مشاوره رایگان

(ساعات اداری)




رای دیوان عدالت اداری در مورد اخراج از نیرو های مسلح

رای دیوان در خصوص اخراج از نیروهای مسلح

تماس با وکلای دیوان

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید

Table of Contents

در صورتیکه یکی از کارکنان نیروهای مسلح برای مدت طولانی در محل خدمت خود حاضر نشوند، عمل آن ها در ابتدا به هر دلیلی که بوده به منزله فرار تلقی می شود که از جانب نیروهای مسلح قابل پیگیری است.

به موجب رای دیوان عدالت اداری در مورد اخراج از نیرو های مسلح می توان گفت که در صورت عدم حضور در محل خدمت به مدت بیش از ۶ ماه، حکم اخراج صادر می شود که البته قابل پیگیری و اعتراض خواهد بود.

اگر قصد دارید در ارتباط با رای دیوان عدالت اداری در مورد اخراج نیرو های مسلح بیشتر بدانید، با ماه همراه شوید تا هر آنچه که لازم است در این باره بدانید را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

 

شرایط لغو حکم اخراج کارکنان نیروهای مسلح

در صورتیکه هر کدام از کارکنان نیروهای مسلح بدون دلیلی موجه و به مدت بیش از ۶ ماه در محل کار خود حاضر نشوند قانون گذار به عنوان شاکی، فرد خاطی را به منظور رسیدگی به پرونده و ذکر دلایل امر فرا می خواند؛ در این فرصت زمانی که قانون گذار برای نیروی کاری موردنظر تعیین می کند، فرد خاطی ملزم به ارائه توضیحات بر اساس شواهد و مدارک خواهد بود.

در این زمان دو حالت ممکن است اتفاق بیافتد. مورد اول اینکه فرد خاطی مدارک لازم را برای اثبات عمل خطای خود داشته باشد و بتواند اسنادی قانع کننده را به قانون گذار تقدیم نماید؛ در این صورت امکان لغو رای دیوان عدالت اداری در مورد اخراج از نیروهای مسلح، امکان پذیر خواهد بود.

در این شرایط مدت زمان فرار از خدمت به عنوان نوعی مرخصی بدون حقوق و موجه خوانده می شود که فرد می تواند پس از گذران مراحل قانونی به محل کار خود بازگردد.

در حالتی دیگر اگر فرد مورد نظر برای ارائه توضیحات در نزد قانون گذار حاضر نشود و یا اینکه مدارک لازم برای اثبات غیبت موجه نداشته باشد، حکم اخراج او تایید و به ارگان مورد نظر ابلاغ می شود.

نحوه رسیدگی به تخلفات کارکنان نیرو های مسلح

در قانونی بودن اعمال و رفتار کارکنان نیروهای مسلح هیچ شک و تردیدی راه ندارد اما گاهی در این میان به هر دلیلی ممکن است عملی خلاف قانون انجام بگیرد که در این مواقع قانون گذار موظف به رسیدگی به پرونده افراد خاطی خواهد بود.

به منظور اعمال تنبیه برای کارکنان نیروهای مسلح از چندین روش تنبیهی مختلف بر اساس شرایط موجود استفاده می شود که از جمله این تنبیهات می توان به عدم ارتقا درجه و یا صدور حکم تنزیل درجه اشاره کرد.

گاهی شرایط ارتکاب خطا به اندازه ای خواهد بود که هیئت تجدید نظر انضباطی کارکنان نیروهای مسلح اقدام به صدور حکم اخراج برای شخص خاطی می کند.

لازم به ذکر است که صدور این حکم در دیوان عدالت قابل پیگیری و تجدید نظر خواهد بود؛ به همین دلیل در صورتیکه ادله مناسب برای اثبات حق ضایع شده خود دارید می توانید به دنبال شکایت از مراجع مربوطه و نیز رای دیوان عدالت اداری در مورد اخراج از نیروهای مسلح باشید.

 نحوه طرح شکایت علیه سازمان قضائی نیروهای مسلح :

نحوه طرح شکایت در دیوان عدالت اداری علیه سازمان قضائی نیروهای مسلح  بدین صورت می باشد که اگر فردی به هر دلیلی علیه آرای صادره در  سازمان قضائی نیروهای مسلح طرح شکایت نماید در این رابطه میتواند دادخواست شکایت خود را با عنوان تجدید نظر علیه آرای صادره  در سازمان  قضائی نیروهای مسلح  به دیوان عدالت اداری ارسال نماید . در دیوان عدالت اداری در این زمینه ابتدا اقدام به بررسی شکایت و دلائل و مدارک می شود در صورتی که در این زمینه  رای صادره دارای منافاتی با قوانین و مقررات باشد در این رابطه اقدام به رسیدگی  لازم انجام شده و در  انتها رای مورد نظر صادر می شود . ارای صادره در دیوان عدالت اداری می تواند به صورت قطعی صادر شده و وباره قابل اعتراض و تجدید نظر در شعب بالاتر دیوان نمی باشند. اگر شما هم به هر دلیلی در این رابطه نیاز به شکایت در دیوان عدالت اداری دارید می توانید در با استفاده از وکلای تخصصی ما پرونده را به صورت تضمینی در دیوان عدالت اداری به پیش ببرد . گروه تخصصی وکلای دیوان ضامن صدور رای در دیوان به نفع شماست.

مسئولانی که مجاز به ارائه تنبیه هایی از جمله اخراج کارکنان از نیروهای مسلح هستند

به منظور رسیدگی به پرونده کارکنان نیرو های مسلح و همچنین اعمال تنبیهاتی برای آن ها چندین کمیته و هیئت قابلیت تصمیم گیری برای ارجاع پرونده به مراجع بالاتر دارند که از جمله این مراجع می توان به معاونان ستاد کل و همچنین فرماندهان نیروهای ارتش اشاره کرد.

فرماندهان نیروی های سپاه نیز همچون فرماندهان ارتش جهت در نظر گرفتن تنبیهات کارکنان نیروی های مسلح قدرت مانور دارند.

رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه، وزیر دفاع، فرماندهان نیروی انتظامی، رئسای همتراز و دیگر مقامات ارشد در رسیدگی به پرونده های کارکنان مربوطه ارجعیت دارند.

لازم به ذکر است که رای دیوان عدالت اداری در مورد اخراج از نیروی های مسلح قابل پیگیری و ارجاع به تجدید نظر خواهد بود.

 

و در پایان

در این مقاله مطالبی را تحت عنوان رای دیوان عدالت در مورد اخراج از نیرو های مسلح ارائه دادیم که بر اساس مطالب گفته شده می توان گفت که در صورت پیگیری صدور حکم اخراج از نیروهای مسلح، می توان با ارائه مدارک قانونی ضمن حفظ حق قانونی خود، دیوان عدالت را مجاب به لغو حکم اخراج کرد.

در صورتیکه در رابطه با رای دیوان عدالت اداری در مورد اخراج از نیرو های مسلح نیاز به راهنمایی بیشتر دارید می توانید از کارشناسان ارشد گروه وکلای دیوان کمک بخواهید.

کارشناسان و وکلای حاضر در وکلای دیوان با منصفانه ترین هزینه وکالت آماده خدمات رسانی در زمینه پشتیبانی از پرونده های حقیقی و حقوقی شما همراهان ارجمند است. به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان مربوطه در وکلای دیوان تماس حاصل فرمایید.

3.9/5 - (19 امتیاز)
Facebook
Twitter
LinkedIn
نوشته های تازه
قاضی بازنشسته دادگاه تجدیدنظر
وکیل قاضی بازنشسته دیوان عدالت اداری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط