مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به ابطال پروانه كسب + وکیل +بهترین +تضمینی

وکیل دیوان عدالت اداری

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

طبق قوانینی که توسط دولت در نظر گرفته شده است، هر شغل و فعالیتی برای اینکه حالت رسمی پیدا کند باید پروانه کسب دریافت کنند.

پروانه کسب توسط چه مراکزی صادر می شود؟ ابطال پروانه کسب به چه دلیل هایی ممکن است انجام بگیرد؟ برای اعتراض به ابطال پروانه کسب به چه مراکزی می توان مراجعه کرد؟ وکیل های حقوقی در پرونده های مربوط به اعتراض به ابطال پروانه کسب چه نقشی می توانند داشته باشند؟

زمانی که افراد می خواهند در اصناف مختلف مشغول به فعالیت شوند باید پروانه کسب را دریافت کنند.

پروانه کسب توسط چه مراکزی صادر می شود؟

به طور معمول برای اینکه فعالیت های مربوط به هر شغلی به بهترین شکلی صورت بگیرد، برای آن ها اصنافی در نظر گرفته خواهد شد. هر کدام از این اصناف دارای هیات های مختلفی هستند که قوانین مربوط به آن صنف را تعیین می کنند و در عین حال پروانه های لازم جهت کسب و کار را نیز صادر می کنند.

این مراکز به تمام فعالیت های مربوط به صنف مربوطه رسیدگی می کنند و بر اساس قوانین تعیین شده فعالیت هایی را انجام می دهند.

ابطال پروانه کسب به چه دلیل هایی ممکن است انجام بگیرد؟

همانگونه که اشاره کردیم؛ صدور و یا ابطال پروانه کسب جز وظایف اتحادیه ذیربط است. دریافت پروانه کسب این موضوع را مشخص می کند که فرد صاحب پروانه صلاحیت لازم برای فعالیت در آن زمینه شغلی دارا است. زمانی که افراد برای دریافت پروانه کسب مراجعه می کنند، اعضای اتحادیه مشخص می کنند که آیا فرد مراجعه کننده صلاحیت لازم برای دریافت پروانه را دارد یا خیر؟ و در صورت تایید پروانه کسب برای او صادر می شود. گاهی اوقات نیز ممکن است که پروانه کسب به دلیل برخی عوامل باطل شود، به شکلی که گاهی اوقات ممکن است که شخص صاحب پروانه شغل خود را تغییر دهد و در زمینه دیگری مشغول به فعالیت شود، در این حالت پروانه کسب شده دیگر اعتبار نخواهد داشت و توسط مراجع ذیصلاح باطل خواهد شد.

گاهی اوقات نیز ممکن است که شخص صاحب پروانه برخی از وظایف خود از جمله حق عضویت در اتحادیه را پرداخت نکند، در این حالت نیز پروانه مربوطه توسط اتحادیه ها باطل خواهد شد. علاوه بر این ابطال پروانه کسب ممکن است به علت رعایت نکردن قوانین و وظایف تعیین شده توسط اتحادیه، فعالیت نکردن در زمینه مورد نظر به مدت ۶ ماه بدون اطلاع دادن به اتحادیه، و مرگ صاحب کالا باشد.

برای اعتراض به ابطال پروانه کسب به چه مراکزی می توان مراجعه کرد؟

بر اساس مواردی که اشاره کردیم؛ گاهی اوقات ممکن است که پروانه کسب توسط اتحادیه ها باطل شود. اما امکان اعتراض به ابطال پروانه کسب برای صاحبان پروانه ایجاد شده است. این افراد می توانند با آماده کردن دادخواست مناسب، نسبت به ابطال پروانه کسب اعتراض کنند.

برای اعتراض به ابطال پروانه کسب ابتدا باید به اتحادیه های مربوطه مراجعه کرد. اگر در این اتحادیه درخواست شخص متقاضی مورد پذیرش قرار نگیرد، می توان دادخواست را به اصناف شهرستان ارجاع داد تا در این مراکز مورد بررسی قرار بگیرد. در این مراکز پرونده دوباره مورد بررسی قرار خواهد گرفت و حکم لازم به شخص متقاضی اعلام می شود، در صورتی که پس از اعلام حکم شخص متقاضی اعتراض داشته باشد می تواند اعتراض خود را به کمیسیون نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان اعلام کند و پس از این مرحله نیز پرونده به دیوان عدالت اداری برای رسیدگی بیشتر ارجاع داده خواهد شد.

وکیل های حقوقی در پرونده های مربوط به اعتراض به ابطال پروانه کسب چه نقشی می توانند داشته باشند؟

پیش بردن مراحل قانونی اعتراض به ابطال پروانه کسب و همچنین آماده کردن دادخواست مناسب به شکلی است که افراد باید در این زمینه اطلاعات کافی را داشته باشند و قوانین مربوطه را به شکل کامل بدانند. با مراجعه به وکیل تضمینی می توان روند پرونده را بر اساس قوانین پیش برد و دادخواستی مناسب را آماده کرد. بهترین وکیل ها با آماده کردن دادخواستی مناسب روند پرونده را تسریع می کنند و همچنین به بهترین شکل سعی می کنند که از حق موکل خود دفاع کنند. علاوه بر این وکیل ها می توانند تمام مراحل پرونده را پیش ببرند و نیازی به حضور شخص متقاضی نباشد.

 بهترین وکیل تضمینی اعتراض به  ابطال پروانه  کسب

در بالا نحوه اعتراض  به ابطال پروانه کسب به صورت تخصصی و مفصل مورد بررسی قرار گرفت   و همچنین نحوه انتخاب وکیل و …. نیز بیان شد.

در ادامه این عنوان  به بررسی بهترین وکیل تضمینی در این رابطه می پردازیم و در مورد ان توضیحاتی را ارئه می دهیم .

هر وقت بحث از بهترین وکیل در این رابطه می شود به صورت قطع  فردی در نظر می آید که در خصوص امری تخصص بسیار بالایی دارد و میتواند به صورت حرفه ای کارهایی که به وی سپرده ایم را به نتیجه برساند.

به صورت کلی این وکیل با قوانین تخصصی صدور انواع پروانه کسب ، قوانین تعزیرات ،  انواع اعتراتض به ابطال پروانه کسب و نحوه طرح شکایت در خصوص ابطال انها به صورت حرفه ای اشنایی دارد .

اگر در این رابطه نیاز دارد که امور شما به یک وکیل متخصص و حرفه ای سپرده شود بهترین اقدام این می باشد  که برای شورع موضوع به سایتهای معتبر حقوقی و وکالت سر زده و با خواندن و طرح موضوع به وکلای این گروهها اقدام به انتخاب وکلا بنماید .

یکی از بهترین سایتها در این رابطه وکلای دیوان می باشد که دارای 10 سال سابقه کار تخصصی در این موارد می باشد و  در طی این سالها بهترین وکلای دیوان را  جمع نموده است.

برای انتخاب وکیل نیز می توانید با شماره تلفن  های موجود در سایت تماس گرفته  و مشاوران ما با راهنمایی شما بهترین وکیل را به شما معرفی می نمایند .

جمع بندی

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ برای هر شغل و فعالیتی اتحادیه ها و اصنافی در نظر گرفته شده است که قوانین مربوط به آن شغل را تعیین می کنند. این اتحادیه صلاحیت اشخاص مراجعه کننده را مورد بررسی قرار می دهند و در صورت تایید پروانه کسب را صادر می کنند.

گاهی اوقات ممکن است که صاحبان پروانه قوانین مربوطه را انجام ندهند و یا به دلیل برخی عوامل دیگر که اشاره کردیم، پروانه کسب آن ها باطل شود. در چنین زمان هایی این افراد می توانند دادخواست اعتراض به ابطال پروانه کسب را به مراجع مربوطه ارجاع دهند.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط