مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات سازمان تامین اجتماعی + وکیل ‏

اعتراض به رای هیات تشخیص مطالبات سازمان تامین اجتماعی ‏

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در ایران سازمان تامین اجتماعی از جمله سازمانهای می باشد که در حال ارائه خدمات بیمه و همچنین بازنشستگی به افراد می باشد . این سازمان دارای شعب بسیاری بوده و هر شعبه از آن به بعضی از امور رسیدگی می نماید

یکی از این مراجع حل اختلاف در سازمان تامین اجتماعی هیئت تشخیص مطالبات می باشند. این هیئت به طور کلی به دو شعبه بدوی و تجدید نظر تقسیم می شود .

هیئت بدوی به طور کلی از چهار نفر که به ترتیب عبارتند از :

نماینده وزارت از رفاه اجتماعی

یک نفر نماینده از طرف کارفرما

یک نفر به انتخاب و تایید شورای عالی اجتماعی

و یک نفر نماینده از طرف کارگران

 به طور کلی این هیئت دارای وظایفی می باشد که در زیر به بررسی آنها می پردازیم:

اصل حق بیمه : منظور از اصل حق بیمه به طور کلی همان بیمه ای است که از طرف کارفرما برای اشخاص واریز می شود .

بیمه بیکاری: به طور  کلی اگر فردی در محلی به مدت حداقل یک سال شمسی کار کند و به دلائلی که غیر قانونی می باشد از محل کار خود اخراج گردد سازمان تامین اجتماعی در صورت تایید این موضوع به اندازه زمان قانونی به وی  حقوق بیکاری پرادخت می نماید .

معافیت های قانونی : در برخی از موارد بعضی از افراد از معافیت های در سازمان تامین احتماعی برخوردار می شوند و این معافیت ها می توانند به صورت کامل از پرداخت حق بیمه معاف گردد و یا تنها قسمتی از ان را پرادخت نماید .برای مثال کارآموزان در این رابطه تنها مقداری از حق بیمه برای انها پرادخت می شود .

به طور کلی موارد فوق در هیئت تشخیص مطالبات قابل بررسی و رسیدگی بوده و در صورتی که در خصوص موارد فوق حداکثر هزینه بالای 1500000 باشد قابل تجدید نظر می باشد و اگر کمتر از این میزان باشد غیر قبال اعتراض بوده و قطعی می گردد .

در هر موردی که رای در این هیئت صادر می گردد طرفین می توانند در این مورد به رای صادره به مدت 20 روز اعتراض نمایند و اگر طرفین به رای صادره در مهلت قانونی اعتراضی نداشته باشند رای صادره قطعی می شود.

رای صادره در این مورد که قطعی شده باشد قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد .

در دیوان عدالت اداری کلیه امور بر اساس قانون آیین دادرسی دیوان بوده و اگر فردی در این رابطه بخواهد در دیوان عدالت اداری به این رای اعتراض نماید باید براساس این قانون اقدام به طرح شکایت نماید.

طرح شکایت در دیوان عدالت اداری امری تخصصی و نیازمند تجربه می باشد بر همین اساس کلیه افرادی که خواهان طرح شکایت در دیوان می باشند باید با حداقل امور قانونی دیوان آشنایی داشته باشند و در غیر این صورت ممکن است رای علیه وی صادر شود. در این مورد فرد باید از وکلای دیوان برای پیشبرد امور خود استفاده نماید. گروه تخصصی وکلای دیوان معرفی ما در این خصوص برای شما با سالها سابقه و تجربه کاری می باشد .

5/5 - (2 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط