چه کسانی هستند؟

هیات تجدیدنظر با حضور نمایندگان زیر و با ریاست نماینده وزارت رفاه اجتماعی تشکیل می شود:

  • یک نفر از قضات دادگستری به انتخاب وزارت دادگستری.
  • یک نفر به انتخاب شورای عالی تأمین اجتماعی
  • سازمان تامین اجتماعی به انتخاب رییس هیأت مدیره و مدیر عامل سازمان
  • کارفرما به انتخاب اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران و در مورد بازرگانان و صاحبان صنایع یا یک نفر نماینده اتاق ‌اصناف در مورد افراد صنفی و صاحبان حرف و مشاغل آزاد

‌آراء هیأت تجدید نظر قطعی و لازم‌الاجراء است وسازمان مکلف است ظرف ۲ ماه از تاریخ  ابلاغ رای صادره را اجرا نماید و به هیات های مربوطه برگرداند .

نکته : آرای هیات تجدیدنظر قابل اعتراض در محاکم دادگستری نیست.

براساس قانون تامین اجتماعی ، به درخواست کارفرما سازمان می تواند بدهی او را حداکثر تا سی و شش ماه تقسیط نماید ومعادل‌دوازده درصد درسال نسبت به مانده بدهی خود به سازمان بهره بپردازد و هرگاه در موعد مقرراقساط را نپردازد اقساط باقی مانده ودین او تبدیل به حال شده و طبق قانون وصول خواهد شد.

نکته : مطالبات سازمان ازمطالبات ممتاز می‌باشد.

رای صادره ازهیات بدوی تشخیص بسیارمهم وتاثیرگذارمی باشد ونقض یا تغییرآن درهیات تجدید نظرتشخیص بسیارسخت وپیچیده وغیرممکن می باشد که توصیه می شود قبل ازهراقدامی با مشاوره وهمراهی یک وکیل متخصص اقدام شود که با تسلط به قوانین ومقررات وآیین نامه های صادره وتبحر در ارائه دادخواست وتقدیم لوایح دفاعیه محکم وقوی وبا تجربه بالاوآشنایی که با نحوه رسیدگی وروند پرونده ها در هیات های تشخیص سازمان دارد، با ارائه راهکاری مناسب واقدامی درست وبه موقع موجب دست یابی به نتیجه مطلوب ودریافت کلیه حق وحقوق موکل می شود واز تحمیل هزینه های سنگین وخسارت های گاها جبران ناپذیرجلوگیری می کند.

آرای قطعی هیات تشخیص مطالبات سازمان تلمین اجتماعی براساس ماده 10 قانون دیوان عدالت ادارای که به صراحتا مقرر داشته است که دیوان صالح به رسیدگی به شکایات در خصوص  تصمیمات و اقدامات واحدهای دولتی اعم از وزارتخانه ها و سازمان ها و مؤسسات و شرکت های دولتی و شهرداری ها و سازمان تأمین اجتماعی وآراء و تصمیمات قطعی هیأت های رسیدگی به تخلفات اداری و کمیسیون هایی مانند کمیسیون های مالیاتی وشهرداری ، هیأت حل اختلاف کارگر و کارفرما صرفا از حیث نقض قوانین و مقررات می باشد ، ظرف 90 روز وبرای اشخاص خارج از کشورظرف 6 ماه قابل اعتراض دردیوان عدالت اداری می باشد.

وظایف استان هایی که هیات تجدید نظر تشخیص مطالبات در آن جا مستقر شده اند ، بایستی در موارد زیر پرونده را به جهت رسیدگی کردن به هیات های تجدید نظر تشخیص مطالبات ستاد مرکزی ارسال کنند :
۱ / پرونده هایی که آراء هیات های تجدید نظر تشخیص مطالبات آن ، توسط دیوان نقض و برای آن ها دستور رسیدگی مجدد صادر شده است .
۲ / پرونده هایی که اداره کل استان یا اداره کل وصول حق بیمه ، شخیص دهد .
۳ / پرونده هایی که آراء هیات های بدوی آن مورد اعتراض اداره کل استان ذی ربط و یا شعبه ، قرار می گیرد .
۴ / پرونده هایی که به علت عدم وجود تشکل های کارفرمائی ، امکان معرفی نمودن نماینده مربوطه ، وجود ندارد .

وکیل اعتراض به رای هیات تجدید نظر مطالبات سازمان تامین اجتماعی

مشورت گرفتن از وکیلی خبره ، که تسلط کافی نسبت به قوانین این حوزه دارد ، یکی از مهم ترین اموری است که افراد باید به آن توجه به خصوصی داشته باشند . در واقع ، به سبب آن که طی نمودن این مسیر ، سخت و پیچیده می باشد و فردی که از رویه دادگاه ها و قوانین مربوطه ، اطلاعی ندارد قطعا به مشکلاتی در این زمینه ، بر خواهد خورد . به همین علت شایسته است افراد ، قبل از انجام دادن هر کاری ، با وکیلی زبده و کاربلد مشورت کنند . وکلای مجرب و خبره دیوان ، با چندین پرونده موفق در این زمینه ، آماده ارائه انواع خدمات حقوقی به عموم مردم می باشند . مراجعه کنندگان عزیز می توانند با خاطر آسوده ۰ تا ۱۰۰ روند کار خود را ، به وکلای متخصص دیوان بسپارند تا در کوتاه ترین زمان و با کم ترین هزینه ، به هدف خود دست یابند .

سازمان تامین اجتماعی یکی از بزرگترین سازمانهای غیر دولتی بیمه ای در کشور می باشد که وظیفه ان بیمه کارگران و کارمندان بخش خصوصی و همچینین مشاغل آزاد می باشد . این سازمان خدمات بسیار زیادی در امور متفاوت را انجام می دهد این خدمات شامل بیمه بیکاری ، ازکار افتادگی و … می باشد .

این ارگان برخلاف تصور عموم هیچ گونه بودجه ای از دولت دریافت نمی کند و کلیه هزینه های خود را از افرادی که خود را بیمه می نمایند تامین می کند. برای مثال کارفرمایی که دارای چندین نفر کارگر و کارمند می باشد هر ماهه باید حقوق تعدادی از آنها را بپردازد. علاوه بر این برای اینکه فردی بتواند خود و کارمندانش را بیمه کند باید برای خود دارای شخصیت حقوق باشد و این شخصیت حقوقی می تواند در سازمان تامین اجتماعی برای خود یک حساب بیمه دریافت نماید .

در سازمان تامین اجتماعی همانطور که در بالا ذکر کردیم کارفرمایان برای اینکه لازم است هر ماه حقوق بیمه کارکنان خود را بپردازند باید به سازمان تامین اجتماعی رفته و بیمه را واریز نماید. گاها در این خصوص بین کارفرما و سازمان تامین اجتماعی اختلافاتی به وجود می آید که ممکن است مشکلاتی برای کارکنان ایجاد نماید. دراین رابطه سازمان تامین اجتماعی دارای یک هیئت تشخیص مطالبات می باشد که مرکب از  افراد به ترتیب زیر می باشد.

  • نماینده وزارت رفاه اجتماعی
  • یک نفر نماینده کارفرما
  • یک نفر به انتخاب شورای عالی اجتماعی
  • و یک نفر نماینده کارگران

این افراد با تشکیل جلسه در خصوص موضوع مورد درخواست تشکیل جلسه داده و در این باره اقدام به صدور رای می نمایند. رای صادره در این هئیت قابل اعتراض در شعبه تجدید نظر می باشد. در شعبه تجدید نظر رای صادره دوباره بررسی شده و در مورد آن رای صادر می شود. اعضای شعبه تشخیص در جلسه رسیدگی در این باره این اشخاص می باشند .

نماینده وزارت رفاه اجتماعی

یک نفر از قضات دادگستری به انتخاب وزارت دادگستری.

یک نفر به انتخاب شورای عالی تامین اجتماعی.

نماینده سازمان که البته باید به انتخاب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان باشد.

یک نفر به عنوان نماینده کارفرما که لازم است که جلسات با حضور کلیه اعضا رسمیت پیدا می کند.

بعد از این رسیدگی انجام شده و رای در شعبه تجدید نظر مورد بررسی دوباره قرار گرفته و در انتها در این مورد رای صادر می شود. رای صادره در این باره می تواند در دیوان عدالت اداری مورد اعتراض قرار بگیرد.  در هر مورد که فردی رای صادره در هیئت تشخیص را مخالف قانون بداند می تواند علیه این رای به دلیل عدم عدم مطابقت با قوانین و مقررات مروبطه اعتراض نماید. رای صادره در این باره به دیوان ارسال شده و در آنجا مورد بررسی دوباره قرار می گیرد و در انتها در خصوص ان رای صادر می شود. رای صادره در این باره غیرقابل اعتراض و تجدید نظر بوده و قطعی اعلام می شود .

هیأت تجدیدنظر سازمان تأمین اجتماعی

هیأت تجدیدنظر سازمان تأمین اجتماعی وظیفه رسیدگی به شکایات واصله به مدعیان سازمان را بر عهده دارد. در صورتی که مدعی با تصمیم هیئت تجدید نظر در دعاوی مخالف باشد، می تواند به این هیئت اعتراض کند.

هیأت تجدیدنظر نهادی مستقل است که جدا از سازمان تأمین اجتماعی فعالیت می کند و متشکل از کارشناسان حقوقی است که پرونده ها را بر اساس شایستگی بررسی می کنند. آنها این اختیار را دارند که تصمیمات قبلی هیأت‌های دیگر را لغو یا تأیید کنند.

توجه به این نکته مهم است که درخواست تجدیدنظر تضمینی برای تایید نیست، اما به شما فرصت دیگری می‌دهد تا پرونده خود را ارائه دهید و در صورتی که پرونده شما شایستگی داشته باشد، مزایای بالقوه دریافت خواهید کرد.

اگر قصد دارید درخواست تجدید نظر بدهید، ضروری است که تمام مدارک پشتیبان خود را آماده کرده و از قبل با یک وکیل خوب مشورت کنید. آنها می توانند شما را در طول این فرآیند راهنمایی کنند و بر اساس تجربه خود در رسیدگی به پرونده های مشابه به شما در مورد بهترین روش ادامه دهند.

به یاد داشته باشید که ثبت به موقع درخواست تجدیدنظر بسیار مهم است، زیرا مهلت های از دست رفته می تواند منجر به از دست دادن حق شما برای پیگیری بیشتر ادعاهای خود شود، بنابراین سریعا اقدام کنید!

هیأت بازنگری مطالبات سازمان تأمین اجتماعی

هیئت بازنگری ادعاهای سازمان تامین اجتماعی یکی از اجزای حیاتی فرآیند تجدیدنظر برای کسانی است که به دنبال مزایای تامین اجتماعی در ایران هستند. این هیئت مسئول رسیدگی و بازنگری ادعاهایی است که در فرآیند بررسی اولیه رد یا تا حدی تایید شده اند.

هنگام ثبت درخواست تجدیدنظر در این هیئت، مهم است که از الزامات و مهلت های خاص آنها آگاه باشید. عدم رعایت این شرایط می تواند منجر به رد درخواست تجدید نظر شما بدون بررسی شود.

همچنین ارائه اسناد و مدارک کامل برای حمایت از ادعای خود بسیار مهم است. هیئت تجدید نظر ادعاها قبل از تصمیم گیری در مورد پرونده شما، تمام اطلاعات ارائه شده را به دقت ارزیابی می کند.

در حالی که پیمایش فرآیند تجدید نظر می تواند چالش برانگیز باشد، کار با یک وکیل با تجربه می تواند شانس موفقیت شما را تا حد زیادی افزایش دهد. یک وکیل خوب نه تنها به شما در جمع آوری اسناد و مدارک لازم کمک می کند، بلکه شما را در هر مرحله از فرآیند راهنمایی می کند و اطمینان حاصل می کند که همه چیز به درستی و به موقع انجام می شود.

اگر در حال بررسی درخواست تجدید نظر در هیئت تجدید نظر ادعاهای سازمان تامین اجتماعی هستید، ممکن است برای اطمینان از اینکه بهترین شانس را برای نتیجه موفقیت آمیز دارید، قبل از آن با یک وکیل مشورت کنید.

وکیل سازمان تامین اجتماعی تهران

اگر با تصمیم هیئت تجدید نظر رسیدگی به مطالبات سازمان تامین اجتماعی با اعتراض مواجه هستید، مهم است که در اسرع وقت به دنبال راهنمایی قانونی باشید. وکیل سازمان تامین اجتماعی تهران یک منبع عالی برای کسانی است که نیاز به مشاوره حقوقی و وکالت دارند.

با مشاوره با یک وکیل، می توانید از حفظ حقوق خود و دریافت غرامتی که شایسته آن هستید اطمینان حاصل کنید. وکلای مجرب سازمان تامین اجتماعی تهران چه به صورت تلفنی و چه آنلاین مشاوره رایگان ارائه می کنند تا بتوانند قبل از ارائه خدمات خود، پرونده شما را بهتر درک کنند.

با وجود وکلای تضمین شده که بارها و بارها خود را ثابت کرده اند، این مکانی است که می دانید مشاوره تخصصی بدون هیچ تردیدی ارائه می شود. آنها هزینه های مقرون به صرفه ای را بر اساس پیچیدگی پرونده دریافت می کنند و اطمینان می دهند که همه به مشاوره حقوقی با کیفیت دسترسی دارند.

بنابراین اگر به دنبال وکیلی با صداقت، تجربه در رسیدگی به پرونده های تجدیدنظر تامین اجتماعی و آگاهی از مراحل دادرسی هستید – همین امروز با سازمان تامین اجتماعی تهران تماس بگیرید!

5/5 - (2 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط