مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به آرای قطعی گمرک + وکیل + بهترین + تضمینی ‏

اعتراض به آرای قطعی گمرک

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

اگر شما خواهان اعتراض به ارای قطعی گمرکی می باشید و به دنبال یک وکیل هستید که بتواند به صورت تضمینی امور شما را به نتیجه مورد نظر شما برساند می توانید به گروه تخصصی وکلای دیوان مراجعه نمایید.

جهت تماس با این گروه از وکلا می توانید به صورت آنلاین ، تلفنی و حضوری ضمن دریافت مشاوره رایگان  پرونده خود را نیز به این گروه از وکلا سپرده و منتظر دریافت نتیجه مورد نظر خود باشید .

گروه تخصصی وکلای دیوان یکی از بهترین گروه های تخصصی وکلا در سطح کشور می باشد که با توجه به سطح  بالای تجربه و مهارت این گروه در امور دیوان عدالت اداری و کمیسیون ها و همچنین  قوانین سازمانهای ادارای در این رابطه  توانسته است موکلان زیادی را از سراسر کشور به  جذب نماید و در بیشترین سطح از موارد نیز نتیجه قطعی و تضمینی را در یافت نماید .

وکلای با تجربه این گروه تخصصی دیوان در امور گمرکی بسیار فعال بوده و تا کنون دهها پرونده موفق این سازمان را در دیوان عدالت اداری به نفع موکل نقض نموده و در انتها رای به نفع انها صادر شده است.

 گمرک  چیست ؟

براساس قانون امور گمرکی در ایران گمرک بدین  شیوه  تعریف شده است.

گمرک به صورت کلی در ایران وظیفه اجرای تمامی مقررات، وصول تمام وجوه و هزینه های گمرکی  است.

همچنین  این سازمان مسئولیت اجرای تمامی مقررات و قوانین مربوط به کالاهای وارادتی ،  صادراتی  و  و جابه جایی و انبار کردن کالاهاست .

 وظیفه گمرک

به صورت کلی گمرک براساس قانون امور گمرکی دارا وظایف زیر می باشد :

۱- اعمال و اجرای انواع  سیاستهای دولت در زمینه  افزایش صادرات و واردات کالاها و   مسافران  و تحویل کالاها و مواظبت  از آنها در انبارهای مرزی و  سایر اماکن گمرکی

‏۲- اجرای قوانین و  مقررات صادرات و واردات کالاها ،  آیین نامه های و بخشنامه های دولتی  و تشخیص موارد  و اخذ  حقوقهای  گمرکی و  دریافت سود بازرگانی و انواع عوارض و واریز آن  به حساب  دولت

‏۳- تعیین و همچنین بررسی  قیمت کالاها و خدمات صادراتی و وارداتی در سطح کشور

‏۴- کنترل و نظارت برامر ترانزیت کالا  در قلمرو داخلی ایران

‏۵- مبارزه با قاچاق کالاها و انواع تخلفات گمرکی  با اعمال قوانین مربوطه

‏‏۶- رسیدگی به موارد و  حل اختلافات ناشی از اجرای کامل قوانین و مقررات گمرکی در سطح پایانه های مرزی

‏ این موارد  شامل تمامی وظایف گمرکات در سراسر کشور می باشند به صورت کلی به تمامی امور این سازمان  مربوط می باشند .

در برخی از موارد ممکن است در راستای اجرای وظایف سازمان گمرک بین صادر کننده یا وارد کننده و  سازمان گمرک اختلافاتی ایجاد شود .

در ایران معمولا سازمانهای دولتی برای حل اختلافات خود با اشخاص حقیقی و حقوقی معمولا دارای کمیسیون های داخلی می باشند. کمیسیون های داخلی در این رابطه قبل از طرح شکایت در مراجع قضائی بدوی اقدام به بررسی و   رسیدگی به ماورات مردم می نمایند.

سازمان گمرک نیز در این رابطه در صورتی که با تجار یا صادرکنندگان و وارد کنندگان به مشکل بر بخورد در این رابطه  اقدام به تشکیل  کمیسیونهای حل اختلاف مالیاتی  می نماید . کمیسیون های حل اختلاف مالیاتی در این رابطه با تشکیل جلساتی ضمن احضار شخص از وی میخواهند که در طی اظهارات یا با نوشتن لایحه ای در این باره از حقوق خود دفاع نماید .

در این موارد فرد می تواند از وکلای متخصص گمرکی نیز استفاده نماید .

گروه تخصصی وکلای دیوان در این زمینه اماده ارائه هر گونه خدمات حقوقی تخصصی در رابطه با امور گمرکی به شما می باشد و شما می توانید با ارائه امور خود به این گروه حقوقی با خیال راحت به دنبال باقی امور خود کمرگ بوده و در سریعرتین زمان ممکن امور خود را به نتیجه مورد نظر برسانید .

در  کمیسیون  حل اختلافات گمرکی معمولا  بعد از  انکه فرد دفاعیات خود را در این زمینه به انجا ارائه داد در این باره رسیدگی و  اقدام به صدور حکم می شود.

معمولا آرای صادره در کمیسیون بدوی ظرف 20 روز  قابل اعتراض در شعبه تجدید نظر کمیسیون می باشد .

در کمیسیون حل اختلافات گمرکی، در صورتی که فرد در مدت زمان معین بدان اعتراض ننماید معمولا آرای صادره در شعب بدوی قطعی می شوند و در این رابطه تنها در دیوان عدالت اداری قابل اعتراض می باشند
.

آرای صادره در شعب بدوی اگر در مرحله  تجدید نظر مورد اعتراض قرار بگیرند در این رابطه دوباره به آنها رسیدگی شده و در این باره در مورد انها رای صادر می گردد .

 آرای صادره در شعب تجدید نظر در هر موردی قطعی و لازم لااجرا بوده و تنها بعد از سه ماه برای اشخاص داخل کشور و همچنین  6 ماه برای اشخاص خارج کشور قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشند.

برای اعتراض به ارای صادره در دیوان عدالت اداری بهترین  راه این می باشد که افراد  از وکلای متخصص در  امور  دیوان استفاده نمایند .

گروه تخصصی وکلای دیوان در این زمینه  قادر به انجام تمامی امور شما در خصوص ارای قطعی گمرکی بوده و در  این رابطه امورات شما را در سریعترین زمان ممکن و با عالی ترین سطح و در نهایت به صورت تضمینی به نتیجه مورد نظر می رساند .

برای اعتراض به آرای صادره در کمیسیون حل اختلاف گمرکی افراد می توانند  طی دادخواستی  شکایت خود را در دیوان عدالت اداری طرح نمایند .

در دیوان در این رابطه معمولا رسیدگی انجام شده و  در صورتی رای  مطابق قانون و مقررات باشد در این باره قطعی شده و اگر برخلاف قوانین و مقررات گمرکی باشد در این زمینه معمولا نقض شده و برای  رسیدگی دوباره به کمیسیون هم عرض ارجاع می گردد.

هر کدام از دو ارای فوق قابل اعتراض در مرحله تجدید نظر دیوان عدالت اداری را داشته و در این رابطه افراد می توانند به ارای صادره در مرحله بدوی اعتراض نمایند .

اعتراض به آرای صادره در مرحله بدوی با دادخواست تجدید نظر و باید براساس ماده 16 قانون آیین دادرسی و تشکیلات دیوان عدالت اداری باشد .

 

 

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط