مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به حکم کارگزینی و الزام به اصلاح آن در سازمانهای اجرایی+ وکیل+ بهترین+ ‏تضمینی ‏

اعتراض به حکم کارگزینی و الزام به اصلاح آن در سازمانهای اجرایی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

حکم کارگزینی چیست؟

هر فردی در دستگاههای اجرائی مشغول به کار شود معمولا برای وی یک حکم کارگزینی صادر می گردد. حکم کارگزینی در این رابطه شامل برگه هایی در مورد کلیه حقوق و مزایا و همچنین پرداختی های سازمان دولتی به فرد می باشد که طی یک برگه به وی پرداخت می گردد.

به طور کلی حکم کارگزینی بدین معنی که فرد در آن سازمان یا اداره مشغول به کار بوده و وضعیت و همچنین میزان فعالیت وی مشخص شده است .

 حکم کارگزینی شامل چه مواردی می باشد؟

اطلاعات شناسایی فرد : شامل نام و نام خانوادگی فرد ، شناسنامه و اطلاعات هویتی فرد ، تجرد یا تاهل وی، محل تولد و زندگی ، میزان تحصیلات ، سابق کاری فرد در سازمان ، باقی دیتایی که فرد بدان نیاز دارد .

مزایا و حقوق کارمند: شامل  میزان حقوق ثابت،  اندازه پاداش،  میزان حقوق  مربوطه مسکن، حق فرزندان،  وضعیت سختی کار، سرپرستی فرد در سازمان و باقی مزایای فرد در این رابطه

جایگاه کاری فرد و وضعیت سامانی وی : ادرس و نشانی دقیق محل کار ، عنوان محل کار ، دسته شغلی فرد، در کدام واحد سازمانی مشغول به فعالیت می باشد ، جایگاه سازمانی و مقام فرد، نحوه استخدام در سازمان

 چند نوع حکم کارگزینی وجود دارد؟

  • شرکتهای خصوصی : در مورد سازمانهای خصوصی معمولا حکم کارگزینی برای افراد بر حسب اداره کار می باشد

برای افراد بعد از صدور حکم کارگزینی این موارد انجام می شود. در برخی از موارد افراد معمولا برای همیشه در یک سازمان باقی می مانند و به شیوه ای در این موارد برای انها حکم کارگزینی صادر می شود که دائمی می باشد.

  • در سازمانهای اداری و دولتی معمولا کلیه استخدامی ها براساس قانون امور استخدامی کشوری انجام می شود. در این موارد فرد باتوجه به وضعیت استخدامی خود حکم کارگزینی دریافت می نماید.

این وضعیت برای بازنشستگان نیز معمولا به همین روال می باشد .

باتوجه به اینکه معمولا در سازمانهای خصوصی کلیه حقوق و مزایا به صورت توافقی می باشد می باشد معمولا در این رابطه موضوع خاصی پیش نمی آید. اما در مورد سازمانهای اداری و دولتی معمولا حقوق و مزایا از قبل معین شده است و افراد در این رابطه قادر به اظهار نظر نمی باشند لذا در این مورد بهترین راه حل این می باشد که در صورتی که فردی  در سازمان یا اداره دولتی بخواهد بدین موضوع اعتراض نماید می تواند ابتدا طی یک درخواست تقاضای اصلاح حکم مورد نظر را از سازمان یا اداره مورد نظر دریافت نماید و بعد از آن در صورتی که سازمان یا اداره مذکور در این رابطه حاضر به این امر نشد می تواند در این رابطه به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نماید.

معمولا افراد برای طرح شکایت در دیوان عدالت اداری می توانند از وکلا متخصص دیوان در این رابطه درخواست کمک نمایند.

گروه تخصصی وکلای دیوان در این رابطه حاضر به ارائه هر گونه خدمات تخصصی در خصوص دیوان عدالت اداری از طرح شکایت تا نوشتن لایحه و صدور حکم می باشد.

5/5 - (1 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط