مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




الزام به طرح درخواست در کمیته مشاغل سخت و زیان آور+وکیل+بهترین+تضمینی

vakil divan

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

هدف از این  نوشته این می باشد که به بحث الزام به طرح درخواست در کمیته مشاغل سخت و زیان آور بپردازیم و در انتهای نوشتار بهترین وکیل در این زمینه به شما معرفی می شود .

معمولا برخی از مشاغل وجود دارند که دارای درجه دشواری بسیار بالایی می باشند و افراد درآن بعد از مدتی کار کردن دچار بیماریهای روحی و روانی زیادی می شوند . این مشاغل معمولا مورد توجه قانون گذار بوده و برای آنها یک سری مزایا معین شده است.

از جمله این مزایا این است که افراد بعد از کار در این مشاغل باید حق بیمه ای که برای انها واریز می شود بیشتر از میزان متوسط برای سایر مشاغل باشد همچنین این افراد بعد از بیست سال کار در مشاغل سخت و زیان آور  بازنشسته شده و در انتها می توانند از مزایای دیگر آن نیز استفاده نماید.

 مشاغل سخت و زیان آور به طور کلی به دو دسته تقسیم می شوند :

مشاغلی که اگر کارفرما یک سری از موارد ایمنی را رعایت نماید  همه وضعیت سخت ودشوار از بین رفته و دیگر این شغل سخت و زیان آور محسوب نخواهد شد.

مورد دیگر این است که حتی اگر کارفرما همه موارد ایمنی را نیز رعایت نماید باز هم فرد در هنگام کار دچار استرس شده و ممکن است برای وی ضرر وزیانهای جسمی و ورحی ایجاد شود .

در صورتی فرد احساس کند که کار وی  جزئ مشاغل سخت وزیان آور بوده و لی به این عنوان شناخته نمی شود ممکن است خود و با الزام کارفرما تقاضای اعلام این شغل به عنوان مشاغل سخت و زیان آور را بنماید.

اگر فرد خود بخواهد درخواست خود را طرح نماید خود شخص طی یک درخواست تقاضای شنلسیی شغل خود به عنوان مشاغل سخت و زیان آور را می نماید.

این درخواست توسط خود فرد و یا کارفرما به سازمان تامین اجتماعی تحویل داده میشود و در انجا به کمیته تشخیص مشاغل سخت  وزیان اور ارسال می گردد.

کمیته های مشاغل سخت  وزیان آور دارای دو وظیفه بسیار مهم می باشند :

1-بررسی و تطبیق انواع مشاغل سخت و زیان آور براساس آیین نامه های مطرح شده توسط سازمانها و نهادهای زیربط

2- ارائه تمهیدات لازم در خصوص مشاغل سخت و زیان آور و اینکه آیا با ارائه یک سری راهکار وضیت سخت و زیان آور رفع خواهد شد یا نه

این کمیته ها از دو شعبه بدوی و تجدید نظر تشکیل شده اند . کمیته های بدوی وظیفه رسیدگی به درخواست های افراد در خصوص اعلام یک شغل برای مشاغل سخت و زیان آور را دارند و مورد بعدی در شعب تجدید نظر است که طرف می تواند به رای صادره در مرحله بدوی اعتراض نماید و تقاضای احقاق  حق خود را بنماید.

در صورتی که فرد باز هم به رای صادره در کمیته تجدید نظر مشاغل سخت و زیان آور اعتراض داشته باشد می تواند طی یک شکایت از دیوان عدالت اداری به رای صادره در شعبه تجدید نظر کمیته مربوطه اعتراض نماید .

شکایت مطروحه در دیوان بعد از طی مراحل قانونی  مورد رسیدگی قرا گرفته و در انتها رای صادر می شود . رای صادره در این باره قطعی و لازم الاجرا می باشد.

بهترین وکیل تضمینی  مشاغل سخت و زیان آور

منظور از بهترین وکیل تضمینی مشاغل سخت و زیان آور عرصه اداره کار و همچنین اعتراض به  آرای اداره کار  دیوان عدالت اداری مشغول به کار می باشد .

این وکیل که هم اکنون در گروه تخصصی وکلای دیوان فعال می باشد  یکی از بهترین وکلای کشور در این مورد می باشد .

با توجه به وضعیت کاری این وکیل   قادر است  وکالت در تمامی پرونده هایم شاغل سخت و زیان آور را به عهده بگیرد .

سابقه کاری این وکیل و تعداد پرونده های موفق این وکیل موید  تخصص وی بوده و  تاکنون هیچ گونه پرونده  نوده است که در دیوان عدالت اداری به نفع موکل نقض نکرده باشد و  در این مورد توانسته است   برای خود  به یک برند در  زمینه کاری تبدیل شود .

البته دیوان خود رای صادر نمی نماید و تنها در صورت نقض رای کمیته اقدام به ارسال موارد نقض به شعبه بوده و در انجا موظف به اصلاح رای می شود .

 

الزام به طرح درخواست در کمیته مشاغل سخت
الزام به طرح درخواست در کمیته مشاغل سخت 4king
الزام به طرح درخواست در کمیته مشاغل سخت 666
الزام به طرح درخواست در کمیته مشاغل سخت 66
الزام به طرح درخواست در کمیته مشاغل سخت 8/
الزام به طرح درخواست در کمیته مشاغل سخت 88
الزام به طرح درخواست در کمیته مشاغل سخت 99
الزام به طرح درخواست در کمیته مشاغل سخت 999
امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط