مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به حکم اخراج + آماده به خدمت + وکیل + بهترین + تضمینی

اعتراض به حکم اخراج

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

برای توضیح اینکه چرا باید به حکم اخراج، اعتراض کرد باید بگوییم، در واقع هر فردی برای آن که در سازمان یا اداره ای استخدام شود ، باید آزمون ها و مصاحبه های بسیاری را پشت سر بگذارد ، تا بتواند به نتیجه مطلوب خود برسد و در آن اداره دولتی یا سازمان ، مشغول به کار کردن شود .طبق قانون استخدامی کشور ، به طور معمول اگر بنا به هر دلیلی در هنگام اجرای کار ، فرد دچار خطا شود ممکن است این امر در نهایت منجر به اخراج شدن او گردد ، که در چنین صورتی می تواند شکایت نماید . در این خصوص در ماده ۹ قانون اداری و استخدامی ( که در ادامه به آن اشاره می‌ کنیم ) ، مقرر شده که فقط یکی از تنبیهات فرد در سازمان های دولتی ، اخراج می باشد و فردی که اخراج می شود باید بتواند در این رابطه از خود دفاع نماید .

مرجع رسیدگی به اعتراض به حکم اخراج

بر طبق اصل ۱۷۳ قانون اساسی ، دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی کردن به تظلمات و همچنین اعتراضات مردم بر علیه سازمان ها و نهاد های دولتی ، می باشد ‌. لازم به ذکر است که : نحوه طرح شکایت در دیوان ، با دادگستری تفاوت هایی دارد. بر طبق ماده ۹ قانون مذکور ، تنبیهات اداری به ترتیب زیر‌‌ می باشند :

الف / اخطار کتبی بدون درج نمودن در پرونده استخدامی ،

ب / توبیخ کتبی با درج نمودن در پرونده استخدامی ،

ج / کسر حقوق و فوق العاده شغل یا دیگر‌ عناوین‌ مشابه حداکثر تا یک سوم از یک ماه تا یک سال ،

د / انفصال موقت فرد از ۱ ماه تا ۱ سال ،

ه / تغییر دادن محل جغرافیایی خدمت به مدت ۱ تا ۵ سال ،

و / تنزل مقام و یا حتی محرومیت از انتصاب به پست های حساس و مدیریتی آن هم در دستگاه های دولتی و دیگر دستگاه های مشمول این قانون ،

ز / تنزل ۱ یا ۲ گروه و یا حتی تعویق در اعطای ۱ یا ۲ گروه ، به مدت ۱ یا ۲ سال ،

ح / بازخرید خدمت در صورت داشتن کم تر از بیست سال سابقه خدمت دولتی در خصوص مستخدمین زن ، و کم تر از بیست و پنج سال سابقه خدمت دولتی در خصوص مستخدمین مرد با پرداخت کردن سی تا چهل روز حقوق ، مبنای مربوط در قبال هر سال خدمت فرد بنا به تشخیص هیات صادر کننده رای ،

ط / بازنشستگی ، در صورت داشتن بیش از ۲۰ سال سابقه خدمت دولتی برای بانوان ، و بیش از بیست و پنج سال سابقه خدمت دولتی برای مستخدمین مرد ، بر طبق سنوات خدمت دولتی با تقلیل ۱ یا ۲ گروه ،

ی / اخراج شدن از دستگاه متبوع ،

ک / انفصال دائم از خدمات دولتی و دیگر‌ دستگاه های مشمول این قانون .

 

بهترین وکیل برای اعتراض به حکم اخراج | وکلای دیوان

بهترین وکلای متخصص و با تجربه وکلای دیوان برای اعتراض به حکم اخراج ، با دارا بودن صد ها پرونده موفق در این مسائل ، آماده ارائه تخصصی ترین و تضمینی ترین خدمات ، به عموم‌ هموطنان محترم و عزیز می باشند . افراد می توانند با تماس با این مجموعه ، از مشاوره حقوقی کاملا رایگان با زبده ترین و مجرب ترین وکلا ، برخوردار شوند .

هر ساله افراد زیادی در سازمانهای اداری و کشوری مشغول به فعالیت می شود و این افراد ممکن است در طول مدت خدمت خود دچار مشکلاتی شده و در جهت حل مشکلات خود دچار تخلفاتی شوند. معمولا در مراکز اداری و دولتی براساس قانون باید افراد یکسری از قوانین را پذیرفته و در این باره اقدام به قبول آنها بنماید و در صورت سرپیچی از این قوانین با توجه به سطح تخلف این افراد معمولا در این باره تصمیم گیری می شود. آخرین مرحله قانون ادارای و استخدامی در کشور علاوه بر مجازات قانونی که فرد به دادگستری ارجاع می گردد اخراج از محل کار می باشد. در این رابطه اگر فردی دچار تخلفی شود و سطح تخلف فرد در این رابطه به اندازه ای نباشد که موجبات اخراج وی از محل کار باشد فرد می تواند به سازمان یا اداره مذکور در این رابطه اعتراض نماید.

مورد دیگر در این رابطه این است که فرد ممکن است در حال آماده به خدمت باشد بدین صورت در تمامی امور استخدامی وی انجام شده است و هنوز محل خدمت وی آماده نمی باشد و یا اینکه در یکی از سازمانها یا وزارت خانه های کشور مشغول به فعالیت بوده و حال آن سازمان به هر دلیلی جمع گردیده است بدین صورت فرد می تواند در این باره تقاضای استخدام خود را بنماید و معمولا دوران آماده به خدمت فرد به عنوان تایم کاری محاسبه می شود و فرد می تواند در این باره نیز اقدام به درخواست تقبل سنوات خدمت را بنماید.

در هر دو مورد فوق معمولا فرد می تواند طی یک درخواست از سازمان یا اداره مطبوع خود تقاضای رفتن به محل کار  را بنمایند. معمولا این موضوع با درخواست فرد در کمیسیون های اداری بررسی شده و مورد پیگیری قرار میگیرد بدین صورت که فرد در این باره به رای کمیسیون اعتراض داشته باشد معمولا رای در کمیسیون مربوطه دوباره بررسی شده و در انتها در خصوص مورد فرد رای صادر می کردد.

همچنین در صورتی که در این باره کمیسیونی نیز تشکیل نگردد و یکی از مسئولان رای خود را در مورد فرد اعلام نماید به عنوان رای کمیسیون محسوب شده و ارای سازمان یا اداره چه در کمیسیون و چه به نظر مسئول مافوق  قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد، در هر موردی که فردی اقدام به طرح شکایت در دیوان عدالت اداری می نماید باید در این رابطه با حداقل قوانین این سازمان تخصصی آشنای داشته باشد و در غیر این صورت ممکن است در دفاع از خود و همچنین سایر مواردی در این باره دچار مشکلاتی گردد.

مورد دوم این می باشد که فرد در این موضوعات توانایی تجدید نظر واعتراض دوباره را نداشته و به همین دلیل باید در مرحله رسیدگی نهایت تلاش خود را در این باره داشته باشد .رای صادره در این مورد در دیوان قطعی می باشد و فرد دیگر هیچ گونه اقدامی نمی تواند انجام دهد به همین دلیل به نظر نگارنده بهترین موضوع این است که فرد از وکلای دیوان استفاده نماید. گروه تخصصی وکلای دیوان آماده ارائه هر گونه خدماتی در این باره برای شما می باشد.

آخرین مهلت اعتراض به حکم عزل

اولین چیزی که هنگام اعتراض به حکم اخراج باید بدانید مهلت است. در بیشتر موارد، شما یک چارچوب زمانی محدود خواهید داشت که در آن می توانید اعتراض خود را ثبت کنید. عدم انجام این کار می تواند منجر به از دست دادن شانس شما برای لغو تصمیم شود.

مهلت دقیق به قوانین و مقررات کشور یا ایالت شما و همچنین هر قرارداد یا توافقی که بین شما و کارفرمای شما امضا شده است بستگی دارد. مهم است که با یک وکیل متخصص مشورت کنید که می تواند به شما در مورد مهلت های خاص مربوط به پرونده شما مشاوره دهد.

در برخی کشورها، ممکن است دوره های انتظار اجباری قبل از ثبت اعتراض وجود داشته باشد. این به عنوان “حالت آماده به کار” شناخته می شود. در طول این دوره، ممکن است همچنان از شرکت حقوق و دستمزد دریافت کنید، اما تا زمانی که تصمیم نهایی گرفته نشود، اجازه بازگشت به کار را نخواهید داشت.

اگر با حکم اخراج مواجه هستید، بسیار مهم است که درخواست مشاوره حقوقی را به تعویق نیندازید. هرچه زودتر اقدام کنید، شانس موفقیت در اعتراض به آن بیشتر است.

حالت آماده به کار چیست؟

حالت آماده به کار یک ویژگی صرفه جویی در مصرف انرژی است که می توان آن را در دستگاه های الکترونیکی مختلف مانند رایانه، تلویزیون و تلفن های هوشمند یافت. این امکان را به دستگاه می دهد تا با کاهش مصرف برق خود در عین روشن نگه داشتن آن در مصرف انرژی صرفه جویی کند.

هنگامی که یک دستگاه وارد حالت آماده به کار می شود، اساساً اجزای خاصی از دستگاه را خاموش می کند تا مصرف انرژی آن کاهش یابد. به عنوان مثال، رایانه ای که در حالت آماده به کار است نمایشگر و هارد دیسک خود را خاموش می کند اما حافظه سیستم را فعال نگه می دارد تا بتوانید پس از بازگشت سریع به کار خود ادامه دهید.

نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که حالت آماده به کار دستگاه شما را به طور کامل خاموش نمی کند. برای دسترسی سریع آن را تا حدی بیدار نگه می دارد. این بدان معنی است که اگر باتری شما کم است یا اگر قرار نیست برای مدت طولانی از دستگاه خود استفاده کنید، بهتر است به جای استفاده از حالت آماده به کار، آن را به طور کامل خاموش کنید.

حالت آماده به کار برای صرفه جویی در انرژی و افزایش عمر باتری و در عین حال دسترسی سریع به دستگاه های شما مفید است.

حداکثر مدت خدمت کارمند در مرحله اولیه

به طور خلاصه، گرفتن حکم اخراج می تواند ناراحت کننده و گیج کننده باشد. با این حال، دانستن حقوق خود به عنوان یک کارمند برای مدیریت موثر این وضعیت بسیار مهم است. به یاد داشته باشید که برای اعتراض به حکم اخراج مهلتی وجود دارد، بنابراین مهم است که به سرعت اقدام کنید.

علاوه بر این، حالت آماده به کار گزینه ای است که برای کارمندانی که از کار خود اخراج شده اند در دسترس است و ممکن است در زمانی که شما به دنبال فرصت های شغلی جدید هستید کمک مالی کند.

به خاطر داشته باشید که حداکثر مدت خدمت در مرحله اولیه بسته به ایالت یا منطقه شما متفاوت است. مشاوره با یک وکیل می تواند به اطمینان حاصل شود که تمام الزامات قانونی در مورد اخراج کارمندان رعایت می شود.

اگر به مشاوره حقوقی نیاز دارید یا سؤالی در مورد حقوق خود به عنوان کارمندی که با حکم اخراج مواجه است دارید، در مشورت با یک وکیل متخصص برای کمک دریغ نکنید. آنها در طول این فرآیند راهنمایی و پشتیبانی لازم را به شما ارائه خواهند کرد.

4.3/5 - (3 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط