مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک + وکیل +بهترین +تضمینی

وکیل گمرک

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

گمرک  یک نهاد بسیار  ضروری برای  حکومت های  کارآمد و همچنین تامین کننده درآمدهای مالی و آسان نمودن  تجارت ( صادرات و واردات کالاها )  و  همچنین حفاظت از جامعه و جلوگیری از ورود کالاهای بی کیفیت و نامرغوب به داخل  کشور  می‌باشد. این سازمان  همچنین امورات مربوطه در  نقل و انتقال کالاها و مسافران را در سطح بین‌الملل مدیریت می‌کند. دولت‌ها  در خصوص  به اجرا درآوردن  و انجام  مناسب برنامه‌های اجتماعی و انواع  سیاست‌های مالی و همچنین اقتصادی و نیازمند یک گمرک فعال و کارآمد می‌باشند.

گروه تخصصی وکلای دیوان دارای بخش تخصصی برای دعاوی گمرکی و اقتصادی (صادرات و واردات ) دارد که میتوانید با خیال  راحت پرونده وکالتتان را به  این گروه  بسپارید .

چه افرادی با گمرک و قوانین این سازمان سروکار دارند؟ ضبط کالا توسط گمرک به دلیل هایی ممکن است که اتفاق بیافتد؟ اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک در چه صورتی امکان پذیر است؟ برای اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک چه مهلتی تعیین شده است؟ نقش وکیل امور گمرکی در رسیدگی به این پرونده ها به چه شکلی است؟

آگاهی داشتن نسبت به قوانین گمرکی به افراد کمک می کند که فعالیت های خود را به شکل بهتری انجام بدهند. با توجه به این مساله ممکن است سوال هایی ذهن افراد را به خود درگیر کند. با پاسخ دادن به سوالات مربوط به ضبط کالا توسط گمرک، این امکان برای افراد ایجاد می شود که نسبت به قوانین مربوط به این زمینه آگاهی پیدا کنند.

در چه مواردی به وکیل متخصص گمرک نیاز داریم؟

اعتراض و تجدید نظر نسبت به ضمانت نامه ها  یا  وثایق  گمرکی – اعتراض  به انواع  جریمه های گمرکی  – اعتراض به امور انجام شده توسط  ماموران گمرک  – اعتراض  به   اختلاف  هزینه ها  در گمرک  – اختلاف  در میزان  ارزش کالا  – مطالبه  و دریافت  عوارض بندری در  انبار و گمرکات مرزی  – اختلافاتات پیش امده پس از ترخیص کالا ها  –  دریافت خسارت وارده به کالاها  – متروکه شدن و غیر قابل استفاده شدن کالا در گمرکات مرزی

تقریبا تمامی افرادی که دارای کارت بازرگانی می باشند و در امور صادرات و واردات فعال می باشند برای انجام امور خود در برخی از موارد و اختلافات فی مابین در  امورات  گمرکی نیاز به  وکیل  متخصص گمرک  دارند .

چه افرادی با گمرک و قوانین این سازمان سروکار دارند؟

برخی افراد در زمینه های مربوط به واردات و صادرات کالا فعالیت می کنند. زمانی که افراد کالایی را وارد می کنند و یا می خواهند به کشور های دیگر صادر کنند، باید با گمرک هماهنگی های لازم را انجام بدهند و پس از دریافت مجوز های لازم نسبت به ترخیص کالا اقدام کنند. برای اینکه گمرک بتواند از برخی اقدام های خلاف و همچنین ورود و خروج کالاهای غیرمجاز جلوگیری کند، قوانین هایی را در نظر گرفته است که صاحبان کالا باید به آن توجه داشته باشند. علاوه بر این مالیات ها و عوارضی را نیز جهت واردات و صادرات کالا در نظر گرفته اند، که صاحبان کالا نسبت به پرداخت آن موظف هستند و اگر نسبت به پرداخت آن اقدام نکنند، با جریمه هایی رو به رو خواهند شد.

ضبط کالا توسط گمرک به دلیل هایی ممکن است که اتفاق بیافتد؟

زمانی که افراد نسبت به پرداخت بدهی های خود از جمله عوارض و حقوق گمرکی دیر کرد داشته باشد، و یا اینکه از پرداخت آن ها سر باز بزند، گمرک می تواند کالا، وثیقه و یا ضمانتنانه هایی که از صاحبان کالا در اختیار دارد را ضبط کند. در واقع گمرک وظیفه دارد که این بدهی ها را از صاحبان کالا وصول کند، و اگر افراد این بدهی ها را پرداخت نکنند، گمرک حق ضبط کالا و یا وثیقه ها  را دارد. علاوه بر این؛ گاهی اوقات ممکن است که صاحبان کالا برخی کالا ها و یا موادی را به داخل کشور وارد کنند که ممنوع است و یا طبق قوانین تعیین شده جز کالاهای غیر مجاز در نظر گرفته شده است. در این حالت نیز گمرک وظیفه دارد که کالای وارد شده را ضبط کند و اجازه ورود آن به داخل کشور را صادر نکند. زمانی که این اتفاق می افتد، معمولا به صاحبان کالا فرصت سه ماهه ای داده می شود که کالا را به کشور مبدا باز گردانند و حق خود را وصول کنند، در غیر این صورت پس از به اتمام رسیدن فرصت سه ماهه، تمام کالا به ضبط گمرک درخواهد آمد. به غیر این مورد گاهی اوقات ممکن است که برخی افراد کالاهای قاچاق را به داخل کشور وارد کنند، در این حالت نیز این امکان برای گمرک ایجاد شده است که کالای مورد نظر را ضبط کند. از جمله کالاهای قاچاق می توان به کالاهایی اشاره کرد که بدون پرداخت عوارض به کشور وارد شده اند.

اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک در چه صورتی امکان پذیر است؟

همانگونه که اشاره کردیم؛ گاهی اوقات ممکن است که گمرک به دلیل برخی مسائل کالاهای وارداتی را ضبط کند. اما گاهی اوقات ممکن است که به دلیل برخی مسائل ضبط کالا به نادرستی انجام بگیرد و یا اینکه با انجام برخی پیگیری ها امکان استرداد کالا وجود داشته باشد. در این حالت صاحبان کالا می توانند دادخواست اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک را اماده کنند و به مراجع مربوطه ارجاع دهند.

برای اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک چه مهلتی تعیین شده است؟

با توجه به قوانینی که برای واردات و صادرات کالا در نظر گرفته شده است، این امکان برای گمرک در نظر گرفته شده است که برای اجرای برخی قوانین کالاهای وارداتی را ضبط کنند و مراتب ان را به صاحبان کالا اعلام کنند، اما در مقابل نیز این امکان برای صاحبان کالا ایجاد شده است که نسبت به ضبط کالا اعتراض کنند ک دادخواست خود را به مراجع مربوطه تحویل دهند. پس از ضبط کالا توسط گمرک، صاحبان کالا طی یک فرصت دو ماهه، باید دادخواست اعتراض به ضبط کالا توسط گمرک را به دادگاه شهرستانی که گمرک در آن قرار دارد تحویل بدهد، و پس از آن ۱۵ روز فرصت دارد که مراتب اعتراض خود را به گمرک اعلام کند.

نقش وکیل امور گمرکی در رسیدگی به این پرونده ها به چه شکلی است؟

زمانی که افراد نسبت به ضبط کالای خود توسط گمرک اعتراض می کنند، باید دادخواستی مناسب با قانون های گمرکی را آماده کنند، در این حالت با مراجعه به یک وکیل امور گمرکی تضمینی می توان دادخواست مناسب را آماده کرد و روند قانونی پرونده را سریع تر و بهتر پیش برد. در چنین زمان هایی معمولا افراد به دنبال بهترین وکیل امور گمرکی هستند، که با توجه کردن به سابقه و دانش این افراد می توان انتخاب خوبی داشت.

 بهترین وکیل تضمینی  اعتراض به ضبط کالا در گمرک

منظور از بهترین وکیل تضمینی اعتراض به ضبط کالا  در گمرک وکیلی می باشد که دارای تسلط بسیار عالی بر قوانین و مقررات حقوقی  گمرک بوده و در می داند که در صورت ایجاد هر مسئله ای  به چه شیوه ای با آن برخورد نماید .

این وکیل متخصص و تضمینی  با استفاده از دانش و مهارت گسترده ای که دارد قادر است  در همه مشکلاتی که برای یک تاجر در گمرک ایجاد می شود به صورت حرفه ای و تخصصی اقدام به  حل امور می نماید.

در این رابطه  اگر در جایی نیازی به  هر گونه  طرح شکایت باشد به صورت قطع برای احقاق حقوق موکل اقدام می نماید .

این طرح شکایت ممکن است در  دیوان عدالت اداری ، شوارای عالی گمرکی و یا در هیئت های حل اختلافات گمرکی باشد.

برای تماس  و همچنین ارائه پرونده  به وکیل متخصص و تضمینی امور گمرکی می توانید  با شماره تلفن های 09199353470 و 09129353470 تماس گرفته و   با توجه به موضوع قعا بهترین وکیل به شما معرفی خواهد شد .

جمع بندی

با توجه به نکات گفته شده؛ گاهی اوقات ممکن است که در اثر برخی تخلفات و یا پرداخت نشدن بدهی ها، کالاهای وارداتی توسط گمرک ضبط شود. در این حالت صاحبان کالا می توانند با کمک وکیل امور گمرکی تضمینی اعتراض خود را نسب به این موضوع اعلام کنند و درصورت محق بودن کالای خود را ترخیص کنند.

ترخیص کالا از گمرک

ترخیص کالا از گمرک فرآیندی است که طی آن کالاهای شما قبل از ورود یا خروج از یک کشور توسط مقامات گمرک تایید می شوند. این یک گام اساسی در تجارت بین المللی است که تضمین می کند همه مقررات رعایت شده و مالیات ها و هزینه ها به درستی پرداخت می شود. ترخیص کالا از گمرک شامل مراحل مختلفی از جمله بررسی اسناد، بازرسی فیزیکی کالا و پرداخت عوارض و مالیات است.

برای شروع فرآیند ترخیص کالا از گمرک، باید تمامی مدارک لازم مانند فاکتور، بارنامه، لیست بسته بندی و غیره را تهیه کنید. اگر همه چیز مرتب باشد، کالاهای شما به مرحله بعدی می روند.

بازرسی فیزیکی یکی دیگر از جنبه های مهم ترخیص کالا از گمرک است. مأموران گمرک ممکن است برخی یا همه کالاهای شما را بازرسی کنند تا محتویات آنها را مطابق با اسناد ارائه شده تأیید کنند. بازرسی ممکن است بسته به نوع محصول ارسالی شامل اشعه ایکس یا سایر روش‌های اسکن باشد.

هنگامی که کالاهای شما برای واردات یا صادرات توسط مقامات گمرکی ترخیص شد، باید هر گونه عوارض و مالیات قابل اعمال را قبل از آزادسازی برای تحویل بپردازید. میزان بدهی شما به عوامل مختلفی مانند ارزش محصول و کشور مقصد بستگی دارد.

پیمایش در مراحل ترخیص کالا از گمرک بدون راهنمایی مناسب از سوی کارشناسان این حوزه مانند وکلایی که در خدمات مشاوره حقوق تجارت بین‌الملل تخصص دارند، می‌تواند بسیار دشوار باشد.

هزینه گمرک کالا

هنگام واردات یا صادرات کالا، آگاهی از هزینه های گمرکی که ممکن است اعمال شود بسیار مهم است. این هزینه ها توسط ماموران گمرک دریافت می شود و معمولا بر اساس درصدی از ارزش کل کالای در حال حمل محاسبه می شود.

برای شرکت‌ها یا افراد درگیر در تجارت بین‌المللی ضروری است که این هزینه‌ها را هنگام برنامه‌ریزی محموله‌های خود لحاظ کنند، زیرا می‌توانند به سرعت و به طور قابل توجهی هزینه انجام تجارت را افزایش دهند.

هزینه های گمرکی بسته به عوامل مختلفی مانند کشور مبدا، نوع و ارزش کالا، وزن و بسته بندی می تواند متفاوت باشد. برای اطمینان از رعایت قوانین و مقررات، مشورت با یک وکیل با تجربه و متخصص در قوانین گمرکی بسیار مهم است.

عدم پرداخت هزینه های گمرکی می تواند منجر به مصادره یا تأخیر کالاهای شما در گذرگاه های مرزی شود که این امر باعث ایجاد مشکلات قابل توجهی برای مشاغلی می شود که سعی در رعایت موعد مقرر دارند. بنابراین، همیشه توصیه می شود قبل از ارسال هر چیزی به خارج از کشور، تمام هزینه ها را بررسی کنید.

قوانین گمرکی کالا

ترخیص کالا از گمرک می تواند فرآیند پیچیده ای باشد و مهم است که از قوانین و مقرراتی که در مورد کالاهای شما اعمال می شود مطلع باشید. درک هزینه ها و عوارض گمرکی به شما کمک می کند از هرگونه غافلگیری ناخوشایند هنگام واردات یا صادرات محصولات خود جلوگیری کنید.

در صورت مواجهه با هرگونه اعتراض از سوی گمرک در خصوص توقیف کالا، توصیه می کنیم در اسرع وقت از مشاوره حقوقی استفاده کنید. یک وکیل خوب با تخصص در این زمینه می تواند راهنمایی هایی در مورد نحوه رسیدگی به پرونده شما ارائه دهد.

اگر در مورد اقدامات بعدی مطمئن نیستید از مشورت با یک وکیل شک نکنید. با جستجوی آنلاین یا تماس با سازمان های وکالت برای کمک به راحتی می توانید یک وکیل متخصص پیدا کنید. با کمک آنها می توانید اطمینان حاصل کنید که حقوق خود در طول فرآیند ترخیص کالا از گمرک و پس از آن محافظت می شود.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط