مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




اعتراض به عدم ترخیص کالا + وکیل +بهترین +تضمینی

وکیل گمرک

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

کنترل واردات و صادرات کالا توسط چه مرکزی انجام می شود؟ منظور از ترخیص کالا توسط گمرک چیست؟ چه زمانی ممکن است که اجازه ترخیص کالا صادر نشود و کالا ضبط شود؟ آیا امکان اعتراض به عدم ترخیص کالا وجود دارد؟ آیا برای ترخیص کالا ها می توان به وکیل های امور گمرکی مراجعه کرد؟

سالانه حجم زیادی محصول از سایر کشور ها به کشور ایران وارد می شود و همچنین صادرات انواع مختلف محصولات نیز از کشور ایران انجام پذیر است. به همین دلیل آگاهی داشتن نسبت به قوانین مربوط به این زمینه اهمیت پیدا می کند.

کنترل واردات و صادرات کالا توسط چه مرکزی انجام می شود؟

همانگونه که اشاره کردیم؛ سالانه حجم زیادی از محصولات در مرز کشور های مختلف وارد و یا صادر می شود. برای اینکه بتوان به این روند کنترل داشت مراکزی تحت عنوان گمرک ایجاد شده است. این مرکز به واردات و صادرات تمامی کالا ها نظارت دارد و سعی می کند که برای حفظ منابع اقتصادی، اجتماعی و محیط زیستی از قوانین تعیین شده توسط دولت پیروی کند. علاوه بر این برای رسیدگی به تخلفات گمرکی نیز هیات و یا کمیسیونی تحت عنوان کمیسیون حل اختلافات گمرکی و تجدید نظر ایجاد شده است. در این کمیسیون به اختلافاتی که ممکن است بین گمرک و صاحبان کالا ایجاد شود رسیدگی می شود.

منظور از ترخیص کالا توسط گمرک چیست؟

زمانی که کالا به گمرک وارد می شود، باید یکسری مراحل قانونی را طی کرد تا بتوان این کالا را از گمرک خارج کرد. در واقع ترخیص و یا خارج کردن کالا از گمرک مراحل متعددی دارد، که باید تمامی آن ها را به شکل قانونی طی کرد.

چه زمانی ممکن است که اجازه ترخیص کالا صادر نشود و کالا ضبط شود؟

گاهی اوقات ممکن است که در اثر برخی عوامل اجازه ترخیص کالا از گمرک صادر نشود و این کالا پس از مدتی توسط گمرک ضبط شود. از جمله این عوامل می توان به غیر مجاز و یا غیرقانونی بودن کالای وارداتی اشاره کرد. به شکلی که برخی کالا ها بر اساس قوانینی که توسط دولت تعیین شده است، ورود و خروج آن ممنوع است. در این حالت اگر صاحبان کالا نسبت ورود این کالا ها اقدام کنند، توسط گمرک ضبط می شود و به آن ها یک فرصت سه ماهه داده می شود که کالا را از کشور خارج کنند و به کشور وارد کننده باز گردانند. علاوه بر این گاهی اوقات نیز ممکن است که صاحبان کالا به علت پرداخت نکردن برخی هزینه همانند مالیات و یا عوارضی کالا، به گمرک بدهکار باشد. در این حالت نیز ممکن است که گمرک کالای وارداتی را ضبط کند و اجازه ترخیص کالا را صادر نکند.

آیا امکان اعتراض به عدم ترخیص کالا وجود دارد؟

با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ گاهی اوقات ممکن است که بر اثر برخی عوامل کالای وارداتی توسط گمرک ضبط شود و اجازه ترخیص برای ان کالا صادر نشود. در این حالت صاحبان کالا دو ماه فرصت دارند که اعتراض خود را به مراجع ذیصلاح ارجاع دهند و پس از ثبت دادخواست ۱۵ روز مهلت دارند که مراتب آن را به گمرک مورد نظر ارائه دهند. دادخواست شکایت را باید به دادگاهی که در شهر محل گمرک وجود دارد، ارائه داد. پس از ارائه مدارک و دلیل های لازم، می توان نسبت عدم ترخیص کالا توسط گمرک اعتراض کرد، در این حالت اگر مشخص شود که حق با صاحبان کالا است، اجازه کالا ترخیص صادر می شود.

آیا برای ترخیص کالا ها می توان به وکیل های امور گمرکی مراجعه کرد؟

زمانی که کالا توسط گمرک ضبط می شود و اجازه ترخیص صادر نمی شود، صاحبان کالا می توانند با آماده کردن دادخواستی مناسب، نسبت به این مساله اعتراض کنند. با توجه به این مساله می توان به وکیل های امور گمرکی تضمینی مراجعه کرد و از او مشاوره های لازم را جهت پیش بردن پرونده را دریافت کنند، و یا اینکه از او بخواهند که وکالت پرونده را برعهده بگیرند. در این حالت وکیل امور گمرکی می تواند دادخواستی مناسب را آماده کند و به سریع تر پیش رفتن پرونده کمک کند. همچنین بهترین وکیل امور گمرکی می تواند روند قانونی پرونده را خود برعهده بگیرد و حق موکل خود را دریافت کند.

 بهترین وکیل تضمینی  اعتراض به عدم  ترخیص کالا

ترخیص کالاها همانطور که در بالا بدانها اشااره شد امری بسیار   قانونی و دارای  پیچیدگی های بسیار زیادی می باشد به همین دلیل اگر شما به صورت صد در صدی خواهان  ترخیص کالاهای خود می باشید نیاز دارید که در اسرع وقت  امورات خود را به یک وکیل تضمینی در این رابطه  بسپارید.

وکیل تضمینی در این رابطه در عرصه گمرک می تواند نقشی بسیار تعین کننده در انجام امورات شما داشته باشد و اگر شما بخواهید امورتان با سرعت بالاتری انجام شود نیاز به این  نوع از  وکلا حتمی می باشد .

این وکیل معمولا  باتوجه به دانش و مهارتهای خود قادر است در دیوان عدالت اداری علیه سازمان گمرک طرح شکایت نماید و با طرح دادخواست در این رابطه اقدام به  ارسال ان به دیوان می نماید . در دیوان معمولا به پرونده از لحاظ قانونی رسیدگی شده و چون افراد در این زمینه قادر نیستند  به صورت حضوری به دیوان مراجعه نمایند  ، وکیل می تواند خود نزد قاضی و در جلسه حاضر شود و بهترین نتیجه را برای این امر  دریافت نماید .

گروه تخصصی وکلای دیوان مرجع این وکلای تضمینی می باشد و اگر شما در این رابطه  قادر به  به پیدا کردن وکیل نمی باشید با ما تماس بیگیرید.

جمع بندی

بر اساس مطالبی که اشاره کردیم؛ گاهی اوقات ممکن است که کالاهای وارداتی توسط گمرک ضبط شود و اجازه ترخیص کالا ها صادر نشود. ضبط کالا ها می تواند به علت غیر قانونی بودن آن و یا بدهکار بودن صاحبان کالا، انجام بگیرد. با توجه به قوانینی که توسط دولت در نظر گرفته شده است، این حق برای گمرک در نظر گرفته شده است که نسبت به ضبط کالا ها اقدام کنند. در مقابل نیز این امکان برای افراد ایجاد شده است که نسبت عدم ترخیص کالا اعتراض کنند، و با کمک وکیل امور گمرکی تضمینی دادخواست مناسب با اعتراض را آماده کرد.

امتیاز دهید post
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط