مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




متن نامه اعتراض به رای اداره کار+نحوه+فرم

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

اداره کار یکی از اداره های فعال در ارتباط مستقیم با کارگران و کارفرمایان در بخش های مختلف است. در این اداره به حل مسائل موجود میان کارگر و کارفرما پرداخته می شود و در صورت وجود شکایتی در این میان اقدام به صدور رای می کند. یکی از بیشترین مشکلاتی که در این میان رخ می دهد، مرتبط با قرارداد کاری میان کارگر و کارفرما است؛ به این صورت که برخی از کارفرمایان به منظور ایجاد آزادی عمل بیشتر، قراردادی را با کارگر منعقد نمی کنند و این عمل خلاف قانون، خود زمینه ساز بروز بسیاری از اختلافات می شود.

اگر می خواهید در مورد متن نامه اعتراض به رای اداره کار+نحوه+فرم متن بیشتر بدانید، تا انتها با ما همراه شوید.

ماده ۷ قانون کار چیست؟

در ماده ۷ قانون کار به مسئله ای در رابطه با انعقاد قرارداد کاری میان کارگر و کارفرما پرداخته می شود. بر این اساس کارفرما موظف است که قرارداد کار را پیش از شروع کارگر به کار، عقد نماید و در آن به تمامی جزئیات روند کاری کارگر به روشنی اشاره شود.

در قراردادی که در این میان منعقد می شود، کارگر موظف به انجام کار مشخص در قبال دریافت حقوق معین خواهد بود. با عقد اصولی قرارداد کار بسیاری از اختلافات میان کارگر و کارفرما رفع و رجوع می شود اما گاهی دیده می شود که برخی از کارفرمایان متخلف از این کار اجتناب می کنند؛ غافل از اینکه اثبات این ادعا با تکیه بر پرداختی های انجام شده و یا فیش های واریزی به سادگی قابل انجام خواهد بود.

نحوه طرح شکایت در اداره کار

به منظور ثبت شکایت در اداره کار با هر موضوعی باید یک سری اقدامات قانونی که از پیش تعریف شده است، انجام گیرد. اولین اقدام برای چنین کاری، احراز هویت است اما چگونه؟ شخص شاکی با مراجعه به برخی دفاتر خدمات دولتی در سراسر کشور و با در دست داشتن کارت ملی و شناسنامه می توانند نسبت به احراز هویت اقدام کنند.  در این مرحله پس از اتمام مراحل احراز هویت، یک رمز و پسورد به شخص تحویل داده می شود که این رمز باید محفوظ نگه داشته شود چرا که ورود به سامانه اداره کار تنها با وارد کردن این رمز امکان پذیر است. با ورود به سامانه اداره کار و تکمیل متن نامه اعتراض به رای اداره کار، لازم است که مدارک مورد نیاز برای اثبات ادعا نیز در سامانه برگزاری شود؛ در واقع این مدارک در ابتدا اسکن شده و سپس در سامانه برگزاری می شوند تا احتمال جذب رای موافق اداره کار افزایش پیدا کند.

نحوه پیگیری شکایت به اداره کار

زمانی که شاکی پرونده در سامانه جامع اداره کار، شکایت خود را به ثبت می رساند، یک جلسه در این اداره برای رسیدگی به پرونده تعیین می شود که جریان آن از طریق پیامک به اطلاع شاکی رسانده می شود. طرف دیگر شکایت نیز ابلاغیه و جزئیات شکایت را به حضورت فیزیکی دریافت می کند تا در بازه زمانی فرصت داده شده بتواند مدارک لازم را برای دفاعیه گردآوری کند.

در ابلاغیه ای که به طرف شکایت تحویل داده می شود، یک کد سامانه درج شده است که با در اختیار داشتن این کد می توان به جزئیات کار نیز در سامانه دسترسی پیدا کرد. حال در جلسات گفته شده به طور کامل به بررسی اسناد و مدارک طرفین پرداخته می شود تا در نهایت رای صادره به طرفین ابلاغ گردد. توجه داشته باشید که رای بدوی صادر شده از جانب هر یک از طرفین قابل اعتراض خواهد بود. رسیدگی به اعتراض طرفین به شعبه تجدید نظر ارجاع داده می شود که رای نهایی صادره در این مرحله لازم الاجرا عنوان شده است.

رای صادره در اداره کار قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد و برای این امر فرد باید ابتدا دادخواست شکایت خود از اداره کار را در سامانه ساجد  ثبت نموده و در انتها به  دیوان ارسال نماید .

رای صادره در دیوان به دبیرخانه رفته و  از انجا  در صورتی که فاقد مشکلی در صلاحیت و همچنین نحوه نوشتن دادخواست نباشد به نزد رئیس دیوان ارسال می شود و رئیس دیوان در این مورد  براساس موضوع ان را به یکی از شعب ارجاع نموده و  ارسال می نماید .

در دیوان عدالت اداری  با رسیدن رای به شعبه طی یک ابلاغیه موضوع شکایت به طرفی که علیه وی دادخواست داده شده است اعلام شده و در این مورد آن سازمان موظف به ارسال پاسخ  به دیوان در خصوص موضوع شکایت و بیان مسئله می باشد و  اگر مسئول مربوطه ، حاضر به پاسخ نباشد دیوان ممکن است ایشان را  با مجازات کیفری روبرو نماید .

به صورت کلی  در صورت عدم پاسخ نیز رسیدگی ادامه پیدا نموده و در انتها رای صادر می شود . رای  صادره در دیوان قابل اعتراض نبوده و بعد از صدور در خصوص اداره کار قطعی و لازم الاجرا می باشد .

اهمیت حضور وکیل برای تکمیل متن نامه اعتراض به رای اداره کار

بسیار مشاهده شده که کارگران به دلیل اینکه درک درستی از قوانین موجود اداره کار ندارند، به راحتی از حق پایمال شده خود توسط کارفرمایان می گذرند. در مواقعی نیز اقداماتی برای شکایت به اداره کار انجام و رای صادره به ضرر کارگر صادر شده است؛ در این مواقع به دلیل عدم آشنایی با نحوه اعتراض به رای اداره کار هیچ اقدامی برای اعتراض به رای صادر شده انجام نمی گیرد. فراموش نکنید که رای بدوی صادره از اداره کار در مدت زمان مشخصی قابل اعتراض است؛ حال آنکه برخی از کارگران از این قانون اطلاعی دارند و همین موضوع زمینه ساز ضایع شدن حق قانونی آن ها می شود.
اهمیت حضور وکیل کارکشته در این مواقع به خوبی خود را نشان می دهد. قطعا وکیل با تمامی این قوانین آشنایی دارد و اکنون در تلاش است که بهترین نتیجه در رای بدوی اداره کار صادر شود. در صورتیکه رای بدوی نیز به زیان کارگر صادر شود، تسلط کافی وکیل به کمک شما می آید؛ جاییکه با ارائه اعتراض به شیوه اصولی، پرونده به شعبه تجدید نظر ارجاع داده می شود.

و در پایان نقش وکلای دیوان در پیگیری پرونده های اداره کار

همانطور که پیش از این نیز توضیح دادیم، شکایت به اداره کار دارای یک سری روش های اصولی و قانونی است که گاهی کارگر با بی اطلاعی از این قوانین، از رسیدن به حق قانونی خود باز می ماند. وکلای دیوان در چندین سال سابقه کار خود به خوبی به همه مسائل مرتبط با روابط کارگر و کارفرما آشنا هستند.

اگر قصد اعتراض به رای اداره کار را دارید، وکلای دیوان از صفر تا صد ماجرا با شما همراه خواهند بود؛ تنها کافیست وکالت پرونده خود را به این مجموعه بسپارید و تماشاگر پیشرفت صعودی آن باشید.

2.2/5 - (4 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط