مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




الزام به اعمال معافيت مالياتی+ماده 33+ماليات برارزش افزوده+وکیل+بهترین

الزام به اعمال معافيت مالياتی

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

منظور از اعمال معافیت مالیاتی چیست؟

مالیات بر ارزش افزوده به چه معنی هستند؟

چه اشخاص شامل معافیت مالیاتی می شوند؟

ماده ۳۳ مربوط به اعمال معافیت مالیاتی شامل چه مواردی است؟

پرونده های مربوط به اعمال معافیت مالیاتی در چه مراکزی مورد بررسی قرار می گیرد؟

آیا وکیل های حقوقی می توانند در این پرونده ها به موکلان خود کمک کنند؟

با تو سازم به سوالات مطرح شده می توان در مورد اعمال معافیت مالیاتی، مالیات بر ارزش افزوده و قوانین و مقررات مربوط به آن اطلاعاتی را در اختیار مخاطبان قرار داد؛

منظور از اعمال معافیت مالیاتی چیست؟

یکی از مهمترین راههای کسب درآمد توسط دولت های مختلف دریافت  مالیات از شهروندان است. در واقع دولت های مختلف برای اینکه بتوانند برخی از درآمدهای خود را تهیه کند از شهروندان خود به صورت سالانه و یا ماهانه مقداری مالیات دریافت می‌کنند.

اما گاهی اوقات ممکن است که دولت برای اینکه کسب و کارهای مختلف و یا کارآفرین ها را تشویق کند و یا باعث توسعه اجتماعی شود، افراد را از پرداخت مالیات معاف می کند. در واقع معاف مالیاتی به معنی این است که افراد به صورت قانونی و بر اساس قوانین و مقرراتی که دولت در نظر گرفته است، به صورت موقت از پرداخت مالیات معاف است و نیازی نیست مبلغی را به دولت پرداخت کند.

مالیات بر ارزش افزوده به چه معنی هستند؟

زمانی که از مالیات بر ارزش افزوده صحبت شود منظور ارتباط بین ارزش کالا و خدمات عرضه شده با ارزش کالا و خدمات خریداری شده در یک دوره معین است. در واقع مالیات بر ارزش افزوده مالیاتی است که از زمان فرآیند تولید تا فروش محصول به مشتریان عرضه می شود. مالیات بر ارزش افزوده جز مالیات های غیر مستقیم است. این نوع مالیات یکی از آسان ترین راه های کسب درآمد توسط دولت است.

چه اشخاص شامل معافیت مالیاتی می شوند؟

همانگونه که اشاره کردیم؛ برخی از کارآفرینان، صاحبان کسب و کارها و فعالان اقتصادی از پرداخت مالیات معاف هستند.

در واقع این افراد برای اینکه به رشد اقتصادی کشور کمک شود و در عین حال تشویق شوند از پرداخت مالیات معاف می شوند. علاوه بر مواردی که اشاره کردیم؛ انواع مختلف فعالیت هایی هستند که از پرداخت مالیات معاف هستند. از جمله این فعالیت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد؛

  • فعالیت های تولیدی و معدنی
  • بخش کشاورزی روستایی و عشایری
  • بخش تربیتی آموزشی و ورزشی
  • بیمه عمر
  • هزینه های درمانی
  • سرمایه در گردش بنگاه های تولیدی
  • بخش صادراتی
  • فرش و صنایع دستی
  • بورس
  • متفرقه

ماده ۳۳ مربوط به اعمال معافیت مالیاتی شامل چه مواردی است؟

بر اساس مطالبی که اشاره کردیم برخی افراد و سازمان ها از پرداخت مالیات به دولت معاف هستند. در واقع بر اساس قوانین و مقرراتی که توسط دولت تعیین شده است و بر اساس ماده ۳۳ معافیت مالیاتی، اعمال معافیت مالیاتی برای برخی از مراکز الزامی است.

با توجه به این مسئله زمانی که این سازمان ها و یا اشخاص حقیقی و حقوقی برای دریافت معافیت مالیاتی اقدام می‌کنند باید درخواست آنها مورد بررسی قرار بگیرد و در صورت تایید از پرداخت مالیات معاف شوند.

این درخواست ها به طور معمول در سازمان امور مالیاتی مورد بررسی قرار میگیرد و بر اساس مدارک و مستندات ارائه شده حکم لازم مربوط به معافیت مالیاتی را صادر می کند.

پرونده های مربوط به اعمال معافیت مالیاتی در چه مراکزی مورد بررسی قرار می گیرد؟

همانگونه که اشاره کردیم؛ پرونده های مربوط به معافیت های مالیاتی در سازمان مالیاتی مورد بررسی قرار می گیرد. گاهی اوقات ممکن است که اشخاص حقیقی یا حقوقی که شامل معافیت مالیاتی باشند اما درخواست آنها در سازمان های مالیاتی مورد تایید قرار نگیرد در این حالت می‌ توانند درخواست خود را به مراجع بالاتر ارسال کند.

پرونده ها برای تجدید نظر به کمیسیون های تجدید نظر ارسال می شود و در صورتی که در این کمیسیون نیز درخواست معافیت مالیاتی مورد پذیرش قرار نگیرد می توانند پرونده های خود را به دیوان عدالت اداری ارجاع دهند تا بررسی شود.

در این دیوان پرونده ها به شکل کامل تری و بر اساس جزئیات ارائه شده بررسی می‌شود و در صورت تایید حکم معافیت مالیاتی برای سازمان ها صادر می شود.

آیا وکیل های حقوقی می توانند در این پرونده ها به موکلان خود کمک کنند؟

اشخاص حقیقی و یا حقوقی و همچنین سازمان های دولتی برای پیگیری پرونده های مربوط به معافیت مالیاتی می توانند از وکیل های حقوقی تضمینی کمک بگیرند. بهترین وکیل های حقوقی با توجه به تخصصی که در این مسائل دارند می توانند بهترین دادخواست ها را برای ما کلان خود آماده کنند و یا اینکه مشورت های لازم را به آنها بدهند تا پرونده خود را به بهترین شکل ممکن پیش ببرند.

گروه وکلای تخصصی دیوان عدالت، تنها گروه تخصصی دیوان عدالت در کشور است که با بیش از ۱۰۰ وکیل متخصص و انحصاری دیوان امکان انجام پرونده های شما را به صورت تخصصی دارد. با مراجعه به این گروه می توانید با بهترین وکیل های حقوقی مشورت داشته باشید .

سخن آخر

همانگونه که اشاره کرده یکی از راه های کسب درآمد دولت ها دریافت مالیات از اشخاص حقیقی و حقوقی است. اما گاهی اوقات ممکن است که افراد و یا سازمان ها از پرداخت مالیات به دولت معاف شوند. در واقع بر اساس قوانین و مقرراتی که توسط دولت تعیین شده است برخی از کارآفرینان و یا صاحبان کسب و کار و برخی از فعالیت های دولتی از پرداخت مالیات معاف هستند.

در این صورت صدور معافیت مالیاتی برای آنها الزامی است و در صورتی که معافیت مالیاتی برای آنها در نظر گرفته نشود می توانند درخواست خود را به مراجع قانونی ارسال کنند تا مورد بررسی قرار بگیرد‌.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط